עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר? באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by com555,

כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Mortar,

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stingeR-,

נגיד ניקח Athlon 64 3000+ סוקט 754 שהיה באוברקלוק ולרוב עבד על 60מעלות ולפעמים גם הגיע ל70 ואפילו 90 וגם קרס כמה פעמים. וניקח את אותו מעבד חדש דנדש מהחנות ונשווה אותם במהירות סטוק - האם המעבד שעבר את כל הסבל והמעלות הגבוהות יעבוד (מבחינת ביצועים) פחות טוב מהמעבד החדש שנקנה מהחנות? זוהי סתם שאלה לידע כללי. חשוב לציין שאני חושב והאמתי גם כמעט בטוח שלא יהיה הבדל בכלל בין שני המעבדים. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Kolshamen,

אין על זה בסטיקי! השאלה היא מה זה עושה? האם אפשר לבטל את זה? זה מפריע לOC? ???

• 11 תגובות
    • 9.3k צפיות
  6. Started by 111111,

Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  7. בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by EagleX2,

דרך אגב אם אני יקנה athlon64bit אני יבחין בשיפור? (היום/בעתיד הקרוב)

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by joni,

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=577191 זה הגיוני?! המחירים ממשיכים לרדת מדי יום לאן נגיע?!?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by GAL SHAMIS,

תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by manticore,

המערכת שלי עכשיו היא: AMD 64 3000+ 1GB DDR 6600GT עם הלוח: Gigabyte K8NF9 Ultra אני מתכוון לשדרג ל: AMD X2 64 4200+ 2GB DDR 8800GT האם הלוח יגרום לניצול לא מלא של המערכת או יפגע בביצועים? או סתם יגרום לאיזשהי בעיה או משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by ravid,

(בידקו את המפרט שלי) יש לי זיכרון 256mb שעובד ב 266mhz משחקים עם ה gf2 פעלו בסדר אבל עם הרדאון אני עובר לאיכות גבוהה, וכל הכיף נהרס כאשר אתה מגיע ל unreal2003 ופתאום המשחק לא פועל משהו אבל אני יודע שאלו לא פרימים נמוכים כי אלו יותר עצירות חשיבה כאלה, והגעתי למסקנה שפשוט אין לי מספיק ram אבל אני יכול לעשות לו קצת oc ל 290 יש לי בלוח רק 2 מקומות לזיכרונות :-\ שתומכים ב 266 בלבד אז אני אקח 512 אבל הזיכרון ישן ואיטי יחסית לחדשים והמחירים של הזכרונות הישנים אפילו יותר זולים משל 2100 אז רציתי לשאול ככה: 1)האם שווה לי לקנות זיכרון? 2)האם עדיף לי לקחת את אותה החברה? 3)האם זיכרון מהיר יותר 2700+ "יעבוד" לי במחשב(האם המהירות תשתנה ל 266 או שזה לא יתחבר...)

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by shippin,

היי חברים המחשב (השני) מתחיל לקרוס לכן אני מחפש מחשב חדש פרט ללאפטופ.. עיקר השימושים: 1. הרבה הרבה MULTI TASKING, 2. הרבה גרפיקה דו-מימד (אילוסטירייטור+פוטושופ בעיקר) 3. מעט עריכת וידיאו, מעט עריכת תלת-מימד 4. צפייה בסרטים 1080p 5. לא משחק משחקים אני חושב כרגע בעיקר בכיוון של AMD כיוון שהם זולים יותר, מהירים לרוב במידה שווה, והבנתי שאפשר לחסוך על כ. מסך כי ללוחות האם שלהם משודכים כרטיסי מסך סבירים..(?) חשבתי על הPHENOM II 720, עם לוח אם ASUS M4A78PRO, שמגיע עם כ. מסך מובנה ATI Radeon HD 3200 GPU לינק: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=EbXqq06yxpJwlABf&content=specifications חושבים שאני אסתדר עם הכ. מסך המובנה לשימושים שלי? האם הפער בין הTRIPLE לQUAD…

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  14. אוקי בעיקרון אני מתכנן OC בקרוב [את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד] והבנתי שהלוח הזה לא יקח אותי רחוק ואני צריך לוח אם אחר בעיקרון אני צריך כמה שיותר זול הכי זול שאפשר כי אני צריך את הכסף הזה מאוד אבל בכול מיקרה עם אין אז תשתמו בכולו

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by blackcoma,

מה עדיף לקנות ? לוח אם של MSI http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097 או לוח אם של Gigabyte ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 למעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor הנטייה שלי כרגע היא ל - MSI כי יש להם יותר יציאות USB וגם 3 שנות אחריות, מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Screw_Master,

חבר שאל אותי היום מי הכי טוב לOC מבין הלוחות הבאים : ASUS P5B , DFI INFINITY FOR LGA 775\G , GIGABYTE GA-965P-DS4 , מקריאה מרובה פה בפורום , אני רואה שהDS4 , מה גם שINTEGRAL (האיש מאחורי מדור המפרטים המומלצים) המליץ עליו במפרט ל12,000 שקל למשחקים , אז בכלל אני כבר כמעט בטוח עליו , אבל , כן יש עוד "אבל" אחד , יש את העניין שהלוח ASUS P5B DELUXE (לא משתתף בבחירה , אז אל תתנו בבקשה הערות כמו "קח את הDELUXE וגמרנו , כי הוא פשוט יקר מדיי לפי מה שחבר שלי אומר , הוא רוצה לוח זול ואוברקלוקר טוב כמו הלוחות שציינתי למעלה) הוא סגנו של מלך האוברקלוק ASUS P5W DH DELUXE , והP5B הוא גרסא זולה של הP5B DELUXE אז בכלל אמור להיות טוב , ויש עוד ענייו אחד שגורם לי לפקפק בDS4 והוא העובדה שהצ'יפ…

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by lion03,

הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. עם תושבת חדשה ויותר ליבות בכל רמת מחיר - אינטל מכריזה על הדור העשירי של מעבדי Core שולחניים והתחרות בשוק הופכת ללוהטת במיוחד לכתבה

19. Started by bagetrek,

שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sivick_ch,

האם יש הבדל בין 2 סטיקית של 512MB DDR2 667MHz לבין סטיק אחד של 1024MB DDR2 667MHz ואם כן אז מה בעצם עדיף?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  22. קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מי שהוא יכול להביא לי מספרי טלפון של מפעלים שמייצרים רכיבים למחשב אני חייב ליצור איתם קשר! תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מחשב מאוד חזק (לזמנו) מלפני 3 שנים, שנשרף בו המעבד. הלוח הוא אסוס P5WD2-PREMIUM מעבד פנטיום D 920 , מהירות 2.8 (אז בזמנו המעבד עלה כ"כ יקר, ש 3.0 לא היה בא בחשבון) איזה מעבד יד שנייה (משומש) ניתן לשים ללוח הזה, שיהיה "הכי חזק" ושימתאים ללוח? (חיפוש של "920" בלוחות יד שנייה נותן לי רק את ה I7 920......) ואם יש למישהו- אשמח לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.