מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי מארז ANTEC 200 צורב, ספק SEASONIC 430 דיסק קשיח וכרטיס מסך ישן Nvidia NX6200TC. אני מעוניין לרכוש: 1. מעבד עם קירור ( לא משנה לי כל כך אם הוא סטוק) במידה ואין BOX ארכוש קירור עד 100 ש"ח. 2.לוח אם תואם המכיל לפחות 4 יציאות USB 2 וכן 2 * USB3 , וכרטיס קול שישה ערוצים 3. זיכרונות בהרכב של 2*2GB במהירות של 1333 לפחות מסוג DDR3. השימוש במחשב יהיה למטרות OFFICE, MOVIES, VISUAL STUDIO, INTERNET שמעתי כי בחלק ממעבדי AMD הנוכחיים יש כרטיס מסך מובנה וזו נשמעת אופצייה לא ראה בהתייחס לכרטיס הנוכחי שיש לי : NX6200TC. חשבתי על I3 2120, A10-5800K , A8-5600K ,FX-6100 הרכישה תתבצע בחנות KSP או IVORY. אשמח לעצתכם בנושא .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי Pentium D 930 רציתי לשדרג ל-C2D E6600 האם כדי לשדרג, מדובר על הוספה של 1000 ש"ח ככה, כי אני משחק במשחקים כבדים כמו: Battlefield 2, FEAR..... הוספה: המעבד מספק אותי, אבל כשאני נגד בוטים במשחקי אסטרטגיה עם 8 קבוצות זה מתחיל קצת לעצור.... מה נראה לכם הבעיה? ועוד שאלה: הלוח שלי הוא GA-G1975X עם צ'יפסט 975X, שהוא הצ'יפסט הכי טוב של אינטל, אז למה שהלוח שלי לא יתמוך ב-C2D? אני יכול להוכיח שזה תומך (כמובן לפי הצ'יפסט), תיכנסו לאתר ותבדקו שאני אומר כל אמת: http://www.intel.com/products/chipsets/975x/ וחוץ מזה הלוח אם שלי הוא היחידי הטוב ביותר שיש ל-Gigabyte להציע כרגע ל-975X
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב ישן בו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של DDR2-800 בסטיק בודד. איזה יצרן מומלץ לקנות, ומה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב חושב לשדרג את המחשב לפי המפרט הבא ואני אשמח לדעתכם על רכיבים טובים או מתאימים יותר ובעיות תאימות עם יש מעבד: E6600 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-2GBPK לוח אם: P5B DLX ספק: ליברטי 400W מארז: טרנספורמר עם החלפת מאווררים ל AC 120 מלפנים מכניס 120 מאחור מוציא 80 בגג מוציא ועל הדלת אחד מכניס אחד מוציא עם בקר טמפרטורה אני אשמח לדגמים מתאימים של המאווררים כי הבנתי שלא כולם יכולים להוציא או להכניס כרטיס מסך: CONNECT3D 1950 PRO קירור למעבד: ביג טייפון רגיל אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנושא הזיכרונות האם יש פיתרון זול יותר והאם ה NR יתאימו מתוכנן כנראה אוברקלוק לבאס 400 לא יותר
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Chuwi משיקה את ה-LapBook SE, שמתיימר לספק מסך IPS וכונן SSD במחיר של 300 דולר או פחות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה עדיף? ישב עם מעבד Q9400 ו4 ג'יגה זיכרון.. אין צורך בOC..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=47627 אפשרות לSLI בלוח nForce 4 ULTRA חחחחח 200 נקודות הפרש ב3DMARK05 לדעתי מצאו פה פתרון ממש שימושי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח הוא m2n32 -sli nvidia nforce 590 sli אני מתקין את הדרייבר אבל עדיין מראה לי שכרטיס קול לא מזוהה, מה עושים, לפני הפורמט הכל עבד כמו שצריך ובעליה של הוינדואוס שומעים את הצליל שהחלונות עולים . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , האם המאורר של ה Antec A30 מוציא או מכניס אוויר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מעבד של שAMD שקניתי מPCHARDWARE. השוותי אותו למעבד שאמור להיות זהה, בחנות מקומית ויש הבדל מסוים בצורה של המעבדים. איך אני יכול לבדוק (אם בכלל) איזה מעבד הוא מקורי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרגע רק לוח וכרטיס מסך כרגע יש לי מעבד פנטיום 4 2.5 אני רוצה לוח עם PCI-E ויתמוך גם במעבד שיש לי וגם בפנטיום D (שאני יוכל להחליף בעתיד) ועוד שאלה, אפשר להפעיל זיכרון DDR על לוח שמאפשר DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הזיכרון (מהירות?,עד איזה נפח? וסוג..DDR 2/3 )האופטימלי למעבד core 2 quad (q8300 ? תודה רבה מראש נ.ב סחטיין למנהלי וחברי הפורום על הידע והכל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשתף אתכם בקשיים שנתקלתי בהם בזמן שדרוג זכרון לצ'יפסט האמור. מה שמיוחד בצ'יפסט הזה הוא היכולת והייעוד שלו ושל מעבדי הi7 שהתאימו לו לעבוד עם זכרון ב-triple channel כלומר מקבלים את הביצועים הטובים ביותר כשמתקינים את הזכרון בסטים של שלוש. הלוח שלי הינו ה gigabyte x58a-ud3r הוא מגיע עם 6 סלוטים של זכרונות ומוצהר במפרט שלו כי הוא יודע לשאת עד 24 גיגה של זכרון - 6x4gb לי היו 3 סטיקים של 2 גיגה והלחטתי עקב שימוש בתוכנות כבדות לשדרג זכרון. בהתחשב בכך שהזכרונות היום די זולים חשבתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה להרחבת נפח ל18 גיגה. עקב כך שסטים של 12GB כבר מזמן לא נמכרים קניתי סט של 4x4GB - התזמונים של הסט החדש פחות הדוקים. - מתח עבודה של הזכרונות הישנים וחדשים הוא 1.5 - ת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD31600GU3K בזכרון הנ"ל מצויין Working Voltage: 1.65V~1.85V עפ"י אינטל אסור להפעיל זכרונות מעל 1.65 V האם הזכרון הזה כן יכול לעבוד על 1.85 V ??? http://oc.adata.com.tw/newspost.asp?newsid=18
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהו מכיר לוח אם התומך בשני מעבדי QUAD שאינם Xeon? אם קיימים היכן ניתן לרכוש בארץ? אנו בונים שרת חישובי ורוצים להמנע מרכישת שני מחשבי QUAD תקציב עד כ 10000 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש לי התלבטות קטנה לגבי זכרונות ראיתי שיש בפנדה את הזכרונת האלה ולפי מה שהבנתי הם בכלל רעים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13006 העניין הוא שראיתי את הזכרונות האלה באותו המחיר פחות או יותר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 השאלה היא מי מהזכרונות עדיף עבור מחשב שמיועד לOC בעתיד אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות לזכרונות אחרים במחרים של 800 עד 900 שקל בארך
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. לפני כמה חודשים העלתי פוסט ובו רציתי לדעת איך עושים o.c למחשב שלי.. לאחר דיון הוחלט לשדרג את החומרה... נוסף דיסק קשיח מסוג ssd וזיכרון שודרג מ-4 גיגה ל-8 גיגה. קניתי דיסק קשיח מסוג ssd samsung evo 840 וזיכרונות מחברת gskill ripjaws. לאחר חודשיים בערך התחילו לי בעיות במחשב כל שנייה המחשב נתקע ולפעמים פתאום עושה ריסט לבד.. בהתחלה חשבתי שמדובר בכונן ssd לא תקין לאחר כמה פעמים שהרצתי בדיקות סטרס על המערכת (pc check,memtest) גיליתי שהבעיה באה מהזיכרון.. הוחלף הזיכרון למה שהיה לי בעבר וראיתי שהתקלה לא חוזרת על עצמה.. עם הזיכרונות הגעתי לחנות ksp שמשם נרכש ומסרתי אותם אליהם במסגרת האחריות.. לפני יום קיבלתי הודעה שהמוצר נבדק ויצא תקין... יש למישהו מושג אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח שלי הוא FOXCONN G41MXE תמונה מצורפת חשבתי לרכוש כרטיס מסך HD 6850 או HD 6870 מסתבר שאלה כרטיסים לא קטנים בממדים היום פתחתי את המחשב וגילתי שחיבורי הSATA נמצאים בצד ימין מתחת לחיבור ה PCI EXSPRES נראה שזה יוצר איזה בעיתיות בחיבור הכרטיס יצליח לכנס ?? אם צריך החלפה ללוח תואם עם חיבורים שונים יש המלצה ? P5G41T-M LX ASUS יעמוד בקריטריונים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-