מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אם יש הבדל גדול בביצועים בין E6300 לE6400 ??? נגיד כמו ההבדל בין E6400 ל E6600 ובערך בכמה אחוזים יותר טוב בביצועים הE6400 מ E6300 אני מתכוון בסטוק לא ב-OC
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות מחשב עם מעבד AMD ליבה כפולה 3800*2 .בעקבות ירידת מחירי המעבדים ,המחיר צפוי לרדת ב100 ש"ח בערך. האם כדאי לקנות במקומו 2*4000 (באותו מחיר) או לקבל את ההנחה.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחפש לוח אם הכי פשוט שאפשר שיתאים למעבד I5 6400 או 6500. 2 דרישות עיקריות: 1. יציאת VGA מובנה. יציאה דיגטלית נוספת תתקבל בברכה. 2. BIOS POWERON SCHEDULE - אפשרות לקבוע בביוס הדלקה של המחשב בימים ושעות מסויימים. אני מכיר פתרונות WOL וכדו' אבל אני מעדיף את זה ברמת הביוס.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי לוח אם ABIT-nf7 עם 512 זכרון של סמסונג 4700\466 עכשיו, אישית הורדתי לו קצת את הtiming ל 5 3 3 3. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 שלA-DATA 4000\500 טאכלס הזכרונות הם טובים אבל השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות ואם אני צריך לשנות את הtiming שהצבתי לזכרונות, ואיך בידיוק הA-DATA ויעבדו עם הסמסונג..? תודה לכל העוזרים. ובבקשה לענות תשובות לעניין :
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה לוח מבין שני אלו עדיף? GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או MSI K8N Neo4-F NFORCE4 שניהם עולים בערך אותו דבר, ההבדל העיקרי הוא שלגיגהבייט יש פיירוויר (שאני דיי צריך) אבל הוא צ'יפסט 4X ואילו לMSI אין פיירווייר אבל הוא צ'יפסט NF4 רגיל... אז מה כדאי? עריכה: ובקשר לזכרונות: איזה זכרונות עדיף? PQI או ADATA? הבדל החיר הוא דיי משמעותי...
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-energy-efficient.html ממש מאכזב כנראה שAMD פשוט אספו מעבדים באקראי והנמיכו להם את המתח סטוק
-
- 11 תגובות
- 623 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 OCZ Vendetta ב1634 שקל Intel Q6600 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset Mugen 2 ב1624 שקל מתוכנן OC שהחנות תעשה אז אני לא יודע לאיזה רמה הם יסכימו לעשות... והראשון יכול לצאת יותר זה כי זו איזו חבילת מבצע אני הבאתי מחיר מהקטלוג
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב (בחלקים) שישמש אותי בכללי לאינטרנט סרטים וגם גיימינג.. רכשתי כבר מעבד i5 4690k וזיכרון של G.SKILL Sniper 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) אני צריך המלצות ללוח אם שיתאים לי, הבנתי שעם המעבד הזה עדיף לעשות אוברקלוק אז אני אצטרך לוח שתומך באוברקלוק. בגדול הכרטיס מסך שאני אמור לקנות זה R9 280X VAPORX אם זה משנה, וראיתי שיש הרבה לוחות אם עם 2 חריצי זיכרון בלבד כלומר הזיכרון שכבר הזמנתי יגביל אותי בעתיד כי לא אוכל להוסיף לו במידה ויש 2 חריצים אז עדיפות ללוח אם עם יותר מ-2 חריצי זיכרון.. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני אומר בדחיפות כי מחרתיים דוד שלי צריך לבוא אלי ואני צריך להרכיב לו מחשב (שידרוג +שילוש קדוש) יש לי הגבלה ל 2000 ש"ח + - רוצה AMD כי הם לא יקרים, רק מה XP1600 זה מתחיל להיות יקר המחשב הוא להכול(מחשב ביתי) איזה מפרט הכי טוב אתם יכולים לתת לי במחיר הנל? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה
-
- 11 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
היייייייי השגתי זכרונות OCZ 1024 M 4200 ב- 1750 ש"ח יש לי לוח IC7MAX3 מה אתם אומרים שווה העיסקה?
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
משהו יודע מה מהירות המעבדים החדשים 45 של AMD ? ומתי יוצא מעבד עם SSE 5 "בולדוזר " ?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
תגידו איזה מעבד יותר טוב Athlon 3200 64Bit Socket 939 או 3.2GHz 64 BIT 2MB 640 אני צריך את המעבד למשחקים אז מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד.. משום מה אני לא מוצא אותו ?! מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ? יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ? זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, יתכן ובעקבות הפסקת חשמל פתאומית, המחשב שלי החל לא להידלק (דיסקים מסתובבים, אין תצוגה ואין עיבוד), לפעמים לאחר כמה נסיונות הוא עלה ולפעמים כיבה את עצמו והדליק עצמו מחדש ואז עלה. בנוסף, אחת לכמה דקות מהירות הסלד של קירור המעבד זינקה ואחרי כמה שניות של הונמכה חזרה. טמפרטורות תקינות הוחלף קירור סטוק לקירור KATANA הוחלף חומר תרמי הוחלף כרטיס מסך לבדיקה מגעים נוקו זכרונות פנימיים הוסרו חלקית ונעשו נסיונות על הסלוטים השונים התופעות עדיין קיימות. המצב כרגע בשיאו - המחשב לא עולה כלל גם לאחר נסיונות רבים. התופעה במדוייק: 1. לחיצה על כפתור ההפעלה 2. נשמעת התנעת דיסקים 3. נשמע צפצוף שגרתי בודד 4. מאווררים מסתובבים 5. המסך נשאר במצב שינה ואין פעולת כתיבה/קריאה 6. *לפע…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנים הקרובות אבל עניין אותי, ראיתי הרבה חברות שמציעות זכרונות גם בתדרים של 3600Mhz ולוחות אם שמאפשרים תמיכה (בOC) במהירויות האלה, למרות שהתמיכה ה"רשמית" של הדור העדכני היא ב2133Mhz. השאלה כמה שיפור ביצועים זה נותן, והאם זה משמעותי ושווה את ההשקעה? שאלה נוספת שקשורה לזכרונות עד כמה זה משנה באמת עניין התזמונים שמדובר באותו המהירות? (לדוגמא 1600Mhz CL7 VS. 1600Mhz CL9) ושאלה אחרונה למה מהירויות התזמונים ממשיכה לרדת (לעלות ^^) ככל שהתדרים ממשיכים לעלות? למה אי אפשר לייצר זכרון שעובד בתדר של 2400Mhz או 3200Mhz או לא משנה כמה בתזמון של CL2 למשל?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני בשלבי הגדרת מפרט למחשב עבודה חדש ואני נדרש ל 8 גיגה זכרון. הטכנאי בחנות שעובד מולי בעניין אומר שיש בעייה במתח של הסלוטים ותכל'ס - לא מומלץ להרכיב 8. האם מישהו מכם עובד עם 8 ואם כן האם נתקלתם בבעיות וכמובן מה הלוח + זכרון + מעבד לץשובה מהירה - אודה ניר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-