מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הי אם אני הולך לאתר של Gigabyte כדי להוריד דרייברים עבור הלוח שלי, אז יש שם בחלק של ה-Chipset שני דברים: Intel Management Engine Interface 60MB Intel INF installation 1MB ניתן לראות את זה כאן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#dl בוחרים בחוצץ Support & Downloads, ואחרי זה Drivers, ואחרי זה WindowsXP 32bit. ואז השני פריטים המדוברים נמצאים תחת Chipset. השאלה שלי מה ההבדל בין השניים? האם צריכים להתקין את השניים, או שרק אחד הוא הדרייבר והוא חובה, והשני אופציונאלי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שיש לו ניסיון עם מעבדי Northwood (או סתם ידע כללי) יודע מה הטמפרטורות הנורמליות של מעבדים כאלה (עם קירור אינטל רגיל) וכמו כן מהיא הטמפרטורה המקסימלית או יותר נכון טמפרטורה שמעליה כדאי לתכנת את המחשב לכבות את עצמו?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי לוח NF7SL עם 3 יציאות של 3 פינים... הייתי רוצה לדעת מה הגבול המותר (התקין) לחבר אליו. (לדוגמא אני יודע שלא מומלץ לחבר 3 מאוררי סמארט פאן.. אז מה כן מותר פחות או יותר)
-
- 10 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם נ.ב. אני צריך מחשב מהיר כי אני גיימר כבד התקציב שלי הוא עד 2500
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם ההבדל בביצועים בין ה CORSAIR DOMINATOR 1G*2 800MHZ ל1066MHZ שווה 1000 שקל הפרש. האם ניתן לעשות OC עם 800 המחשב עצמו מיועד למשחקים וגרפיקה
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקציב לא יעלה על 600 שקל.... אני מאוד ממודה לעוזרים. (בעיקרון השאלה היא מה עדיף, פנטיום D או DUAL CORE 2)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי נסיון כושל של DELID ל4770K החלטתי לשדרג גם את הלוח GA-Z87X UD3H בגלל שזה סיבוך עכשיו לשלוח את הלוח בשביל צריבת ביוס בשביל שאוכל לשים בו 4790K וגם פצעתי אותו קצת בגלל קירור כבד ומסורבל (MUGEN2) וזה סיכון. אני רוצה לקנות מעבד ששווה לביצועים או אפילו יותר טוב ממה שהיה לי אם זה נכנס בתקציב(אך לא נראה לי). מוכן להתפשר על I5 בתנאי שאני אוכל לעשות לו OC קל או בינוני. המשחקים שאני משחק: GTA V,STAR CITIZEN וכל משחק חדש כבד שמעתי שאפשר לקנות 6500 רגיל ולא להתקין עדכון ביוס ואפשר לפתוח אותו כ6500K. זה עדיין עובד? התרגלתי ללוח אם שלי וקשה לי לקנות לוח פחות טוב ממנו. אני רוצה שיהיו שם הרבה חיבורי USB מאחורה, לא צריך …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל ביון מהירות שעון של אינטל ובין מהירות שעון של AMD?
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
https://www.tweaktown.com/news/60100/amds-new-ryzen-7-2800x-teased-12c-24t-up-5-1ghz/index.html TL;DR Ryzen 7 2700: 10C/20T @ 4.0/4.5GHz (replaces Ryzen 7 1700) Ryzen 7 2800: 12C/24T @ 4.4/4.9GHz (replaces Ryzen 7 1700X) Ryzen 7 2800X: 12C/24T @ 4.6/5.1GHz (replaces Ryzen 7 1800X) אם זה נכון...וואו!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT זה הזכרונות שיש לי ADATA 2 סטיקים של 256-500 מה אתם ממלצים לקנות זכרונות חדשים או להוסיף ואם להוסיף איזה הכי יתאים למה שיש לי
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאומרים גשר צפוני מתכוונים לצ'יפ שנמצא באמצע הלוח בערך, שעליו יש צלעות קירור? ומי הוא בעצם? צי'פ שמקשר בין --> מעבד - זכרונות - כרטיס מסך ? כשאומרים גשר דרומי מתכוונים לצ'יפ שעליו אין צלעות קירור והוא נמצא בדר"כ בתחתית הלוח? ומי הוא בעצם? ציפ שמקשר בין --> סלוטים PCI - לגשר הצפוני? ועוד שאלה האם מומלץ לשים צלעות קירור על שניהם? ואפילו מאוורר קטן? ??? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות PC133 אחד 128 ואחד 256 ה128 הוא SS וה256 הוא DS עכשיו אני יודע שבDDR זה לא עובד ביחד אז רציתי לשאול אם זה נכון גם לגבי זכרונות SDRAM
