עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MtK,

הי, אני בונה שרת קבצים ביתי ולכן אין לי צורך במעבד חזק במיוחד (Intel Pentium G620 יכול להספיק ומכיוון שאני ככל הנראה אלך על מארז Fractal Design 304, אני מחפש לוח mini-ITX. אבל יש כמה תנאים: כרטיס רשת מובנה 1gigabit, של אינטל (!). זכרון עד 16ג'יגה 6-8 פורטי SATA. זו דוגמא מאוד נחמדה: http://www.asrock.com/server/overview.asp?Model=E3C226D2I רק שלא ממש מצאתי אותו בארץ. אם יש המלצות למארז/לוח שהם לאו דווקא mini-ITX כחלופה, אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yot,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. AMD 2600 GIGABYTE GA7M400M בביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43 בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכים בSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב? ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPM עם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3 מה עושים מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחה תודה נעם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DJ Avishay,

יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום 4 1700 socket 423 256mb sdram לוח אם של אינטל 845 אני רוצא לשדרג את הזכרון ולכן אני צריך להחליף גם את הלוח אם.שמעתי שהכי כדי זה rdram אבל זה יקר, ויש כאלה שאמרו שיש ddram ששווים לביצועים של rdram והם עולים פחות כסף. עכשיו אני רוצה לדעת איזה זיכרון הכי שווה לי להחליף ואיזה לוח אם לקנות איתו? ואם מישהו יוכל שיוסיף גם את המחירים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The Shark,

שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Abiotic,

אני מרכיב לעצמי מחשב חדש קניתי זכרון של patriot ddr2 800 2gb ו 8800GTS 640mb oced אני קונה e6600 ואני לא ממש מבין בלוחות אם של היום לכן אתם כאן תודה

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני יודע שההבדל בינהם זה תדר גבוה יותר וזה שהם מעבירים מידע מהר יותר מה 533 אבל על מה זה ישפיע בפועל? אני רוצה להרכיב לבת משפחה מחשב חדש מבוסס E6300 ואני מתלבט אם שווה לה להשקיע את התוספת כסף בשביל זכרון של 667MHZ או שיפיסק גם533.. המחשב מיועד לעבודה על תוכנות כמו SOLIDWORKS וכו'.. כששני סטיקים של גיגה הם כרגע על הכוונת..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mazoneli,

Voltage Values CPU Core 1.65 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 1.49 V +5 V 5.00 V +12 V 13.82 V ממה ההפרש הזה של פי 2 יכול לנבוע ? המתח לא עולה גם שאני מאמץ את המעבד.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חזון אחרית הימים של שוק השבבים מתגלה בתור אמת לאמיתה: לאינטל יש את היכולת לשלב שבבים מסוגים שונים באותה יחידת עיבוד, ובכך לפתוח צוהר ליישומים ושימושים פורצי דרך לכתבה

14. Started by אוהב מחשבים,

יש לי שאלה שאני חייב להבין אחד ולתמיד זיכרון רום זה הזיכרון שבא בנפחים 500 gb ומעלה? או ההפך הסטיקים כלומר המקלות שבאות בנפחים 2gb ומעלה? אני חייב לדעת את ההבדל. תודה לכל מי עונה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by m_g,

יש לי לוח אם של asus והביוס עומד כרגע על גרסא 104 ויצאו כבר 13 עדכונים מאז שהעדכנית ביותר היא גרסא 125 השאלה אם אני צריך לעדכן אחד אחד מכל ה13 עדכונים או שמספיק שאני אעדכן את הגרסא האחרונה שיצאה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שAMD הולכת להשיק את AM2 שלה בשבועיים מ 23 למאי עד ל6 ביוני,כנראה בגלל שהם חושבים שהקונרו יושק בזמן הזה וגם כנראה לנסות את אינטל . התוכנית שלה היא כזאת: מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1854 מקור: http://www.theinquirer.net/?article=31096

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spitzi,

היי, העברתי את המחשב למארז Cougar Solution עם USB3 קדמי מהסוג שמתחבר כפלאג USB רגיל. כלומר להבנתי הוא אמור להתחבר מאחור ללוח האם כמו כל מתקן USB (שזה די עקום). לוח האם שלי הוא בן 4 שנים ותומך רק ב-USB2. האם בטוח לחבר לו את ה-USB3 מאחורה ? http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 וחוץ מזה, יש איזה מתאם שמאפשר לי לחבר את ה-USB3 הזה לכניסה "פנימית" בלוח האם, זאת שנראית כמו 2X4 פינים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rost1k,

איזה משתי הלוחות אם של דגם H61 - BIOSTAR H61MH או INTEL DH61WW יחזיק לי 2 סטיקים של זיכרון 4GB 1333 MHZ HD4850 CORE I5 2400 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FatherBoard,

תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RonCohen,

צריך עזרה עם זיהוי מעבד אני יודע לפי החלק הפיזי שבוא כתוב כמה דברים Pentium 4 2AGhz?!?! 512 לא כתוב אבל אני מנחש מניסיון שזה KB של Cach 400 זה FSB 1.5V גיליתי שהו לתושבת LGA478 כי שמעתי שהפנטיום 4 טובים לאוברקלוק האם הוא טוב לאוברקלוק או שזה כבר לא הפורום הנכון לשאלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה

22. אחרי שהבנתי של אין לי ממש הצדקה להשקיע בסדרה Z (תודות לחברי הפורום 8) ) עברתי לבדוק את הקיצוניות השנייה - הלוח הכי זול שיאפשר לי לשים את הציוד הנ"ל בתוספת כרטיס קול PCI שיש לי כבר ולכן חייבים סלוט אחד פנוי אחרי כ. מסך שתופס 2 סלוטים. ממה שהסתכלתי אפשר להשיג אותו ב 250-280 ש"ח (במקום כ 600-550 של סדרה Z), וזה מאשר לי לעלות רמה בכרטיס המסך. האם למישהו יש נסיון עם הלוח הנ"ל או הצעות חלופיות ברמת מחיר זו? סיבה אחרת למה לא מומלץ כזה לוח? לא מצאתי עליו ביקורות וגם החברה-ביוסטאר- לא מפורסמת (לפחות בארץ) למרות שנדמה לי שהיא קיימת כבר שנים רבות בתחום. אין לי עניין ב OC, גם לא של כ. המסך או הזכרונות. כרגע אין לי צורך ב SATA3 או USB 3, יש שם סלוט PCI-X X1 שיאפשר הרחבה אם וכאשר אני א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mortar,

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roiZZ,

מהי החברה הכי טובה ללוחות אם? D:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!

דיונים חדשים בפורומים