מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לוח MSI P67A GD55 מעבד I5 2500K הסנדי לא תומך בטריפל נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג זיכרון RAM במחשב שלי, כרגע יש לי 2GB KNGSTON VALUE 800Hz כדי שזה יהיה בצורה הטובה ביותר עדיף? א. לשדרג ל4GB עם 800Hz ב. 2GB 1066Hz המחירים די דומים לכן לקחתי את האופציות האלו. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד פשוטה: התדר הרגיל של המעבד הזה הוא 3.3 אך שמעתי שיש לו turbo boost והוא מגיע ל 3.7 רציתי לדעת איך הוא פועל והאם הוא אוטמטי הוא שצריך לשנות משהו ב bios?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הזיכרונות עובדים??...מה ההבדל בינם לבין DDR?... RD זה (200*4) או (266*4)???? כמה ביטים כל אחד מעביר?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אוקיי אני כניראה אקנה מחשב עם המעבד E6300 ואני עד עכשיו לא מבין מה ההבדל בינו לבין פנטיום D? למשל מחשב עם פנטים D 3.0 ג'יגה עובד כמו 3.0 א זה אני מבין מעבד קונרו E6300 עובד כמו..? 6.3 ג'יגה? או 1.86 Mhz? (כי רשום שם גם את זה ואני לא מבין) תודה למי שיסביר, ועם אתם מביאים לינק אז בעברית בבקשה..
-
אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני עומד לקנות זכרונות משומשים... איך לבדוק שהכל בסדר וכדאי? (RDRAM)
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הזיכרון שלי כבר עושה מלא בעיות. אבל כדי להיות בטוח אני רוצה לעשות בדיקת זכרון. אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. ושלא יגיד לי תוריד את התוכנה לבדיקת הזכרון, כי צריך לעשות שם כל מיני דברים מסובכים. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות זה יהיה טוב תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבנתי לאחרונה שיש ביוס "פרוץ" ללוח אסרוק כמו שלי רק לAMD -939DUAL קיצר אמרתי אולי אני יבנה ביוס משלי יש לי זמן פנוי אז אני יכול ללמוד מה שצריך רק אני צריך לדעת מה אני צריך לדעת (LOL) בעיקרון אני רק רוצה להוסיף אפשרויות של הוספת מתחים לכל דבר ועוד כמה שטויות מה אתם אומרים אפשר לבנות ביוס?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1. האם יבואנים יביאו את הלוחות של אסוס או גיגבייט ? 2. האם זה הלוח הכי עוצמתי של AMD GA-AX370-Gaming K7(rev.1.0) מכל יצרני הלוחות ? האם משהו מצא לוח עם סאונד טוב יותר ? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#kf 3. איזה חנויות בישראל ימכרו AMD ? או הצהירו שימכרו את המעבד החדש ? 4. האם יש יבואן ל- AMD בישראל , הרבה פרשו 5. האם זה חיבור בלוח אם הכי טוב לכונן מערכת ווינדוס 10 ? NVMe PCIe
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
של איזה חברה, איך קוראים לדגם? (תודה מראש imac)
-
אני יודע ש-cha_fan 1\2\3 ברי שליטה, אבל חשוב לי לשלוט גם על ה-cpu_fan\pwr_fan. ניסיתי עם SPEEDFAN העדכני, לצערי לא הצלחתי. ב-ASUS PCPROB ממה שאני רואה איך בכלל אפשרות שליטה. שוב פעם אני מדגיש שאני מחפש שליטה ידנית ולא שליטה אוטומטית ע"פ טמפ'. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי Zalman CNPS9500 LED והוא מקור הרעש היחידי במחשב. זה התחיל לשגע אותי הרעש הזה, ניסיתי עם התוכנה SPEED FAN אבל לא ממש הסתדרתי איתה :\ גם שהמעבד על 24-28 מעלות המאוורר עובד בפול כוח על 2700 RPM. מישהו יודע איך לעזור לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-