עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, שאלה בכותרת, האם הלוח הזה טוב באמת לאוברקלוק? ויש פה מישהו שהגיע איתו לביצועים גבוהים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lharpaz,

היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב עם המעבד AMD כולם אמרו לי שזה אחלה מחשב אבל intel לא יותר טובים?אם אני לא טועה קראתי כאן במאמרים שAMD מתחמם מהר. הנה המחשב: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 מחיר: ₪508 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪269 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪229 כרטיס מסך: AXLE Geforce GTS250 512 MB DUAL DVI HDMI Retail כמות: 1 מחיר: ₪541 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA כמות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לעדכן את הדרייברים במחשב שלי אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט השאלה איך אני עושה את זה פשוט להתקין את הכל על הדרייברים הקיימים? והאם כדאי לי גם לעדכן את הביוס(אני מוכן לקחת את הסיכון)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dorish,

מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום עדכנתי את הביוס ללוח אם ועכשיו המחשב לא נדלק לי, לא עושה אפילו את הצפצוף של ההדלקה. האם זה אומר שצריך לזרוק את הלוח או שאפשר להציל את המצב ואיך? לא אמור להיות ללוח הזה ביוס חירום או משהו דומה? ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה ו/או ע"י CMOS ולא עזר אשמח לכל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני בונה מחשב לאט לאט ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון. התכנון היה לקנות i5 כלשהו ,אבל יצא לי לקנות את ה6700K ממש בזול ,אז אני כבר אעדיף שיהיה לי לוח Z170 כלשהו(שתהיה אופציה לOC) וזכרון 16G יש אופציה לKSP אילת אם יש משהו ממש משתלם אני אעשה בו OC בעתיד,השימוש יהיה משחקים בעיקר,שאר החלקים לא ידועים כרגע...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ronenur,

שלום! רציתי לשאול מה ההבדל בין לוח אם ATX למיקרו ATX חוץ מהגודל. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי,טוב בגדול השאלה בכותרת אבל אני ארחיב. לפני 6-7 שנים קניתי מחשב,פנטיום 3,בזמנו זה היה מחשב חדש ומגניב שעלה מלא כסף(6000 ש"ח).עשיתי סקר שוק וגיליתי שהכי זול יהיה לקנות אצל בחור אחד שעבד בצורה פרטית(הוא לא עבד מחנות,אבל הוא היה רשום כעסק חוקי).בכל אופן הבחור סגר מזמן את הבסטה. לא מזמן(לפני שנתיים ;D אבל שככתי מזה) המחשב הפסיק לעבוד(אני מדליק אותו ויש רק מסך שחור וקו לבן מהבהב), לפי התקלה אני מניח שהבעיה במעבד. אם זכרוני אינו מטעה אותי,אינטל מביאים אחריות לכל החיים למעבדים שלהם.אני רוצה להחליף את שלי. איך אני עושה את זה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למשל זכרון G.SKILL DDR5 TRIDENT Z5 RGB 32GB 16X2 5600MHZ C36 XMP3.0 ניתן להשיג כבר אצל הספקים בארץ במחיר של פחות מ 950 ש"ח כולל מע"מ. עדיין זה מחיר כפול מ DDR4 אבל בהחלט התקדמות ...

12. Started by liorperets82,

מה זה ביוס ואיך אני מעדכן אותו???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by razoli,

אני מחפש לוח אם זול כמה שיותר ל775 לשימוש לאנטרנט וWord ושיהיה חזק ב USB כלומר יהיה יציב ואיכותי לא כמו VIA בתודה מראש לעוזרים עריכה: אני חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=451443

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kaboonkal,

המחשב שלי כיום הוא: i7 3770 gigabyte h77ds3h g skill ripjaws 1600 4GBx2 hd7870xt corsair 650w אני רוצה לשדרג את הזכרון כיוון שכל הדברים האחרים מספיקים כרגע. אני אהיה באילת בשבוע הבא ואני מתכנן לרכוש את אלה http://ksp.co.il/?uin=16277 אבל ראיתי את המהירות SPD ואחרי מחקר קצר הבנתי שזה בעצם התדר בו מגיעים הזכרונות וצריך לשנות את זה באופן ידני על מנת שזה יעבוד ב1600. כרגע יש לי את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/?uin=16722 השאלה היא בעצם מה צריך לעשות כדי שהם יעבדו ב1600, האם זה מסובך ומסוכן והאם זה מומלץ. האם עדיף לקנות זכרונות אחרים כבר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Basic,

שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idan23,

מה דעתכם עליו?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה - זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bla7,

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי מיד שניה כמה סטיקים של DDR1, ביניהם 2 סטיקים שנראים דומה מדבקה של סטיק 1 : SAMSUNG PC3200U-30331-Z M368L3223FTN-CCC 256MB DDR PC3200 CL3 מדבקה של סטיק 2 : SAMSUNG PC2700U-52331-Z M368L3223FTN-CB3 256MB DDR PC2700 CL2.5 ציפים של סטיק 1 : SAMSUNG K4H560838F-TCCC ציפים של סטיק 2 : SAMSUNG K4H560838F-TCB3 לפי pdf מ alldatasheet, אלה אכן ציפים של 400 MHZ ו 333 MHZ בהתאמה אבל ה part no שלהם נראה ממש דומה. האם זה אומר שה TCB3 הם בתכלס TCCC שהורידו להם מהירות וניתן לעשות להם OC בחזרה ל 400 MHZ, או שלא ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש אפשרות כזאת ? להפעיל את המחשב על ידי מקש מקלדת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asafasaf29,

מה עדיף למשחקי מחשב משני מעבדים אלו? AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nice,

לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amisha,

התייחסו בשני סעיפים : 1.במצב רגיל (תזמוני חברה ותדר של 400 MHZ ) 2. OC 3.שינוי תזמונים קיצוני לאגרסיביים אלו המתחרים להלילה : בפינה הכחולה יש לנו את המתאגף מבית GEIL העמיד למכות מתח של 3.1V ורוחב כתפיו הוא כ 495 מגה הרץ בזמונים רגילים במכת מתח של 3.0 : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1483740607.htm בפינה השמאלית יש לנו את המתאגרף מבית OCz בעל התזמוניםהרגילים המצויינים של 3-2-6-2 ויכולת תדר של 433 מה הרץ!! ( עמידות למתח עדיין לא נוסתה!!) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3500+Platinum+Edition שניהם בעלי צ'יפים של 4.5NS אז באו נתחיל בקרב!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים