מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7... לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בעקבות שרפת לוח אם אני רוצה לקנות שילוש חדש (כי הלוח מאוד ישן ואין כאלה עוד). אני רוצה לקנות מעבד pentium D 805 זיכרונות 2*256 kingston value, בקשר ללוח אם אני לא סגור עדיין. אני רוצה לקנות קירור Thermaltake BigTyphoon ולהמהיר את המעבד עד 3.5-4GHz. אני צריך המלצה כללית אם מה שבחרתי טוב והמלצה על לוח אם טוב וזול כמה שיותר.
-
- 11 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 64 3000+ GIGABYTE K8VT800 Pro ATI Radeon 9800 Pro 128 כרגע יש לי 512 זיכרון פנימי, שכמובן בעתיד הקרוב אני ישדרג ויוסיף. קניתי את המחשב לפני כחודשיים, ויש לי שאלה איך אני הולך לשדרג אותו בעוד כשנה? (לא כולל הזיכרון פנימי שאני יודע שצריך לשדרג). מישהו אמר לי שבעוד כשנה שייצאו משחקים כבדים המחשב שלי ייתקע מדי פעם, כמו משחקים יותר כבדים מ-DOOM3 למשל, ויכול להיות שאני יצטרך לשדרג אפילו מעבד או לוח אם (ונבהלתי!) האם הוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של מגה512 ישן מאוד שמצאתי לא ממזמן בעל מהירות של 266 MHZ לבין כרטיס זיכרון חדש של 512 מגה אך עם 533 MHZ
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות. האם זה נכון? תודה
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני שלב אחד לפני הקנייה של אחד מהמעבדים הנ"ל. אני תוהה האם להשקיע 1800 או 3,000. מה לדעתכם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...
-
- 11 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 2X64 סמסונג 800 מגהרץ הבאתי 4 של 128 סמסונג 800 מגה הרץ של RDRAM עכשיו אני דוחף את זה פנימה וזה מתחיל לצפצף והמסך שחור משחור לא נדלק מה יכול להיות האם צריך לעדכן את זה לשנות את הביוס? לג'מפר משהו מה..אוו שפשוט הזיכרון הזה לא טוב [ואולי הוא לא תקין השאלה אם כל ה4 נשרפו מכה ...לא היו בשימוש אצלי לפני זה ככה שלא יודע אם תקין] אז אמרת נשאל את אלה שבאמת מבינים...אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בדקתי את שני הסטיקים של 512 MB ב- DDR 400 בסמסונג- PC3200 במיקרון- לא היה כתוב ואני מצרף לינקים: מיקרון- http://www.zenit.co.il/936.htm סמסונג- האחרון בדף: http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1415146789_2.htm דרך אגב אני קונה לוח אם Gygabyte 7vax - יש סיכוי שהוא לא תומך ב-3200? תודה לכולכם
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו, שימוש בתוכנות AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, FINAL CUT ועוד.. עכשיו אני באמת לא מבין הרבה בלוח אם, אשמח אם מישהו יעזור לי וימליץ לי על לוח אם טוב - עד מחיר של אלף שקל - שיאפשר לי לבנות מחשב חזק. אני עדיין לא סגור בדיוק על המפרט אבל פחות או יותר - מעבד i7, זכרון של 8GB ואולי שניים, כרטיס מסך אני עדיין לא יודע אבל זה יהיה של NVIDIA בערך בשווי של 1200 שקל, שני דיסקים קשיחים SATA III כל אחד 1TB, לא יודע אם זה עקרוני אבל FIREWIRE, USB 3, זהו פחות או יותר.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אז כפי שכתוב בכותרת אני רוצה שתספרו מה ההבדלים בין המעבדים הבאים: Athlon64 3000+, Athlon64 3200+, Athlon64 3400+, AthlonFX. ואם אפשר אז גם תסבירו לי: אלו מעבדים שתומכים ב- 64Bit עומדים לצאת בקרוב? והאם שווה לחכות להם? עוד דבר - מה התשובה של אינטל לכל זה? וכדאי ללכת עליה בקטע של 64Bit? תודה רבה! ;D
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דיברתי עם FOXPC והם אמרו לי שכרגע אין להם את הasus p5n-e והם המליצו לי על הAbit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 וראיתי שהוא הרבה יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט של 2 ג'יגה וראיתי בפנדה שני סטים שהמליצו לי עליהם. רציתי לדעת איזה מבין שניהם עדיף. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הראשונים יותר זולים וגם התיזמונים שלהם יותר טובים אבל החברה לא ממש ידועה (TEAM) לעומת OCZ שהיא יותר מוכרת. אז תעזרו לי להחליט ???
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברים. המפרט של המחשב שלי נמצא למטה. אני לא מרגיש איטיות מיוחדת במחשב, אולי לפעמים שהאימיול פתוח ועוד כמה תוכנות. חוץ מזה המחשב בסדר. אני משחק במשחקים מידי פעם כמו אנריל טורנמנט 2004 אנ בי איי לייב (כל שנה משחק עם החדש שיוצא). וכנראה שאשחק במשחקי רשת נוספים דומים לאנריל כמו באטל פילד והשאר יש לי 512 זיכרון. השאלה האם כדאי לרכוש עוד 512 או שאם אני לא מרגיש איטיות מיוחדת אז עדיף לחכות עם זה חצי שנה, שנה אחרי שיצא אנריל 2007 או משחקים שבאמת יזדקקו לעוד 512 ראם, ואז אולי המחיר יהיה נמוך יותר או אוכל להכניס כרטיס זיכרון מהיר יותר... ? מה דעתכם.. ועוד שאלה קטנה, הבנתי שאיאפשר לשלב DDR עם DDR2 או עם DDR מהיר יותר (כי אז המהירות תהיה לפי הזיכרון האיטי) כך זה יהיה גם אם יהיה …
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P35 S3L והכרטיס שלי הוא 8600GT ההורים שלי נוסעים לתיאלנד בעוד כמה ימים במשך שבועיים, ובתאילנד המחירים ממש ממש ממש זולים, לעומת הארץ לפחות. אני רוצה לקנות שם כרטיס חזק, בערך באיזור של ה9600GT או 9800GT בקיצור, רציתי רק לדעת מה הכרטיס הכי גבוה שהלוח הזה תומך, הוא תומך ב9800GTX2 ואלה ? או לפחות ב9800GT? תודה
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
צריך לוח אם ל 6400 שנראה טוב ועושה עבודה טובה
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..
-
- 11 תגובות
- 522 צפיות
-
-
945G-S3 GIGABYTE קראתי בנעוץ ואני לא מסכים עם הכל אבל לא משנה.........אני קונה אותו ב-200 ש"ח וזה היה אמור להיות ב-500 אבל הוא ירד כי הוא הבין שעשה טעות כשהוא פרסם במחיר כזה כי הוא השתמש בו 3 חודשים (או 4 אני לא זוכר)...........הוא בסדר? כמה זמן אתם חושבים שהוא יחזיק לי? במה הוא תומך? יש בו באגים? האם שווה בכלל להשקיע בו?
-
- 11 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.
-
- 11 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צילמתי תמונה מהתוכנה CPU-Z אני צריך שתגידו לי מה אומר סעיף "MAX BANDWIDTH" אני לא מבין מה זה ה-533 כי אני קניתי זיכרונות עם 1333 MHZ תודה לעוזרים.. שבוע טוב .. ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי לחכות קצת עם קניה של זכרונות DDR 333MHZ האם התקופה הזאת נחשבת יקרה וצפיה בקרוב ירידה במחירים ?
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-