מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי זוג זכרונות 400MHZ שעבדו יחד כבר קרוב לשנתיים, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק ורק כאשר הוצאתי את אחד הסטיקים הוא נדלק כדי להיות בטוח שהזכרון מקולקל הפעלתי את שני הזכרונות במחשב אחר ופלא הם עובדים יופי. החזרתי אותם למחשב שלי לא עובד, לקחתי זוג זכרונות נוסף 400MHZ למחשב שלי עובד יופי. אבל עדיין הזוג הראשון לא עובד אצלי אבל כן במחשב אחר מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מחשב שמבוססת על מעבד 4 ליבות - Intel Q6600 השימושים העיקריים שלי במחשב הם תוכנות גרפיקה וסאונד, אינטרנט מוזיקה וכו'... אבל גיימינג ממש מעט... כדאי לי ללכת על המעבד הזה? ומתי כדאי לי לקנות אותו? עומדת לצאת אולי סדרה חדשה שתוריד מחירים? נ.ב - אני מתכנן OC ... לביצועים.. לא שבירת שיאים...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ביצעתי שדרוג ביוס ללוח אם מתוצרת MSI דגם PM8PM-V. את השדרוג ביצעתי באמצעות USB FLASH ונראה שהשדרוג בוצע בהצלחה. לאחר שהסתיים השדרוג המסך נהיה שחור ומאז המחשב עולה עם מסך שחור, שום צפצוף ושום דבר. קראתי באינטרנט על כל מיני דרכים לבצע CLEAR CMOS דרך הג'אמפרים והסוללה ועשיתי אותם אך הם לא עזרו... האם משהו יכול לסייע לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה היום את המחשב, אני רוצה זכרונות 800. KINGSTON יקר ב 160 ש"ח מ PQI. האם שווה לקנות את ה KINGSTON בכל זאת?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם מעבד כפול ליבה לדוגמא של 3 ג'יגה כל ליבה יש לו סך הכל 6 ג'יגהרץ ?? או מעבד מרובע ליבה מסוים האם זה גם מוכפל ב4? וi7 ב8?? כי אמרו לי שזה לא בידיוק כך אז אם כך מה זה בידיוק? מי שלא יודע שלא יגיב ומי שמגיב שיתן תשובה מפורטת לא סתם כן או לא.
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי עם Intel Core i5 2.6GHz (האסוול) 8GM DDR3 1600MHZ ו1TB דיסק קשיח 5400 אני יכול לשדרג ל16 ג׳יגה זיכרון (אותה מהירות) או מעבד ל3.0GHz Intel Dual-Core Core i7 או לדיסק קשיח SSD (לא בטוח החברה כרגע) עובד בתחום האודיו, כשאני היום עובד עם התוכנות שלי, מגיע לשימוש בכל הזיכרון + קצת שעובר לswap משתמש בכרטיס הגרפי של המעבד, לא צריך מעבר. איזה מהשדרוגים יתן את השיפור הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום המחשב של ההורים שלי עובד די לאט. חשבתי להוסיף לו קצת זיכרון כרגע יש להם DDR3 1333Mhz 2GB Kingston לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+ מעבד AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box השאלות שלי: האם כל זיכרון DDR3 1333Mhz יתאים? או צריך רק של אותה חברה? מה מומלץ לקחת? 4GB? 8GB? עדיף להוציא את הישן? תוכלו בבקשה להמליץ לי זיכרון מKSP? תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכסנתי להסתכל ב-PCH ולהפתעתי מחירים ירדו בצור הניכרת ביותר גם של המעבדים וגם של הזכרונות... now the question is: Axp 2700 (333mhz VS axp 2500 barton איך ה-2700 ל-O/C ? ומה ההבדלים בביצועים בין שניהם ? תודה רבה, התשובה דחופה לי, תכננתי להזמין את המחשב כבר מחר אבל עכישו לאחר ירדית המחירים העצומה אני אדחה את זה בעוד כיום יומיים. אז על איזה מעבד ללכת ?