עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yotam.m,

שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Rinus,

היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלםו אני צריך בבקשה עזרה בשידרוג:שידרוג לוח אם ,מעבד וזיכרונות המטרות שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט, office,לימודים (לומד אבטחת מידע) התקציב שלי הוא: 2500-3000שח. תודה רבה ולעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב עם Socket 775. ולוח אם של DFI LANPARTY P35. הלוח אם הזה אמור להיות מעולה. לאחרונה החלו כמה בעיות עם הלוח, והתבקשתי לשלוח אותו בחזרה לחברה [אני גר בארה"ב]. אך ההליך הזה יעלה 50 דולר. השאלה שלי היא האם לא כדאי לרכוש לוח אם חדש במחיר הזה. מצאתי למשל את הלוח אם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131615&cm_mmc=GoogleContentNetwork-_-Motherboard-_-0104-_-0110&nm_mc=ExtBanner אם כן - האם עדיף לתקן את הקיים (מכיוון שהוא היה בזמנו נחשב ל high end) או שעדיף כבר לרכוש אחד חדש? תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by innoVision,

אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-VRXP ב 594 ש"ח.. האם שווה לי? ומה אתם אומרים על הלוח אם הזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by parker8,

אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by danshimsh,

שלום לכולם, הייתי אתמול בסניף של באג ושאלתי לגבי USB3 על מחשבי דסקטופ. המוכר אמר שבמחשבים הרגילים אין אך ייתכן שיש בדגמים היקרים יותר. האם USB3 לא נכנס לשוק בכל מחשב חדש שיוצא ? מדברים על USB3 כבר הרבה זמן אם עדיין לא - מה הצפי? דן שמשוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iakovl,

אני משתמש בעיקר במחשב שלי להורדה ועם הקירור הרעשני שלי אני חושב על להפעיל את האופציה הזו על מנת שאוכל להחליש את כל המאווררים בלי שהחום יתחזק האם כדאי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by omriaharoni,

שלום אני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף למחשב שלי הנה תמונת מצב מהCPUZ http://www.siz.co.il/my.php?i=of0tzclynmvz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=igm5nzgefljr.jpg רציתי לדעת אילו מבין הזכרונות הבאים יתאימו לי, והאם כדאי לקנות מEBAY או מהארץ? האם אותו איכות או שזה משנה? (יש הבדל במחיר של 50 ש"ח כמעט) http://www.ebay.com/itm/New-2GB-PC2-6400-DDR2-800-240pin-DIMM-NON-ECC-Desktop-Memory-Low-Density-/350845252994?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item51b001b582 http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-PC6400-DDR2-800MHz-PC2-6400-240PIN-DIMM-Desktop-Memory-RAM-/360582835157?pt=US_Memory_RAM_&hash=item53f4696bd5 http://www.ebay.com/itm/New-Kingston-2GB-2G-DDR2-80…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וכל שנשאר לי הוא התאמה ללוח האם. השימושים של המחשב יכללו עבודה מרובה במולטי טסקטינג ומידי פעמים משחקים. המעבד שיריץ את המערכת יהיה ככל הנראה ה ivy bridge core i5 3570 הזכרונות A-Data Premier 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz (אגב, אם יש המלצה לזכורנות אחרים, אשמח לשמוע) וכרטיס המסך Sapphire 7850 2GB DDR5. קיבלתי המלצה ללוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 אבל ממה שהבנתי הלוח די מיושן ולא תואם למעבדים החדשים של אינטל. בנוסף לא ניתן לחבר USB3 שמצוי בקדמת המארז איתו (אלא דרך קומבינה..) התקציב שלי ללוח הוא כ500 ש"ח עם אפשרות לחרוג קלות במידת הצורך דבר נוסף, אני מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1, אז אם יש לוח עם דגש על סאונד טוב יותר - כמובן שעדיף. לא מתכונן לבצע OC. תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by amit123,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1641&scat=195&tcat= יש לי עכשיו 512X2 במהירות 667 אני רוצה לדעת אם שווה לי להוסיף שניים כאלו במחיר הזה והאם זה שווה בכלל בגלל הורדת המהירות?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אני חייב עזרה ממש דחוף יש לי כיום לוח אם של גיגהבייט GA8IK1100 ציפסט 875 לוח אם מעולה שאני ממש אוהב אותו עם פיירוויר SATA חיבור אופטי וקוקסיאל סאונד וכו הבעיה היא שהתעוררה בעיה בלוח לפני כשבועיים ומאז אין לי מחשב ונאמר לי שצריך להחליף אותו!!!!!כוון שאין את הלוח כרגע בארץ וצריך להזמין לי אותו יאמר שאני קונה ישירות מהספק כוון שאני חברה!זה אמור לקחת קצת זמן! הציעו לי לקחת את לוח שנקרא בוננזה של אינטל!כפיצוי על זה שחיכיתי! אין לי שום כלום של מושג עליו!רק שגם הוא 875 מישהו יכול לתת לי חוות דעת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by waizman,

אהלן אחי כנראה צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לו GIGABYTE H61M-D2-B3) ואני צריך המלצה לאיזה מומלץ. בעקרון אין בעיית תקציב, רק שיהיה יציב ואמין. אחי צלם מקצועי אז צריך משהו שיתאים לעריכת תמונות ו- וידאו ושיכלול חיבורי USB3. אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה ששווה משהו אז זה יתרון, אבל לא חובה. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, יש לי מחשב נייח עם מעבד i5 - 2500, ומחשב נייד עם מעבד i7 - 4800MQ אני שוקל לשדרג את הלוח אם ומעבד של הנייח ל-i7, אבל האם אני יכול לצפות לביצועים יותר טובים מהמחשב הנייד? פשוט הנחתי שלנייד יהיו ביצועים יותר טובים מהנייח אבל בפועל הביצועים די דומים לו, יותר טובים מהנייח אבל ההבדל יחסית זניח. ואני מדבר כמובן על ביצועים של מעבד נטו בלי קשר לזכרון. נכנסתי לקרוא עליהם קצת וראיתי של-2500 כתוב ככה [TABLE=class: specs infoTable, width: 531] [TR=class: tech] [TD=class: lc]Processor Base Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.3 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech odd] [TD=class: lc]Max Turbo Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.7 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech] [TD=class: lc][/TD] [TD=class: rc]…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הזמנתי מחשב (עוד ניתן לשנות את ההזמנה) המבוסס על לוח P55 (הלוח: Gigabyte P55M-UD2) - ולא תומך בTriple Channel, וזכרונות שנמכרים כTriple Channel: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel - DDR3 1600mhz הזמנתי את הסט הזה, בעיקר בגלל המחיר (770 ש"ח) - הזכרונות יעבדו על הלוח? ברור לי שלא בTruiple Channel, אבל 4GB מתוך ה6GB יעבדו בDual Channel ואילו הסטיק הנותר של ה-2GB יעבוד בsingle channel? יש הבדל ביניהם במתחים? יש סיכוי שבכלל עדיף להישאר בכפולות של 2 (לרדת ל-4GB) ולא להנות מ2GB נוספים, רק כדי לא לגרום לבעיות? יש בחנות גם זכרונות שנראים פשוטים יותר (בלי היטסינק, ולא מעוצבים) ובמהירות של 1333Mhz, ב260 ש"ח לכל סטיק של 2GB - האם עדיף לי לוותר על כל הבלגן הזה, לשלם קצת יותר ולקנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by potpockey,

:asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Frozen-Ice,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה : 1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני) 2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה) תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by UdiDani,

שלום לכולם! אנו מתלבטים בין המעבדים intel pentium D 820 ו intel pentium D 920. אשמח אם תאמרו לי איזה מהם עדיף? (הפרש המחירים ביניהם הוא כ100 ¤)..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KOBOKOBO,

זיכרונות DDR5 כבר כאן , ועדיין לא באמת כאן, זאת רק ההתחלה , ניסיתי להבין מה היתרון בין DDR4 מול DDR5 בפועל , לא רק על הנייר, ולא הצלחתי ומה היתרון DDR5 לדוגמה בין שני הזכרונות הללו באמת? הרי התזמון של 40 לא פחות יעיל מ 19 ? לא יודע מה אני מפספס כאן... Kingston 16G 4800MHz DDR5 CL40 G.Skill Trident Z 16GB DDR4 4800Mhz CL19

23. למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קיבלתי הצעת מחיר למחשב בחנות שכונתית. המפרט כולל זיכרונות מבית קינגסטון. ידוע לי שישנה בארץ מכה של זיכרונות מזויפים . איך אני בתור לקוח סופי יכול לוודא לפני העברת הכסף שאכן מדובר בזיכרונות אוטנטיים וכיצד לעגן את הנושא טוב טוב בהסכם \טופס הזמנת הרכישה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים