עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום... מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר. אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by הדוד משה,

שמתי לב לדבר מה: פעם היו הרבה יצרניות צ'יפסטים. כל מיני חברות כמו SIS, VIA, צירוס לוגיק ואפילו נווידיה יצרו צ'יפסטים למעבדי אינטל ואמ"ד. היום אינטל עושה צ'יפסטים לאינטל, אמ"ד לאמ"ד. אז מה הסיפור? למה השוק הזה נעשה כל-כך סגור ואחיד? אני מניח שיש לא מעט יתרונות לשוק ריכוזי כשזה מגיע לתאימות דרייברים, אבל בכל זאת שוק ריכוזי זה דבר לא בריא, כמו שאינטל יכולה ללמדנו. בנוסף אני יכול לראות איך זה כדאי לאמ"ד ואינטל לעשות כדבר הזה, אבל איך רשויות ההגבלים העסקיים השונות יכלו לאשר להם דבר שכזה? אז מה הסיפור האמיתי מאחורי היעלמות שוק הצ'יפסטים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB pc100 CL3 ומידי פעם, ה CAS Latency משתנה מ 3 ל 2 ... איך זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by גיימרית,

יש לי לוח אם ASUS P5LD2, עם מעבד Intel pentium D 2.8 וג'יגה זיכרון בדואל של סמסונג. שקלתי לרכוש מעבד core duo - השאלה היא האם לוח האם שלי מתאים או שזה אומר לקנות גם לוח אם חדש, והאם מעבד הדואו הקטן שיש (1.8 אני חושבת, לא?) חזק יותר מהמעבד הנוכחי שלי. אם לא, האם שווה לי להגדיל זיכרון? (ואם זה לא מובן מאליו, המטרה היא לשפר ביצועי המחשב למשחקים כבדים ועבודה עם יישומים כבדים). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by moshirez,

.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by X-Gamer,

???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/06/04/intel_conroe_performance_preview/1.html כמו כל הסקירות שהביאו פה. פשוט הקונרו זה הדבר הבא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי מעבד 1.7 ועכשיו באיזה משחק שהתקנתי כתוב שהמעבד הוא 1.2. אז רציתי לברר אם עבדו עליי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by or2077,

שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית... ראיתי באוורסט System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM( מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי... השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM זה מה שאני התכוונתי לקנות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707 אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים... תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שנה אחרי שהצליחה להדהים אותנו עם מחשב נייד גדול ששוקל פחות מקילוגרם אחד, החברה הקוריאנית מתכוננת להשקת דור שני שיהיה מרשים אפילו יותר ביכולותיו לכתבה

12. צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חבר'ה אני קונה היום או מחר מחשב חדש שמיועד למשחקים בקטנה (בעיקר אונליין כגון WOW). אוברקלוק לא יבוצע בשום מקרה. בעקבות צורת התמחור באייבורי משתלם לי להישאר עם הלוח אם המפורט: לוח אם : P8H61-M LE B3מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz האם להתעקש על Revision מסויים של לוח האם? אני יודע שהלוח אם לא תומך בקבלים סולידיים אבל חשוב לזכור שיש אחריות מלאה של 3 שנים. הבנתי שאסוס מייצרים גם את הלוחות התקציביים (ציפסט 61) איכותיים. מה דעתכם לגבי ה"חסרונות" של לוח האם הספציפי הזה? אני מאמין ש-4 גיגה זיכרון יספיק. יש רק שני סוקטים בלוח אם. האם כדאי לרכוש כסטיק אחד של 4 גיגה או כשניים של 2 גיגה? (או במילים אחרות: כמה ה Dual channel חשוב?) האם להישאר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zzroni,

הכוונה אם אני קונה xp2000 , יש לו יתרון ברור או גדול על ה- 1800 ? אם אפשר לפרט קצת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by demultiplexer,

לא יודע איך ולמה אבל כשהוצאתי את המעבד 733 שלי מהסוקט שלו שתי רגליים שלו החליטו להישאר תקועות בסוקט.עכשיו יש לי מעבד בלי שתי רגליים וסוקט שאי אפשר להכניס אליו מעבד אחר.מה אני עושה לכל הרוחות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shloosh,

כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???

18. Started by evman007,

קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? CORSAIR : CL 5 KINGSTON: CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gal505,

בס"ד שלום, לאחר התקנת מעבד חדש היה נראה לי כאילו היה אפשר להוציא תוצאות יותר טובות בטמפרטורות המעבד החדש i5 3470 #0 25 #1 28 #2 29 #3 39 זה לאחר מריחת המשחה בצורה של פיזור על כל המעבד.. הליבה האחרונה 10 מעלות מעל כולם ב- IDLE היום החלטתי לחדש את המשחה בצורה של נקודה והתוצאה נראת לי זהה (עדיין +10 מעלות ב-IDLE) וזה התוצאה אחרי שעה של OCCT http://img713.imageshack.us/img713/640/qmo4.jpg i5 3470 zalman 7000 al si arctic mx-4 thermal paste האם התוצאה תקינה כרגע? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Toledo87,

מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי האם למעבד הזה יש פיזית 2 מעבדים שעובדים במקביל , או שיש לו 2 מעבדים ורטואלים שברגע שאחד מתעיף השני עובד? רוני

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by azarzar,

לפני כמה זמן נדפקו לי הזיכרונות הנוכחיים והיום הגיע לפנדה למלאי זיכרונות של G.SKILL ולפני שאני אדבר איתם בקשר להחלפה אני רוצה לדעת איזה יותר כדאי את ה HZ שאמורים להיות עם צ'יפים של D9 או HK שמגיעים לתדרים גבוהים מאוד ועם תזמונים מעולים ? HZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=14777 HK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 בזמנו הזיכרונות שלי עלו 890 ₪

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הדור החדש והמבטיח של AMD עתיד לקבל את הבמה בתערוכת CES 2017 בינואר לכתבה

25. Started by AGK,

בפלט של CPU-Z של המחשב הנייד שלי רשום- ID = 0 Number of cores 2 (max 8) Number of threads 4 (max 16) Name Intel Core i7 3667U Codename Ivy Bridge Specification Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1023 FCBGA (0x4) בשם המעבד רשום= Intel Core i7 3667U ובמפרט רשום= Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz אז איזה מעבד יש לי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים