מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי מעבד Core i7 3770K המעבד כל הזמן על מהירות 1.6Ghz לא משנה מה אני עושה כדי לגרום לו לזוז ל 3.5 שהוא אמור לעבוד בו. אני מריץ Prim95 דוחס קבצים ופורס וכל הזמן הזה המעבד תקוע לו על 1.6Ghz צריך עזרה דחופה בלהבין איך לתקוע אותו על 3.5
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבר הוא 2600+ והמחיר הוא אותו המחיר. ל Abit יש את היתרון של ה SATA אבל כתוב שהוא אופציונלי, מישהו יכול להסביר את העניין? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 Ghz (הכי רגיל בלי ליבה כפולה) כרטיס מסך: GeForce 6600 GT 256 TV,DVI לוח-אם: Asus P4S800D-X ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ראם: 1024 RAM מסך: LG FLATRON L1932TQ 19 Inch 4 ms יש לי שאלה ... איזה כרטיס זכרון מבין שני כרטיסי הזכרון הבאים הוא הטוב ביותר ? Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 האם הכרטיס הטוב ביותר מבין שניהם מתאים למחשב שלי ? אני מתכוון ללוח אם ... הוא בטוח יקבל אותו ?.. תודה מראש, משה עריכה: טוב אפשר לנעול עשיתי הזמנה =]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2 ghz גיפרוס 4 TI 4200 128 MB 128 BIT AGP X 4 256 R.DRAM 256 800 MHZ המחשב מספיק חזק עם המעבד והכרטיס מסך בשביל FAR CRY למשל אבל בשביל DOOM 3 ועוד כמה משחקים עתדיים אני אצתרך בטווח הקצר 512 זיכרון. אני כמעט בטוח שה256 אצלי מחולק ל-2 זכרונות של 128. אני מעוניין בתוספת של עוד 256 זיכרון מאותו סוג R.DRAM 800 MHZ השאלה שלי האם שווה להשיקע בזה או לקנות עוד שנה וחצי שנתיים מחשב חדש ? אם כן ממולץ לקנות פעמיים 128 X 2? או יחידה אחת של 256 ? איזו חברה ממולץ ? וכמובן מחיר סביר... ביחס לזכרונות מסוג זה (מתחרים) לפי דעתי SAMSUNG לא?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש Q9400 שישמש לתחנת עבודה, גיימינג ו OC (אגב, ה AC7PRO יספיק להמהרה של 2.66Ghz @ 3.0Ghz?) ההתלבטות הראשונה שלי הייתה בין P5Q של אסוס ל UD3P של גיגהבייט בסופו של דבר בחרתי בגיגהבייט שכן יש לו יתרון של יציבות, אורך חיים וקירור ההתלבטות הנוכחית שלי היא בין ה UD3P ל DS3R יש סיבה שה DS3R יקר יותר ומשתלם יותר לבחור בו? כמו כן, אני מחפש סט של 2X2 שלא יגביל אותי בהמהרה של עד 3.2Ghz וישתלם למחיר אפשרויות שמצאתי G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 420 ש"ח G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 435 ש"ח G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 500 ש"ח Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit 405 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח יכול להיות מהיר מ-RAM? או לחלופין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי בפרופיל בסך הכל עובדת יפה אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לעבוד במולטיטסקינג באופן חלק ולהריץ אולי כמה מערכות וירטואליות במקביל.בקרוב יש לי יום הולדת ואולי אקבל כסף בתקציב של עד 1000 ש"ח אני מניח.האם המערכת שלי תעבוד טוב אם המרובע ליבה והאם אראה הבדל בביצועים עם וינדוס 7 64 ביט?ועוד דבר האם המאורר שבא עם המעבד מספיק טוב? אשמח לכמה שיותר מידע בנוגע לשאלות הנ"ל תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Socket 775. ולוח אם של DFI LANPARTY P35. הלוח אם הזה אמור להיות מעולה. לאחרונה החלו כמה בעיות עם הלוח, והתבקשתי לשלוח אותו בחזרה לחברה [אני גר בארה"ב]. אך ההליך הזה יעלה 50 דולר. השאלה שלי היא האם לא כדאי לרכוש לוח אם חדש במחיר הזה. מצאתי למשל את הלוח אם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131615&cm_mmc=GoogleContentNetwork-_-Motherboard-_-0104-_-0110&nm_mc=ExtBanner אם כן - האם עדיף לתקן את הקיים (מכיוון שהוא היה בזמנו נחשב ל high end) או שעדיף כבר לרכוש אחד חדש? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין מספר לוחות אם: 1. Gigabyte GA-B85M-HD3 2.Gigabyte GA-B85M-D3H 3.msi ZH77A. אני צריך לוח אמין וטוב עם תמיכה בהרחבת זיכרון רבה ככול האפשר ופיצ'רים טובים ככול שניתן. - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה האם יש הבדל בין Tray ל-Box,מה כדאי לקחת? (אני זוכר שזה נושא שחפרו עליו אבל לא הגיעו לתשובה חד משמעית)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם cpu amd ו256 מ"ב של זכרון במהירות 266 , קיבלתי צ'יפ של 256 MB זכרון רק במהירות 333 , השאלה שלי היא האם אני יכול להכניס את שני הזכרונות האלו יחדיו , למרות שלוח האם שלי תומך במהירות זיכרון עד 266 , ואם לא ואני מכניס , מה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה זכרון טוב יותר? mushking black level 2 pc3500 BH-5 או ocz pc4000 performance שניהם באים ב2 סטיקים של 512 דואל. יש לי אפשרות לשים או הOCZ או את המשקין..מה עדיף לOC??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אותו כשהוא סוף סוף יצא... יש למישהו השערה כמה הוא, והלוחות אם שמתיאמים לו יעלו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים זיכרון PC3200 ? תיאור הפריט http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SR7-8X בתודה אלי נ.ב האם זה הלוח הטוב ביותר לפנטיום4 נכון לעכשיו?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3.0MHz איך אני יודע איזה תושבת זה נקרא כי אני רוצה להחליף לו גוף קירור...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה טוב יותר לאוברקלוק? ה i850 או ה i845D ? מאחר ומחירי RDRAM לא מי יודע מה יותר גבוהים מ DDR מקביל (PC2700 ומעלה) , ומאחר שהפנטיום 4 רגיש מאד ל FSB שלו, ולרוחב פס הזיכרון, האם עדיף לרכוש את ה 4T2H על פני ה 4BDA? האם גם לו (i850) יכולות המהרה מרשימות,כאלו שיקחו Northwood 1.6 לגבולות ה- 2.4, כאשר הוא נמצא בלוח כמו ה 4T2H של אפוקס? 10x
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי במקום לפתוח דיון חדש אני מנצל את הקודם.. מבקש את עזרתם בלהכריע בין המעבדים הנ"ל .. ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 50 שקלים - הכרטיס הגרפי בG2020 לא משנה לי כי יש Gtx560 אבל משום מה עדיין בחלק מהbenchmarks הG2020 יוצא עם ידו על העליונה - למרות היותו DC לעומת QC ועוד שאלה? לכ יכול ליווצר מצב שאחד מהמעבדים הללו יצור צווארבקבוק עם הgtx560, נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איזה סוג זיכרון עלי לקנות אשמח לדגם ספציפי של זכרון שיתמוך לי ב8 GB ללוח אם ASUS RAMPAGE FURMULA X48 אשמח לקישור והאים אני אצטרך עדכן ביום תדה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר לבטים לגבי שדרוג לSSD על DEL VOSTRO 3460 1. אשמח להמלצה לכונן SSD 256 או 500 מגה עד 1000 ש"ח מKSP או אייבורי 2. האם ניתן להתקין על דגם זה גם SSD וגם HD? אם לא, האם כדאי להתקין HD על CADDY (במקום הכונן CD ROM) מבלי לפגוע בביצועים? 3. האם 2 יפגע באחריות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-