עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Joshua_G,

האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-H57M-USB3 Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-P55-USB3 מה אומר ה-M, מה ה-H, מה ה-P ומה ההבדל בין 55 ל-57?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לBLACK OPS צריך מעבד עם 2.6GHZ מינימום כפול ליבה. שלי תקוע על 2.0(E6300 עם OC ממש קטן כי הלוח מגביל). למקרה הכי גרוע שבאמת אצטרך לשדרג: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪689 _________________________________________________________________________________ מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪328 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2008 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪392 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 משחה טרמית OCZ Freeze…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roma,

אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שזה, תודו, לא מעט, בלשון המעטה . נקווה שיחד עם זלילת הספק יש גם תפוקה ראויה .... https://www.extremetech.com/computing/309159-report-the-10th-gen-intel-core-family-draws-as-much-power-as-an-rtx-2080

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by navk2,

דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לאחר מספר שנים עמוסות באקדמיה, ובעקבות סיום התואר, החלטתי שעלי להשלים פערים שנפערו בתחום הגיימינג. כרגע אני עם מחשב בן 10 בערך: Q9300 8g RAM DDR2 GA-P35-DS3L ספק corsair 450W לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלו מ-HD6770 ל-1060 3g יד 2 (שלא היה בשימוש) והוספתי SSD (MX500) במקור תכננתי להשתמש בכרטיס במסך וב-SSD במחשב זה באופן זמני ולהעבירם למחשב חדש שאקנה. לאחר התקנתם הופתעתי לגלות שהמחשב, על אף גילו המופלג, מצליח להריץ משחקים מהשנים האחרונות על הגדרות high ב-FHD ללא בעיה: fallout 4, LOL, dying light, wolfenstein 2, mirror's edge 2 and more הדבר גרם לי לתהות האם למשתמש הביתי (ולגיימר הממוצע) יש צורך אמיתי במעבר למעבד בן…

10. Started by yair_gobani,

שלום לכולם חבר שלי מחפש לוח אם שיתאם לסלרון 1100 שלו. הוא לא עושה אובר קלוק מצאתי בksp לוח של ABIT VH6T האם הוא טוב בתודה מראש יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני שוקל לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מבין המעבדים הבאים יותר משתלם לתווך עתידי (850 עם לוח אם לא היה מקום בכותרת). אם יש מעבדים אחרים יותר משתלמים עם לוח אם באותו תקציב אשמח להמלצה. השימושים למערכת יהיו גיימינג קל-כבד עם דגש לכרטיס המסך. לא מותכנן oc אלא אם הוא ישפר משמעותית את ביצועי המחשב. המעבדים הם: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Dan4,

אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tazmany37,

חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?

14. כמו שכבר אמרתי סבתא שלי רוצה לקנות מחשב חדש לדוד שלי לכבוד בר-המצווה, בקיצור הלכתי היום לכמה חנויות לראות הצעות, ולכולם היו מעבדים AXP2000/AXP1800/AXP1700 ב-0.13Micron, בהתחלה חשבתי שהם שקרנים, אבל אחרי שראיתי כבר 5 חנויות הבנתי שהם לא משקרים. וחברה, היום הייתי ב-K.S.P בין כל החנויות, ויש להם שם תצוגה של כל מסכי Iiyama וכמובן המסך שמושך את תשומת ליבם של כל האנשים הוא ה-IIYAMA 454 PRO VISION MASTER וגם ה-IIYAMA 513/512 PRO, מסכים חלומיים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jambo7,

שלום לדוגמה הלוח הנ"ל מבוסס P43 http://www.skypc.co.il/pl_product~BLKDP43TF~10~0.htm הוא יותר זול מגיגה בייט ואסוס למה אלה שמבינים במחשבים לא סופרים אותו ומתרחקים ממנו ? מה חסר בו לעומת לוחות אחרים ? דיון מעניין וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג

18. Started by yossi555555,

שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לגימינג יותר כבד ולהחליף כרטיס מסך כרגע יש לי 6870 HD ואני רוצה לעבור רמה אחת מעל ל 270X או GTX 760 הבנתי שהמעבד שלי קצת חלש I3 2120 ואני צריך מעבד חדש או I5 או I7 התקציב 1000-1100 ₪ עבור מעבד השאלה זה סדרה גבוהה בI5 או נמוכה בI7 אני צריך גם המלצה ללוח שיהיה FULL ATX עם כל הפצירים והיתי רוצה להבין למה H או Z 87 הם טובים יוותר לגימינג מציפסטים אחרים אחרי שראיתי שהרבה חברות מכניסים פיצרים לגימרים רק מהציפסטים האלה ומעלה ? והרבה גימרים בוחרים אותם והתקציב ללוח הוא500 ש"ח בקצרה מה הלוח המושלם לגימינג ב 500ש"ח ? שהיה FULL ATX עם הכנה לCROSSFIRE ומה מעבד שצריך להיות עליו כדי שיתמוך בכרטיסים ברמה הגבוהה תודה את הכל אני רוכש באילת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אינטל ב-Computex 2019: הנה הם מעבדי דור 10 הננומטר שיושקו כבר הקיץ למחשבים הניידים קלי המשקל - הכירו את Ice Lake לכתבה

20. Started by tuvia,

שלום. יש לי שני סטיקים של 512*2 ואתמול קבלתי שניים של 256 אם אותה מהירות שניהם גגר 400 mhz. אני יכול להוסיף אותם בלי שיהיו בעיות? והאם זה בכלל מומלץ? תודה מראש טוביה.

• 35 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

תמיד עניין אותי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GunBlade,

חבר'ה, אני צריך תשובה ברורה, כי אני על סף קנייה מה ההבדל במהירות השעון של מעבד Centrino לעומת Mobile Pentium רגיל? חבר שלי, שלא מבין יותר מדי, אמר לי ש Centrino 1.5 למשל, שקול ל Mobile Pentium 2.4. האם זה נכון? מה היחס המדוייק? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים