מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה התחלתי עם 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר נכנסתי למאפיינים" במחשב שלי" והוא הראה לי 1 ג'יגה RAM היום הוספתי עוד שני ג'יגה של קורסייר נכנסתי שוב למאפיינים "במחשב שלי" והוא מראה לי 2.93 ג'יגה RAM סך הכל והשאלה היא: הוא לא אמור להראות לי 3 ג'יגה עגול ? ב CPU-Z הוא מראה לי 3072MBYTES משהו פה לא מסתדר לי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה אולי נפלתי על פגם ביצור? אני רוצה לדעת אם ללכת עכשיו להחליף!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין את ה VISTA אבל לא יודע איזו גירסה - גירסת ה X64 (שמתאימה ל 64 BIT) או גירסת ה X86 (שמתאימה ל 32 BIT). המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 הלוח: Asus P5B I965 תודה.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 128 MB של זכרון RAM, אין לי מושג מאיזה חברה הוא, ובאיזה מהירות הוא עובד (נראה לי שהוא SDRAM) פתחתי את המחשב, ועל הזכרון לא מצויין כלום.. (אין לי את המסמכים של המחשב, קיבלתי אותו בזמנו מהעבודה, ואין לנו שם רפרנס בקשר לזה..) האם יש דרך לדעת איזה זכרון יש לי ? מכיוון שאני רוצה להרחיב ל 512 MB, ואני לא רוצה לקנות סתם זכרון שלא יתאים למחשב שלי ויתקע אותו. מידע נוסף : פנטיום 3, 550 לוח אם Aopen ax63 pro. בתודה, אריק.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הלוח (ABIT NF7 VER2) בביוס עשיתי LOAD OPTIMIZED DEFAULTS לפי מה שהבנתי שזה לא נותן את הביצועים הכי טובים למחשב. יש לכם המלצות איפה כדי לי להגדיר אחרת מנסיונכם כדי להפיק את המקסימום מהמחשב? ועוד שאלה: כדי לי לעדכן את הביוס? מפרט : AMD 2500+ ABIT NF7 VER2 512 DDR 333 RADEON 9600 PRO תודה!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat ברצוני להדגיר את הגדרות הBIOS כדי שיאפשרו לי להנות בצורה המקסימילת מן המחשב (בלי אוברקלוק) האם התמונה מראה הגדרות טובות? או הגדרות שיש צורך לשנות אותן? תמונה:
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני סטיקים של 2GB. לאחורנה התקנתי מערכת 64 ביט ואני מעוניין לקנות עוד סטיק של 8GB. השאלה האם אפשר פשוט להוסיף אותו ל 2 סטיקים שיש כרגע? (יש 4 סלוטים בלוח) וגם האם התדר של הסטיק החדש חייב להיות זהה לקיימים(1066)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם זכרון של 4 ג׳יגה בייט ראם ואני רוצה להגדיל אותו ל8 ג'יגה בשביל משחקים (גיימינג), אבל אני לא ממש יודע איך להוסיף את הזכרון בפועל אגב, עקבתי בדיונים והבנתי שזה תלוי בסוג של הלוח אם ובזיכרון ומשהו עם הביוס. כי לפני כמה שנים הוספתי זכרון ראם ללוח אם והוא נשרף (זה היה זכרון ישן במחשב פנטום 4 כך שדימובן לי למה זה לא היה חלק..), ואני לא רוצה לנסות סתם זכרון.. תודה.
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אחד המחשבים במפרט שלי (p3 550) שבק חיים. עכשיו אני רוצה להוציא את הסינק של המעבד. איך פותחים את המנגנון המסובך הזה שאינטל עשו?
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני הולך להחליף מאוורר בקרוב ורציתי לדעת אם יש עוד דרך להוריד משחה טרמית חוץ מאלכוהול כי אין לי כוח ללכת לקנות, הבנתי שיש אנשים שמשתמשים בWD-40 רציתי לדעת אם זה באמת עובד ( כי את זה יש לי בבית ) או שיש דרך אחרת טובה .
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, איך אני נכנס בביוס להגדרת התזמונים של הזיכרון ?? נכנסתי לביוס אבל לא מצאתי את האופציה הזאת בתפריט.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי, ברשותי לוח 775 עם פלטה אחורית של CoolIT ECO שמודבקת אליו (ככה כתוב בהוראות ) ובגלל שקניתי לוח חדש אז הקירור הועבר אליו ואני בונה עם השאריות מחשב, ואני שם עליו קירור אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את הפלטה האחורית! היא דבוקה כ"כ חזק ואני מפחד לנזוק את הלוח למישהו יש רעיונות והצעות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הלוח יעדיף כרטיסי ATI או שאין הבדל ואני יכול לבחור בין שתי החברות? (הלוח בצד) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בהמשך לכתבה מ http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html אני קראתי את התגובות ובאמת הייה דיון בפורום אוף טופיק .אבל לא לא נכנסו לקטע הטכני. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85751.0 לא הבנתי למה הכתב טעה.הרי רשום שחור על גבי לבן שזה תומך עד 400 ולא עד 500mhz.הבנתי מהדיון באוף טופיק שזכרונות מסוג mhz 500 רק מיועדים לאוברקולינג .ואם עושים המרה ,אז הזכרונות כן יעבדו במהירות כזאת למרות שהלוח לא תומך ??? בכל מקרה אנא בצורה פשוטה תסבירו לי בלי להכנס ולהרחיב למה הכתבה מוטעת .ואיך הלוח כן יתמוך בכך.ולמה צריכים לעשות אוברקולינג . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.xfxforce.com/en-gb/products/motherboards/GeForceseries/GeForce%C2%AE%209300.aspx#4 בנוסף יש לי שאלה, אני לא יודע אם הדרייורים של הכרטיס מסך פועלים/הותקנו כמו שצריך ואיך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
איך הלוח אם של GIGABTE 7VTX-E PLUS הוא לוח אם טוב ויציב? היה לי לוח אם של EPOX 8KHA PLUS שנהרס לי ואני מחפש לוח אם יציב ואמין איך יכולות האוברקלוק שלו?
-
שלום ברשותי לוח אם של asus P5W deluxw , אני מעוניין לחבר את הרמקולים 5.1 אל כרטיס הקול המובנה אך כאשר אני מכניס את הכבל לדוגמא של הרמקולים הקידמיים , לחיבור בצבע ירוק בבורד אני מקבל חלון על המסך ששואל אותי למה שייך החיבור שלי אני בוחר כמובן בfront speaker out - אבל אני שומע רק ברמקול אחד! אין בעיה ברמקולים על מחשב אחר עובד חלק. חוץ מחיבור זה, החיבור של הרמקולים האחורים לא עובד בכלל! אם למישהו יש את אותו הבורד או נתקל בבעיה זהה אני אשמח לשמוע תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר לאבא שלי את המחשב הישן שלי, ועכשיו שמתי לב שחסרים לי 4 ברגים (אני מניח שזה ברגים) בשביל לחבר את ההיטסינק אל הלוח אם. הכל מחובר חוץ מההיטסינק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הברגים המתאימים? כי זה היטסינק של intel p4 1.5 423 ping מה שאומר שאני לא יכול לקנות לו סינק חדש כי כל החדשים בחנויות זה רק ל478 pin. אם למישהוא יש הצעה לדרך אחרת לחבר אני ישמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-