עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה היא חברת לוחות האם הטובה ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DorM,

הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מערכת מחשב מבוססת INTEL מעבד pentium 4 ht 531 lga 775 שמורכת על לוח אם של ASUS p5s800-vm, גם המעבד וגם הלוח תומכים 64 BIT. עד פה הכל טוב ונחמד ... רק הבעיה היא שהאופצייה של ה - Hyper-Threading שלי משומה לא עובדת (הווינדואוס לא מציג לי ליבה מדומה) ובנוסף אני גם לא רואה את זה ב EVEREST, ז"א, האפשרות מופיעה לי כנתמכת אך מסומנת כמופסקת. הלכתי לBIOS וחיפשתי להפעיל את זה, מצאתי, הפעלתי והעניין נשאר בעיינו, אני קצת לא מצליח להבין למה זה ככה אם הכל אומר לי שהוא מכיר בפונקצייה אבל לא מפעיל אותה. ד"א, המעבד הספיציפי הזה עבד על לוח אם אחר שבוא הוא כן הפעיל את הHyper-Threading ושם ראיתי במנעל משימות\ביצועים, קריאה של 2 ליבות. אם מישהו מכיר לוח…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by galpilas,

איזה מעבד יותר טוב??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by liran_85,

שלום לכם.... אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת סוגי המעבדים האלה כי המחיר שלהם הוא +- אותו מחיר..... יותר נכון יש 4 אפשרויות חחחח Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 BOX CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 BOX CPU רציתי רק לדעת מה הבדל בין המעבדים ועל איזה מעבד כדי ללכת ואם הלוח שלי תומך בו בכלל שאר המפרט שלי הוא זה: 1120 INTELLLLLLLLLL Arctic Cooling Freezer 7 100 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG 700 512Mb 667MHz DDR II …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

קניתי לא מזמן מחשב חדש Gigabyte 965P DS3P E6600 8800 GTX Liberty 400W 2 GB G skill 800 בדקתי ושמתי לב שהמעבד על 1.6 GHZ כשהוא אמור להיות ב2.4GHZ מישהו יודע מה הבעיה? וזה נורמלי שהמעבד בטמפ של 50C (לפי EVEREST) ועוד שאלה, למה הטמפ של הליבות הוא 56 ושל המעבד ב50, זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mzlbat,

היי יש לי כמה שאלות בקשר ללוחות אם ואני ישמח אם מישהו יהיה סבלני ויעזור לי 1. בכללי איזה לוחות יותר טובים למעבדי אינטל ג'יגהבייט או אסוס ? 2. אני רואה שיש הרבה לוחות שיש עליהן כרטיסי מסך ורציתי לדעת אם כדאי לקחת לוח כזה < ( שיהיה רק רסירברי אם הכרטיס המסך הרגיל ידפק ,ובמקום לשבת כמה ימים בלי מחשב עוברים למובנה ?) 3 . יש לוחות עם תדר 1333 ואחרים עם 2200 , זה משנה כך כך ? אמנם יש זכרונות בהרצים האלה אבל המעבדים יש להם את המהירות הזאת למשל I7 ? 4. לבדוק את מעבד מסוים ואני רואה Max Turbo Frequency 3.6 GHz וה Clock Speed 2.93 GHz הכוונה שזה מסוגל או המקסימום אחרי אוברקלוק ? ומה זה Intel® Turbo Boost Technology ומה הקשר בינו לבין Max Turbo Frequency 3.6 GHz ? …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.

11. אם כן, מה הם הלוחות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי, זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...) מעבד - Q660 זכרונות - 4GB DRII 800MHz מארז - Antec P180 כ. מסך - 8800GTX אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI. ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור... ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח) אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הירידה היתה אמורה להיות ב-22 לחודש זה, עבר כמעט שבוע ואני לא רואה שינוי.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by adis50,

איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930

15. שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by miz,

איזה מעבד יותר מהיר I7-2630 או I7-2675 מבחינת הנתונים היבשים ה I7 2675 אמור להיות יותר מהיר אבל ראיתי טבלה שנראה משם לא כך ולא נראה לי הגיוני http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2675QM+%40+2.20GHz

17. Started by yanir,

הבנתי שלא מומלץ לעדכן ביוס אם המחשב עובד כמו שצריך... זה נכון? איזה נזק יכול להיגרם בגלל עדכון ביוס ע"י תוכנה מהאינטרנט (לפי החברה, הלוח אם והכל - לא סתם חובבני)? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by llllll,

שלום, אני רוצה להרחיב את זיכרון הפנימי? מה כדאי לקנות מבחינת גודל? מהירות? DDR(מה זה בכלל)? זה המפרט שיש לי היום Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherbשלום, זה המפרט של המחשב שלי: oard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Display Video Adapter ASUS X1300 Series Secondary (256 MB…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לאחר מספר שנים עמוסות באקדמיה, ובעקבות סיום התואר, החלטתי שעלי להשלים פערים שנפערו בתחום הגיימינג. כרגע אני עם מחשב בן 10 בערך: Q9300 8g RAM DDR2 GA-P35-DS3L ספק corsair 450W לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלו מ-HD6770 ל-1060 3g יד 2 (שלא היה בשימוש) והוספתי SSD (MX500) במקור תכננתי להשתמש בכרטיס במסך וב-SSD במחשב זה באופן זמני ולהעבירם למחשב חדש שאקנה. לאחר התקנתם הופתעתי לגלות שהמחשב, על אף גילו המופלג, מצליח להריץ משחקים מהשנים האחרונות על הגדרות high ב-FHD ללא בעיה: fallout 4, LOL, dying light, wolfenstein 2, mirror's edge 2 and more הדבר גרם לי לתהות האם למשתמש הביתי (ולגיימר הממוצע) יש צורך אמיתי במעבר למעבד בן…

20. מה המצב אנשים ?.. אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח . אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים: הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה ! העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jackhammer,

היי חברים. אני בונה מחשב לבן. לא מעניין אותי ביצועים ובטח שלא החומרה הכי חדש (אבל לא משהו ענתיקה...) וגם לא משנה לי אמד או אינטל. מאוד חשוב לי שהכל יהיה לבן כי זה מחשב לSHOW. אני מחפש לוח אם לבן. רוב לוחות האם שאני רואה הם בכלל לא לבנים אלא לוחות רגילים שחליפו להם את כל הכיסויים בכיסויים לבנים (או כסופים). זה לא באמת נחשב לבן. ראיתי לדוגמא את הלוח הזה. יש בו המון אלמנטים לבנים כולל הPCB עצמו ואפילו כמה סלוטים. למרות שדווקא הסלוטים שצבועים בלבן הם הסלוטים שיהיו מאוכלסים בחומרה והסלוטים השחורים ישארו פנויים ככה שיראו את השחורים... בנוסף, ראיתי את הלוח הזה שהוא אומנם לוח רגיל אבל יש לו כיסוי יעודים שהופך אותו לא רק ללבן אלא גם מאוד נקי. השאלה ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם משחקים חזקים... Q6600 או E6850\E6750\E6600??? תודה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rc_p,

מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ohadc,

היי, איזה לוח יותר מומלץ והאם ההבדלים משמעותיים? Intel - Intel BLKDP55WB Whitesburg או Gigabyte GA-P55-US3L בכוונתי להרכיב עליהם I5 עם 4 ג'יגה 1333 הרץ. אשמח לתשובה בהקדם תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ccc,

ביצועים באובר קלוק משחקים תוכנות ואינטרנט וכמובן ווידנוס אותו דבר מה יותר טוב? ולמה האיי אם די 2000 שנכסים לפרטים שלו רואים שהוא פחות מ2000

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים