עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilan_fix,

היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קודם כל שלום יש לי בעיה קטנה, קניתי GTA V והוא עובד קצת איטי יש לי הרגשה שזאת בעיה במעבד החלש או/ו בכרטיס מסך, רציתי לשאול איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות עם הלוח אם שיש לי כדי להריץ את המשחק חלק הנה המפרט שלי: כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7850 Series 2GB לוח אם: מעבד: זכרון:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים , מחפש המלצות למעבד שיהיה i5 כלשהו (עדיין לא בטוח אם לקחת 4570 או 4670) + לוח אם מתאים + זכרונות. המחשב מיועד לגיימינג עבור ילד בן 13. החלקים הנ"ל יצורפו לכרטיס מסך AMD 6850 , הרדיסק SSD SAMSUNG EVO840 120GB וספק כוח שיהיה ככל הנראה SEASONIC M12II 520WATT. המהרה לא תבוצע בידי הילד אלא רק על ידי אבל כנראה שהתקציב המוגבל שלנו לא מאפשר לקנות 4670K ולוח מתאים לכך , אולי תוכיחו לי אחרת. קחו בחשבון שישנה אופציה לקנות במחירים של אילת (בלי מעמ). מבחינת דרישות לגבי הלוח אם , רק שיהיה USB3 קדמי ואחורי , לפחות 2 כניסות SATA 6GB בלוח אם וכרטיס קול מובנה איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב המוגבל ונראה לי שזהו. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב אני צריך לוח תותח לOC עד 900 שקל, המפרט לא בטוח עדיין quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 (יש לכם הצעה יותר טובה)? זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) (צריך גם המלצה לזיכרונות טובים מהירים וזולים). כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb בתכלס המחשב צריך לעלות במקסימום 5k. ואני מתכנן OC

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Liorde,

Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by cznmuh,

תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. אני קונה מחשב עכשיו קניתי Intel Core i7-4790K כרטיס מסך GTX 970G1 עכשיו אני צריך עזרה בבחירת זכרונות +הסבר אם אפשר. לוח אם אני מתלבט בין ASUS Z97 - A לבין ASUS Z97-PRO. ובנוסף אני צריך גם עזרה בבחירת SSD מתלבט בין INTEL 730 480G לבין SAMSUNG EVO 500G (לא לקחת חשיבות לכסף אני רוצה משהו טוב ואיכותי השימושים של המחשב גם משחקים.! וגם תכנות (ECLISE + XCODE) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SyRenity,

היי. יש לי מחשב ישן בו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של DDR2-800 בסטיק בודד. איזה יצרן מומלץ לקנות, ומה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם GA-7VRXP VER .2 ורציתי לדעת עד איזה מעבד אני יוכל לעשות upgrade. :smoke: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jungle-man,

היי לוח MSI p6ngm ציפסט nforce630, לאחר כיבוי המחשב מאורר המעבד והספק עדיין עובדים. אני מניח הגדרה בביוס. כיוונים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו' שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) .. אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ? A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן ) תודה ..

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חברת Chuwi משיקה את ה-LapBook SE, שמתיימר לספק מסך IPS וכונן SSD במחיר של 300 דולר או פחות לכתבה

15. Started by Boomer,

אני יודע שלא בריא למחשב כיבוי והדלקה הרבה פעמים תוך זמן קצר. ל-Restart יש השפעה דומה או שאין שום קשר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by יקירn95,

אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ILobeIL,

היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alias,

abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם יש זכרון בשוק שיותר טוב מהOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel בטווח מחירים דומה. המחשב הוא למטרות OC וכולל AMD64 +3200 DFI Ultra -D.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by demonshlomo,

ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ShaharSi,

אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aaa111,

ברצוני לדעת במה יותר טוב ה-939 חוץ מהאפשרות של dual בזכרונות תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PiniShv,

שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל.. הלוח שיש לי כרגע זה ה-MSI P43T-C51 ואני יכול לקבל את ה-GA-P43-ES3G של גיגבייט.. השאלה מי מהם עדיף... אהבתי ב-MSI שיש את הפונקציה של ה-OC עם מפסקים (OC Switch) אבל הגיגבייט ינצל את זכרונות ה-1066 שלי לגמרי.. יש לי Q8300.. תודה וד.א. בלוח הגיגבייט האפשרות של היא רוויז'ן 1 (זה שנראה כמו קרקס ולא רוויז'ן 1.4 שנראה נורמלי)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ירדן משה,

למישהו יש מושג מה שם הרכיב הזה, סוג או איפה אני יכול להשיג אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים