מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לשדרג לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774 (אני מעוניין ב-2 כאלה) מה דעתכם האם זה יתאים לי כיוון שאני לא ממש מבין אני יכול לכתוב רק שיש לי חיבור DDR2 מעבד PENTIUM D פעמיים 3 GHZ וכרטיס מסך 7600GS (שאגב אותו אני רוצה לשדרג לזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 האם זה כרטיס מסך טוב למחיר והוא יתאים למחשב שלי עם הזיכרון?) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי באחד המחשבים לוח ישן יחסית של ASROCK מבוסס צ'יפסט 945G. הלוח תומך במעבדי פנטיום 4, פנטיום D וכפולי ליבה מבוססי 65 נ"מ בעלי באס של עד 1066 מה"ז כולל. היה לי במחשב מעבד פנטיום E6300 במהירות 2.8 גה"ז 45 נ"מ ובאס 1066. התקנתי אותו על הלוח הנ"ל שכביכול לא תומך והמחשב עלה בלי בעיה והמעבד זוהה ועובד במהירות מלאה ללא בעיות. קצת מוזר לא? הלוח לא עבר כל שינויים למעט עדכון ביוס לגרסא האחרונה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מעבד INTEL PENTIUM 4 2.5 ועדיין לא מצאתי לוח שיתאים לו איזה לוח יהיה הכי הכי טוב איתו לא משנה לי המחיר נ.ב יש לי זכרונות RDRAM 1066 אז צריך שהם יתאימו ללוח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA /VT WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT ATX MIDI PFC, usb ה-everst מראה 45 מעלות ללוח ולדיסק 38 במצב מנוחה, אבל מזייף לגבי המעבד, ה-easy tuner 4 שהגיע עם הלוח לא מציד אף טמפ' של אף רכיב במחשב או נתונים על מאווררים (הוא אמור להציג לא?! האם רק אצלי הוא לא מציג??? הוא כן מציג מתחים ומהירות מעבד ו-FSB). שלחתי מייל לתמיכה של ג'יגה בייט אבל הם לא עונים. (ניסיתי את גירסה 5 של easy tuner אבל היא גם לא מציגה טמפ'... אולי יש בעיה בלוח?) הקירור של המעבד הוא מה שבא עם המעבד הזה בלי תוספות של משחה טרמית חיצונית. היום אמנם שרב אבל זה צריך להיות ככה?…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כ-5 שנים סבא שלי רכש מחשב לשימוש ביתי בסיסי. לפני כשבועיים המחשב שלו פשוט לא נדלק. לקחנו את המחשב למעבדה, ושם התברר כי ישנה בעיה בלוח האם של המחשב. במעבדה הציעו לסבא שלי החלפה של לוח האם, וכל זה בתמורה ל-740 שקלים. עכשיו, זה המקום לציין כי את המחשב הוא רכש בסך הכל ב-1300 (ללא ציוד היקפי), כך שהמחיר הנ"ל אינו סביר כלל ועיקר. הצעתי לסבא שלי הצעה פשוטה-לרכוש לוח אם חדש, ואת הישן להשליך לפח. המעבד של המחשב הנ"ל הינו intel celeron 420 775 512KB, ולוח האם הוא:GIGABYTE GA-81945GCM -S2 Intel 945. את לוח האם הנ"ל כנראה כבר לא ניתן למצוא בארץ(אפשר להזמין מEBAY, אבל אני לא אוהב את האופציה הזו), והאלטרנטיבה שעלתה היא לוח האם הנ"ל: http://www.omc.co.il/Products.php?…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5LD2, עם מעבד Intel pentium D 2.8 וג'יגה זיכרון בדואל של סמסונג. שקלתי לרכוש מעבד core duo - השאלה היא האם לוח האם שלי מתאים או שזה אומר לקנות גם לוח אם חדש, והאם מעבד הדואו הקטן שיש (1.8 אני חושבת, לא?) חזק יותר מהמעבד הנוכחי שלי. אם לא, האם שווה לי להגדיל זיכרון? (ואם זה לא מובן מאליו, המטרה היא לשפר ביצועי המחשב למשחקים כבדים ועבודה עם יישומים כבדים). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להוציא את כבל הATX מהלוח אם ואני לא מצליח! מישהו יכול להגיד לי איך לעזזאל מוציאים את הכבל הזה? אני מתכוון לכבל השחור המלבני והגדול הזה שמתחבר ללוח אם מהספק כוח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הדור החדש והמבטיח של AMD עתיד לקבל את הבמה בתערוכת CES 2017 בינואר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מעבד למטרות גיימינג בלבד בתקציב של עד 700 ש"ח. איזה מעבד יהיה הכי משתלם(לא משנה לי אם זה אינטל או amd)??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה? יודע לספר לי אם מדובר במשהו איכותי? כדאי לקנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם קיים לוח אם בעל תושבת כפולה למעבדי i5? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנה אחרי שהצליחה להדהים אותנו עם מחשב נייד גדול ששוקל פחות מקילוגרם אחד, החברה הקוריאנית מתכוננת להשקת דור שני שיהיה מרשים אפילו יותר ביכולותיו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מם דעתכם על הלוח אם MSI דגם P45D3 צ'יפסט P45.... ואם יש לוח אם שבערך באותה רמה כמוהו אבל מתוצרת אסוס או ג'יגהבייט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות של DDR במקום ה-SDRAM שיש לי כרגע במחשב. קניתי לאחרונה סטיק של 256 מגה ב-250 ש"ח בחנות מסויימת וכעת אני מעדיף להחליף את הזיכרון SDRAM הזה ולהוסיף כסף ולקבל זיכרון DDRAM אך בקיבולת של 512 מגה... ראיתי שישנם המון סוגים של חברות שונות..... עם מהירויות שונות וכד'... רציתי לדעת מה ההבדל בין ****PC לבין ***MHZ , מה כל אחד מהמספרים אומרים ומה כדאי לקחת? חשבתי לקחת ב-480 ש"ח את הזיכרון של GEIL + קירור , מה אתם אומרים על זיכרון זה? בנוסף, ברצוני לציין כי בקרוב אני משדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד קצת יותר חדישים (אני חושב מעבד AMD 1.8) כך שכאשר אם יצא לכם להעיף מבט במפרט שלי כשאתם עונים לי, אל תתייחסו אליו כל כך משום שהוא ישתנה בקרוב :-)
-
שלום לכולם, יש לי לוח ג'יגה בייט GA-965P-DS3. האם יש אפשרות להפעיל את הלוח עם זיכרון DDR3 1066 (בלבד, כלומר רק סטיקים של DDR3)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-