מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות שלי היא בין מספר לוחות אם: 1. Gigabyte GA-B85M-HD3 2.Gigabyte GA-B85M-D3H 3.msi ZH77A. אני צריך לוח אמין וטוב עם תמיכה בהרחבת זיכרון רבה ככול האפשר ופיצ'רים טובים ככול שניתן. - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה האם יש הבדל בין Tray ל-Box,מה כדאי לקחת? (אני זוכר שזה נושא שחפרו עליו אבל לא הגיעו לתשובה חד משמעית)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין הלוחות שציינתי (מלבד הפרש של 150 ש"ח) מה המשמעות של RAID ??? אשמח לשמוע המלצתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה פה, מזמן לא התענינתי בתחום ואני לא בעניינים, אני רוצה לקנות מעבד+HSF ולוח. איזה מעבד הכי מומלץ לקנות כרגע ואיזה לוח, רציתי לציין שאני לא מתעסק עם OC בכלל אז זה לא חשוב לי, פה ושם משחקים ויצירת מוזיקה זה הכל. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ויש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין הi5 2300 ל i5 2500 2.האם הלוח אם הבא gigabyte H55M-D2H יכול להתאים למעבד הבא i5 2500 אני שואל כי אמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש להשתמש ב h67 3. מה ההבדל באמת בין ה H55 לH67 4. איזה מאוורר הייתם ממליצים לי למערכת כזאת בסכום של עד 150 שח. 5. האם על מחשב עם נתונים כאלה (מעבד ולוח אם הנ"ל) ניתן לעבוד עם ווינדוס XP או שזה פוגע בביצועים משום שמערכת ההפעלה ישנה.? תודה לעונים אשמח לקבל המלצות ללוחות אם שמתאימים לi5 במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב חושב לשדרג את המחשב לפי המפרט הבא ואני אשמח לדעתכם על רכיבים טובים או מתאימים יותר ובעיות תאימות עם יש מעבד: E6600 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-2GBPK לוח אם: P5B DLX ספק: ליברטי 400W מארז: טרנספורמר עם החלפת מאווררים ל AC 120 מלפנים מכניס 120 מאחור מוציא 80 בגג מוציא ועל הדלת אחד מכניס אחד מוציא עם בקר טמפרטורה אני אשמח לדגמים מתאימים של המאווררים כי הבנתי שלא כולם יכולים להוציא או להכניס כרטיס מסך: CONNECT3D 1950 PRO קירור למעבד: ביג טייפון רגיל אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנושא הזיכרונות האם יש פיתרון זול יותר והאם ה NR יתאימו מתוכנן כנראה אוברקלוק לבאס 400 לא יותר
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
e6300 945p-s3 2giga 667 x1950 pro ומארז וספק של compucase(או איך שכותבים את זה). האמת אני לא מרגיש הבדל כזה גדול למחשב הישן שלי שהיה P4 1.8 עם 256MB זיכרון.כאילו הההבל הוא ממש מינורי והמחשב לא מהיר כמו שחשבתי שהוא יהיה. ובדקתי את כל הרכיבים ומה שהזמנתי זה מה שקיבלתי. זה הגיוני בכלל שהבדל כ"כ קטן ממחשב של הדור העכשיו למחשב לפני 4 שנים ???
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למחשב גיימינג שאני עתיד לקנות. מעבד intel i7 6700k כרטיס מסך gtx 1070 דרישות מיוחדות: גודל ATX אין הגבלת תקציב כפי שציינתי בכותרת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כחלק מכנס העיתונאים שערכה אינטל בניו יורק חשפה את המעבד לאלו שזקוקים ליותר ורוצים את זה מאינטל: ה-Xeon W-3175X בעל 28 הליבות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך לוח תותח לOC עד 900 שקל, המפרט לא בטוח עדיין quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 (יש לכם הצעה יותר טובה)? זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) (צריך גם המלצה לזיכרונות טובים מהירים וזולים). כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb בתכלס המחשב צריך לעלות במקסימום 5k. ואני מתכנן OC
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון של 256 sdram ואני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256 ddr במהירות 400 מגה הרץ לוח האם שלי הוא ecs p4vmm2 האם אני אוכל לשים על הלוח הזה זכרונות די דיאר?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Athlon XP1700 כשAMD יעבירו את הXP לעבוד בליבת Thoroughbred אני אוכל לשים מעבד 2200 של Thoroughbred על הלוח הקיים כמו הPlamero ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים זיכרון PC3200 ? תיאור הפריט http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SR7-8X בתודה אלי נ.ב האם זה הלוח הטוב ביותר לפנטיום4 נכון לעכשיו?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מעדכנים את הביוס של ga-6iem של גיגה בייט? ניסיתי עם העדכון האוטומטי של הלוח ולא קרה כלום, ניסיתי להוריד מהאתר ועדיין... מה עושים? והאם זה באמת נחוץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לי 2 של 256 או אחד של 512 אמרו לי שאם אני שם 2 באותו צבע על הלוח אז פונקצית ה DUAL פועלת ואם אני שם באחד אז היא לא פועלת עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי 2 של 256 כי אז זה תופש לי את כל החריצים ואם אני ישים אחד של 512 אז ישאר לי מקום פנוי ובעתי אם אני ירצה להוסיף יהיה לי מקום אז מה כדאי לי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 256MB של RDRAM עדיפים על 512MB של DDR ( לעבודה גראפית ועריכת וידיאו ) ואיזה זכרון בכלל מומלץ לעבודה כזו ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כול מה שאני צריך זה זכרונות טובים ל OC מטורף כי אני מעוניין להחליף את שלי פשוט תזרקו את מה שיש לכם עד תקציב של 1600 שחוחים חדשושים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הזיכרונות האלה בדיוק: http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm והיום אני בודק בלשונית Memory ב CPU-Z והנה מה שאני רואה: http://rotter.name/User_files/nor/4753eff641a27420.jpg רשום שם 5-5-5-15 בתיזמונים. האם זה אומר שעבדו עלי או שהתוכנה לא נכונה ? מה עושים במקרה כזה ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי X2 TwinMos 1024MB DDR2 667Mhz http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9083 ובטח בגלל שלא היה במלאי הם דחפו לי במקום Samsung 1024 DDR2 667Mhz X2 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9086 תאחלס הסמסונג יקר יותר השאלה מה עדיף כי שמעתי ביקורות ממש טובות על הTWIN... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-