מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
אתר החומרה של טום העלה לרשת את ההשוואה הכי גדולה לדעתי בין החברות. בהשוואה נמצאים כל המעבדים של שני החברות על כל בנצמארק אפשרי. מP4EE3.72GHZ עד P233MMX מFX55 עד אטלון K6 III 450 http://216.92.52.205/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי X2 TwinMos 1024MB DDR2 667Mhz http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9083 ובטח בגלל שלא היה במלאי הם דחפו לי במקום Samsung 1024 DDR2 667Mhz X2 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9086 תאחלס הסמסונג יקר יותר השאלה מה עדיף כי שמעתי ביקורות ממש טובות על הTWIN... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , האם המאורר של ה Antec A30 מוציא או מכניס אוויר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2007/07/04/early_barcelona_performance_looks_good/1
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מעבד של שAMD שקניתי מPCHARDWARE. השוותי אותו למעבד שאמור להיות זהה, בחנות מקומית ויש הבדל מסוים בצורה של המעבדים. איך אני יכול לבדוק (אם בכלל) איזה מעבד הוא מקורי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל ממשיכה להרוויח ערימות של כסף, אך קצת פחות מבעבר, וגם מאשרת כי שבבי 10 ננומטר ראשונים יגיעו אלינו רק בעוד כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-מתעכבת-מעבדי-kaby-lake-בדרך-ייצור-ב-10-ננו/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום. אני עוקב אחרי ההתפתחות של מעבדי הבולדוזרים החדשים שהושקו לא מזמן ובדיוק עכשיו (פחות או יותר) אני צריך לקנות מעבד , לוח אם וזכרונות חדשים בכדי להרכיב מחשב עבור הדרישות הבאות : 1. גיימינג כבד על רזולוצייה 1920 על 1200 על הגדרות גראפיות מקסימאליות , אולי בקרוב אחליף את המסך למסך עם רזולוצייה 1920 על 1080 כי שלי כבר עושה לפעמים בעיות (דרך אגב המערכת תיהיה עם כרטיס מסך 6970 שיש לי אותו כיום). 2. הקמת שרת\שרתים , תחנות ומערכות הפעלה וירטואליות , ז''א הקמת רשת. 3. מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד למערכת ועדיף גם לשמור על אופציית השידרוג של המערכת בעתיד (הספק שיחזיק את המערכת החדשה הוא Corsair HX-850 Watt 80+ Silver) אז השאלה שלי איזה מהמעבדים הכי מתאים עבור הדריש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בחנות לעשות הזמנה למחשב. באתי כבר די סגור על הרכיבים, הלוח שרציתי הוא MSI H61M-E23, בערך 300 ש"ח אדון מוכר התחיל להסביר לי שזו חברה עלובה, שהלוח יתקלקל ושיש רק שנה אחריות הוא הציע לוח של אסוס, גם H61 בסביבות 450 ש"ח בתואנה שרק ככה אפשר יהיה לנצל ולפתוח את קבצי המשחקים הדחוסים, שזה הלוח אם עושה [glow=red,2,300]את כל העבודה[/glow] (לא מעבד, לא כרטיס מסך, לא דיירקס) ואמר שזה לא השבב של H61 שמשנה אלה הלוח עצמו... לי זה נשמע כמו שטויות, אני די בקיא במה שהולך בחומרה וכזה דבר בחיים לא שמעתי. היש דברים בגו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי(בן כמה שנים) על מנת להפוך אותו למחשב מדיה ביתי. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7S748 המעבד : AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ זכרון : ג'יגה וחצי DDR כרטיס מסך: GFORCE4 MX440 ברור לי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אני מתלבט גם בקשר למעבד. יש עיצות מאין להתחיל? אני די חדש בזה ואני לא ממש יודע איך לוודא שלוח האם שלי ידע להתמודד עם חומרה חדשה יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מתנצל מראש אם זה אינו הפורום הנכון, אם יש צורך אעביר לפורום כרטיסי ווידאו) הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100. בלוח האם ישנן 3 יציאות: D15 ,DVI ו HDMI. אני משתמש ב XP ומשתמש ביציאת D15 לחיבור לטלוויזיה, התקנתי את הדרייורים לכרטיס המסך מדיסק ההתקנה. עד כאן הכל טוב ויפה, אני מצליח לקבל תמונה טובה ברזולוצייה של 1920 על 1080. 1. אני לא מקבל סיגנל ביציאת ה DVI ולא הצלחתי להבין כיצד ממתגים את היציאות. 2. בחוברת ההפעלה רשום "D-Sub, DVI-D and HDMI monitors cannot be enabled at the same time. You can only choose the combination: DVI-D + HDMI, DVI-D + D-Sub, or HDMI + D-Sub." כלומר ניתן להשתמש בשתי יציאות בו זמנית. לא מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חשבתי על זה הרבה זמן והמערכת שיש לי כרגע כבר ישנה ולא מספקת אותי והרעיון להחליף מעבד\לוח אמ\זיכרונות מאד מפתה אותי המחשב בעיקרון למשחקים ברזולוציה 1920X1200 ויש לי צוואר בקבוק מהמעבד התקציב שלי הוא באיזור 2000-2200 ... אני מתכוון לעשות OC למעבד המפרט שיש לי מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD6780 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים הרדיסק - WD 500G\WD 1T יש חשיבה לעתיד ל CF אם אמצא יד שניה במצב טוב השלב הבא יהיה SSD ואולי עוד HDD המחשב זקן יש לו 3-4 שנים והוא רץ ב OC גם עכשיו האם הספק יחזיק שילוש חדש + OC ואולי CF בעתיד או שכדאי לי לקנות ספק חדש על הדרך ( שזה מייקר בא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין gigabyte לבין msi.. אשמח לדעות והסברים למה כן ולמה לא תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שלא בריא למחשב כיבוי והדלקה הרבה פעמים תוך זמן קצר. ל-Restart יש השפעה דומה או שאין שום קשר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם לידע כללי, רציתי לדעת איזה מן שני הדגמים שציינתי בכותרת מתאים לשוק הנמוך? איזה מהם יותר חזק ומתאים למשחקים? (רק למשחקים, לא לעריכת ווידאו וכו'). וראיתי שדגם Sempron יש מ-2200 ועד 3100. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את דגם 2200 ב-OC לדגם 3100? או איזה דגם אפשר להפוך בדיוק לדגם 3100? כי 3100 קצת יותר מדי יקר. וגם איזה לוח אם מתאים למעבדי ה- Sempron? יש להם לוחות אם מיוחדים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-