מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם זיכרון 1G ואני מעוניין להוסיף לו 1G נוספים. איך אני יכל לאתר את סוג הזכרון המותקן אצלי, על מנת לקנות זכרון מתאים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D האם מישהו יודע היכן ניתן לאתר צב"ד כנ"ל ו/או האם ניתן להסתייע במתאם PCI to PCIe לשימוש בצב"ד (קיים) בממשק PCI במערכת PCIe-only ? בתודה ג'ו נ.ב. : השאילתא צצה בעקבות הרכבת מערכת ה-Sandy Bridge החדשה שלי - שאיננה כוללת תושבות PCI כלשהן (מערכת שלמרבה השמחה איננה זקוקה לצב"ד כנ"ל ;D ). נ.ב. II : מתאם PCI to PCIe לדוגמה (מבוסס PLX 8112) :
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כשלוש שנים ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. כרגע יש לו 4GB בסלוט אחד ואני רוצה בדיוק את אותו דגם לסלוט השני (להרחיב כך ל8). לוח אם: dh61ww מעבד: Core i5 2400 זיכרון: GEIL Value Plus 4GB GVP34GB1333C9SC 1. האם לוח האם תומך בהרחבה שאני רוצה? 2. היכן אני מוצא את הרכיב? חיפוש בחנות (ivory) או בebay לא מוצאים את הדגם הספציפי הזה... תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אך אני בודק את הMHZ בזיכרון וכמה הוא מגיע\עושה?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלה של חברת WINBOND דגם: W942508CH-6 אני יודע שהם 333MHZ ושהם קיט של 512X2 אבל רציתי לדעת אך הם בכלליות יחסית לחברות אחרות באותו המהירות,יכולם OC וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
של GIGABYTE אך הלוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב ושווה את המחיר? הוא עדיף על ה ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire בהרבה? הוא למעבד CORE 2 E6300 אמרו לי ש945P לא ממצא את כל המעבד וזה יכול להשפיע במשחקים ואלה הP965 הוא ממצא את כל המעבד והתוצאות היו יותר טובות האם זה נכון? או שעדיף את האקסרוק
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני ראה בפורום "מפרטי מחשב" שנותנים מפרט עם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-EP43-DS3L גם למעבד Q6600 שהוא 65NM וגם למעבדי E8XXX שהם 45NM. אך זה אפשרי לחבר שני מעבדים שונים בגודלם הפיזי על אותו לוח. משהו יכול להסביר לי אך זה מתבצע? תודה לכול העונים....
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי בדרך קלה אך אני יכול לדעת להתאים לוח אם למעבד ולזכרונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... המון זמן שלא ניכנסתי לפורום יש ברשותי לוח DFI LAN PARTY SLI-DR, וכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם שני ליבות של 6600GT, עד עכשיו הכרטיס עבד במחשב של אחי ללא SLI, אני מעוניין להפעיל את ה SLI כדי להרוויח עוד קצת ביצועים... שיניתי את המצב על הלוח ל SLI עלידי הוזזת הג'מפרים למצל SLI... ובביוס עצמו שמתי על ENABLES, אבל בכל זאת זה מוצא לי כרטיס 6600GT יחיד... יש אפשרות בדרייברים ? משהו שלא עשיתי טוב ? אני פשוט ממש לא זוכר אך מתעסקים בזה... :-\
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שעסק עד עכשיו בקידוד וויזאו (AVI--> MPEG2). עכשיו התקנתי מחשב חדש והתחלתי להריץ עליו את אותם קידודים. אני מאוכזב מאוד מהשיפור הקטן בזמני הקידוד: מחשב ישן- פנטיום 4 2200- ביצע קידוד בתוכנת קנופוס פרוקודר2 בקצב של 0.45 מהריל טיים. מחשב חדש- AMD 3200- מבצע את אותו קידוד ב0.5 מהריל טיים. האם סביר כי שינוי גדול כל כך בהמירות המעבד לא יתבטא בקידוד מהיר יותר. הצפייה שלי היתה שמהירותשל כ50 אחוז יותר תניב עשרות אחוז שיפור בקידוד. אני מאוכזב.. . דעתכם בבקשה תודה אורן
-
- 68 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן http://www.tgdaily.com/2006/04/14/intel_quad_core/ אינטל מתחננים להוציא אכיטקטורה חדשה כבר ב2008! הקלוורטון יצא בQ1 07. זאת אומרת שתהיה לו שנה אחת בשוק לפני צאת הארכיטקטורה החדשה. הקלוורטון יהיה לא יוצר משני מעבדי Core duo על PCB אחד ויהיה מתוכנן למשבי HIGH END או לשרתים. גם כן כתוב שאינטל לא רוצים להכניס את המרובעי ליבה כ"כ מהר לשוק כמו שהם דחפו את כפולי הליבה מכיוון שלמתכנתים גם ככה קשה מדי להפוך את התוכנות לכפולי ליבה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
:s05:אל איזה זיכרון אתם הכי ממליצים לי? :s05: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode= http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1367&catcode=31
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הזכרון "Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP" יעבוד לי בצורה מקסימלית על "Gigabyte GA-EX58-Extreme"? ואם לא אז אל איזה לוחות הוא כן עובד בצורה מקסימלית?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הזיכרונות הנ"ל במחיר מצחיק(750 שח לעומת העלות המקורית שלהם שהיא בסביבות 1500שח!!!) 1)איזה ציפים מגיעים איתם?? 2)הם צורכים הרבה מתח??(אני יכול לספק עד 2.9v ) 3)האם המחיר שווה(יש אחריות עליהם לכל החיים אצל היבואן ) 4)עד איפה אני אוכל להגיע איתם באובר קלוק(בערך) 5)האם התיזמונים של הזיכרונות האלה(2,3,3,6)הם טובים והאם זה משנה מבחינת ביצועים?? (דגם מדויק =CMX512-3200C2PT) תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יונה הוא מעבד רק למחשבים נידים עם לא הוא שווה יותר מקורנו(CORE 2 לא זוכר תשם בדיוק) ואיזה מעבדים חדשים וחזקחם אולכים לצאת? תודה.
-
- 14 תגובות
- 710 צפיות
-
-
3-3-3-8 או 4-4-4-8 ? cas - ras to cas - ras to perchage - tras
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
פורסם על ידי התמיכה הטכנית שלהם http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1706356 יש שם את כל ההגדרות הנחוצות לעבודה יציבה עם כל סוגי הזכרונות שלהם
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה אבל כשהוצאתי את המעבד 733 שלי מהסוקט שלו שתי רגליים שלו החליטו להישאר תקועות בסוקט.עכשיו יש לי מעבד בלי שתי רגליים וסוקט שאי אפשר להכניס אליו מעבד אחר.מה אני עושה לכל הרוחות ?
-
הדגמים הקרובים של AMD יהיו מועמדים ראויים לתואר מקסימום ביצועים ביחס למחיר - מעבד ה-Ryzen 3 2300X מככב בהדלפה חדשה וחושף מעט מיכולותיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-