עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idle`,

חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. שלום, לאחרונה התקלקלו כמה מחשבים של מכרים שלי וככל הנראה הלכו בהם הלוחות אם. בשני המקרים מדובר בלוחות אם ישנים בסוקטים 478 ו939. לצערי, אני לא מצליח חמצוא חנויות שיספקו לוחות ישנים אלו במגוון ובמחיר סביר. בלוחות היד שניה תמיד יש בעיה של מחסור, בעיקר בלוחות 939, ובגורמים של מרחק מהמוכר ומחיר. רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר מקומות בהם אוכל להשיג לוחות מהסוקטים הנ"ל במכירים סבירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. עד לפני כמה ימים היו למכירה באתר של הדובים מעבדי XP1700 בסטפינג JIUHB:0302, והתכוונתי לקנות אלא שביום שלישי הם פתאום נעלמו ובמקום זה מופיע באתר "סתם" מעבד XP1700 ללא ציון הסטפינג. כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שכנראה שאין ליבואנים בארץ יותר את הסטפינג הזה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על חנות אחרת בארץ שמחזיקה אותם (ושמתחייבת שהמעבדים שאני אזמין יהיו בדיוק מהסטפינג הזה) ? או שאולי נשאר לי רק לקנות בחו"ל (וגם שם המצב לא מי יודע מה)...

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

ה 3200 כבר מיושן ואני לא מעוניין להחליף הכל מחדש ...רק מעבד איזה 4600 ....5000 ...יהיה נחמד איפה ניתן להשיג עוד ומה יהיה המחיר ? תודה .

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שלום יש לי את הלוח אם זה DFI LANPARTY UT SLI-DR עם מעבד AMD Athlon 64 3500+ רציתי לשדרג את המעבד אבל לא נראה לי שמוכרים כבר מעבדים כאלו. איזה מעבד כדאי לי לקחת אני רוצה שייה חזק יותר ממה שיש לי ושיתמוך בסוקט 939

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by SubX,

איפה אפשר להשיג עדכון ביוס ללוח האם של אסוס דגם A7V266-E ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HcoolP,

OCZ DDR2 1GB KIT PC2-4200 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel 3-2-2-8 אני מחפש די בנרות עוד קיט של גיגה למחשב שלי אבל לצערי לא מצאתי עד עכשיו. האים למישהו יש רעיון? ??? נ.ב הנציגים שאני מצאתי של OCZ בארץ הם CD-LOG ו IVORY ולאף אחד מהם אין במלאי.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  10. tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה: ASUS P5N32-E SLi מחנות בארץ אך מצאתי אותו רק בחנות אחת. המחיר מעט גבוה אז אולי מישהו יודע על עוד חנויות שמוכרות את הדגם הזה, או שיהיה להם בעתיד הקרוב? תודה

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  12. באיזור ירושלים אפשר גם מקומות שמוכרים משומשים תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. היי חברים איפה אפשר למצוא טבלה שמסבירה הבדל של על ציפסט ? P35 לעומת G35 ? לכל מעבדי 775 ? ז"א משהו כמו : http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2008/benchmarks,16.html רק שמדגים ציפסט !

14. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. Started by alone66,

1. על ההגדרות השונות של הביוס ( רצוי בעברית) 2. על הרגיסטרי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז המחיר ירד, ובחו"ל מתחילים למכור את הסטפינג החדש של הQ6600 בשם G0. אבל איפה בארץ אפשר לקנות אותו? תודה.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by zippobuyer1,

אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כותרת

20. איפה אפשר לקנות בארץ את הלוחות מה סידרה BIG BANG

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  21. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ את לוח האם: ASRock 990FX Extreme3? תודה לעוזרים..

22. שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. חדש מהקופסא ורצוי תאימות למעבדי אינטל, במידה ולא, גם AMD יעזור. תודה עומר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. נורא קשה למצוא חנות שמוכרת כזה דבר...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by BoMBoM,

או של P3 או של P4 יש איזה חנות שמוכרת את הלוחות אם האלו ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים