עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stige,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני קצת מפחד שהQAUD CORE שיצא יגרום לרכישה של DUAL CORE להיות לא כדאית לטווח הארוך. מצד שני המחירים העכשווים של QUAD CORE הם...."טיפה" יקרים. אתם חושבים שכדאי לי לחכות טיפה או כבר ללכת על הDUAL? אם לחכות, אז כמה זמן עד שהQUAD יגיעו למחירים הגיוניים. (התקציב שלי הוא 5k למחשב לצורך משחקיפם וסרטים)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב עם המעבד AMD כולם אמרו לי שזה אחלה מחשב אבל intel לא יותר טובים?אם אני לא טועה קראתי כאן במאמרים שAMD מתחמם מהר. הנה המחשב: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 מחיר: ₪508 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪269 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪229 כרטיס מסך: AXLE Geforce GTS250 512 MB DUAL DVI HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ₪541 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA כמות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nice,

לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תוצאות מבחני ביצועים חדשות שדולפות אל הרשת רומזות כי אינטל עומדת להיענות לאתגר שניצב בפניה - עם תוספת יכולות חשובה עבור דגמי הביניים שלה לכתבה

7. Started by mosheva,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h ואני רוצה לדעת האם הוא 32BIT או תומך 64BIT... אני רוצה להתקין עליו את הגירסא המתאימה לו מבחינת וינדוס. ודרך אגב מה מומלת ללוח אם כזה 7 או ויסטה? בנוסך אני רוצה לקנות זכרונות חדשים הלוח תומך עד 4GB DDR2 800MHZ התוכלו להמליץ לי במחיר סביר? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 56t,

אז צריך למרוח עליו משחה טרמית? והוא מגיע עם המשחה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני בערך 10 דקות נשבר הפלסטיק של תושבת ההיטסינק כשחיברתי אותו (zalman 6500alcu) - האם אפשר לתקן איכשהו? או לקנות חדש ? מאיפה? (אני מעדיף לקנות כמובן) *מצורפת תמונה. (תשמרו ותפתחו כי לא רואים כאן את הכל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה

12. Started by DontPanic,

שלום אני מתלבט בין מספר מעבדים שהשימוש העיקרי יהיה משרדי matlb ו solidworks i5-750 i5-660 i5-661 אני נוטה יותר ל i5-661 כי לפי מה שהבנתי עדיף תדר גבוה על ריבות ליבות וגם החיסכון הכספי שיתקבל מזה שלא אקנה כרטיס גרפי נפרד מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין 661 ל 660 שניהם נראים אותו דבר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sector5,

15. שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by סער_שי,

חלקכם כבר בטח מכיר אותי ויודע שאני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם תומך קונרו. לפי התגובות שקיבלתי הבנתי שתיהיה זו החלטה נבונה להשקיע ברכיבים בעלי יכולת OC כיוון שהקונרו והלוחות התומכים בו מאוד מעודדים את האפשרויות הללו. אני חושש שאצטרך להסתפק בלוח BAD AXE התומך רק בזיכרון 667 על הנייר (אבל לפי דיווחים ניתן בBIOS לשנות ל-800). השאלה היא האם להשקיע עכשיו בזכרונות 533 שיעלו לי "גרושים" ועוד שנה לקנות 800 מעולים עם יכולות OC מצויינות, או לקנות היום זכרונות 667 במחיר סביר? או אולי לקנות היום זכרונות 667 מעולים עם יכולות OC מצויינות, ועוד חצי שנה\שנה להוסיף רק כמות (עם אותה מהירות)? על איזו חברת זכרונות ללכת?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חבר'ה אני שוקל למכור לוח ומעבד שיש לי ולקנות לוח ומעבד חדשים בתקציב כולל של 900 שקל - כדאי? -> לוח nForce410 S754 ומעבד Sempron 2600+ ללוח S939 עם מעבד Athlon 3500+ תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sroolik,

לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. פרטים נוספים אודות תוכניותיה על ענקית השבבים לשנה הקרובה: Skylake ישתלט על כל סדרות המוצרים עד סוף השנה, דור ה-Extreme הבא יגיע בשלושת החודשים הראשונים של 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/מפת-הדרכים-העדכנית-של-אינטל-broadwell-e-בתחילת-ה/

21. שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יכול להיות שזיכרונות מסוג OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB לא יעבדו בלוח חדש של אינטל? אמרו לי באייבורי כי הלוח של אינטל 965WH או כל 965 שלהם לא יעבוד עם הזכרונות של OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB. יכול להיות? בדקתי והלוח תומך עד 8 GB או 4GB במקרה ואני שם שם 800MHZ. האם יש קטע של תזמונים? הלוח תומך בתזמונים 5-5-5 או 6-6-6 הזכרון מסוג GOLD של OCZ תומך ב 3-3-3 או 4-4-4. האם בגלל זה הבעיה? האם תזמונים אלו של הלוח (5-5-5) טובים? למה הם אמרו לי שזכרונות של KINGSTON כן יעבדו? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by NightWing,

היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת). 1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ? 2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ? 3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה? 4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...) תודה מראש. (אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asu…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום עדכנתי את הביוס ללוח אם ועכשיו המחשב לא נדלק לי, לא עושה אפילו את הצפצוף של ההדלקה. האם זה אומר שצריך לזרוק את הלוח או שאפשר להציל את המצב ואיך? לא אמור להיות ללוח הזה ביוס חירום או משהו דומה? ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה ו/או ע"י CMOS ולא עזר אשמח לכל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מה המתח ( V ) של הזיכרונות המומלץ / נדרש ללוחות החדשים פלטפורמה Z

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים