עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shedokan,

אחים שלי יש לי שאלה! מה ההבדלים שיהיו בין Q6600 ב 3.4~3.6 GHZ ו Q9550 ב 3.6~3.8 GHZ ? בבקשה, אל תגידו סתם מי שבאמת יודע שיענה! חוץ מהעיניין של הטמפרטורה..

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by ziko,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם GA-B75M-D3H איך אני יכול לזהות עם מדובר בגירסה 1.0 ,1.1 או 1.2 מבלי להסתכל על הלוח עצמו יש תוכנה שמזהה את גירסת החומרה ? אני זקוק לזה על מנת להוריד דריברים מעודכנים ל Windows 10 לצורך השדרוג מאתר Gigabyte. תודה

3. חברה די הגיע הזמן להשתדרג לווינדוס 7 ואני צריך להחליף זיכרון במחשב (בלי קשר רק לווינדוס) ואני לא כ"כ מבין בעסק הזה לכן אני צריך עזרה עם קניית זיכרון מחברה טובה שמתאים ללוח אם שלי (שהוא ד"א די יישן) הלוח הוא Gigabyte GA-8I945P Pro וראיתי שרשום כאן: http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1830 שאפשר להתאים לו כרטיסים עם מהירויות 533/800/1066 "The Intel 945P chipset does not support the! Edition dual-core processor however. The motherboard can run at 533MHz, 800MHz and 1066MHZ FSB speed with up to 4GB of II memory installed. A single PCI Express x16 slot provides the graphical interface." ויש פרטים גם כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jean-paul,

מי שהוא מכיר את הלוח ,האם הוא נחשב סביר לישומי אינטרנט וסריקות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ashand,

היי אני מחפש לוח אם עם בקר SAS מובנה (עדיפות לבקר LSI) שיחליף את הלוח שלי ויהיה בעל תושבת LGA775 תמיכה במעבד Q6600 וזכרונות DDR2 1066 כי אני רוצה להעביר הכל ללוח החדש (אם יש כזה) יש לכם לינקים לחנויות שמוכרות לוחות כאלו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by karajii,

איזה זיכרון נחשב איכותי יותר (לשילוב במערכת מבוססת AMD): KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz בנוסף, האם יש לכל אחד מהזכרונות הללו "תת-דגמים", או שברגע שביקשתי יצרן, נפח ומהירות מסוימים -יש רק דגם אחד כזה? תודה!

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  7. איזה מעבד הכי טוב לשרת? AMD או INTEL ?

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  8. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by kobipk,

שלום לכולם ברשותי לוח מדגם ASUS STRIKER 2 EXTREME זכרונות מדגם OCZ 3X2GB/1600MHZ/DDR3/8-8-8 אוקי עכשיו לבעיה כאשר אני ניכנס לביוס ומעלה באפשרות של הזכרון שיזהה לי אותו כ1600MHZ ושומר הגדרות אני עלה מחדש את המחשב הוונדוס עולה והכל ואחרי כמה דקות של קצת מאמץ הווינדוס קורס כבעית MEMORY מסך כחול וכשאר אני מגדיר בביוס שזה יהיה על אוטמטי... והוא מזהה באוטומטי על 1066MHZ את הזיכרון הווינדוס לא קורס רציתי לדעת למה זה קורה הלוח תומך ואין לי מושג למה זה עושה לי בעיות תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  10. נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Frequency,

מה ההבדל בין מעבדי ה32BIT ומעבדי ה64BIT?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ExsTaZzi,

שלום המערכת שלי כרגע היא: לוח אמ: gigabyte ep45-ds3 מעבד: intel E8500 3.16ghz זיכרן g.skill 8192MB ספק כוח cool master 600W וכרטיס מסך nvidia gigabyte 275gtx 896mb רציתי לשחק בכמה משחקים ונתקלתי בבעית הפעלה בגלל זיכרון נמוך של הכרטיס מסך. חשבתי לחפש כרטיס תואם כמו שלי ולחבר אותו בsli או לקנות כרטיס מסך מתקדם יותר לפי המלצתכם. אז השתי שאלות שלי הם: א. האם זה ישנה הרבה אם אחבר כרטיס דומה בsli ואם כן האם זה משנה מי היצרן? ב. אם אחליט לקנות כרטיס חזק יותר האם הלוח אמ שלי יתמוך בו לדוגמה כרטיסים עם זיכרון בטכנולוגית DDR5? ואם לא תיווצר בעיה בעקבות זה. תודה רבה לעוזרים אשמח קצת לאור בנושא והמלצות.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. יש לי תוכנה ייעודית שטוחנת את הזיכרון והמעבד זמן ריצה שלה על P D ו 2 ג'יגה זיכרון לוקח 2.5 שעות כאשר החלפתי לAMD 6600 ו4 ג'יגה הגענו לזמן של 1.25 שעות כאשר עלינו לFX 72 ו4 ג'יגה חזרנו שוב לזמן של 2.5 שעות האיש הטכני טוען כי בגלל שהלוחות אם של הFX דורשים זיכרונות מסוג ACC שהם איטיים יותר, לכן הביצוע גרוע יותר ולכן הוא לא נותן ביצועים כמו שצריך (מאחר ויש גישה רציפה לזיכרון על ידי התוכנה) האם אתם מכירים לוחות אם עבור הFX שאינם דורשים שימוש בזיכרון ACC? תודה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  15. שלום כשיש זכרון DDR2 שרשום שפועל ב1150MHZ עם תזמונים של 6-6-6-21 לדוגמא אז אם מריצים אותו ב800MHZ, התזמונים יכולים להיות טובים יותר ולפעול ב4-4-4-15 נניח ?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל פנטיום 4 2.6 800באס.... לא ל OC אלא למשחקים....תקציב של עד 600 שקל... אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_892&products_id=2635 אז הנה הסתובבתי בקכתי מחירים ופתאום ראיתי מעבד 2600 בארטון ממתי יש כאלו??? האם הוא כדאי??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bobby323,

והאם מישהו מכיר את החנות (ואת הזיכרון) זה מה שאני חושב לקנות (הכי זול שמצאתי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 זה יקר יותר ב 45 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=888

20. Started by חגית,

במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Intel Merom

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות זיכרון חדש למחשב שלי. שמתי עין על זיכרון תוצרת V-DATA מהירות DDR400 בגודל 256 מגהבייט עם CL2.5 ב-125 ש"ח לסטיק מחנות KSP. עכשיו יש לי מגבלה בלוח שהוא יודע לספק לזיכרון אך ורק מתח של 2.5 וולט (לא פחות ולא יותר), אז אני צריך לדעת אם הזיכרון הזה יוכל לעבוד במתח הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  23. אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yuvalfr,

איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום, כרגע יש לי מעבד E2200 ולוח אם P5KPL-CM ואני מעוניין לשרדג את המעבד והכרטיס מסך. יש לי גם 1 GB זכרון של קינגסטון ואני מעוניין להרחיב גם את הזכרון. התקציב הוא 2000 שקל. תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.