עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי, עשיתי סריקה באתר של crucial והם רושמים לי שלוח אם :Intel DH67BL מפרט : https://downloadmirror.intel.com/19485/eng/DH67GD_DH67BL_TechProdSpec04.pdf הבעיה במפרט רשום : " • Four 240-pin DDR3 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets • Support for DDR3 1333 MHz and DDR3 1066 MHz DIMMs • Support for 1 Gb, 2 Gb, and 4 Gb memory technology • Support for up to 32 GB of system memory with four DIMMs using 4 Gb memory technology • Support for non-ECC memory • Support for 1.35 V low voltage JEDEC memory" עכשיו בהמלצות של crucial מופיע לי ראשון דגם עלית : Crucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866 UDIMM ויש גם : …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by laflafix,

ברשותי מחשב נייח עם מעבד -I7 3770K וזכרון מותקן של 8GB - זוג סטיקים G SKILL f3-12800cl9-4gbsr2. ברצוני להוסיף עוד 8GB לקיים בצורת זוג סטיקים נוסף. אינני מאתר את הדגם הזה בדיוק, אך ב- NEWEGG איתרתי את הדגם: G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3L 1600 (PC3L 12800) Low Voltage Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBSR1 האם אוכל להוסיף את הזוג הזה (251 ש"ח מחירו) לקיים ללא בעיות תאימות? תודה מראש לעונים.

5. שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shika,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוח אם של asus n3n78em לבין לוח של gigabyte gama78gmus2h מדובר בmedia center כאשר המעבד הוא AMD Phenom Triple Core 8650 2.3GHz תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אשכול זה מיועד לחבר יש ברשותו כעת מערכת מחשב של E2140 G945-S2 2G 667 7300GS 400W EZCOOL בקיצור הוא רצה להחליף כ.מ אחרי שהסברתי לו שיהיה לו צ.ב גדול (רצה ת4850)וגם בגלל המסך שיש לו מסך 17 רז' נמוכה עד בינונית של 1280-1024 יש לו כ850 שקלים הצעתי לו להחליף מעבד אבל המחירים שדורשים על מעבדים ישנים של 65NM מבית אינטל ממש גניבה לאור יום מעבד כמו הE6320 רוצים 500 שקל לא שווה בעליל בקיצור מצאתי בטרייד זון את זה מעבד AMD4400 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/10115/cat/24 220 ש'ח מחבר פה בפורום לוח AMD GA MA69VM-S2 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9986/cat/26 סך הכל 370 ש''ח עכשיו רק תהיה לו בעיה עם ההרכבה אבל האם זה יהיה מהלך נכון לעשות להח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 5400X2 ו5600X2. המעבדים יהיו בתדר 2.8GHZ ויעבדו עם 1 ו-2 מגהבייט קאש, בהתאמה. מישהו אמר פרסקוט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי לכולם, אני נמצא כרגע עם מארז Antec three hundred וספק SeaSonic S12II Bronze 520W. שניהם בני שנתיים, ונראה לי שאני לא צריך להחליף אותם. את שאר הדברים אני רוצה להחליף. באופן כללי אני משדרג את המחשב כל 3-4 שנים, ואני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, וזכרונות, שישרדו שדרוג (ז"א שיעבדו 7-8 שנים, כמו המצב עד עכשיו), כך שאצטרך לשדרג רק את הכרטיס הגרפי ואולי ספק (או להוסיף לRAM הקיים). אני חושב שלכן כדאי לוח אם שהוא B85 או H87 (כדי לשדרג לכרטיס מסך שישתמש בPCIE 3 או להוסיף RAM), כמובן שאשמח לשמוע דעה אחרת. מהסתובבות קצת ברשת בחרתי את המפרט: Core i5 4460 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-core-4460-with-graphics-box-p-16580?cPath=21_22 GA-B85M-D3H http://wellcom.co.il/…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אינטל הצהירה שהיא עומדת לשחרר פקודות חדשות תחת השם AVX-512 instructions זהו סט פקודות חדש ברמה גבוה יותר מהקיים כיום בשוק זה אומר שאתם יכולים להכפיל את הדאטה שניתן להעביר בסט פקודות יחסית חדשות AVX/AVX2 בהוראה אחת או להכפיל פי 4 את הדאטה מפקודות SEE אינטל AVX-512 אמור להיכנס למעבדי Xeon http://www.fudzilla.com/home/item/32063-intel-promises-512-bit-avx-instructions

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The Shark,

שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roiZZ,

מהי החברה הכי טובה ללוחות אם? D:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי. יש לי לוח אם של asus מודל M2N-TVM/S לא בגוגל, ולא באתר הייצרן אין את המודל הזה. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sroolik,

לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amilo,

עד כמה ההבדל בביצועים מורגש, והאם זה שווה את הפרש המחירים?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fredi157,

שלום. אני מחפש לרכוש לוח ומעבד חדש עם סה"כ תקציב בסביבות של 1000 שקלים. אני ראיתי את המעבד הבא: http://ksp.co.il/?select=.1027..2..41.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24578&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רוצה לדעת האם הוא טוב ביחס למחיר והאם יש טובים ממנו במחירים אלו. כמו כן אשמח להתייצעות בקשר לאיזה לוח אם לרכוש. והבקשה האחרונה היא אם אפשר לנסות ליצור צוואר בקבוק כמה שפחות רציני עם הכרטיס מסך R9 270X. תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rost1k,

איזה משתי הלוחות אם של דגם H61 - BIOSTAR H61MH או INTEL DH61WW יחזיק לי 2 סטיקים של זיכרון 4GB 1333 MHZ HD4850 CORE I5 2400 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 56t,

אז צריך למרוח עליו משחה טרמית? והוא מגיע עם המשחה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רציתי לדעת האם המעבד שהרוב ממליצים עליו Intel Dual Core E6300 יצליח להריץ משחקים כבדים (Crysis, RainBow Six Vegas וכד'), כי יש לו בסה"כ 1.8Ghz בכל ליבה... וכמו שידוע לי משחקים משתמשים בליבה אחת.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין להחליף לוח מעבד וזכרון במחשב ה-HTPC שלי. כרגע אני עם פנטיום 4 ,לוח אם סטנדרטי ו-2GB זכרון שעובדים אבל איטיים מאוד בעלייה של המחשב וכו'. המטרה של המחשב היא הורדת סרטים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ו- NEED FOR SPEED אבל ברמה הכי נמוכה שיש. הכי חשוב שהתצורה תהיה חסכונית בחשמל מכיוון שהיא עובדת 24/7. מהי התושבת האחרונה שיצאה ? 1150 ? האם היא מומלצת למטרה זו ? אשמח להמלצות רק מבית אינטל. תקציב- עד 1,000 ש"ח. אין חשיבות לרעש. האם מחשב שמבוסס Q9650 בתדר 2.4 יהיה חסכוני כמו מחשב מודרני ? השאלה נובעת מזה שאני חושב אולי לשים את ה-Q9650 בתור HTPC ולקנות מערכת מבוססת I5 למשחקים ואז כמובן התקציב משתנה ומוכפל (לפחות).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים