עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itamar100,

תקציב בסביבות ה 3000 שקל מטרת השידרוג מהירות וזיכרון מפרט נוכחי יש לי מחשב ככה Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz זיכרון : 2 GB ולוח M אני חושב של ASUS ( אני לא יודע איך לבדוק ) . מערכת הפעלה מה שתמליצו לי שימושים מיוחדים לא עושה OVERCLOCK קונה הכל ב KSP הערות אז מה שאני רוצה להגיד פה . זה אם אני רוצה להחליף זיכרון ל 8 GB ומעבד Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray או Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray אז צריך להחליף עוד משהו במחשב כמו לוח M או אין לי מושג מה ? לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול אז אם זה לא במקום הנכון תעבירו תודה ענקייייתתתתתתת לעוזרים :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by BambaCore,

שלום! אני רוצה לקנות זכרונות למערכת שאני מרכיב, אשמח לעזרה בבחירה. ההמפרט: מעבד- I7 875K *קירור אוויר איכותי למעבד. לוח אם- DP55KG כ.מסך- GTX260 216SP לבינתיים (שדרוג לא בזמן הקרוב, אולי תוספת אחד ל-SLI) ספק כוח- NEXUS 600W המערכת תעבוד על מסך 24" FULL HD -T240 *מארז מאוורר היטב. שימושים: אינטרט, סרטים, מוסיקה, משחקים. כנראה שיהיה OC קל. מערכת ההפעלה- ווינדוס 7. לדעתי יספיקו זכרונות של 4GB, מה דעתכם? התקציב- 500-600, אפשר לחרוג אם התוספת מוצדקת. מה דעתכם על אלה?: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 600 ש"ח ויש במלאי. בנוסף, כתוב שהם פועלים על 1.35V. מה זה אומר? שבלי לגעת בביוס הם פועלים ב-1.35V 1600MHZ וב-CL 7? או שצריך לגעת במשהו כדי שזה יהיה ככה? באתר ש…

3. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by giladz,

יש להורי שני מחשבים שולחניים (לא לצחוק בבקשה...): אחד: מעבד Pentium 4 3 GHz שני זכרונות256MB DDR-DIM PC3200 (cl2.5 (יש מקום לארבעה בלוח האם) המחשב השני: pentium DUAL CPU E2160 1.8 GHz שני זכרונות 512MB 2DDR2 DIMM והשאלה שלי: מה אפשר לעשות כדי לשפר את המהירות של מחשביהם? להוסיף זכרונות או להחליף? השימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט ומעבד תמלילים... תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by MadGhost,

מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by XpideR,

חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד שבועים ובגלל שלא הכי עונים לי בפורם מפרטים החלטתי לשאול את הפורם המתמחה בתקווה שיענו לי יותר וגם אנשים פה נראה לי לרוב יותר מבינים בתחום שהם נמצאים בו... אז קודם כל רציתי לשאול אם אני הולך על מעבד I7 זה בהכרח מעלה גם את המחיר של הלוח אם ? התקציב שלי לחלקים זה בערך ככה עם אפשרות לחריגות לפה ולפה: לוח אם 700 זכרונות 800 (אני רוצה 6G) מעבד 1000-1500 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשום מצב... לכרטיס מסך היה לי די פשוט לבחור כי אני די עוקב אחרי ההתפתחות בתחום אבל זכרונות ולוח אם , די אין לי מושג, אני מחפש חלקים שלא יתחממו מדי... בדרך כלל לוח אם אני מעדיף של אסוס אבל אני לא סגור ב-100 אחוז ותמיד שמח לשמוע דעות אחרות... וגם מבחינת דגמים אין לי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by davidpo,

האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Tal Israeli,

שלום לכם, אני מחפש לוח אם למעבד AMD Phenom II X4 965 BE, שתומך בזכרונות DDR3 1600MHz. השימושים במחשב יהיו לגיימינג כבד, גלישה, אופיס, סרטים בפורמט HD ועוד. לגבי יציאות כאלו ואחרות - אין העדפות מיוחדות, מקסימום תשאלו אותי ספציפית ואני אענה. אני מתכנן OC למעבד, אז חשוב שהביוס יתמוך באפשרויות OC מתקדמות. תקציב עד 750 ש"ח, עם אפשרות לחריגה אם יש צורך ממשי. תודה עריכה: איכות הסאונד חשובה לי, אבל אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול ייעודי, לכן חשוב לי שכרטיס הקול המובנה יהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

הי חבר'ה, הגיע הזמן להשתדרג. אני זקוק לשילוש בסביבות ה1,500 ש"ח. כרגע ברשותי: Core2Duo E4500 Gigabyte G31-MX-S2 Corsair Value 1024MB DDR 2 667Mhz * 2 Radeon HD 5750(טרי טרי מהיום 8) ) HEC 450TD-TF שלושה הארד דיסקים בנפח כולל של 1.5TB צורב DVD עלום (אני מניח SONY) CoolerMaster Centurion 590(שני מאוררי 120 מ"מ מקוריים) M-Audio Fast Track Pro(כרטיס קול חיצוני מקצועי) נקודות חשובות בנושא זה: * אפיק שידרוג/ מספר גדול של סלוטי זיכרון. עם הלוח הנוכחי יש לי רק שני סלוטים וזה מגביל מאוד. אני אשמח ללוח עם לפחות ארבעה סלוטים * לפחות ארבעה חיבורי SATA(אין צורך בRAID) לכוננים קשיחים * אין צורך בכרטיס קול איכותי מובנה(שכן יש לי כבר אחד) * כל מה שבמפרט הנמצא לעיל(חוץ מהש…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by d1a1n0,

אהלן חברה, כיום במחשב יש לי זכרונות 512X2 CL4 PC6400-800MH של חברת GEIL. רציתי להרחיב את הזכרונות וקניתי את הזכרון 2GB PC2-6400 CL5 , על פי עצתו של המוכר - שזה יתאים כמובן לזכרונות שיש לי. הוא הראה לי בחנות כיצד להרכיב את זה על לוח-האם, ניגשתי הביתה וניסיתי לבצע זאת. הזכרונות לא הצליחו להיכנס לי כפי שהוא הראה (?!?!) , אבל זה נתפס ורציתי לבדוק האם זה באמת עובד. הדלקתי את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך, העכבר והמקדלת לא מגיבים. החלטתי להוציא את הזכרון החדש ולנסות להפעיל את המחשב שוב. המחשב נדלק ועלתה לי הודעה שהאוברקלוק לא הצליח ( אין לי מושג כי לא עשיתי שום דבר שקשור לזה..), הפעלתי שוב את המחשב וההודעה הזאת לא הופיעה והמחשב עלה ללא שום בעיות. הלוח-אם שלי הוא ASUS P5B, לפי מה…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by eliil1,

שמתי לב שהתחילו לצאת משחקים שתומכים ב4 ליבות(או הולכים לצאת ממש בקרוב). כמובן שאני לא מתכוון לקנות I7 או I5 כי זה יצריך החלפת חלקי חומרה אחרים (לוח + זכרונות) , ואני לא כזה גיימר לבזבז על זה כסף עכשיו. אבל חשבתי למכור את ה E8400 ולקנות Q9550 משומש (או חדש ,מקסימום אני אוסיף איזה מספר מאות) , ולעשות לו OC נחמד . השאלה המתבקשת היא, אני צריך את זה? או שזה תלוי באם אנ ימוכן להתפשר? אני אוהב לשחק על 1920*1200 עם לפחות 4X AA והכל על MAX ואם E8400 על 3.8GHZ (מרים ל4GHZ וקצת בחורף) יהווה בעיה , אני מוכן להחליף ל9550. עכשיו, בכל המשחקים שתומכים או יתמכו ב4 ליבות, ומדגישים בדרישות הRECOMMENDED מעבדים בעלי 4 ליבות , אני אוכל לשחק על מקסימום ההגדרות עם E8400 ? ההבדל בין E8400 4GHZ …

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. מה דעתכם על לוחות האם הבאים? GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-UD3L GIGABYTE GA-P55-US3L על איזה אתם הכי ממליצים? המעבד יהיה Intel I5 760, לא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום רב לכולם. אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141 עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי) Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow] EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow] E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow] דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים. בנוסף מחובר לי כונן בחיבור…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by jclarkk,

אז ככה, כבר כמה ימים שאני עם קירור מים על המעבד והכרטיס מסך שלי, בעוד שאני מרוצה מאוד מהטמפ' של הכרטיס מסך אני מאוד מאוכזב מהיכולות של המעבד שלי. כשהחלטתי ללכת על הכיוון של קירור מים היה לי יעד מאוד ברור של OC יציב על 4.2 עם טמפ' מתחת ל70 מעלות מה שנחשב יחסית קל לחלקים שלקחתי בשביל הקירור מים, רוב מוחלט של אנשים שיש להם את אותם חלקים מגיעים בקלות ל4+ עם מתח באיזור ה1.25 ואפילו פחות (אני מדבר ספיציפית על 920). מאז ומעולם ידעתי שהמעבד שלי לא היה מהמוצלחים בBatch ומגיע בקלות למתח גבוה כאשר מנסים להגיע לאיזור ה4+ (אני כרגע בדיוק על 4.0 עם מתח של 1.325), היה ברשותי את הH50 והMugen II (לאחר שהיה לי דליפה מהH50) ואיתם הייתי מגיע לטמפ' של כמעט 85 מעלות עם HT ב4.0 (לא הייתי משאיר …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zabal12,

שלום יש לי מעבד מדגם AMD ATHLON II X4 630 רציתי לדעת אם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 32 BIT או 64 ?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  22. שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930 הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by InspiteL,

שלום, תוכלו להמליץ לי על לוח אם איכותי עד מחיר של 500 ש"ח (עדיף כמה שיותר זול) בהתאם לרכיבים הבאים? OC לא יבוצע. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI שאלה נוספת - בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה - יש חסרונות כלשהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by zohar678,

והאם ככול שהכרטיס בעל CL נמוך יותר הוא עובד מהר יותר מכרטיס בעל CL גבוה יותר? לדוגמא האם כרטיס DDR3 במהירות של 1066 MHZ עם CL 7 עובד יותר מהר מכרטיס DDR3 שהמהירות שלו 1333 MHZ והוא בעל CL 7? העניין הוא שאתמול קניתי מחשב באיבורי ושדרגתי את כרטיס הסיכרון מ DDR2 ל DDR3 1066 MHZ CL7 2 גיגה ואף הוספתי עוד אחד. כשהגעתי הביתה נכנסתי לאתר של אייבורי וגיליתי שכרטיס זיכרון של DDR3 במהירות יותר גבוהה של 1333 עולה 295 שקל ולא 360 שקלים כמו שהוא רשם לי. היום כשהתקשרתי לברר אמר לי המוכר שהכרטיס שלי יותר יקר משום שהוא מהיר יותר מה 1333 וזאת בגלל שהוא בעל CL7 מה שאומר שהוא עושה פעימה כל 7 שניות לאומת ה CL9 1333 MHZ שעושה פעימה כל 9 שניות ולכן הוא גם עולה יקר יותר ואם אני רוצה הוא יכול לש…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by איל-24,

מה יותר טוב לגרפיקה לוח אם וכרטיס מסך של msi או של Gigabyte ברמת מחיר 2500-3000 ביחד מה כדי לבחור?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים