מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שאלה ראשונה כמה אוגרים IP יש במעבד של אינטל CORE 2 DUO? שאלה שנייה יש לי לוח אם עם 4 תושבות CPU כל אחד עם ליבה כפולה כמה תוכנות יכולות לעבוד בו זמנית (אני צריך תשובה ברמה של פקודות אסמבלר) יש לי שיעורי בית וזה תוספת ניקוד אודה לכם אם תעזרו לי אגב אחלה אתר פעם ראשונה שאני פה ונראה לי שאני עוד אהייה כאן המון זמן לומד המון
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אוקי, מישהו המליץ לי פה על הפורום הזה ואמר שיסבירו לי פה הכל על מחשבים וחומרה. אז יש לי כמה שאלות. 1) מה זה מכפלת מעבד? 2) יש משהו שאומרים שהמגהרצים של הזכרונות זה בעצם כפול ממה שזה רשום... 3) מה זה באס של זכרונות או איך שזה נקרא... 4) מה זה צריבת ביוס ואיך עושים את זה? 5) איך הולכת הספירת ג'יה\מגה הרצים של מעבדי ה-AMD לאומת מעבדי אינטל? ולמה מעבד שנקרא 3000 יש לו 1800 או משהו כזה? 6) מה זה מגה קאש? תודה מראש, אם אני יזכר אני יוסיף עוד שאלות...
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את הלוח אם שלי עם משהו אחר וחזק! אני כעיקרון על המחשב רק על משחקים אז תמליצו לי בבקשה על לוח טוב יש לי תקציב של עד 2500 (תנו לי לוח שינצל את הכסף!) תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה: לוח אם msi k8n neo4 platinium nforce 4 ultra מעבד amd 64bit 3200 venice (יש מצב שאני יקח את ה 3500, תלוי כמה המחיר שלו ירד בחודש הקרוב) זכרונות עדיין לא החלטתי משהו עד 800-900 שח חשבתי על 2*512 של ADATA מ KSP או על 2*512 של SAMSUNG מ KSP אם למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון מה לשפר שיכתוב לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בסדר, הצלחתי לבדוק את תזמוני הזכרונות, ואני די בטוח שיש לי בעיה, הזכרונות פועלים בכלל בCas 2.5, שהם אמורים לפעול ב2, וכל פעם שאני מוריד אז המחשב נשאר ממש לא יציב, ובדרך כלל הwindows לא עולה. התזמונים של הזכרונות שלי הם 2.5-4-4-8, ואני יודע שזה תזמונים גבוהים וזכרונות כמו שלי אמרוים לפעול תזמונים נמוכים בהרבה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני פונה פה לעמרי. בתור מנהל הפורום אני נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בהמלצות שלך ושל ליאור על מעבדים כפולי ליבה. עכשיו מה שלא מסתדר לי זה איך בתור מעריץ של המעבדים האלה, אני רואה שאתה מוכר את הכפול ליבה שלך.... אני מקווה שלא הגעת למסקנה כי הייתה טעות בידיך. או שיש טעות בידי.... ממתין לתשובה :-\
-
- 46 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז קניתי מעבד AMD +2400 וכשבפעם הראשונה שהרכבנו אותו בחנות אני רואה 1800+ החלון השחור נלחצתי אמרתי לו מה זה?!?!? ואז אומר לי שנייה........... הוא נכנס לאפשרות הראשונה או השנייה בביוס ואת ה-fsb frequency הוא החליף מ-100 ל-133 ואז המעבד הראה 2400+ בחלון השחור ובווינדוס! האם זה נורמלי?!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, וקיבלתי אותו אתמול... אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. אתם חושבים שהם דחפו לי מוצר יותר זול ממה שרציתי ולקחו מחיר מלא ? או שיש סיכוי שהתכנה הזו טועה ? יש בדיקה יותר אמינה ? כי לפתוח את המארז, להוציא זיכרון ולבדוק מה כתוב עליו זה סיפור מההפטרה, תאמינו לי.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקב קיצוץ בלתי צפוי בתקציב נשארו לי בערך 1400 ש"ח לזכרונות, ואני חושש שזה יפגע לי במערכת כי אאלץ לקנות G.SKILL למשל. המערכת: 6600E P5B DLX 8800GTS. האם זה נכון? ואם כן עד כמה זה משמעותי? מפני שאני מתכנן גם OC. ???
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מערכת מחשב AMD Athlon 64 AM2 5600+ 2.8GHz מחשב Athlon AMD ליבה כפולה 5600/6000/6400 2048MB DDRII 800Mhz כ.מסך לא משולב 8500GT 512MB 16MB לוח אם ציפסט NForce 630 כמה הוא שווה כול פריט ופריט??
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש אבל אני רוצה שיהיה לAMD אז מה כדיי לי לקנות DFI ABIT ASUS MSI בקיצור תמליצו לי על לוח מצויין מחיר עד 1350ש"ח אם הולך לצאת לוח חדש בקרוב תגידו לי כי אני מת לדעת מתיי יוצא לוח של AMD עם DDR2?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי.. המפרט הוא כזה : ? amd athlon 64b 3000+ s-939 זכרון 512DDR 400MHZ, ומארז של HEC ... אני לא יודע מה לעשות עם הלוח אם! המליצו לי על GIGABITE , אני לא יודע אם לקנות NFORCE3 או NFORCE 4 ! המחשב לא נועד למשחקים בכלליות, אבל אני לא רוצה להתקע בעתיד בשדרוג. מצד שני אם אני קונה לוח עם PCI-E אני חייב שיהיה עליו כרטיס מסך ברמה טובה (מובנה) וכרטיס קול טוב מובנה ! ואין לי מושג אם זה קיים (לוח PCI עם כרטיס מסך טוב מובנה). אז תעזרו לי...בבקשה..אני רוצה להזמין עוד היום . המליצו לי על GIGABITE . תודה .
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
:-[ קניתי את הלוח אם של אסוס P4P800 ולא ידעתי שבחנות יש לו גם את ה SE נדפקתי!? ואיך מה שקניתי זה לוח טוב!? :-\
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לוח של GIGABYTE 7n-400L ואני לא מצליח להפעיל את ה DUAL יש לי שני זכרונות 1) 256 MB 333 MHZ 2) 128 MB 266 MHZ אני חיברתי אותם לאותם צבעים ורשום לי ב BOOT שה DUAL מופעל אבל כשאני מגיע ל WIN רשום שהם פועלים על 266 MHZ תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ההבדל בינהים ומה ממולץ לקנות תודה!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-