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הבנתי שהמעבד שלי עובד על 333 מגה"צ והלוח על 166... על כמה עובד הלוח והמעבד של 64? בתודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות מעבד אינטל P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) או AMD Athlon 64 S939 3000 או AMD Athlon 64 S939 3200 ומה ההבדל בינהם?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע שאלתי פה על בחירת לוח אם חדש (לשדרוג של חבר). אחרי מעט מחקר הבנתי מה הדרישות שלי, ועכשיו באתי לפה תקבל המלצות ללוח חדש. הדרישות הם: Socket LGA775 Chipset Intel X48 (בשביל CF) תמיכה בזכרונות DDR3 (ארבעה סלוטים הבנתי שיש בעיות עם זה בכל מני מצבים). יתרונות להרבה יציאות SATA USB ו FIREWIRE יציאת E-SATA ויציאת UDM או משו כזה השיטת העברה החדשה משו עם Peta (שמנו לב שבדרך כלל הדברים העיקריים שאנחנו משדרגים זה דיסקים - או שקונים מחשב חדש ולכן העדפה שהשיטות המתקדמות יהיו כבר בלוח) הלוח לשימושים שונים וצריך להיות איכות. אוברקלוק: אולי קטן לא הולך ליות אובר קלוק מטורף. תקציב ללוח לא מוגבל, אזור ה 2000 נראה הגיוני. אם תוכלו לתת כמה שיותר המלצות וגם מה היתרונו…
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
EPOX 8KDA3J or MSI k8n neo האם ה MSI יותר טוב? בשביל OC גם
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה כבר הרבה זמן שאני מרבה לקטר על ביצועי התלת מימד של המחשב שלי (ראו מפרט). בקיצור, דיברתי עם מכר שעובד בתחום הסאונד. הוא ניסה כל מיני מחשבים (כיום עובד עם ATHLON כמובן). אבל הוא סיפר לי שבשלב מסויים הוא עבד עם אמולטור WINDOWS98 עם מקינטוש G4. המפתיע הוא שהמקינטוש הציג ביצועים עד פי 4 ממעבד ATHLON הכי חזק שהיה בתקופה (לפני חצי שנה בערך). ההסבר שניתן הוא העובדה שG4 הוא מעבד 128BIT. כלומר אם הוא מרנדר תמונה של 24BIT, יש לו מנוע מיוחד שמאפשר לו לחשב כמה חישובים כאלו במקביל, בעוד שמעבדי 32BIT, יזדקקו ליותר מחישוב אחד. בתור מי שמתעניין באנימציה ורוצה מחשב חזק, רציתי לדעת אם מישהו פה עובד או עבד על מקינטוש לאפליקציות תלת מימד. האם מישהו עובד על MAC ואמולטור WIN98? א…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי,אני מעוניין להוסיף כ-2 GB זיכרון . האם חייבים לקנות דגם זהה?אם לא אז על מה אתם ממליצים סביב ה200 שח? האם ניתן להתקין את הזיכרון לבד?יש לי ידע די טוב ואני יודע איך להכניס ולהוציא אותם(ניסויים על המחשב הישן). תודה.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן... יש לי שאלה...האם ניתן לחבר 2 מחשבים יחד? או 2 לוחות אם יחד? זו שאלה שמציקה לי כבר מלא זמן...אם יש אפשרות כזו ואם זה בכלל קיים משהו כזה? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה: Uploaded with ImageShack.us כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם . משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ... איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם חברי הוא בעל אולפן הקלטות.יש ברשותו מחשב שכולל את הדברים הבאים: 1-מעבד:AMD ATHLON 3500 BOX בסוקט 939.הוא ביקש ממני להדגיש שהמעבד הזה בגירסת וני'ץ 2-לוח אם של גיגה בייט המבוסס על גיפורס 3 בסוקט 939 3- 2GB זכרון של חברת סמסונג .DDR 1 מה שקורה זה שהוא חשב להחליף את המעבד לכפול ליבה,ואז התברר לו שהוא גם ייצטרך להחליף את הזכרון ואת הלוח אם.את הזכרון הוא חייב להחליף לDDR 2 ואת הלוח אם הוא גם חייב להחליף.בקיצור הוא דיבר עם טכנאי מחשבים ושאל אותו האם המעבד כפול ליבה ייתן לו יותר ביצועים ממה שיש לו עכשיו.אותו טכנאי אמר לו שזה לא כ"כ משנה ואולי יהיה שינוי של 20%.בקיצור חברי ככל הנראה לא סומך על חוות דעתו של הנ"ל ולכן הוא ביקש להפנות את השאלה לפורום זה. הוא ביקש לציין: ש…
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC . הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייט והשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-