מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם משחקים חזקים... Q6600 או E6850\E6750\E6600??? תודה לעוזרים!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא בין 800 ל-1000 אפשר קצת לחרוג אבל בגדול מה כדאי AMD או אינטל?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
PHENOM II X3 720 או 3.0GHz E8400 לשנהם אני עושה אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6000 - 7000 שקל. וראיתי שיש מלא מעבדים שלא שמעתי אף פעם. מה זה INTEL CENTRINO PENTIUM M ? מה עושה אותו כל כך יקר מפנטיום 4 ללפטופ? מה עדיף CENTRINO או פנטיום 4? או בכלל סלרון? וגם ראיתי לפטופים עם מעבד של AMD ATHLON XP-M. כדי לקנות ? המחשב ישמש למולטימדיה ומשחקים. יש לכם על מה להמליץ לי ? DELL, HP, IBM???? תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד חדש סוף סוף אני חשבתי על הQ6600... או שפשוט עדיף לחכות לפנרין כדי שתיהיה ירדית מחירים? או שזה בכלל לא ישפיע? מה עדיף לעשות? ואני לא מתכנן OC
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז נכון, המעבדים ישנים, אבל הם עדיפים פי כמה על מה שיש לי עכשיו, במיוחד כאשר היום יש תמיכה רחבה למעבדי בעלי מספר ליבות. שאלה נוספת - האם ניתן להשיג אותם היכנשהו פרט ליד שניה מאיביי?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני הולך היום עם חבר שלי לקנות בשבילו מחשב עם מעבד פנטיום 4 (בלבד - AMD לא בא בחשבון) ההתלבטות היא האם לקחת מעבד פרסקוט (2800, 800 1M HT ) או 2800 רגיל (800, HT ) ההבדל במחירים לא משמעותי, המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה עבודה ב אופיס ואולי קצת למשחקים. איזה מעבד כדאי לקנות? והביצועים של מי יהיו יותר טובים כשהדגש בעיקר על עריכת מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך את עזרת המומחים לגבי בחירת מעבד חדש למערכת החדשה, כי לפי דעתי כאשר בונים מערכת חדשה, אז מתחילים במעבד, ואז מתקדמים הלאה. וכמובן שאני עכשיו אפרט את כל הפרטים: אני כיום עם מערכת על בסיס 2500K עם P8Z68 DELUXE\GEN3 של אסוס, וכל שאר הירקות. כל כך מזמן הרכבתי את המערכת הזו עבורי, שאני כבר לא זוכר לפני כמה שנים זה היה, 5, 6, אולי 7 שנים... כמובן שאני יכול להמהיר את המעבד הזה לתדר יותר גבוה, ועשיתי זאת בעבר, אך בזמן האחרון שעשיתי את זה, המערכת לפעמים לא הייתה הכי יציבה, ולדעתי זה פשוט הזמן לוקח את שלו בחלקי המחשב, החלקים עם השנים פשוט כנראה ''מתעייפים'', ופלוס אני באמת כבר חושב שאחרי כל השנים הללו אולי באמ…
-
- 23 תגובות
- 32.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יכולים להביא לי מעבד מארהב באוגוסט.. אני מת להעלות את הביצועים של המחשב שלי אבל לא להתחיל להחליף את העולם..לשימוש משחקים באיכות הכי גבוהה.. המפרט שלי זה לוח אם: Abit IN9 32X Max WiFI שתומך ב: Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors 5-phase Digital PWM Designation provides high quality and efficient power Chipset Nvidia® nForce 680i SLI / NF590 SLI # Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 32GB Supports Dual channel DDR2 800 Un-buffered / ECC or Non-ECC memory מעבד: Intel Core 2 Due E6600 זכרונות: G.Skill 1024X2 DDR2 800 כרטיס מסך: Nvidi…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
AMD Turion 64 X2 Mobile TL-56 או Intel Core Duo processor T2400 יש איפהשהו "השווה" \"ראש בראש" בין מעבדים- לא בהכרח אלו אבל לניידים?
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שניתן לראות מן הכותרת הבעיה שלי היא בבחירת מפרט בעל מעבד שונה ומחיר דומה.... הנה המפרט עם מעבד הamd.... והנה המפרט עם מעבד הintel... אשמח לשמוע על מה הייתם ממליצים לקנות היתרונות והחסרונות של שניהם.....רק אציין שהמחשב בעיקרון לא יהיה מחשב משחקים ואני מתכנן לקחת כרטיס מסך פחות טוב מהמפרט שבסוף אקח.....איני מעוניין לשנות כלום במפרט(חוץ מכרטיס המסך שציינתי מקודם)אז אשמח לשמוע רק על המעבד (וכמובן הלוח אם שבא איתו).. תודה רבה.... ;D
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חברה של אחי מתחילה לערוך סרטים ובבצפר שהיא לומדת בו המליצו לה על 2 מפרטים מסוים שאמורים להתאים לעריכות של סרטים... במפרט אחד שמו מעבד של AMD S939 64BIT 3500+ ליבת וניס ובמפרט השני שמו מעבד של אינטל, P4 640 HT 3.2HGZ 2MB CACHE 64 BIT -BIT עם תושבת LGA 755 לי משום מה נריאה דווקא שהאינטל יעשה עבודה טובה יותר..
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תראו יש לי רשימה של מעבדים שאני יכול לקנות מהדילרים של KSP ואני לא יודע מה לקנות התקיב שלי לא בשמים (אין משהו מוגדר) עד לאחרונה רציתי לקנות את ה805D שמחירו ירד ל147$ ללא מעמ - בתחתית העמוד אני שמתי תמחירון אבל ראיתי שאני יכול לקנות את ה820D ב199$ ללא מעמ אבל מכיוון שיש להם אותו כמות קאש אז אני יכול פשוט לעשות OC ולהגיע אליו ולעבור אותו (גם מעבר ל830D) אבל עכשיו ראיתי שאני יכול לקנות את ה930D במחיר של 260$ ללא מעמ שיחסית זה זול מאוד(בנעה הוא עולה 1700) אל תשאלו על ה920 כי משום מה הוא עולה 296$ =\ בכל אופן יש לי כסף ל805D ונשאר לי טיפה עודף 1.השאלה אם שווה לי להשקיע +לחסוך ולהתאמץ להשיג עוד כסף כדי לקחת את ה930D או משהו אחר שאתם ממליצים עליו? ועוד שאלה אני יודע שעל ה805D הל…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד P4 3.0E Ghz HT 1024k 800Mhz זה עולה לי 1400 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי לקנות אותו או שיש למישהו המלצה אחרת? הלוח M שאני לוקח הוא Asus P4P800 Deluxe 865PE
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש, שישמש להקלטות מוזיקה ומשחקים. אחרי התעניינות ולבטים התפקסתי על ה-D805. עכשיו מתעדכנים מחירי ה-9XX, ואני שוב מתלבט. השאלה - האם משתלם לחרוג בתקציב באיזה 400 ש"ח ולקנות את ה-920 או את ה-930? בהנחה שאני רוצה מפרט שיחזיק לי שנתיים שלוש, האם ה-805 מספיק או שה-920,לדוגמה, ייתן לי תמורה משמעותית שמצדיקה תוספת מחיר?
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע זה מה שיש לי במחשב (תמונה) רק אל תגידו לי להחליף לוח אם כי מ-מ-ש לא בא לי להשקיע עוד כסף אני רוצה מעבד שיעבוד על הלוח הקיים וייתן לי אפשרויות משחק בסימולטורים ומשחקים נוספים באיכות גבוהה כרטיס המסך 4770HD תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התרשמתי לקנות או זה או זה : intel Core i7 2600K 3.4Ghz, \ Intel i5-3570K- Tray מה ההבדלים ב3570K לעומת ה2600K והאם הוא עולה עליו למטרות משחקים ואם כן ובמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
athlon 2500+ או SEMPRON 2600+? מה מביניהם טוב יותר? לדעתי האטלון כי הוא עם 512K קאש והסמפרון עם 256 אבל אני עדיין אוצה לדעת מה אתה חושבים... -תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB או amd Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אם אני לוקח את הE5200 אחרי OC ל3.2 ולפני... לאיזה הוא משתווה מבית AMD?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-