עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 3800+ X2 למשרדי\קולנוע. הבנתי שאין טעם לשים זכרונות יותר מהירים מ- 533Mhz. יש לי איזה 800 שקלקלים בתקציב לזכרון, ואני באמת לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הזכרון המתאים :s05: אשמח להמלצה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי לוח אם של ASUS מדגם M2N-E . מבחינת זכרונות, הבנתי שהגעתי למקסימום - DDR2 מהירות 800 (שכרגע יש לי 4 ג'יגה). מבחינת המעבד, יש לי 5000+ ורציתי לדעת האם יש לאן לשדרג והאם זה שווה את זה ? ממה שראיתי זו ההצעה היחידה הקיימת - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792388 האם זה יהיה שיפור משמעותי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

מזה גשר צפוני וגשר דרומי?? אתם לא צריכים להיות תוקפניים מה רע בנושא זה לא כמו הכותרת "מהר, למומחים בלבד!! שאלה לחכמים" ואם אתם לא אוהבים את הכותרת אז אל תיכנסו... אבל תענו (בבקשה)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amith1988,

יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zolder,

כי אני כל הזמן שומע את זה?,המעבד הזה עדיף על AMD2000? ואם כן אז למה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דור ה-Rapahel שצפוי להגיע עד סוף השנה עם ארכיטקטורת Zen 4 ישמור על אותה כמות ליבות מירבית כמו בדור הנוכחי - אך עם מעטפת הספק מוגדלת וחובה לעשות שימוש במערכי קירור מים, לכאורהלכתבה

8. קניתי מעבד E2160, וכתוב שהוא נתמך רק מגרסה 9 של הBIOS. אני באתר של ג'יגה בייט ויש שם 10 עדכונים. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 עכשיו האם אני צריך להוריד ולהתקין את כולם, או שרק את הגרסה האחרונה (11) ולהתקין אותה והיא כוללת את הכל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הלוח הוא Foxconn P4M9007MB8RS2H http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM074&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הוא מאוד זול לכן רציתי לדעת מה החסרונות שלו והאם כדי לקחת (מעבד q6600). לא מתוכנן OC ולא צריך זכרונות DDR3. עריכה: מהירות זכרון 667MHZ

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by corvus,

אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מבוסס על מעבד i5 750 המחשב אמור לשמש לפוטושופ ושימושים כלליים האם כדאי לי ללכת על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או להוסיף כרטיס מסך בנפרד. אשמח להמלצות ללוח אם מתאים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מפתחת השבבים מתחילה רשמית את דור ה-Ryzen השלישי שלה עם דגמים ניידים חסכוניים בעלי פוטנציאל משמעותי לכתבה

12. אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח . אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים: הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה ! העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ma4351,

אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חדש וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני אלה ASUS Z87 Maximus VI Extreme ו- ASROCK Z87 EXTREME 9/AC שני הלוחות טובים אבל על זה של ASROCK אין הרבה ביקורות אך הוא הזול יותר מה ההמלצה שלכם? ואם אפשר להציע, אולי אתם בHWZONE תרימו את הכפפה ותפרסמו ביקורת על הלוח של ASROCK תודה למגיבים

18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-gigabyte-%d7%9e%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by simonldj,

שלום, רציתי להתייעץ לגבי כרטיס הרחבה להוספת יציאות USB 3.0 אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני, ואני מנייח שאם כבר אז אני רוצה שהוא יעבוד כמו שצריך עם usb 3, כרגע יש לי במחשב רק usb 2, וגם חצי מהם לא עובדים/עובדים כמו usb 1, (בעיות של דרייבירים/ווינדוס?) אז אני רוצה להוסיף יציאות usb 3 חדשות, השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? הדרך היחידה שחשבתי עליה בינתיים זה כרטיס pci-e, משהו בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/New-PCI-e-PCI-Express-Super-High-speed-4-port-USB3-0-VLI-USB-hub-Card-adapter-/181266517074?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item2a34538c52 יש לי כבר כרטיס הרחבה של pci-e שמוסיף לי SATA, שאני מוכן לוותר עלו. האם יש עוד דרכים? להוסיף כרטיס pci רגיל, מתחת …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. MSI 745 Ultra 8K3A - VIA KT333 + sb - EPOX A7S333 (sis745)+sb DDR333 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by areli,

שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם פה זה המקום או בציוד הקפי אבל בגלל שהשאלה שלי היא על החיבור עצמו (שהוא חלק מלוח האם) בחרתי לשים פה. יש לי לפטופ dell xps 15 9560 בנוסף יש לי גם עכבר אלחוטי (עם דונגל משלו) ואוזניות אלחוטיות (עם דונגל משלהם) בגלל שיש ללפטופ רק 2 חיבורי USB מלאים אני נאלץ לחבר סוג של USB האב כזה שמתחבר לחיבור הטאנדרבולט 3 ומוסיף עוד 4 חיבור USB 3. השאלה שלי היא אם אני מחבר דרך ההאב הזה גם את העכבר וגם את האוזניות, האם רוחב הפס של החיבור הזה יכול להוות צוואר בקבוק לעכבר+אוזניות? האם אני אחווה לאגים בעכבר או "תקיעות" בסאונד? תודה מראש לעוזרים.

24. לפני כמעט 8 חודשים התעניינתי בלשדרג את המחשב שלי לחדש בדיוק יצא הI5 שהBOX עלה 1040 והTRAY עלה 940 היום באתי לבדוק את המחירים אז אני רואה שלא מוכרים יותר את הBOX משום מה אבל הTRAY עולה 925 מה זה 8 חודשים ירד רק ב15 שקל מה הולך פה?!! שלא נדבר על זה שעדיין אנחנו עם טכנולוגיית הDDR3 בקיצור למבינים פה בשוק, האם כדאי לחכות עוד? מתי הכי כדאי וחכם לקנות מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים