עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו: מעבד G3220 לוח אם ASROCK H81M-HDS וזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTON מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1 בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enable המצב הזה תקין? אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה? *צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREAD ואצלי רשום 1 ו 1 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by IlanF,

האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by huber,

עד 128(!!!) ליבות. תמיכה ב DDR 5 עד 12 ערוצים. PCIe5. מיוצר ב 5NM. מגיע ב 2022. עוד מידע בטבלה המצורפת.

5. איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם חדשים מכיוון שאני מעביר את שלי לאחי הקטן ואני רוצה לרכוש לעצמי מעבד ולוח אם חדש שיפעל טוב יותר מהקודם. הכרטיס מסך נשאר. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 8800GTS 512MB 92G שאני מרוצה מימנו מאוד ולכן אני משאיר אותו בשבילי. הספק הוא חדש מלפני יומיים: FSP EPSILON 450W 80PLUS. המחשב הנוכחי שלי מספק אותי מאוד מבחינת משחקים וכו' (AMD 4600+ DUAL CORE 2.7GHZ), אך אני צריך להעביר אותו אז החלטתי לקנות חלקים חדשים. השימושים במחשב: משחקים, עבודה משרדית, סרטים. אז התקציב הוא 1000 שקל למעבד + קירור מעבד + לוח אם. אין לי בעיה לעשות למעבד החדש כמובן אוברקלוק. עכשיו האם באמת כדאי לשדרג את המחשב שלי עם חלקים חדשים במסגרת התקציב הזה או להשאר עם החלקים הקודמים? המפרט ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Noam0101,

ב-Extended64 לקחו מערכת של Iwill עם 8 אופטרונים 875 (כפולי ליבה) ו-128GB זכרון למבחן זה בעיקר מבחנים סינטטיים, אבל זה עדיין מדהים IWill 16-Core System with 128gb of RAM Benchmarked By Extended64

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roes,

אני קונה מחשב עם מעבד קונרו ואני ממש לחוץ בתקציב 1. יש הבדל גדול בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ל http://www.ksp.co.il/hmain.php V V V V V V V V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 ?? 2. חוץ מההבדל בתיזמונים יש עוד הבדל? 3. לאיזה זיכרון יש קרור יותר טוב והאם ההבדל גדול ומורגש? (או שהביצועים של שני קרורי הזיכרונות זהים?)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shimronfio,

אני משתמש במעבד 3.0 GHZ חד ליבה המעבד שלי מתחמם יותר מדי ולפעמים המחשב נתקע שאני מפעיל ישומים פשוטים כמו IE7 או Office המחשב מתחיל להשמיע רעשים ופולט חום רב מהמאוורר הצדדי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? נקיתי את המארז לפני חדשיים ואני לא בטוח אם זה אבק או משהו אחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by danshimsh,

שלום לכולם, הייתי אתמול בסניף של באג ושאלתי לגבי USB3 על מחשבי דסקטופ. המוכר אמר שבמחשבים הרגילים אין אך ייתכן שיש בדגמים היקרים יותר. האם USB3 לא נכנס לשוק בכל מחשב חדש שיוצא ? מדברים על USB3 כבר הרבה זמן אם עדיין לא - מה הצפי? דן שמשוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yogev s,

אז לפי מה שהבנתם אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי לקחת לוח אם חזק והמליצו לי על זה. המחשב הוא למשחקים, ורציתי לדעת איזה ביצועים הלוח הזה נותן? האם הוא ינצל את מלוא כוח המערכת? חשוב שתתמקדו בביצועים של הלוח במשחקים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עם קצת נוסטלגיה והרבה הסברים כל מה שרציתם לדעת על PCIe - https://www.youtube.com/watch?v=PrXwe21biJo

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני כנראה קונה את הלוח שבוע הבא ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך יחסום את היציאות. במידה וכן, האם ישנו לוח באותו טווח מחירים שאני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס וזה אינו יחסום לי שום כניסה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין להוסיף למערכת מחשב שמכילה את לוח האם P67A-UD3-B3 דיסק קשיח נוסף בנפח 3TB. נתקלתי בפרסום הזה, שלפיו לא הייתה תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח שגדול מ-2.2TB, עד ששוחרר עדכון שפתר זאת. ישנם שני עדכונים זמינים בעמוד הזה תחת הכותרות "3TB+ Unlock Preinstall driver" ו-"3TB+ unlock", שלפי התיאורים שלהם אמורים לפתור את הבעיה. המחשב היה במעבדה מספר פעמים, ובין היתר נעשו בו שינויים ועדכונים ברמת התוכנה, החומרה וה-BIOS - כך שייתכן שהעניין הזה כבר טופל. אני חושש שהתקנה של העדכונים האלה עלולה לגרום לנזק כלשהו (במידה שהנושא הזה כבר נפתר), וגם הוספה של הדיסק הקשיח ללא ידיעה אם הוא אכן נתמך עלולה להיות בעייתית. האם יש דרך לבדוק האם כבר יש תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eegg,

אני יכול לקחת את ה 6300 ב1000 או את ה 915 ב700 ואז להשקיע עוד בכ.מסך\לוח אם מה לדעתכם יותר טוב המחשב הוא לגרפיקה / בניית אתרים הוא צריך לפעול עם dreamweaver , photoshop and ie באותו זמן הנה המפרט עכשיו עם ה6300 והתקציב שלי הוא 3000 Gigabyte GA-945GM-S2 Intel 945G LGA 775 540 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח PALIT GeForce 7600GS Sonic 256Mb 620 ש"ח PQI 512Mb*2 DDRII PC5400 667MHz 630 ש"ח HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח סה"כ 3,095 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעוניינים לשדרג את המחשב ורוצים לדעת כמה זמן עוד תצטרכו להמתין לבוא הדור השישי והחדש של אינטל? כל הפרטים שאתם מחפשים נמצאים כאן לכתבה: http://hwzone.co.il/הכינו-את-המרשרשים-תאריכי-ההשקה-למעבדי/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Slayer,

קודם כל, אני חייב לציין שאין לי מושג בכל מה שקשור לצ'יפסטים האלה.. טוב אפשר להמשיך פעם אחרונה שפתחתי את המארז, ראיתי במקרה את הלוגו של VIA איפשהו בלוח אם שלי (ASUS A7M266 כאמור), חשבתי שיש לי צ'יפסט שלהם.. בכל מקרה, רציתי היום להתקין את ה4in1 הזה, כי לפי מה שהבנתי רע זה כנראה לא יעשה.. כמובן, שלא רציתי סתם להתקין ובסוף בכלל יש לי משהו אחר לגמרי, אז הלכתי לאתר של אזוס, וגיליתי שיש לי צ'יפסט בשם AMD-760TM (של AMD מן הסתם), עכשיו.. אני מניח שבאתר של אזוס הם לא שיקרו, אז כאן באות השאלות שלי.. למה לעזאזל יש לי אז איזה צ'יפ עם לוגו של VIA עליו שם, ואם יש איזה עדכון דרייברים לצ'יפסט הזה שיש לי? תודה רבה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oFiR 22,

אז בשעה טובה קיבלתי את הלוח אם החדש שלי מזיגזג שיש לציין שהיא חנות פשוט מעולה, שירות מעולה, משלוחים פנטסטיים (תוך 24 שעות הלוח הגיע). אז הבעיה היא כזו, איך אני מרכיב את הלוח? :s05: מה שאני רואה לבעיה עכשיו זה המעבד, איך למרוח את המשחה הטרמית? יש לי אחת חדשה... אשמח לאיזו עצה או איזה מדריך מהאינטרנט בקשר לזה. בתודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם אחרי שנים של נסיון שנצברו עם האייפון והאייפד, באפל יעברו להתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM בכל מחשבי ה-MacBook של הדור החדש? לכתבה

23. Started by AviadTe,

שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://img479.imageshack.us/my.php?image=mem2wr.jpg ואם אפשר לדעת כמה הם שווים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים