מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש...אני חושב שדפקו אותו קצת במחיר איך אני יכול לדעת איזה דגמים בדיוק יש לו? הכוונה זיכרון מעבד וכרטיס מסך אני יודע שיש לו מעבד של אינטל 3.0 אבל אני רוצה לדעת איזה בדיוק יש לו הזיכרון שלו זה 512+512 של חברה GEIL זה DDR2 אני רק רוצה לדעת כמה MHz יש לו. יש לו גם כרטיס מסך של ראדון אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי... תעזרו לי בבקשה, אני חייב לדעת את הסוגים שלו תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כותרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שקנינו לפני כמה שנים (כשעוד לא היה לי איכפת במה אני משתמש... העיקר שהיה מחשב), ועכשיו אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי, ואבא שלי כבר לא זוכר. אז איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי? כשהתבוננתי בו, כל מה שראיתי זה הכיתוב הזה VIA VT82C693A 0003CD TAIWAN 1EC425821 על איזה צ'יפ אחד גדול, אם זה עוזר... תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע איזה לוח אם יש לי איך אני יכול לדעת? כי אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע עד כמה MHZ הוא תומך.... אני רוצה להוסיף עוד איזה 1GB התקציב הוא עד 350 שקל ככה.... תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 - 1600 ואני רוצה לדעת איזה סוקט זה מישו יודע איך בודקים ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי זכרונות ocz חדשים עם צלעות קירור כתוב עליהם pc3200 el platinum 2-3-2-5 ויש עליהם צלעות קירור שלא ניתנים להסרה (כנראה מודבקים) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ יש עליהם כי אני רוצה לעשות oc בקרוב תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב הוא נייד של DELL מדגם INSPIRON2200 ואני רוצה לקנות לו זכרונות נוספים. אני לא יודע איזה סוג בדיוק יש במחשב הזה. הרצתי חיפוש באינטרנט אך אתרים שונים מראים קונפיגורציות שונות. האם יש תוכנה שתוכל לומר לי אם אלו זכרונות DDR או SDRAM ובאיזה מהירות? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי פנטיום III 500 של קומפק איך אני יודע אם אני יכול לשדרג מעבד למהיר יותר? מה אני צריך לבדוק?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום של לוחות אם או כרטיסי מסך אז בחרתי ברנדומלי אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 שנים אם 2 כרטיסי זיכרון של 256MB DDR אני חושב שהם 400MHZ אני רוצה לשדרג אותם ... אני יכול לDDR2 ? או שאני צריך להחליף לוח אם בשביל זה יש לי לוח אם של MSI NEO-V 2 משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי הוא EPoX 8RDA3+ Rev. 2 או לא? יש לי EPoX 8RDA3+ ואני רוצה לדעת אם הוא Rev. 2 או 1... איך אני יכול לדעת? ועכשיו עוד משהו: האם אני יכול בלוח הזה(EPoX 8RDA3) לשים מעבד AMD ATHLON 64 3000? תודה רבה לעוזרים!!! 8)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם זו גירסת הBE? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7773 ואם לא אז איך אני יכול להבדיל?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). איך אני יכול לדעת אם הליבות הוירטואליות של i7 באמת יתנו יותר ביצועים בתוכנות הללו מאשר i5 (לאחר שכבר שכנעתם אותי שבמשחקים אין הבדל משמעותי)? או האם אפשר למצוא היכנשהו הוכחות שהתוכנות הנ"ל יצליחו להוציא מהi7 עוד בוסט בעתיד הקרוב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרצתי 3D Mark... והתוכנה הזו רשמה שה- FSB של המעבד שלי הוא 200 איך אני יכול לברר מה ה - FSB של המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות זיכרון חדש (DDR400 512MB) ואני צריך לדעת מה-CL/CAS של הזיכרון שיש לי עכשיו.. איך אני יכול לדעת ?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי את המעבד ביד, עוד לא הרכבתי אותו אני רוצה לדעת מה הסטפינג שלו אבל לא כתוב שום דבר שדומה לB3 או G0 על המעבד איך אני אמור לדעת?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בכמה רם הלוח אם תומך?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת הפעלה vista ונראה שהגרסה של 64 ביט עדיפה על פני 32 סיט. (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני לא בטוח שכל המחשב שלי יכול לתמוך במערכת הפעלה כזו. הרצתי cpu-z אבל פרט לCPU שכתוב שהוא תומך בפעולות EM64T לא מצאתי שום ציון לגבי לוח האם או שאר המרכיבים שעשויים להיות חשובים לזה. מה עלי לברר (ואיך) כדי לדעת שאני רוכש משהו שאני מסוגל להריץ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-