מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להרחיב את זיכרון הפנימי? מה כדאי לקנות מבחינת גודל? מהירות? DDR(מה זה בכלל)? זה המפרט שיש לי היום Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherbשלום, זה המפרט של המחשב שלי: oard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Display Video Adapter ASUS X1300 Series Secondary (256 MB…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לאחר שהתקנתי WINDOWS 7 על המחשב הפסקתי לשמוע מהרמקולים האחוריים שלי במערכת ה5.1 שלי מה שגרם לי לחפור קצת את גוגל ולמצוא פיתרון. אחרי כמה שעות טובות הגעתי לאתר הזה: http://aboutnewtech.com/windows-7-beta-1-audio-driver-problems-bios-update-soundmax-audio-driver-update-fix/software-microsoft-internet/windows-7 שבעיקרון מה שאני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה היא לעדכן את הביוס ולהתקין את הדרייבר שמצוין שם ללוח אם שלי; דרייבר כלשהו של SOUNDMAX אז.. איך אני מעדכן את הביוס? תודה מראש, אריאל
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני הזמנתי מחשב מ iqpc עכשיו במקור הזמנתי G.SKILL 4096MB DDR3 1333 CL9 - F310600CL9D-4GBNT עכשיו המוכר התקשר ואמר שהמשלוח של ה g.skill יקח יותר מידי זמן והוא ממליץ לי להחליף לזיכרונות הללו שהגיעו במשלוח היום: patriot gaming 4096MB DDR3 1333 CL9 - SECTOR5 עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות נחשבים יותר טובים ואיכותיים מבין שניהם תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
דגם לוח האם שלי הוא GA-8S661FXMP-RZ הסלוטים של הזכרון תומכים עד 400Mhz, לפי אתר החברה. בגלל שהמידע בDDR2 עובר פעמיים בכל סיבוב, הרי המהירות הבסיסית של סטיק של 800 היא בעצם 400. השאלה היא אם אני אשים סטיק של 800, האם המחשב יזהה וישתמש בו כ800 או כ400 ותו לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי השאלה בנושא , יש ירידת FPS אם מרכיבים זיכרונות 667 במקום 800 MHZ? רוני
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהמחשב הישן (חלאס, הוא כבר בן 6) ואני רוצה לקנות חדש. השימושים - בעיקר דו-מימד (עריכת תמונות בפוטושופ, אינדיזיין, ArcGIS), אולי קצת HD על מסך 22" ועריכת וידאו ביתית פשוטה (קצת קליפים של הילדים עבור הסבתות). לא משחק משחקים כרגע. דרושה לי עצתכם באשר למעבד: חשבתי לקנות איזה מעבד צנוע ולהרביץ לו אוברקלוק כדי לחסוך כסף, אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא על חשבון החשמל כפליים מהחסכון בקנייה. במילים אחרות: i3 עם אוברקלוק או Athlon II X4 בסטוק? (ואולי בכלל איזה i5?) - מי יניב עבודת דו-ממד מהירה יותר וישתה פחות חשמל? נ.ב. אני יודע, אוברקלוק וחסכון בחשמל הם הפכים. ובכל זאת אני מתעקש להכניס אותם באותו המשפט.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון מסוג 2X1GB CL4 4-4-4-12 800MHZ Gskill אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה השאלה היא אם אני חייב להוסיף עוד 2X1GB מאותו סוג או שאפשר להוסיף סטיק אחד 1 של 2 ג'יגה מכל חברה אחרת, וכל מהירות אחרת שהיא 4-4-4-12 איך זה הולך בדיוק ההתאמה תודה רבה (לוח אם- P35-DS3L)
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מעבד חדש כי אני חושב ששלי נהרס.. (המחשב לא מריץ טוב משחקים שאמור להריץ בלי שום בעיה, משחקים עם איכות גרועה יחסית..) והציעו לי את המעבד Duel Core E6300 עכשיו השאלה כזאת, יש מעבד כזה שבה עם מאוורר ויש בלי (BOX וTRAY) מה ההבדל בינהם? (אם רק המאוורר אז כדי לקנות את הBOX והוא מספיק טוב בשביל לקרר את המעבד? או שכדי להוסיף עוד מאוורר שככה המליץ לי המוכר בחנות כי אמר שהמאוורר לא באמת מספיק טוב..) תודה מראשש!!
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
במחשב די ישן (עם לוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 ) יש לי שני סטיקים של 512MB (קיט OCZ של דואל-צ'אנל), DDR 400, תזמונים 2-2-2-5. יש לי קיט נוסף מקולקל, של GSkill (תזמונים 2.5-4-4-8, עבדו לא רע ביחד עד שהתחילו הקריסות הגדולות שבעקבותיהן הרצתי memtest וראיתי את התקלה). בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים זיכרונות כמו שלי ולכן הם לא יכולים לתת לי קיט זהה (או לפחות מאוד מאוד לא מובטח שיתנו לי קיט זהה, גם מהחברה בחו"ל אם אני אמתין חודש). הציעו לי לקחת סטיק אחד של 1GB, אם אני זוכר נכון מלמלו משהו על Kingston. מן הסתם עם תזמונים אחרים משל מה שיש לי כרגע. לדעתכם המחשב שלי יאכל את הזכרונות האלה ביחד? זה אפילו פותח אפשרות ל"שדרו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר טוב שלי הלך הלוח אם P35-ds3l ונגמרה לו האחריות, העיניין הוא שיש לו זכרונות קצת לא מוכרים שיש להם בעיות תאימות עם חלק מהלוחות. ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי משהו קנקרטי, האם ידוע למישהו בעיות תאימות בין הזכרונות הנ"ל. Adata 1066+ 2X2gbוהלוח הזה. Gigabyte GAEP45UD3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719724 ומה ההבדל בינו לבין זה? Gigabyte GAEP45DS3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715911 והאם שווה לדעתכם להשקיע קצת יותר ולקחת את הAsus P5Q SE2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719871 תודה רבה, בשם החבר. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי. אני בונה מפרט וחסר לי מעבד ולוח אם מתאימים, פרטים: כרטיס מסך - 5770 1GB. זיכרון - 2 סלוטים של 2GB. תקציב למעבד ולוח אם - בסביבות ה-1000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בערך אם כדאי. המחשב יהיה למשחקים כבדים גם ברזולוציה של FULL HD, לא מתוכנן OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מי יותר טוב למשחקים? http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/10/26/amd-athlon-ii-x4-620-cpu-review/12 למרות שכאן רואים שלאטלון יש יתרון גדול במולטיטסקינג וגם בגלל הזיכרון L3?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד תומך רק בזכרונות 1033. אני רוצה להזמין את המחשב מSKYPC, וראיתי שאין שם זכרונות כאלו, רק זכרונות 1300 או יותר. אפשר להרכיב את המעבד עם זכרונות יותר מהירים, או שיש פתרון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-