עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer_mat,

אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  2. אוקי חבר'ה בן דוד שלי התחיל עם הבדיחות שלו שוב אני רוצה שתשתיקו אותו, גם כן זה חושב שיש לו פרסקוט אז יש לו מעבד על. הוא מתחיל לבסס לי דברים על סמך בן אדם אחד. אני רק רוצה שתסבירו לו שפרסקוט "קצת" מתחמם יותר מאתלון xp.

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by 3d_max,

שלום לכולם. יש לי חלונות 2000 זכרון 256MB DDR 333mhz kingston ועד עכשיו הכל היה בסדר. היום שדרגתי!!! הוספתי עוד 256 MB של kingston 333mhz זהה לקודם... ומאז המחשב נתקע כל כמה דקות, יש לי חלונות 98 במחיצה אחרת, וגם שם הוא נתקע... הלוח הוא של MSI sis 645 dx וכמו שציינתי הכל עבד בסדר. הזכרון הוא איכותי! של קינגסטון, מגיע באריזה סגורה וחתומה, כלומר..לא אמור להיות "דפוק" בדקתי עם memtest86 והמבחנים הראשונים עברו בסדר ללא שום התרעה עד שהתוכנה עצמה נתקעת... מה עושים??!?! תודה גלעד פנטיום 4 כמובן...

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  4. המחשב שיש לי כיום... אני מחפש לוח אם שיתמוך בדברים הבאים... SDRAM IDE והמעבד שכתוב למעלה סלרון 1.1GHZ תקציב: 300 ש"ח מישהו יכול להפנות אותי למקומות שמוכרים לוח אם כזה או לפחות דגמים תודה הראש

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by plucki,

ברשותי מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 Microtower. אלו הנתונים של המחשב: http://speccy.piriform.com/results/qBwiSGMPMfGyuZD45NRdvqf המחשב הגיע עם זיכרון 1 של 4 GB (תמונה מצורפת). לאחרונה המחשב איטי במעט (התחלתי לעבוד עם תוכנות כבדות יותר כמו אוטוקד וכו') והייתי מעוניין לשדרג את הזיכרון. השאלות שלי הן: 1. איזה זיכרון אני צריך לקנות מבחינת הנתונים הכלליים? 2. האם יספיק לי 4 GB תוספת? 3. האם תהיה אפשרות שיעבוד בדואל והאם זה באמת אפקטיבי ומזרז את פעולת המחשב? אם יש אפשרות להמליץ על משהו ספציפי, אשמח מאוד.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

אני מתכוון למצוא עבודה לחופש ולהרוויח קצת כסף שאיתו אני אשדרג את המחשב המזדקן שלי. רציתי לדעת אם ההפרש בין ה-Athlon 64 3000 וה-Athlon 64 3200 שווה את המחיר, אני יודע של-3200 יש יותר זיכרון Cache או משהו דומה, אך כיצד זה בא לידי ביטוי בביצועים? אם אפשר באנצ'מארק לא יזיק. תודה :-*

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by NeWMe,

אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800 למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6 אמרו לי בהתחלה ללכת על ה AbBIT IS7 אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה- MSI NEO 865 על מה אתם ממליצים ללכת? ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by silverrfox,

הייתי רוצה לדעת לאיזה סטוק יש תמעבדים הכי טובים לגיימיניג היום בשוק? והאם זה נכון שבקרוב אינטל תפסיק לייצר מעבדים לסטוק 1155 או שהאם אינטל תמשיך לייצר מעבדים חדשים עבורו? אני כרגע אם מעבד lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz הייתי רוצה לדעת לכמה זמן הוא עוד יספיק לי והאם הכרטיסי מסך החדשים כיום או בעתיד הקרוב לא יוכלו לעשות לי איתו צוואר בקבוק? ומה ההבדלים בין הסדרות מעבדים של sandy bridge - lvy bridge - haswell האם בעתיד אינטל תייצר מעבדי haswell לסטוק 1155 גם? בדקתי בTMS תמעבדים הכי חזקים שיש להם להציע לכול סטוק Intel Core i7 4960X 3.6Ghz BOX LGA2011 ₪5256 Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray LGA1155 ₪1538 Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום. לפי הבנתי, המעבד שלי (Phenom II X4 840) תומך בזכרון DDR3 1333Mhz. מכיוון שכך, האם יש משמעות לזכרונות מהירים ממהירות זאת? או שיהיה מדובר בבזבוז, שהרי ממילא המעבד לא יכול "להתמודד" עם אלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by guym,

האם ווינדוס XP תומך ב4 ג'יגה ראם כי אמרו לי שהוא תומך עד 3 ואם אני אקנה 4 אז ג'יגה אחד סתם לא יהיה בשימוש וחבל על הכסף.. עבדו עליי או שזה נכון? למקרה שזה נכון אני יהיה חייב ווינדוס ויסטה

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  12. הי אני עומדת לקנות מחשב לגיימר בינוני(Radeon 5770) ושקט הינו קריטריון ראשי בלי OC אני מאד מתלבטת בין השניים Scythe Shuriken CPU Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7541 כמות: 1 מחיר: 157 ש"ח GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12050 כמות: 1 מחיר: 512 ש"ח AMD PhenomII x4 (965) - quad-core [AM3] 3.4GHz 45nm - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10688 כמות: 1 מחיר: 983 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 1,652 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 1,602 ש"ח (3% הנחת מזומן שטרות) מפרט זה הורכב באתר זיגזג http://www.zigzag2…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  13. לאחרונה שידרגתי מחשב מפנטיום 3 500 על סלוט ל933 על סוקט370 הלוח המדובר הוא של מיקרו סטאר דגם MS-6309 התקנתי וינדוס אק פי פרו התקנה נקיה לאחר פורמט...ונתקלתי בתופעה מרגיזה... המחשב מבצע כיבוי לא מלא .הוא מבצע כיבוי של הדיסקים והמאוורים אבל הוא לא מכבה את המחשב לחלוטין.. הביוס עודכן ..שאר החלקים עבדו ללא דופי עם הלוח והמעבד הקודם..ככה זה לא קשור לאחד הרכיבים הנילווים... בביוס ניסיתי את כל האפשרויות של ההגדרות תצרוכת חשמל ככה שזה גם לא מזה. בדקתי בהגדות צריכת חשמל של המערכת הפעלה ...לא מצאתי את האופציה של תמיכה בתצרוכת חשמל מתקדמת... התקנתי דרייברים ללוח אם של ויה וגם זה לא עזר פירמטתי והתקנתי שוב ועדיין ללא שינוי... הודעה זאת מפורסמת פה כי לדעתי זה קשור רק ללוח בתודה מראש …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by gofmarat,

המפרט שלי: e6750 AC 7 pro asus p5k w.d. 500 Gb Sata 2 Gigabyte 8600 gts hec 550W win אני רוצה לקנות 4GB של זכרון, אני רוצה לעשות אוברקלוק טוב למערכת. אני רוצה שזכרונות יהיו 2X2GB שיעבדו ב DUAL. איזה דגם של זכרון אמין אתם ממליצים לי, שמעתי דברים טובים על חברת G. SKILL האם זה נכון שהיא חברה טובה, או להיצמד ל CORSAIR ראיתי את הדגם הנל: http://tms.co.il/product/4754 האם הוא יתאים לי לאוברקלוק מקסימלי? תודה מראש, כל התגובות יתקבלו בשמחה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום! השימושים העיקריים הם משחקים(לא חייב ברמה הגבוהה ביותר), פוטושופ (לא מקצוען,חובבן+) , סרטים, אינטרנט . (כל זה בהנחה שאני קונה כרטיס מסך GTX460 או 5770 או 6870) בנוסף, על איזה לוח אם תואם אתם ממליצים? (חייב שיהיה תומך USB3...) תודה נשמות שלי.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by bazoka,

הציעו לי לי זיכרון : 2GB (1024x2) DDR-2 667-MHz Dual Channel Compatible (Tested מה זה TESTED?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by udilbaz,

שלום.. היום קניתי כרטיס זיכרון של 2GB 800 MHZ של VIZION משהו כזה .. עכשיו היה לי במחשב 1GB 667MHZ ושאלתי את המוכר שמה האם כדי לי להשים את שניהם.. הוא אמר לי לא זה לא טוב זה יעשה לך בעיות ומסכים כחולים.. ולפי מה שקראתי בנעוץ הבנתי שכדאי לשים את הזיכרון שהיה לי ושתרד המהירות אבל יגדל הנפח שזה יותר אפקטיבי לפי הנעוץ עכשיו אני רוצה תשובה חד משמעית מה כדאי לי לעשות? להוסיף את ה1GB זיכרון או לא? זה יעשה לי בעיות או לא? סתם לידע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 והוא לוקח לי סתם כך בלי שום תוכנה כ-700-800 MB (לפי מנהל המשימות) זה בסדר?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BIGWOLF,

יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ranrt,

המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט וההורים שלו מתעקשים על אינטל ואני לא מבין בחלקים של אינטל אניי מתעסק רק עם איי אם די.... אז ניא צריך תעזרה שלכם... אני רואה שיש סוקט 775 ו478 באותו מחיר... אותה מהירות ליבה והכל... מי מהם עדיף? לאיזה סוקטים יש לוחות טובים יותר? ובקיצור, על איזה סוקט עדיףלבנות לו מפרט...? תודה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by yehielio,

חג שמח חברים יקרים אשמח לשמוע את דעתכם על השילוש הבא: מעבד:‏Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם: ABIT AN-M2 זכרון: 1GB Kingston HyperX CL5‎ תודה!

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by lmlm,

אני קונה AMD כפול ליבה ואני צריך המלצה של לוח אם טוב שיהיה לו חיבור של CROSSFIRE (ואני אולי אבל אולי מתכוון לעשות אובר למעבד עוד שנה שנתיים) וגם אני צריך זיכרונות אני קונה גיגהX2 אז תמליצו לי על חברות טובות תודה

• 11 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by shibby15,

שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 532 צפיות
  25. שלום, ברשותי זכרונות מסוג OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 בדיקה ב CPUZ מראה שהזיכרונות עובדים במהירויות הבאות: 400Mhz 5-5-5-15@ 333Mhz 4-5-5-13@ 266Mhz 3-4-4-10@ איך אני גורם להם לעבוד ב CL4 ולא CL5? הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35DS3-L תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.