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, כשרכשתי את המחשב שלי לפני כשנה וחצי, קניתי את לוח האם הבא: DFI LANPARTY X38 T2RB לאחר שהתקלקל במסגרת האחריות שלחתי אותו לתיקון ולפי הבנתי לא היה להם לכן נתנו לי לוח עדיף DFI LANPATY X48 T2RS . עכשיו אני לא מצליח לאמת איזה לוח יש לי מן השניים.... לפני שהמחשב עושה פוסט יש לי ברקע תמונה של DFI- X48 אך על לוח האם עצמו רשום X38. ב-EVEREST רשום לי שהלוח אם לא מזוהה. ב-OCCT רשום לי DFI X48 . אני מבולבל כבר מכל זה... מה לעשות ? איך אני מאמת בדיוק את זהותו של לוח האם , כולל דגמו המדויק ? תודה רבה. משהו מוזר - בדקתי גם ב CPU-Z : http://img805.imageshack.us/img805/9633/87202749.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי זכרון חדש של PQI PC4400 והמחשב לא מזהה את השם של היצרן והוא מזהה אותו כ- PC3200. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שאני יוכל לעבוד עליהם בשביל לערוך איזה סרט של רבע שעה בערך... עכשיו ביררתי קצת אבל לא כל כך הבנתי המעבדים: E2220 Pentium d 820 2.8 ולפטופ Intel core 2 - 2.0 T7250 מה שלא הבנתי הוא הדורות .. דבר ראשון האם כולם כפולי ליבה..(לפי מה שהבנתי כן) דבר שני D זה הכי ישן Core 2 זה הכי חדש.. אך למה משתייך ה2220? והאם יש Core 1? והאם הCore 2 שהוא 2.0 יותר טוב מהD שהוא 2.8... ? אם אפשר הסבר קצרצר אני אשמח.. תודה רבה!!! אני הבנתי שכנראה עדיף לערוך על הלפטופ..(גם כי יש לו 3 ג'יגה זיכרון)..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
לוח ASUS P5KPL-CM (שבב G31) לוח ASUS P5QPL-AM (שבב G41) איזה לוח עדיף / איכותי, ולמה? ובעיקר למשחקים, וכמובן שיש כרטיס מסך אחר ! אז סביר להניח שההשפעה במשחקים תהיה זניחה, בכל מקרה איזה לוח אתם הייתם לוקחים, אם המחיר זהה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה... ונרשמתי כי יש לי בעיה. מצאתי לוח אם חדש מאריזה עם דריברים ומתאם למעבד והכל חדש ! רק מה אני לא יודע איזה מעבד מתאים לו ומאיזה חברה הוא בא. תעזרו לי לגלות את זה בבקשה, צירפתי תמונות. תמונה 1 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020635.jpg תמונה 2 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020633.jpg תודה!
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עוד מעט (ליתר דיוק כמה חלקים...) ואני מתלבט בין 2 לוחות אם החלקים שאני קונה: intel p4 3.2ghz 800fsb corsair 512mb DDR (2x256) pc3200 low latency memory kit gforce4 ti 4200 (מה שיש לי כרגע) אני מתלבט בין ה- MSI 865PE Neo2-S ל- ABIT IC7 Intel 875P (אם למישהו יש עוד הצעות ללוחות אם אני ישמח לשמוע) אני מחפש לוח אם עם ביצועים טובים בעיקרף ואני לא צריך שום לאן כי יש לי כבר כרטיס רשת שאני יעביר מהמחשב הישן (תקנו אותי אם אני טועה, אם זה לא אותו דבר) וגם שמעתי משהו בקשר ל PAT ??? אם מישהו יכול להסביר לי קצת על זה אני ישמח, ואם אני יוכל להפעיל את זה בשני הלוחות כי שמעתי שזה רק בלוחות 875. תודה רבה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-22 ליולי אמורים לרדת מחירי מעבדי ה-Core 2 Duo, השאלה שלי היא האם גם ה-E6420 או ה-E6320 ירדו במחירים? האם יהיו להם אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: קניתי זיכרון של סמסונג CL3 512MB עכשיו הכול יותר מהר ובסה"כ יש לי 768MB. הפעלתי את המשחק קרבון על LOW הכול עבד חלק העלית לרזולוציה של 1024 ולמדיום וזה גם עובד חלק!!! מדהים לא? ששאלתי בפורום אמרו לי שספק עם יעבוד לי על LOW בכלל. רציתי המלצות למשחקים שיעבדו לי על המשב.. מירוצים/פעולה גוף ראשון/משחקי יריות ברשת(חינמיים). תודה.
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-