עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omrit,

שלום, סביר להניח ששאלו כבר את השאלה הזו, אבל לא מצאתי שום דבר בנושא, אז אני מתנצל מראש.... :-[ בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מעבד, מה עדיף? p4-540-3.2-1MB או p4-630-3.0-2MB ??? (שניהם באותו מחיר) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kazur,

אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shashax,

Intel-775 P4 3.0Ghz 800Mhz Fsb 1Mb Chache -מעבד Intel Glen Rid with lan 10/100 DDR 400 -לוח אם ברוב המפרטים פה נמנעים בכלל מלהזכיר את אינטל- למה? איך אלה לעומת דגמים של AMD? (פשוט קיבלתי העצת מחיר שהכל טוב בה- חוץ מזה ולא הייתי בטוח אם זה בסדר) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בביקורת זאת נצלול בפעם הראשונה אל תוך ערכת שבבים חדשה לחלוטין בתושבת ה-AM4 של AMD - עם לוח אם מתקדם למדי מבית אסוס לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KF,

האם קיים סיכון כשהמעבד הנ"ל עובד על מתח 1.525 (ביוס) ? (טמפ' במאמץ 72-75 OCCT) המחשב לא עובד 24/7 . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הייתי רוצה מעבד מתקדם יותר ושיתן יכולות גרפיות עדיפות על הקיים. תודה מראש.

9. Started by lior_avr,

יש לי מחדשב לוח אמ של gigabate - 8vtke+ אני מאמין שהוא בטח תומך על 266 בס ? כלומר barton שזה 2500+ (של amd כמובן,) לא יעבוד נכון ??? אני צריך בערך בין 1900 -2400 לא? מה אתם ממליצים ואיפה הכי כדי לי לקנות,? אני לא רוצה משומש, -תודה-

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. ברשותי לוח אם של חברת Gigabyte ועליו שני רכיבי זיכרון 2X1Gb של חברת corsair מסוג DDR 2 במהירות של 667Mz, ואיתו אני מריץ Vista. אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ולהגדיל לו את הזיכרון וכן לעבור ל Windows 7. הלוח תומך בזיכרון מיסוג DDR3 במהירות 800 & 1066 ובגודל של עד 2X2Gb בלבד. השאלות: 1) האם כדאי להוסיף עוד 2X1Gb או 2X2Gb מסוג DDR2 למחשב במהירות של 667MHz (זה התדר המינימאלי של הזיכרון שלי בשלב זה) או להוציא את הזיכרון הקיים (הלוח אינו תומך בשני סוגי הזיכרונות DDR2 & 3 יחד על הלוח ולנסות למכור אותם) ולהכניס DDR3 חדש ? 2) מהירות זיכרון DDR3 אצלי מוגבלת ל 1066MHz. האם ניתן לחבר ללוח האם זיכרון מהיר יותר (נניח 1600MHz) ובעתיד כשאחליף לוח אוכל להשתמש בו, או שחייבים לה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכם חברי היותר חדשים והיותר ותיקים בפורום. עבר זמן רב מאז שדנו בזה, גם כי בימים עברו נהגנו לדון הרבה בנושא. אז פתחתי דיון, נראה איך ולאן יתקדם. רציתי לחלוק עם שאריות חובבי החומרה הותיקים בפורום את הימים השמחים יותר של החומרה. פשוט ארוץ ונראה... זוכרים את ימי LGA775 העליזים של 2006-2009? אספר לילדים. ממש לא מזמן, לפני כ-5-6 שנים אוברקלוקינג עדיין היה תחום מאוד נישתי. הוא היה תחום מעניין, מבריק ומהנה לעיסוק. ב-LGA775 היה הרבה אקשן לגבי יכולות של לוחות אם לבצע המהרה למעבדים בתושבת. היה פילוח רחב של יצרניות, ערכות שבבים ויכולות המהרה. Back When overclocking mattered יכולות ההמהרה של לוחות אם נמדדו על פי קריטריון מאוד חשוב שהוא השגה של באס מקסימאלי. לוח אם שידע ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avivlevy,

הגיעה המחשב החדש אבל אני לא יודע איך מתקינים ביוס?, בהתחלה אחרי שהתקנתי וינדוס ודריברים 19XT... הכנסתי את הדיסק של הדריבר של הלוח והתקנתי את : -AMD COOL'N...... (יש גם את הדריברים לערכות של הNF4 אבל לא התקנתי). בקיצור אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש ואז בעליה איפה שאפשר להתקין את הדריברים (לפני שהמחשב עולה ) ניסיתי ואז הוא רושם לי איזה בעיה מס' 500 (אני ירשום עוד כמה דקות ) בקיצור מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by leahd3,

שלום יש לי כרגע לוח אם ud3h תומך dual channel יש לי כרגע זכרונות של קורסייר דגם: vengeace lp aarctic white הדגם הוא בנתון 1333 רץ על 1.35 וולט אך בביוס/ aida64 הוא מראה לי 1600 על 1.35 וולט אני מעוניין להוסיף עוד שתי סטיקים של 4*2 על מנת שיהי לי 16 גיגה זיכרון. השאלות 1. האם אני יכול לקנות זיכרון מדגם אחר 2. האם חייב להיות אותו וולט ו מהירות של הסטיקים(חידוד- הסטיקים הנוספים יכולים להיות 1600 על 1.5 וולט?) 3. במידה ו התשובה ל-2 היא כן חשבתי להוסיף gskill ares 1600 המחיר שלהם נמוך בניואגג/אמזון 300 שח ל 2X4 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by coch,

https://www.guru3d.com/news-story/review-amd-ryzen-threadripper-2950x-and-2990wx.html אם זה מתישהו* בעתיד הרחוק\קרוב ימומש בגיימינג.. זה פשוט מטורף. ב Workloads שמנצלים את זה, מפלצת ביצועים. AMD לא נחים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים. אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz). הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB. לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3). האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת? (יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gmppaz,

היי, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב חדש בקיץ (משהו סוף הדרך) אבל רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים: AMD\INTEL... מה יותר מנצל את עצמו למשחקים ובכלל עובד יותר טוב תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zik125,

שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by leahd3,

שלום אני מחפש את הקיט הזה כדי שאוכל להוסיף למערך נוכחי [h=1]CML8GX3M2A1600C9W[/h]הפכתי את העולם אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת איבי וכדומה יוצא לי כמעט 600 לחדש אולי מישהו פה מכיר חבר שמעוניין למכור? לחלופין אולי יש באיזו חנות שאני לא מכיר אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadav275,

?M55Plus-S3G AM2 + ?Athlon64 3500 או 8I945GZME-RH + ?Pentium D 2.66Ghz שני הצמדים- בסביבות 1100 ש"ח... מה עדיף?! מבחינת לוח, פיצ'רים וכו' ומבחינת כוח עיבוד

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by manga05,

אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא מלמיר : Frequency: 400MHz PC3200 Configuration : 64M x 64 (2 pcs) Module Bank : 2 Cas Latency : 2.5 ECC : non-Reg., no-ECC Component Per Module : 8/16 DRAM Configuration : Dual Channel Kit of 2 Part # : X32PB1GC25 LIFETIME WARRANTY והשאלה שלי אם זה SS/DS שימו לב שזה DUAL CHANNEL של שני 512mb - ולא ציפ אחד של גיגה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?

23. Started by Skipper,

היי, יש לי לפטופ Lenovo g570 עם מעבד Intel b940 ו - 4 גיגה זיכרון שתומך ע"פ האתר של Intel עד 16 גיגה זיכרון מסוג DDR3. אני מבקר בתאילנד בקרוב והמחירים של הזכרונות שם ממש נמוכים. יש טעם לרכוש 16 גיגה זיכרון? המעבד ינצל את כל הזכרון? או להסתפק ב8? תודה רבה על העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OR007,

אני בדיוק בעיצומו של תהליך לקניית מחשב חדש... אני באופן אישי לא חושב שיש צורך ביותר מ-512 מגה, אבל רציתי לשאול אותכם אם יש משחק היום שדורש יותר מזה ? או מנצל בכל אופן יותר מזה ? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alergic,

intel core 2 duo 2.13ghz 2mb 1066mhz lga775 e6400 cpu 1270 ש"ח gigabyte ga-8i945p-s3 intel945p fsb1066 mot 571 kingstone ddr2 512mb 800 mhz 766 האם זה נראה לכם DEAL שןןה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.