עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gilandals,

ברצוני לשדרג את המחשב שלי ולקנות לו תוספת זכרון.. מאיזו חברהאתם ממליצים לקנות ואיזה גודל? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: Pentium D 2.66, 2.67 512 Mb ram כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gs

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  2. חוות דעת ?..

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by roee7777,

i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by michael7070,

שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרון RAM למחשב קיים, לוח Dual-Channel DDR400 ASUS P5GD1 PRO אני רוצה לשדרג ל- 2 גיגה אין לי מושג מה לקנות אשמח לעזרה, התקציב שלי מוגבל ואני רוצה לשחק קצת עם המחשב לכן השדרוג. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by 888,

איזה מעבד הכי מומלץ לגיימר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by redragon2k,

שלום חברים יש לי שאלה חשובה מאוד יש לי מחשב מילפני שתנתיים אחב הוא אבר סיפור ארוך בלהבלהבלה אני צריך לוח אם חדש טוב תקציב 550 גג שיתים למאבד AMD AM2 אחשב חשבתי על זה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1739 סליחה שאני לא יודע אך לאבי לינק מיחוד כמוכים אבל הסמח לכבל עזרה תודה מחקה לתגובה משהוא של gigamit אם אפשר =) ו אם לא תנו סיבה למה ו אך זה יעזור כי אני לא מבין בלוחות אם =( ועוד ארבה דברים יש לי דיסלקציה אז סליחה על שגיות הכתיב

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  8. מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  9. שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  11. קניתי את המעבד ביחד עם לוח Gigabyte GA-7VA KT 400 ויש לי כמה שאלות ... 1. צריך לבחור ע"י גמפרים מה רוחה הפס שלו יהיה בלוח 100, 133, 166 ? מה הרוחב ? 2. האם מתאים ללוח ומעבד זה ספק של 230V ? 3. מניסיון, עד כמה אפשר להמהיר (overclock) את המעבד הזה בצורה בטוחה עם מאוורר סביר עם היט סינט שבא עם המעבד ? ... 4. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אומרים המספרים שמסומנים במדבקת האחריות על המעבד ... חודש ושנה ? מתי יוצר או נגמרת האחריות ? עוד דבר ... והמעבד שקניתי בפנדה... הגיע אלי שהוא כבר מורכב על הלוח בלי קופסא או מסמכים משלו ... זה נראה לי קצת מוזר - זה יכול לעשות בעיות עם האחריות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מתלבט בין שני לוחות אם למערכת ה HTPC שלי: שני הלוחות מבוססים על הציפסט החדש של אינטל G33 GIGABYTE GA-G33M-DS2R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2534&ModelName=GA-G33M-DS2R או ASUS P5K-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by RGod,

תהנו ... http://www.expreview.com/news/hard/2007-11-06/1194333585d6811_1.html

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by exodia,

השאלה למעלה...

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  17. אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה ההבדל בין שתי המעבדים אלה ראייתי שרשום TRY BOX-CPU BOX יש הבדל במחיר ראיתי.. ורציתי לדעת לאיזה מעבד פנטיום זה משתווה בערך..תודה ואיזה משתיהם מומלץ לקנות..(מטרת משחקים) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 עכשיו בקשר ללוח אם יש שתי סוגים שהם אותו דבר כמעט שינוי רק בכרטיס קול ויש עוד אחד שהדגם שלו שונה משתי האחרים והוא עולה ב 70 שקל בערך יותר מהם רציתי מה ממומלץ לקחת מתוך שלושתם שיתאים למעבד שלמעלה..(מטרת אינטרנט ומשחקים..) . Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] …

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by tomer87,

יש לי מחשב עם מעבד 2.6 מומהר ל3.12 , לוח אם של ASUS P4P800 וזכרון 512 של GEIL במודולים של 256 (DUEL)... השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף זיכרון , כלומר האם ניתן לקנות זכרון 1 GB בקיטים של 512 (כמובן בDUEL)...מכיוון שהדגם שנמצא במחשב שלי כשקניתי אותו לא ניתן למכירה כבר... האם ניתן לקנות זכרון של חברת OCZ (אף עך פי הזכרון שלי במחשב הוא של חברת גייל???) לדגמא הדגם הזה: OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5 Winbond מה אתם אומרים ??? מידע נוסף ניתן לראות בקובץ המצורף באילו פרמטרים אני צריך להתחשב שאני בא לקנות את הזכרון??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by ido,

איזה לוח אם הייתם ממליצים עבור סלרון טואלטין ? איזה צ'יפסט ? אנא נמקו. כמובן יש עדיפות ללוח עם כרטיס קול _קריאטיב/CMEDIA_ אונבורד. נ.ב: אם יש פה אנשים שמוכרים לוח מתאים חדש/יד שניה בזול אנא לפנות אליי באימייל עם טלפון, אני מעוניין!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. ניסיתי לחשוב מה משמעותי יותר בזכרונות ואיפה אפשר להתפשר בכמה שפחות נזק לביצועים ושאלתי בכמה פורומים ומישהו כתב לי שמה שבאמת משנה בזכרונות הוא MHz חלקי CL , אז מכיוון שהתלבטתי אם להתפשר על בין 800 ל-667 MHz, או בין 5 ל-3 CL עשיתי מעט מתמטיקה והגעתי לזה... 800/3 = 266.66 667/3 = 222.33 800/5 = 160 667/5 = 133.4 כלומר, שילוב של תדירות מעט נמוכה יותר עם CL יחסית נמוך מניבה ביצועים גבוהים יותר מאשר שילוב של התדירות הכי גבוהה עם CL יחסית גבוה - משמע, עדיף להתפשר בתדירות וללכת על CL נמוך. אבל: א. האם הנחת היסוד שעליה אני מבסס את כל החישובים האלה בכלל נכונה? ב. האם ישנו שוני מסויים בערכי ה-CL המקובלים בטכנולוגית DDR2 יחסית למה שמקובל ב DDR? 2. מה בנוגע לכל מיני זכרונות טורבו או כ…

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Stalker,

יש לי כרגע לוח אם שתומך בזכרונות DDR pc2100 והזכרונות שלי הם pc 2700. אם אני אקנה לוח אם שתומך בpc2700 כך שזה ינצל את כל המהירות של הזכרונות, יהיו לי הבדלי ביצועים גדולים יחסית? כי כרגע הביצועים לא כל כך טובים בכשציפיתי. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 Ti 4600. תודה.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by NOVA,

אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Hard-Drive,

אני רוצה לבנות לעצמי מחשב תותח שיהיה לאורח זמן ארוך ועל המודינג נדבר אחר כך חח ולא משנה איזה מחיר לוח תותח מעבד כמובן על איזה הכי מומלץ וזיכרון לא יודע אם יש על מה להמליץ אבל בכל זאת תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by ben060,

טוב לאוברקלוק?

• 10 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.