עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שהמעבדים של AMD מגיעים עם אנטי וירוס "מובנה" וגם לפני כמה ימים ראיתי באיזה אתר שיש לוח אם עם פייר ואל. איך זה הגיוני? איך המעבד יודע שהוא מפעיל וירוס? :s05: ואיך הלוח אם אמור להיות פייר ואל :s05:

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by blueman1,

האתר לא מעודכן, מאז הרכישה של AMD האתר לא עודכן מה קורה שם?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  3. איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  4. קניתי לפני חודשיים שלשה G.SKILL DDR2 1066MHZ 2*2048 במחיר של פחות מ 300 שקל היום רוצים על זה באותה חנות SKYPC יותר מכפול איך זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by mc_elad,

יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by emedic,

במה הוא פחות טוב מהם אם בכלל תודה

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  7. עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. היי, לא הייתי בעניינים איזה שנתיים, נוצר הכרח והתחלתי לרחרח קצת ואני רואה שכל המומלצים באתר הם עם AMD. אני מבין שהם מייצרים ב 7NM, עדיין, מה עושה אותם לכל כך הרבה יותר מומלצים מאינטל בצורה כזו שאני לא זוכר? תודה רבה.

9. הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13151 ראיתי את אותו מחשב גם בתיאלנד למכירה במקום אני מתבלבל ? או שאני לא מתבלבל .???

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. כבר כמעט שנה עברה מאז קניית המחשב שלי. ועדיין חוץ מירידות של גג 100 שקל פה ושם באיזה דגם, לא השתנו מחירי המעבדים. נכון שיצאו דגמים חדשים זולים יותר ואולי משתלמים יותר ביחס עלות תועלת. אבל תראו את הQUADS למניהם והDUO מסדרת 8xxx. לעומת זאת מחירי הכרטיסים הגראפים למשל ירדו לחצי. זכרונות גם ירדו משמעותית באחוזים. אפילו מסכי מחשב שנחשבים די עמידים מול פגעי הזמן ירדו משמעותית. מה קורה פה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by roee7777,

i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, בעקבות מחשב חדש שאני הולך לקנות בקרוב, רציתי לדעת איך הטכנולוגיה של הDDR 3 עדיפה על הDDR 2 ועד כמה היא מהירה יותר .. חשבתי שאם כבר אני אקנה, אני אלך על ה DDR 3 ולא DDR2, אני לוקח לוח P5QC s775 C2Q של אסוס, שתומך עד 1333MHZ בDDR 3. חשבתי ללכת על הזכרון g. skill cl7-7-7-18 pi(שאני רואה שהם בתזמון נמוך יחסית), ומחיר סביר של 400 שקל לשתי חתיכות של 2GB או שכדאי פשוט ללכת על זכרונות DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Editio על תדר 1066MHZ שגם עולים בסביבות ה400 שקל?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by G-BOY10,

אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ואם זה חשוב אז אני מתכוון לקנות שני סטיקים של 256 מהירות 400 MHZ

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by boom,

OCZ נגמר לפנדה.. בינתיים.. כדאי לקנות את XTREME DDR CL2?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ShayGTi,

לפנטיום 3? הציעו לי כזה משומש, חברה אמינה? טובה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. ....ובאיזה תוכנה אני יכול לבדוק עם החלקים שקניתי טובים כאילו מבחני כוח המפרט שלי זה ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? ?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by zxc1301,

אני רוצה להחליף מ SAMSUNG קאס 3 ל מיקרון קאס 2.5 שווה ההחלפה ? (ללא עלות כספית) פשוט ייתן לי תזמונים טובים יותר איך חברת MICRON בזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  18. איך חברת כרטיסי זיכרון PQI לסטוק אחד של ג'יגה 667? או בכללי איך הם?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת, על אילו אפליקציות משפיע חוסר בזיכרון מטמון ברמה השלישית? האם זה פוגע בביצועים באופן כללי או באופן נקודתי על תוכנות מסויימות? אם כן, באילו תוכנות חוסר כזה אמור לפגוע?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אם הוא מראה לי שקיימים שלושתם?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by rosesr,

תודה לכל העונים ;D

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  22. השימוש בתוכנה System Information SIW מוצא שלוח אם הוא של ג'יגהבייט דגם 7VMM כרגע יש לי זיכרון 256 ואמרו לי בזמנו שאפשר להוסיף עוד 256 התוכנה מזהה שיש 256 ואומרת שניתן לשים 2* 512 עוד נתונים על הזיכרון SDRAM , DIMM1, RAS 3 0 איזה זיכרון לשים וכמה כדאי?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by neil4,

איך אני יודע איזה זיכרון יש לי בלי לפתוח את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים