עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כי ראיתי ש SAMSUNG 512 MEG PC2700 עולה רק 450 שקל לעומת שאר החנויות שאותו זכרון עולה כמעט כפול רציתי לדעת אם אלו זכרונות מקוריים של סמסונג? ולשמוע חוות דעת ממי שכבר קנה אותם עוד שאלה יש לי כבר 256 זכרון השאלה היא האם כדי לקנות עוד 512 מגה או להסתפק בהופסה של עוד 256 מגה? המחשב מיוחד למשחקים תוכנות אינטרנט ולפעמים לקידוד סרטים האם יהייה הבדל משמעותי? כי זה כמעט כפול בכסף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by navk2,

דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rafi_d,

במחשבה להוזיל, עבור HTPC - עלה הלוח הזה על הפרק, בגלל היציאות המובנות בו - היות ויחסוך כרטיס מסך. http://www.tomshardware.com/2007/07/31/can_microatx_boards_do_the_job/page6.html החלופה - P35 + לוח HD 2600. מה דעתכם (מנסיון) לגבי יכולת ההמהרה שלו ? מדובר על רכש מעבר E2160 וזכרונות 800 CL4.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום יש לי לוח אם של ג'יגהביט מדגם:GA-X38-DS5 בבדיקה שעשיתי יש לי גירסא של הביוס f2 באתר של ג'גיהביט יש עוד שני גירסאות לביוס יותר מעודכנות f3 f5 אני רוצה לעדכן את הגירסא החדשה משהו יכול להסביר לי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה. עם זה דרך התוכנה של ג'גהביט או דרך הדוס ואיך עושים את זה תודה שי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2672 הגירסאות של הביוס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. המעבד זמין בארץ ב-KSP.. נראה לי קצת חשוד... אבל גם אם לא.. סתם מחיר מופקע.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by johava,

אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לבריאן מ- yes tech city יש רעיון אקטואלי: צפו ולמדו איך חיפוש הפתרון במקום שלא חושבים עליו בהתחלה (מה שנקרא לחשוב מחוץ לקופסא), מביא לתוצאות מאד מעניינות. שימו לב רק שדולר אוסטרלי זה 0.78 דולר אמריקאי כן, אז יש להמיר נכון את הסכומים בכדי להבין את המחירים שהוא מדבר עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, רכשתי i7 6700 כי פשוט לא היה ניתן להשיג 6700K יש מחסור היתה לי הזדמנות לקנותו בזול. כרגע המעבד אצלי בקופסא לא נפתח. אני רוצה להרכיב את המחשב אבל מתלבט מאוד אם לעשות את זה. עומדות בפני האופציות 1. להחזיר את המעבד ולשלם 5% עמלת החזרה. ולחכות למי יודע מתי שאינטל תחליט לשחרר עוד מעבדים. 2. להחליף ל i5 6600K שאותו יש במלאי. 3. להשאר עם המעבד הזה ולשלים עם העובדה שאין ביכולתי לבצע OC בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בהרבה מאוד מקומות אני רואה משפטים כמו "כשהמתח גבוה מדי אז הוא לא יציב" וכדומה. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1) מה זה בדיוק מתח לא יציב? זה אומר שאם המעבד למשל צריך לקבל מתח של 1.2V, אז הוא מקבל לפעמים 1.23V? 2) למה ככל שמעלים את המתח, אז המתח נהיה פחות יציב (למשל כשאני עושה OC)? 3) איך יודעים שהמתח לא יציב, ולמה זה גורם? 4) סתם שאלה שעלתה לי לראש: האם גם אם אני מעלה את תדר העבודה של המעבד, אבל לא מתעסק עם המתח, זה יכול לגרום למתח לא יציב? אם כן, למה? אשמח מאוד להסבר מפורט (וכן בהיפוך אותיות- מטורף) תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני עובד עם מחשב נייד, הכולל מעבד Intel Core i7-4700HQ במהירות של 2.40 GHz. כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, המעבד עובד במהירות מקסימלית ולמחשב יש ביצועים טובים. אולם כאשר הנייד עובד על סוללה, המהירות שלו הנה שליש. הביצועים של המחשב איטיים למדי. כיצד ניתן להגדיר את המעבד, לעבוד תמיד במהירות המקסימלית.. גם על סוללה? ניסיתי להיכנס ל-Power Options ולהגדיר את הביצועים תמיד למקסימום, אך ללא הועיל. אשמח לעצה בעניין.

12. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hen1235,

לפי מה שהבנתי אין סיכוי להפעיל על הלוח GA-8I945PG, זיכרון 667 כאשר אני משתמש במעבד 805, זה נכון? הזיכרון במקום לעבוד במהירות 667, ירד למהירות 533? יש לוח שמאפשר לעבוד עם מהירות במהירות FSB 533 וזכרונות ב-667?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי קינגסטון ואיך אני יודע איזה CL הזיכרון שלי ?! Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 זה התיזמונים לפי אוורסט ! איך אני יכול לשנות אותם ולמה הכי כדיי ?!!?! Memory Timings @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shlomi Bugdary,

שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by adi518,

;D מה שמיוחד בלוח הזה, זה שעושים לו בדיקת מאמץ ידנית עם אוברקלוק ל 4.6 + בטמפרטורות גבוהות באופן לא מציאותי (עם קירור מים מוכן). בנוסף, הוא בנוי מחלקים סופר איכותיים, אסטתית הלוח נראה מדהים לדעתי. השחור עם הצהוב והקבלים היפנים = WIN. בנוסף, הם מיקמו את השקע USB3 במקום נורמלי (סוף סוף!), לא מעל ה 24, לא מתחת אלא ליד חיבורי הסאטא. WIFI ובלוטות' מובנים. מחיר כנראה סביבות 250$ או 1000 ש"ח (הייתי בטוח שיותר). אנבוקסינג LinusTechTips (אחד הערוצים הטובים ביותר ביו-טיוב למחשבים וטכנולוגיה): קישורים: http://www.overclock.net/t/1296331/msi-z77-mpower/0_30 http://event.msi.com/mb/bigbang/p_001_z77.html http://www.overclockers.com/MSI-Z77-Mpower-review שימו לב לאיקס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MUSHROOM2354,

איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? הוא נחשב לHIGH END? היה גם סיפור על באג במעבדי אינטל. לא יהיו לי בעיות איתו? תודה מראש לתשובות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?

25. Started by FatherBoard,

מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.