מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-22h2-supported-intel-processors https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-22h2-supported-amd-processors אין לראות בזה המלצה לעבוד / לעבור לחלונות 11 ....
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון מחר לקנות מחשב חדש לגיימניג אני מתלבת בין שני סוגי זיכרונות אחרי שעברתי על מספר לא מבוטל של כתבות בפורומים http://ksp.co.il/?select=.1038..392.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=650&maxprice=866 G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 או 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Red - HX316C10FR/8 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FR_8 אשמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני יכול לקנות ב1500 גם לוח , אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מידי המפרט בצד , רוצה OC מקסימלי ולוח אם כבר שיהיה מוכן לCF תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה …
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כידוע לנו, ב20 בינואר מעבדי הפנרין הדו-ליבתיים אמורים להתחיל להימכר, ובעיות עם מעבדי ה 4-ליבות לא קשורות אליהם כלל. נציין, כי על לוחות מבוססי NFORCE 680I המעבדים יכולים לרוץ ללא כל מגבלה. מה שמעלה את העניין לחובבי הOC בעולם למעבדים האלה, זוהי העובדה, כי את הדגמים הניסיוניים הצליחו להגיע עד 4.5 - 4.7 GHZ על קרור אוויר ! האתר הדרום קוראני BRAINBOX כבר התחיל במחירה : http://www.brainbox.co.kr/news/view.asp?id=14731 וכמובן, להלן התמונות של מעבד הBOX מדגם זה : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MSI G41TM-P33 VS ASUS P5QPL-AM מה יותר טוב?? אמרו לי ליבחור בין שתי אלו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=ENE&N=2010170147+1052408437&Subcategory=147&description=&srchInDesc=&minPrice=&maxPrice= מה עדיף 512X2 או 1X2 כאילו כשזה רק גיגה אחד התזמונים טובים יותר.. אבל אני לא יודע מה עדיף.. אני מתכן את אלה למערכת E6600 (קונרו) וכרטיס מסך.. X1800XT 512
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לפני שאני כותב את שתי הלוחות אם אני רוצה להגיד שאני לוקח אותם למעבד AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 אז: הלוח הראשון- ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) הלוח השני- Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) מה עדיף בבקשה תענו זה דחוף ותענו בכנות!!
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מעבד ראשון: 800MHZ PENTIUM EB מעבד שני:733MHZ PENTIUM מעבד שלישי: 766MHZ CELERON בכמה אפשר למכור אותם ביחד? עכשיו אני שולח את זה לבחור שהתקשר אליי דרך מודעה שפירסמתי על המעבדים והוא רוצה שאשלח לו אותם דרך שירות גוביינא. לגבי המעבדים אני לא יודע אם הם עובדים או לא ואין לי גם דרך לבדוק אותם. מה שאני כן יודע שכל הפינים שלהם ישרים ונמצאים במקום. האם זאת אינדקציה מספיק טובה כדי לדעת אם הם באמת תקינים או לא? אני חייב לציין שאני לא מכיר את הבן אדם והוא נמצא רחוק ממני. האם זה בטוח כל העסק הזה? או שעדיף להימנע? אני חייב לציין שאת המעבדים לא קניתי אותם אלא מצאתי. ככה שהפסד לא יהיה לי. באמת תודה לכם אם תגיבו על מה שכתבתי כאן ולא תסגרו. אני מאוד מעריך אותכם
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לך לDOS ותלחץ "award bios"<-------לא לרשום את זה debug o-70-2e (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-ff Q exit ואם זה לא פועל:"ami bios"<-------לא לרשום את זה o-70-17 (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) o-71-17(הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס) Q
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה שדרוג מערכת ובהתחשב בכך שאני אוברקלוקר חובב אני בחרתי ב-i5 2500K. התקציב, כאמור הוא עד 1200 עם חריגה של אולי 100 ש"ח. ראיתי כמה לוחות מעניינים: 1) Gigabyte Z68XP-UD3P 2) Gigabyte Z68XP-UD4 3) Asus Maximus IV Extreme (מאוד מגרה..) 4) Asus P8Z68 Deluxe (עולה כמו המקסימוס) 5) Asrock Fatal1ty P67 Extreme (המבצע ב-IQPC נראה מפתה) כמו שניתן לראות הלוחות האקסטרימיים הם בצ'יפסט P67 ולא Z68. אני לא יודע האם זה חיסרון לשימושי ולכן נעזר בכם. אני אשתמש בכרטיס אחד (560 TI) ככה שהמקסימוס נראה קצת "אוברקיל" (16X 8X 16X ותמיכה במערך משולש :jump1: ) אשמח גם להמלצה במסגרת התקציב שלא נכלל ברשימה. יום טוב ותודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/06/04/intel_conroe_performance_preview/1.html כמו כל הסקירות שהביאו פה. פשוט הקונרו זה הדבר הבא
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב ובוחר חלקים כרגע, ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרונות (1GB) התומכים ב-PCI EXPRESS ובמעבד AMD64 939 3200/3500. אני רואה שמבחר הלוחות הקיים בחנויות דיי מצומצם. מה כדאי ?? תודה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב באייבורי וכשבאתי הביתה שמתי לב שהזיכרון במיפרט הוא DDR3 1066MHZ ולא כמו שחשבתי במהירות של 1333 האם שווה לי לבטל את העיסקה ולקחת מחשב אחר עם זיכרון במהירות של 1333. או להשאיר את העסקה על כנה כי אין כל כך הבדל? אני רוצה לציין שאינני מתכוון לשחק במחשב. מערכת ההפעלה תיהיה XP ובעתיד אני אתקין עליו WINDOWS 7. הלוח אם הוא GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE ומעבד הוא ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=965
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....
-
- 11 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ת'מפרט שהזמנתי לפני 3 שבועות בSkyPC עם Q6600 אז בחרתי G0 וגיליתי שהם הורידו אותו מהאתר ויש רק B3 מה שאומר שיכול להיות שהם שמו לי B3 ששילמתי על G0, אז יש איזה שהיא דרך לגלות אם יש לי סטיפינג G0 ולא קימבנו אותי בB3?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-