מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שוב כתבי HWZONE לא מראים מקצועיות לצערי הרב. ראו כאן: http://hwzone.co.il/news/135551 א. SuperPi היא תכנית ארכאית, עובדת על ליבה אחת בלבד, משתמשת בקופרוססור i387 שמזמן עבר וחלף מן העולם. הוראות אלה נשמרו כדי לתמוך לאחור בתוכניות שעדיין משתמשות בסט הפקודות הנ"ל. AMD ממשת אותן ע"י אמולציה. בבולדוזר תהיה יחידת נקודה צפה משוכללת ביותר, עובדת ב256 ביטים, עם ביצועים מצויינים ומה אתם בוחרים להראות.... סופר פאי שנשאר פופולרי רק בזכות היותם של מעבדי אינטל עדיפים ספציפית איתו. כשלעצמו המבחן הזה לא מייצג שום עומס עבודה טיפוסי - הוא אלגוריתם מיושן ולא יעיל, הוא מקומפל לסט הוראות שעבר מן העולם. שנית לעניין הליבות. זה לא שמונה של בולדוזר לעמות 4 של i7 אלא שמונה ת'רדים של אינטל לעומת 8 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 256 DDR והמחשב עובד בסדר, לא איטי אבל לא מהיר. אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512 אבל לא יודע איזה כדי הוספתי לינק לכמה שמצאתי בזאפ http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory השאלה שלי היא איזה מהה512 כדי ליקנות? ??? תודה עריכה: סליחה זה הלינק הנכון http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מKSP ואני לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות . המעבד שבחרתי הוא Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE שאמור להיות טוב למשחקים והוא גם זול . ואני צריך לוח אם איכותי שיתאים למעבד ויהיה לו גם יציאות USB מקדימה לפחות 2 שיתמוך בPCI-E ,בSATA II ובכול הדברים החשובים שלוח אם צריך !
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אלו - P8P67 Deluxe from Asus or GA-P67A-UD7-B3 from Gigabyte לאסוס יש PCIEx2 ולגיגבייט כפול 1 האם יש הבדל? (יש לי GTX580) המחיר של Gigabyte יותר גבוהה ב400 שקלים... עדיין מחפש את ההבדלים בנט לראות כמה ההבדל מהותי למחיר כזה גבוה, אשמח לטיפים תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום!! המעבד של AMD 1800 עובד במהירות 1533 מעבד AMD 1900 עובד ב1600 1600 - 1533 = 67 ההבדל בין 1800 ל1900 רק 67הרץ??? אז למה הוא עולה +200 שקל מה1800?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רוצה לשדרג טיפה מחשב ממש ישן. הלוח שיש עליו זה זה כרגי יש עליו שני סטיקים של DDR2 כל אחד של 1GB. אני רוצה להוסיף עוד 2GB. בלוח כתוב שמקסימום זיכרון זה 4GB. זה אומר שאני חייב למצוא שטיקים של 1GB מקסימום או שאז פשוט לא היה קיים יותר גדול? אני יכול לשים 2 סטיקים של 2GB או אחד של 4? ומקסימום שלוח תומך זה 667. אם אני ישים DDR2 800 הוא פשוט יעבוד ב 667 אבל יעבוד, נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ואני רוצה לשים בלוח זה מעבד יותר חזק. משהו בסכנון E8400. הלוח יתמוך? בעיקרון כשיצרו אותו, עוד לא היה מעבדים כאלה.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בבעלותי נמצא לוח האם asus p8p67m-pro ומחובר עליו בחריץ הpcie express 2.0 כרטיס מסך hd 7950. אני מתכוון לקנות כרטיס הקלטה ולחבר אותו בחיבור pci בלוח אם. הבעיה היא שהכרטיס מסך מכסה את חיבור הpci ולכן אני צריך להזיז אותו לחריץ הpcie express 2.0 שנמצא באמצא שרץ על x8 ולא על x16 כמו הראשון. השאלה שלי היא כמה אחוזים מהביצועים אני אאבד? אני לא בטוח,אם אני מחבר רק לחריץ pcie express 2.0 אחד אז אני אקבל תמיכה של x16 ואם לשני חריצים אז אני אקבל תמיכה של x16 וx8?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730? כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם כמה ההבדל יהיה מורגש , אני מריץ ויסטה 64 ומשחקים כמו אונריל 3, עכשיו אני שואל את זה כי הזכרונות שלי לא זולים (סוג הזכרונות HK במפרט) ואם אני רוצה להוסיף 2 ג'יגה זה מעל 350 שקל!! ככה שאני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את התוספת כסף (הלא קטנה). דרך אגב אם כבר אתם יודעים על חנות אולי שאפשר למצוא את זכרונות הללו במחיר טוב (מצאתי רק ב380 ומעלה) ויש מישהו אולי שרוצה למכור יד שנייה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שחסר לי משחה טרמית בין המעבד לגוף קרור כוון שזאת הפעם ה 1 שאני מתעסק בזה הייתי שמח אם תוכלו להראות לי כיצד עלי לעשות זאת אני עושה זאת משום שחום המעבד שלי גבוהה מדי כ45 בזמן מנוחה ו67 בזמן עבודה(לא פרסקוט) או שאולי תוכלו להפנות אותי לאתר שמדגים אין עושים זאת או שפשוט מורחים קצת וזהו המשחה שיש לי היא סילבר משהו ;D בתודה מראש אלעד
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לוח חדש(ABIT IS7-E) והטמפ' של המעבד עלו בכמה מעלות בלוח הישן(ASUS P4PEX-TE) הטמפ' המקסימלית שהמעבד היה מגיע אליה בלוח הישן היא 55 ובלוח החדש היא 60 חשוב לציין שדלת המארז פתוחה כל הזמן. מה יכולה להיות הבעיה? הלוח מזייף?
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים פחות או יותר, ואני דואג לו ומשדרג אותו במידת הצורך. לאחרונה הגעתי למצב שהדבר היחיד שנשאר לי לשדרג זה המעבד, אני מרגיש שהוא משאיר אותי מאחור בצורה רצינית. כרגע יש לי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600 לוח אם: ASRock ALiveSATA2-GLAN 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4G RAM ATI Radeon HD 4600 Series 512 MB הכרטיס מסך חדש יחסית, ואני לא צריך יותר מזה כרגע. הזיכרון מחולק ל512X2, 1G, ו-2G. הכי נמוך זה 667MHZ. מה אתם אומרים, מספיק להחליף רק מעבד או גם לוח אם? ואם כן, איזה מעבד/לוח אם אתם ממליצים? אני לא רוצה להוציא יותר מ600-700 שקל, אלא אם אין ברירה. תודה מראש לעוזרים, יום טוב, רועי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יום לפני קניה של מחשב לאחי, השאלה היא אם ההבדל בין לוח GIGABYTE NF4 שמגיע עם PCIe לעומת NF3 שמגיע עם AGP משמעותי ? הוא מאוד לחוץ בכסף וההבדל הוא בערך 250 ש"ח בקומבינציה עם כרטיס מסך שיוצא גם כן יותר זול עבור סלוט AGP. 1. AGP יעלם בקרוב משוק הלוחות וכרטיסי המסך? הבעיה שלי היא עם הנושא הזה היא אם יתקלקל הכרטיס המסך בעתיד וכבר לא יהיו כרטיסי AGP, הוא יהיה בבעיה. 2. יש הבדלים בביצועים מעבר לסלוט של הכרטיס מסך? הלוחות המדוברים הם: Gigabyte GA-k8NF Gigabyte GA-K8NS שניהם בסלוט 939 של AMD64 צריך תשובה דחופה לגבי שתי השאלות תודה
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. שאלתי היא האם יש ל425 L3 נעול ביחד עם הליבה הרביעית שלו? כי אני יודע שכל המעבדים מהמשפחה הזו זהו אותו מעבד שליבותיו נסגרות בהתאם ול550 יש L3 אז האם גם ל425 יש רק שהוא נעול והוא ניתן לפתיחה כמו שפותחים את הליבה הרביעית?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפמי מספר שבועות התקלקל לי המחשב הנייח. טכנאי שהבאתי לביתי בדק ואמר לי שהלך הלוח. כששאלתי אותו איך הוא יודע שזה הלוח ולא הספק הוא הסביר לי בין היתר שכאשר הוא הוציא את שתי הסטיקים הלוח היה אמור לצפצף והוא לא ציפצף. בקיצור במקום לקנות מחשב חדש מצאתי ממש במיקרה באותו יום מחשב משומש. מחשב זה משמיע ציפצוף קטן בכול פעם שאני מדליק אותו. שאלתי היא כזאת: האם יש מצב שבמחשב הקודם היה איזה שהוא רמקול קטן על הלוח אם שלא היה מחובר ולכן הלוח לא ציפצף בשעה שהסטיקים הוצאו מימנו? למעשה לא נתקלתי אף פעם במחשב שמשמיע ביפ כשמדליקים אותו.
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים. אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz). הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB. לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3). האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת? (יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי קשר למחיר . וחוץ מזה יש עוד הבדלים בין הליבות ?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1) 2x1GB Kingston HyperX CL4 - מחיר: 350 2) שני סטיקים של 2GB Kingston Value - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלושה חלקים: מעבד AMD XP 2000MHZ זיכרון 333MHZ 256MB DDR לוח אם(תמליצו על משהו טוב) אני מקווה שהמערכת לא תעלה יותר מ1500ש"ח. עריכה ע"י biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית, ופירסום הודעה בפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו. AMD מתחמם יותר. אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים. אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-