עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by חתול תעלול,

שלום , הייתי מעוניין שתציעו לי את מעבד ה AMD ,Athlon XP הטוב כיום ומהיר ביותר , את שמו ,ועוד דבר ,גם את שם מעבד ה AMD 64 BIt החזק . תתנו לי כמה אופציות שאני יכול לקנות למחשב ביתי ,אני רוצה מעבד חזק במיוחד ... אודה לכל העוזרים ! יום טוב ;D

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  2. Started by yoav9,

אני מתכנן לקנות באוגוסט (סוף) ערכה של מעבד+לוח אם+מארז+ראם... עכשיו יש לי כבר את מה שאני חושב לקנות Micron 256MB PC266 DDR Gigabyte GA-7VRXP AMD ATHLON XP 1800 + FAN Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו המחיר שלי הוא בסביבות ה2500 ש"ח לגבי הדרגון אני לא מתפשר!! לא אכפת לי!!! אבל לגבי שאר המחשב, למישהו יש המלצות אחרות, אולי איזה בנדל נחמד שיוזיל את הכל... נ.ב. אולי עדיף לוותר על כל זה ולקנות מסך (יש לי relisys 722) או אפילו klipsh 4.1 למרות שעכשיו יש hercules xps 5.1 וקודם היה לי atp 3 נ.ב.ב. למה אני לא קונה חלקים אחרים במחשב. asus x50 צורב aopen x24 20 gyga cgate ti-500 של hercules live! 5.1 בבקשה 8)

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם!! אני צריך המלצה ללוח אם אחד שיתמוך בAMD (ליבה כפולה) השני שיתמוח באינטל (ליבה כפולה) שייתמוך בזכרונות עד 800Mhz במחיר סביר... תביאו לי לוח שמוכר כלוח טוב (אין צורך בלוח הכי טוב שקיים שעולה מלא.. לוח ממוצע שתומך במה שרשמתי) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  4. Started by nisim_levy,

אני צריך תמליצו לי בבקשה על לוח עם שתומך בחיבור PCIX ויש לו חיבור דואלי לזיכרון וכרטיס סאונד אונ בורד לא משו יקר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  5. אני מכין מפרט לHTPC והחלק שאני עוד לא סגור עליו זה הלוח אם. מכיוון שהמארז שאני לוקח תומך רק במיקרו ATX אני צריך לוח כזה. המעבד הוא E4300 1G RAM 8500GT הארדיסק SATA 2 160GB צורב DVD התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 2500 ש"ח אז ללוח יוצא משהו כמו 400-450 ש"ח, אבל מכיוון שכל שקל חשוב לי אני צריך לוח מינימליסטי שיעשה את העבודה. רצוי GIGABYTE או ASUS ... תודה רבה ושבת שלום !! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  8. אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם יש דבר כזה בכלל... מכיוון שעכשיו יש לי כרטיס AGP והלך הלוח ואין לי תקציב לכרטיס אבל אני רוצה שתהיי לי אפשרות לשדרג בנוסף אני רוצה SATA אפשרות לUSB מקדימה וכו'... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. אני צריך המלצה ללוח-אם שתומך במעבד INTEL מסדרת ה 900 (סדרת כפולי ליבה)... התקציב הוא עד 1500 ש"ח (אבל רצוי כמה שיותר זול אבל גם שיהיה טוב) *מעוניין רק בסדרת ה NFORCE 4 של NVIDIA ורצוי מאוד של ASUS!!! אם אפשר גם לינקים...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by roKp,

המחשב צריך להפעיל תוכנות אופיס בעיקר ולגלישה באינטרנט... הסוללה צריכה להיות חזקה ולהחזיק מעמד הכי הרבה זמן שאפשר.... המחשב צריך להיות קל ועדיף שיהיה עם מעבד דותן... המחשב צריך לעלות 5000-+ש"ח

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  12. יש לי תקציב של עד 750 ש"ח ....חשבתי על EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 מה אתם אומרים? יש הצעה יותר טובה.? תודה...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Doorman404,

היי אני צריך המלצה למערכת של מעבד-לוח-זיכרון מינימלית שתריץ משחקים חדשים בצורה סבירה ביחד עם ה G3 TI200 שלי ... במחירים 1000-1600 ש"ח ... למישהו יש רעיון ?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Scorpion17,

תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by tomerbd,

אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות Intel core i5 2500 וDDR3 G.SKIL 8GB 1600 MHZ. *אני לא מתכוון לעשות OC לכל רכיב במחשב. איזה לוח אם שווה לי לקנות בתקציב של עד 700 שקל בערך

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !

18. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idanohh,

ככה זה המצב : זה המעבד תכירו מעבד INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y זה הלוח שכנראה ישב עליו שוב תכירו http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm GA-8I945GMF מדובר בלוח תומך Supports 1066/800/533MHz FSB Northbridge: Intel® 945G Express Chipset Southbridge: Intel® ICH7 Marvell 8053 Gigabit Ethernet controller Realtek ALC882 audio codec 4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 667/533/400 DIMM יציאות PCI E כמובן ו IE1394 בקיצור משוכלל ביותר... עכשיו מה שחסר להשלים את השילוש הוא כמובן זכרון ... וכאן השאלה הגדולה . האם העובד שה fbs עוב…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני חושב מאוד לקנות זיכרון של קורסאיר. עכשיו אני מודאג שזה יהיה בזבוז כסף. יש לי כרגע טווין מוס 3200 זיכרון נחמד, קאז לייטנסי של 2 וחצי. לא משהו מיוחד עכשיו אני צריך ממישהו שבבעלותו קורסאיר לעשות את הבדיקה לממורי בנדוויץ' בסנדרה 04 אם אני אקנה את הקורסאיר יהיה כזה הבדל ענק? אני מדבר כאן בביצועים עם אובר קלוק,וגם בלי. אגב בלי הצעות לזיכרונות אחרים אלא אם כן יש לכם להציע לי קיט של פי סי 3200 מינימום, 512 מגה בייט, בפחות מ 700 שקל.

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by danielbr,

טוב לפני קצט יותר משנה (ב-6.7.01 ליתר דיוק) קניתי מחשב שאמור היה להיות P4 1.4 GHZ אבל המוכר נתן לי P41300 MHZ וגם מעבד של 423 פינים! אז מה אתם מציעים לי לעשות ללכת למוכר ולבקש להחליף או שההבדל כל כך קטן של כדאי? וגם האם באותו תאריך היה מעבד בעל 473 פינים והוא נתן לי את הפחות טוב בעל 423 פינים?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Iko89,

שלום, חשבתי לאחורנה להחליף מעבד ואני מתלבט איזה לקחת יש לי סוקט 775 אני מתלבט בין E7200 לבין E8400 של-E7200 אני יקח קירור .. אם אני אקח E8300 ויעשה לו OC הוא יהיה בדיוק כמו הE8400 ? כי ראיתי שהמיפרט שלהם אותו דבר .. תודה מראש, יותם .

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא

24. Started by kobi122,

אני צריך כרטיס זכרון של 2 גיגה ב-300 ש"ח כי אני רוצה שויסטה תעבוד לי טוב ואפשר לחבר רק שתי סטיקים של זיכרון בלוח המעפן BIOSTAR

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. ראיתי שבזמן האחרון יש ירידת מחירים במעבדים Dual Core של אינטל ואני רוצה לדעת מה המחירים עכשיו למעבדים (אני רוצה לדעת מה יהיה המחירים כנראה בישראל לא בדולרים) והאם יהיה שוב ירידה במחירים של בקרוב (לא אמור להיות ירידה ב23 ביוני) ומישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה זה EOL ! והאם לא כדאי לי לקנות עכשיו מעבד אינטל 930D בגלל שיש סוג כלשהו של בעיה איתם או משהו כזסה או שזה כבר תוקן (לפי הכתבה הזאת : http://hwzone.co.il/news/1141322888/57880/) לא הבנתי בדיוק האם יש לה בעיות בחום או משהו כזה ? אני צריך לדעת אם לקנות עכשיו!!! מעבד D930 או שלא כדאי לי ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים