מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הדגם : PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 רציתי לדעת אם הוא תומך צ'יפ TCCD .. ואם לא אז איזה כדאי? (256*2) תודה.. עדיף Pqi או corsair ..תודה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא נורתווד 2.8 .. יש לי את התוכנה CPU-Z אם איתה אפשר לראות אז באיזה שדה בידיוק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש זכרונות שהמהירות שלהם היא 3500 ו3700 שזה 433 ו500 MHZ אם אני לא טועה.... איך אני יודע אם לוח אם או מעבד מסויים תומך במהירות הזאת?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם אני יכול לדעת אם הזיכרון שלי הוא סטיק אחד או שניים על ידי תוכנה ולא על ידי פתיחת המחשב?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תגידו חברים, איך אני יודע אם מותקנים אצלי הדרייברים של לוח האם? (הצ'יפסט) החליפו לי השבוע את הלוח האם (K8NF-9) לחדש כי הקודם עשה בעיות. הוא זה שגרם למסכים הכחולים. לא המעבד ולא הזיכרון כמו שחשבתי. כנראה טעיתי, חשבתי שכבר החליפו לי את הלוח פעם, מה שלא נכון. עכשיו אני לא בטוח אם הטכנאי בחנות התקין את הדרייברים או לא. אז אני יכול לזהות את זה?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי. אז איך אני בודק זאת? תודה לעונים. מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD64 3800X2 והייתי רוצה לדעת כמה וואט הוא צורך. יש איזו תוכנה או משהו שדרכה אני יכול לדעת או רק לפי המתח של המעבד, שהוא, 1.250. ועוד שאלה לא ממש קשורה עשיתי superPI וקיבלתי ב 1M תוצאה די עלובה של 43.407 למה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם מסוג GA-EP43-DS3L. איך אני יודע באילו זיכרונות הוא תומך? (לא ממש הצלחתי להבין מהמפרט שרשום שם מה המגבלות) היום יש בו שני סטיקים של 2GB, (סה"כ 4GB) ואני רוצה לשדרג אותו ל-8GB. מה הדרך הזולה ביותר לעשות את זה? אם אפשר לקנות משהו שאוכל לגרור גם למחשב הבא (נגיד שאקנה אחד בעוד שנתיים) - מעולה.
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שאלה זו עלתה במוחי לפני זמן מה. נגיד ויש לי זכרון מסויים (1280) ואין מצב שאני צורך יותר מ 900 מגה מהזכרון שלי. האם זכרון גדול טוב גם אם אני לא משתמש בכל הזכרון שקיים אצלי? אשמח אם מישהו יפרט לי בעניין הזה. תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש 16 CHIP ויש 8 CHIP במחשבי פנטיום 3 איך אני יודע אם אני מסתכל על הזיכרון כמה ציפים הוא והאם נין לשלב בין 8 ל 16 תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך אני מוצא את שם הלוח אם שלי באוורסט (הדגם המלא) זה נורא דחוף בבקשה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הא? אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. איך אני יודע מההנתונים של הכרטיס זכרון? (מהירות ו- CL) בדקתי פיזית ומה שרשום זה רק Crosair (חברה) זה כרטיס של 1GB DDR 2. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את התזמונים שבהם הזכרונות שלי עובדים ? אוורסט ?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה כרטיס מסך מתאים ללוח הזה? ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA PCI-E,AGP וכל אלה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה הלוח אם שלי תומך איך אני יודע את זה הכוונה עד איזה רמה של מעבד אני יכול (אני יודע שכתוב בחוברת אבל אין לי חוברת) פליזז תגידו לי ???? Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מתכוון שלמשל הלוח אם יכול עד 256 ראם או 512... מודל הלוח אם שלי הוא: 6ABX2V-G0 תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-