מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הכוונה אם אני קונה xp2000 , יש לו יתרון ברור או גדול על ה- 1800 ? אם אפשר לפרט קצת. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי סתם מעבדים בחנויות שונות פתאום מצאתי "amd palomino xp 2000+" מה זה??? כמו פנטיום וסלרון מעבד לשרתים או משהוא אחר עוד שאלה הוא אמור להיות יותר חזק מהאטלון?? הוא אמור להיות יותר יקר מהאטלון?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי המלצה על הלוח הזה למחשב גיימינג ועיצוב גרפי. כשניגשתי לחנויות מחשבים נתקלתי בתגובה מפתיעה על החברה MSI וטוענים כי החברה אינה איכותית ונוטה לתקלות מנסיונם והמליצו לי על חברות אחרות כמו גיגבייט האם יש הצדקה לטענות אלו? אם כן,אפשר לוח מקביל מחברה אחרת? או כל לוח מומלץ לOC למעבד INTEL 2500 ולכרטיס מסך היחיד NVIDIA 680 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כמה שאלות בקשר לזכרונות הDDR2. אני עומד להרכיב מערכת די איכותית שתכלול בין היתר 2GB של זיכרון, השאלה שלי היא האם ברכישת שני סלוטים של זיכרון איכותי מחברה טובה שווה להשקיע ולרכוש את ה800HZ או שה 667HZ מספיק וההבדל לא משמעותי? בנוסף מה מציינים המספרים 4-4-4-15?... בנוסף, מתי יגיעו זכרונות הDDR3, האם הם יתמכו ע"י הלוחות של היום (לא נראה לי...) והאם שווה לחכות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום... מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר. אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת סתם מתוך סקרנות, לפי התמונה המצורפת שלקחתי מכתבה כאן באתר אני רואה שה Socket של המעבדים הינו 1155 כמו של מעבדי ה- Sandy Bridge, האם זה אומר שגם הלוחות של Sandy Bridge כגון p67 יתמכו בסדרת המעבדים הזאת? תודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי, לגבי מעבד I5-520M כתוב שהמהירות יכולה להגיע ל2.93 בטורבו, רציתי לדעת האם זה כששני המעבדים פועלים או רק אחד. וכן אותה שאלה לגבי מעבד מרובע i7 720QM כתוב שיכול להגיע ל2.8 האם זה רק כשמעבד אחד פועל או כל הארבעה מגיעים למהירות זה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה מקור שדן בזה בצורה רצינית
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אין לוחות שתומכים בזיכרון של 3700. אז איך אני יכול להפעיל אותם על לוחות האם של היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
E6300 Intel Intel Core2 Duo E6300 - 1.86Ghz - 2MB Cache 1181 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 256 DDR3 976 שח GA-945PL-S3 Gigabyte 582 שח 1789 אחרי 950 שח זיכוי או ADA3800CUBOX AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core 957 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 DDR3 976 שח GA-M55S-S3 Gigabyte nForce 550 Chipset - 4xDDR2 4xSATA2 - Gigabit LAN - Firewire - 8 615 שח 1598 אחרי אותו זיכוי אני רואה את זה ככה:200 שח הבדל לטובת amd שאני לא יכול להרשות לעצמי ולוח יותר טוב עם יותר אפשרויות (raid) למשל.. האם יש הבדל משמעותי בביצועים לטובת האינטל(קידודים ומשחקים..) אני רוצה לעשות את ההזמנה עוד היום!! תודה מראש חברים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מחשב intel pentium 3 665mhz עם לוח אם של ASUS מדגם P3V133 (ברגע שאני נותן לכם את הדגם את יודעים אילו פונקציות יש לו..אני מקווה ,אם לא אני אצלם את הלוח וישלח לכם ,רק תבקשו..) יש לי שני כרטיסי זיכרון האחד 256 sdram pc133 והשני sdram pc133 64 יש ליכרטיס מסך דו מימדי גרוע ביותר לפני הלוח אם האם אני יכול לשים בו את הכרטיס ? ddr 512MB 400MHz ?? וכמובן לזרוק לפח אני שני הכרטיסים הקודמים?? אחרי שתענו לי על השאלה הזאת אני אשאל עוד כמה שאלות בנתיים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.pcper.com/reviews/Processors/AMD-Ryzen-Threadripper-1950X-and-1920X-Announced-Flagship-Performance-999
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. רציתי המלצה לתוכנה טובה לבנצ'מרק למעבד שלי. משהו שתומך ב-dual core. מבחינת 3dmark והמבחנים של סנדרה הכל בסדר.. אני מעוניין לבדוק מחשש שאולי המעבד שלי פגום כאמור בגלל ה-dual core יש קצת בעיות עם חלק מהמשחקים ורציתי לוודא שזה אכן בגלל שהמשחקים עדיין לא תומכים במעבד שלי ולא בגלל שהמעבד שלי דפוק... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD will have DDR2 support at the mid point in 2005, with the price point of 667 and 800 becoming more realistic, however they did not deny they were thinking about going straight to DDR3 since the Athlon 64 series of CPUs enjoys the very low latencies of current DDR. However, they do not have any intention of releasing memory recommendations which does not conform to JEDEC standards (www.jedec.org). מאחר ול DDR2 יש תקורות/תזמונים גדולים יותר מרכיבי ה DDR והדבר מיטיב עם מעבדים ממשפחת ה AMD64 (בגלל בקר הזכרון המוכלל) AMD שוקלת לדלג מעל יישום בקרי זכרון ל DDR2 ובקפיצה המשמעותית הבאה בעיצוב מעבדי AMD64 להתאים את בקרי הזכרון המוכללים לעבודה מול DDR3. AMD מדברת על שינוי בקרי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פתחתי גם נושא חדש בפורום מארזים, אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באינטנסיביות, אני חייב מחשב חדש (כיוון: הארדקור גיימינג) ומתכוון מהחודש הקרוב להתחיל לקנות אחד בחלקים, עכשיו יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... אני צריך לקנות לוח אם שאני אוכל לחבר כבר עכשיו למחשב המעפן שיש לי ולהפעיל את ה8800GT שלי עליו בינתיים, עד שאני אקנה מארז חדש ואז מעבד חדש, ספק, זכרון וכ"מ וכל העסק... אני לא מודע ממש למחירים של לוחות אם איכותיים מול פחות איכותיים אבל ראיתי בZAP לוחות אם פופולריים ב800 שקל!! זה לא יקר בטירוף? בכל מקרה אשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות בקניית שני לוחות אם שניהם מתוצרת asus הראשון הוא p4pe/l והשני p-4s8x איזה מהם ישרת אותי טוב יותר? המחשב מיועד למשחקים ואינו מתוכנן oc בכלל!(אולי בעתיד הרחוק).
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפעם האחרונה שהייתי בחנות מחשבים אז המוכר אמר לי שהוא החליף לי את הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM ללא תשלום זה היה נראה לי מוזר אבל לא התייחסתי כי הוא איכשהו קרוב משפחה שלי... לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה אוורסט וסתם הסתכלתי שם על כל מיני דברים ופתאום אני רואה שיש לי זיכרון SDRAM שאלתי חבר שלי והוא אמר שיכול להיות שהוא פשוט שינה את השם בביוס כדי שזה יראה כאילו יש לי זיכרון DDRAM אז אני רוצה לדעת אם זה נכון או שפשוט התוכנה הזאת לא ממש מדייקת? או שאולי יש אפשרות לבדוק את זה על ידי הסתכלות על הכרטיס עצמו? יש הבדל במראה שלהם? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD הוציאה היום 12 ליבות ו-16 ליבות חדשים $377 ו- 537$ http://www.guru3d.com/news_story/amd_releases_new_12_and_16_core_opteron_6300_series_processors.html http://www.amd.com/US/PRODUCTS/SERVER/PROCESSORS/6000-SERIES-PLATFORM/6300/Pages/6300-series-processors.aspx למרות שהמעבדים לשרתים , כל אדם יוכל להתקין ולהשתמ בכיף למחשב ביתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . בטעות קניתי זיכרון במהירות לא נכונה כמו שיש לי במחשב .במקום 1600 קניתי 1333 . השאלה אם אפשר לשים אותו או להחזיר ולקנות 1600 .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! עשיתי חיפוש פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי הרבה מידע על הזכרונות של Hyundai. אשמח אם מישהו יודע מה רמתם לעומת Corsair, Crucial וכו'... בכל ההשוואות של זיכרונות לא ראיתי שהם משתתפים. אני צריך לשני מחשבים - לראשון DDR 2100 ולשני 3000. תודה מראש על כל מידע!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שש, שמונה ועשר ליבות עיבוד למשתמשים הביתיים: דור ה-Broadwell-E המבטיח מתקרב להשקה, ואל הרשת מתחיל להגיע מידע ראשון אודות הביצועים הצפויים לנו אחת מגולות הכותרת שצפויות לנו בתערוכת קומפיוטקס לשנת 2016, שתחל בסוף החודש הנוכחי, היא ההצגה וההשקה הרשמית של דור מעבדי האקסטרים החדש של אינטל – Broadwell-E, שכבר ידוע לנו כי יציע ארבעה דגמים שונים בהתבסס על אותה תושבת LGA 2011 ואותה ערכת שבבי X99 של דור ה-Haswell-E. הדגם המעניין ביותר בדור החדש יהיה ללא ספק ה-Core i7-6950X שיהיה הראשון ממשפחת ה-Core אשר יכלול עשר ליבות עיבוד פיזיות, ו-20 ליבות לוגיות תודות לטכנולוגיית ה-HyperThreading, כל זאת במחיר מאסיבי (כמובן) שיעמוד על כ-1,500 דולר. מן העבר השני, גם מעבדי ה-Cor…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-