מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי חברים ! יש לי לוח DQ6 ! עכשיו קניתי 1X2 OCZ 800 = 2GIGA שיהיה לי 1 גיגה ראם ! עכשיו קיבלתי מתנה ליומולדת 4 גיגה 2X2 TWINMOS 800 = 4 עכשיו יש לי 4 סלוטים בידיוק לשני הסטיקים של הארבע גיגה החדשים! אז עכשיו יהיה ליGIGA RAM 800MHZ 6 !!!! שווה לשים בכלל ???? אנייודע שאקס פי מזהה עד 3.25 אחרי עדכון 3.5 גיגה ראם ????? נכון ?! או שיש איזה פאץ עדכון ??? לאקס פי שאני לא יודע !!!!
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מכיר רק את זה:http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=10165 ושאלה נוספת-האם אפשרי לחבר לו HD שהוא IDE ולא SATA ?
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את הביקורת הזו על ה-OCZ 1GB PC4000 (2x512MB/500MHz) EL DUAL CHANNEL DDR MEMORY KIT GOLD VX: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369&p=12 נראה שהוא יהיה אידיאלי בזיווג עם הDFI ULTRA-D שרכשתי כאן בארהב. אמנם לא TCCD אבל כמצוטט: "In the end, OCZ VX Gold is the best performing memory that we have tested on the Athlon 64 platform. At the same speed and same timings, it significantly outperforms any other memory that we have tested on A64. VX does not run at the fastest memory speeds that we have found in our benchmarks - quite a few memories based on Samsung TCCD or Hynix memory chips reach significantly higher speeds than the DDR538 of OCZ VX Gold.…
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בדקתי את המפרט של איזה מחשב ישן שקיבלתי וכתוב שיש לו מעבד VIA C3 איזה מעבד זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי.. תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשדרג מחשב משרדי שהלך לו הלוח או המעבד. צריך לוח+מעבד+זיכרון עד 800 ש"ח אין כרטיס מסך אז צריך להיות אונבורד. השימושים הם כמעט אך ורק משרדיים - אופיס ומיילים. אולי לפעמים איזה סרט פה ושם. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה קבלנו כאן כ 25 מכונות מבוססות מעבדי AMD 64BIT מאז נתקלנו בבעיות להריץ תוכנות כגון PDMS ו EFC400 אשר מבצעות עיבודים כבדים. לאחרונה החליטו להחליף את המכונות למבוססי Intel השאלה שלי היא האם משהוא נתקל בבעיות כאלו?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אילו זכרונות יתנו ביצועים טובים יותר ? PC 2700 CAS 2 או PC 3200 CAS 2.5 (אם צריך אפשר להציץ במפרט שלי, הוא מעודכן) (כרגע לא מתוכנן שום OC) תודה HF
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני יודע שפסקורט לא טובים וc כן וc יותר מומלץ נכון? עכשיו יש את הht (היפר טרידינג) שאני רוצה לקנות עם הc כדי? או פשוט לקנות c? זה בעקרון לפנטיום 4 2.8 שאני מקבל נורא נורא בזול
-
- 10 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל... יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'. האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D. אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל Amd Athlon X4 635 Gigabyte GA 770T Usb3 Gigabyte GTX 760 WindForce 3X OC Rev 2 Transcend 8 Gb Ram ASUS Xonar Essence STX Samsung 120 Gb 840 Evo Samsung F3 500 Gb X2 SeaSonic S12II-620 מטרת המחשב בעיקר גיימינג,על רזולוציה של 1920X1080. המעבד כרגע בOC ועומד על 3.4Ghz ,האם כדאי לשדרג את המעבד והלוח? בתקציב +- של 1K האם אני אקבל שיפור בביצועים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, למה אנשים אומרים שהC2D יותר טוב מהDual Core, הרי לפי מהירות העיבוד- הDual Core עוקף את הC2D. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת הזו שאני רוכש מעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 אזה לוח אם עדיף 1. לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2.?M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E? אם 2 אכן עדיף , האם הוא כולל כרטיס מסך מובנה ? תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שאלה לידע כללי כשאני הולך לקנות מעבד באיזה סטפינג עדיף לקנות והאם לכול המעבדים יש סטפינג או שמדובר רק ב0.13 AMD תודה
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-