עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hosham,

מחפש לוח טוב ל E6600 עם FIREWIRE ON BOARD. לא מתוכנן OC. בסביבות 100-110$ הקנייה מתוכננת בניו יורק כך שאם אפשר לינק לחנות אודה לכם מאוד.

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  2. תראו מה הולך אני מתגייס ב 25.7 קניתי לבנתיים 5900xt כדי שאני יהנה קצת מה CS עד מתי שאני אתגייס, אבל אני מקבל ביצועים עלובים במיוחד (50-110 FPS. וניסיתי הכל, תאמינו לי) המערכת הנוכחית: P4 1500 Intel 850GB, תומך AGP X 4 128*2 samaung rd-ram pc800 albatron 5900xt חשבתי על השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 512 http://www.pch.co.il/docs/pd1047731579.htm ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 632 http://www.pch.co.il/docs/pd-1705933164.htm Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader 575 http://www.pch.co.il/docs/pd392063159.htm 1720 מה אתם אומרים? יש הצעות כדאיות…

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by guy_intel,

כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mystikal,

שלום לכולם יש לי לוח albatron kx18ds pro מצאתי אותו גם ב: http://techshop.earthlink.net/p10302:S2410522 והשאלה היא האם יש לו חיבור sata בנוסף לחיבור הide הרגיל כי אני רוצה לרכוש עוד דיסק אם יש לו , איפה זה בערך נמצא על הלוח הנה תמונה אם זה עוזר [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by mayanp,

אמממ רציתי לשאול מה ההבדל בין ה 945 ל 965 ל 975 כי אני מתכוון השבוע לקנות מחשב אז רציתי לדעת אם יש הבדל מיוחד בינהם.. כי הרי כולם תומכים ב E6300 שאני מתכוון לקנות אז מה אתם אומרים ??

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  7. שלום חברים , אני עומד לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות עד 900-1000 שח את ה i5 760 או AMD Phenom II X4 970 שמתי לב שהתדר של AMD הוא ממש מדהים , אני חושב ללכת בכיוון ה AMD הזה האם אני עושה טעות ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

שלום יש לי 2 שאלות.. 1. מה זה בכלל Athlon הזה? 2. מה ההבדל בין Athlon XP ל Athlon 64 (וגם מה ההבדל ביניהם ל Athlon האחרים?) עריכה: עוד שאלה לא קשורה לAMD.. מה זה לוח אם? למה זה אחראי ואיך אני יודע מה זה לוח אם טוב ומה זה לוח אם גרוע? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BedBoy,

מה ההבדלים בינהם? הבדל אחד שאני יודע- ל 939 יש תמיכה ב- DC

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by Vortex,

LCTP? או LTPC? או משהו בסגנון? תודה!

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by rambonzo,

מה התעם בזכרונות pc2700 אם גם כך ה-FSB של האתלון הוא 266 Mhz ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eliXir,

מישהו יכול להסביר לי איך הסטיק הזה עולה כולה 440 ש"ח..? (בנועה) באותה חנות יש את: TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 שזה בדיוק אותו זכרון רק חברה שונה והוא עולה 235 ש"ח יותר, למה זה?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  13. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה. אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות? תודה.

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by balash-,

אני צריך לוח אם הכי זול שתמצאו לא מתוכנן OC. והלוח הכי זול זה בגלל שהמחשב בכל מקרה לא ייתן ביצועים מהירים: DDR1, PCI-X,P4 LGA775. אם אפשר אז כמה שיותר מפוצ'ר וכרטיסים מובנים (FIREWIRE). חשבתי על משו בכיוון הזה : http://www.golden-price.co.il/product.asp?productid=502

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AmosC,

מה דעתכם על הלוח INTEL 946GZ שבזיגזג? הוא מופיע ברשימת הלוחות תומכי קונרו, וכולל כרטיס מסך ו-FW. באתר של למיר ראיתי לוח אינטל 965 במחיר דומה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 - מה דעתכם גם עליו?

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שלום לכולפ, איזה לוח אם כדאי לקחת בשביל המעבד שהבאתי פה? שמעתי שבIQPC יש לוח אם בשם biostar, הוא טוב? שווה לקחת אותו למה אני קונה מחשב משם.

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by aviram84,

אהלן חבר'ה, לאחר שניסיתי להרכיב מפרט ודיי נתקעתי, אני מעוניין לקבל המלצה למעבד + לוח אם בתקציב של 1500 ש"ח (אפשר לחרוג מעט אם זה ממש מתבקש) בעיקרון חשבתי ללכת על המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X6 1075T Box ₪974 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT75TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-880GA-UD3H ₪556 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950802 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1530 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il עכשיו מה שנורא מוזר לי זה שמחיר המעבד באתר הזה הוא נמוך ביותר בכ-400 ש"ח מהמחיר שלו בכל האתרים האחרים שבדקתי (נעה, RSM וכד'...). יש פה משהו שצריך לבדוק? משהו מוזר? אני צריך מעבד כמה שיותר חזק ומתאים לריבוי משימות ועומס עבודה גבוה. לום אם חשוב לי שיהיה …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by netanel38121,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בטכנולוגיות החדשות. כמו DDR3 וכאלה. שיהיה לו הרבה חיבורי SATA ו IDE וחשוב לי שהוא יתמוך ב OC מעולה. אני מתכוון לשלב מעבד 6750 1333 אני מעדיף לקחת של חברת GIGABYTE התקציב של הלוח אם והמעבד גג 1600ש"ח אפשר לחרוג רק אם זה ממש משתלם לעוד 200 ש"ח כולל קירור טוב שיקרר את המעבד הזה כמו שצריך ושיהיה מוכן ל OC זה נועד להחלפה ללוח אם ולמעבד שיש לי כרגע. 6300 ולוח אם MSI P965 Neo הלוח שיש לי גרוע לOC זיכרונות יש לי TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך יש ליLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL אם יש הערות תגובות המלצות תיקונים או כל דבר אחר אשמח מאוד לשמוע. או שאם בכלל עדיף לחכות ואז לקנות משהו…

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by itaysk,

הלידטק שמעתי שלא כדאי... האפוקס שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים... האסוס מצויין אבל יקר... הציינטק עוד יותר... תראו בעקרון אני יכול להרשות לעצמי את האסוס (900 שקלס בערך, לא?) אבל אם אני אוכל למצוא לוח דומה במחיר זול יותר אז אני מעדיף... שמעתי גם שיש לו 2 דגמים לא? מה ההבדלים ביניהם? בעקרון כל הפיצ'רים לא ממש חשובים לי חוץ מכרטיל קול. קיצור תגידו מה אתם הייתם קונים... כל ההצעות יתקבל בברכה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אבי11,

אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  22. בוקר טוב לכולם, אני עובד על מפרט למחשב, לא מיועד למשחקים אבל כן מחשב עבודה חזק. אני בד"כ עובד עם הרבה חלונות פתוחים + מוסיקה ברקע ואימיול לפעמים מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה יהיה לי מעבד e5200 ואני ארצה לעשות לו OC האם זה נכון שלא ניתן לבצע OC בלוחות עם כרטיס מובנה? אם לא - על איזה לוח הייתם ממליצים? לגבי תקציב, מוכן להשקיע עד 500 ש"ח אבל יכול להוסיף יותר אם לדעתכם זה יתאים לשימושים שלי תודה רבה!

23. Started by Tomersoni,

עדכון מIQPC: הזכרונות twimnos twister שפורסמו על אתמול במחיר של 717 היו טעות, המוצר הנכון הוא זה: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 המחיר הוא 690 עכשיו, האם למרות שזאת לא סדרת הטוויסיטר ושg.skill יותר איכותיים עדיף לי לקנות את הזכרונות האלה? במקום אלה? G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT שעולים 717. שעליהם בניתי לפני כן? אני מודע שהטווימנוס 800 , פשוט אמרו שהם קצת פחות איכותיים ולכן רציתי לדעת האם הם עדיין עדיפים בהרבה על הg.skill למרות שזאת לא סדרת הטוויסטר. אני מתכנן oc קל עד בינוני אגב, עם קירור סטוק.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני מתכנן לרכוש מחשב עבור עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא HD). המעבד הינו athlon X3 425. המחשב יריץ WIN7 ואני מעוניין בלוח עם OB שיעמוד בממשק הגראפי של מע' ההפעלה במחיר הזול ביותר. התקציב יכול להגיע עד 450, רצוי שלא. שאלת אגב. האם לוח G31 ומעבד E5XXX יהיו טובים יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים, לפחות לאיזה 3-4 שנים, רזולוציה בינונית, תקציב למעבד עד 1300 בלי הקירור, מתוכנן OC אבל ממש לא הרבה... אין לי בעיה לחכות ל-Q9XXX אני מתלבט בין Q6600 , E8400, Q9450 מה הכי משתלם מבחינת ביצועים / מחיר, זאת השאלה העיקרית

• 10 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.