עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך תוכנה שאני אוכל לראות בה את כל הפרטים על הרכיבים שיש לי במחשב מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לבצע בדיקה מקיפה ויסודית של חומרת המחשב שלי. במקום לקחת את המחשב שלי למעבדה ולשלם 120 ש"ח על בדיקה, אני מעוניין לעשות את זה לבד. אז רק מי שיודע, יש איזה תוכנה/בדיקה שאני מריץ אותה והיא בודקת את הלוח אם שלי ביסודיות?

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. הנה תמונה http://photos.walla.co.il/3dfx

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, איך אני בודק אם המעבד שיש לי במחשב הוא TRAY או BOX ? האם יש אפשרות לבדוק ע"י מערכת ההפעלה מבלי לפתוח פיזית את המארז של המחשב?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. כותרת. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. איך אני יכול לבדוק: 1. איזה לוח אםי ישלי. 2. אםכרטיס המסך שאני רוצה לקנות יעבוד אצלי? כרטיס המסך שאני רוצה לקנות הוא Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 256MB AGP

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by moshed3,

קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Diniska,

בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Death,

תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  11. אני רוצה לקנות זכרון ומעבד חדשים אבל אני רוצה לראות מה יש לי עכשיו שאני לא אקנה בטעות משהו שנראה יותר טוב אבל עושה בעצם אותו הדבר ואז להפסיד כסף או משהו... תודה לכולם

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. לדוגמא הזיכרונות שעל הכרטיס מסך - אני יודע שצריך להסתכל על זוג הספרות האחרונות אבל רק כדי להיות בטוח : הזיכרונות הם של סמסונג - k4028163h0-tc50 אז המהירות שלהם 5 או 6.3 ? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by edikravvin,

רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  14. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

15. Started by ^HocK^,

יש לחבר שלי מחשב דיי ישן, איך בודק איזה לוח אם יש לו??? תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by gal_il50,

איך אני נכנס לביוס כדי לראות מה הטמפרטורות שלי? אני יודע איך להגיע יתפריט ע"י לחיצה על DELETE לפני שה-WINDOWS עולה אבל מה אח"כ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. איך אני בודק כמה יש לי סך הכל??? איך אני יודע שהם ב DUEL-CHANNEL תודה

18. Started by ac1240,

לפי מה אני יכול לדעת כמה ליבות יש לי במחשב?

• 5 תגובות
    • 9.3k צפיות
  19. Started by roie,

אני פה מחשב עכשיו פעם היה לי את ה MSI K4NEO PLATNIEOM עכשיו היה לי בעיה במחשב והחליפו לוח אם עכשיו הלוח החדש ששמו זה נראלי הרגיל לא הפלטניום איך אני יכול לבדוק את זה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. יש איזה תוכנה?? ואם זה דרך הביוס אז הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUXE

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  21. Started by Impreza,

יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by BIGBENG5,

עדכנתי את הביוס שלי דרך הווינדוס עם התוכנה @BIOS ללוח אם של גיגבייט איך אני יכול לדעת שהעדכון הצליח? זה הלוח אם Search - GIGABYTE) עדכנתי ל6.6 תודה סהר@!@!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by oded6188,

הזמנתי מחשב עם מעבד P4 3000Mhz עם קאש 512. איך אני יכול לבדוק שלא הביאו לי את המעבד עם ה 1MB? יעני את האי פרסקוט הזה? תודה...

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by ofird,

יש בBOX יש TRAY, מה עדיף? לקנטות TRAY ואז להשקיע במאוורר שקט? מה אתם אומרים על הלינק הזה - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={D1A145C8-D516-4CFF-AE01-8C807BEF5EA2}&details_type=1&itemid={64EAFAF2-6F2B-4DBE-8066-81F20FCB6C33}? בקיצור - יש איזה דגם / שילוב מוצלח של ה3200 שכדאי לי להזמין? אשמח גם עם לינק לחנות... תודה

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן זה או A או B אוורסט אומר A אבל זה 533 באס....

• 8 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים