עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Asus X99-A Asus X99-S Asus SABERTOOTH X99 תודה מראש על התשובה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by msa90,

שאלה:מה ההבדל בן dual core ל core 2 due? לא הבנתי מה ההבדל בינהם שמעתי שאולי זה ה bit בכל אחד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה ההבדל גם בביצועים והאם ההפרש משמעותי תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  5. גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לדוג' נניח שיש לי מחשב עם המון RAM, נגיד 32GB, אני מפעיל את windows בלי הרבה סרויסים ותוכנות ברקע, בערך 1GB תפוס. כרגע אני מפעיל את CRYSIS3, למרות שיש לי המון זיכרון, בפועל המשחק בקושי יחסית נוגע ביזכרון, ז"א לדוג' בחיים לא ראיתי משחק שלוקח 16GB מהזיכרון והשאלה היא למה לא. הרי ברמת העיקרון, אם כזאת כמות עצומה הוא יכול לזרוק לזיכרון את כל הקבצים שהוא יצטרך במשחק ועוד יישאר לו איזה 15GB שהוא יכול ליצור FPS עתידיים או כל דבר אחר שהוא צריך. אפילו עם 8GB לא ראיתי (ככל הזכור לי) ניצול מלא של הזיכרון (חוץ מכרום שחושב שהוא באכול כפי יכולתך).

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by leyaniv,

קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד. זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות. השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור, או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות? אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה. תודה, יניב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ronle,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 northwood 2.8GHZ בסוקט 478 לא שיניתי שום הגדרה בביוס (בדקתי מוגדר על מצב AUTO ) אני גם לא מבצע OC ועדיין המתח מעבד 1.6V בערך. השאלה שלי היא כזאת - קראתי בפורום שאסור לעבור את המתח הזה והמתח הנורמלי הוא בסביבות 1.585V האם זה תקין שהמתח מעבד שלי גבוה יחסית? או שזה לא נחשב גבוה? (מה תחום המתחים התקין למעבד זה בכלל) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by slimshady21,

שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  11. לפי החוברת של לוח האם הוא תומך בDDR1 במהירויות 266, 333, 400 מה"צ. עד עכשיו היה בו 256MB של 400MHZ והיה לי זכרון מיותר 256MB של 266MHZ אז הוספתי אותו ובינתיים המחשב עובד בסדר. זה רעיון טוב? או שעלולה להיות בעייה לשניהם לעבוד ביחד?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by gooz,

אנשים אני כעת מרכיב את המחשב, מדובר על לוח P5B DLX ישנם זוג סלוטים לזכרונות 2 שחורים 2 צהובים, איך אני מרכיב עליהם נכון זוג זכרונות דואל ג'יגה וג'יגה? כל אחד לצבע שלו או שיהיו בזוג צמוד שחור וצהוב? תודה

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by ritzpaz,

שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

ב3DMARK 2001 וגם 2003 אומרים יל שי לי שתי מעבדים????WTF??? למה....מה הולך פה?

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by psyco,

שלום לכולם, לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754, הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300). הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP. חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40 והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו) אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by fit3,

שלום אנשים אני יש לי במחשב שני סלוטים של 256 שעובדים דואלי במהירות 533 השאלה אם בשני סלוטים הריקים שלי אני יוסיף שניים של 512 במהירות 533 זה יהיה בסדרר? או שמומלץ לשים עוד שנים של 256?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  18. אהלן. אז אתמול הגיע אלי המעבד 3600X מאחי לאחר שהוא שדרג ל 5800X. הלוח המדובר הוא X470 GAMING PLUS של MSI. המעבד הנוכחי הוא 2600X. הכרטיס מסך הנוכחי הוא R9 390X. הזכרונות הם Geil SuperLuce RGB Sync 8GBX2 3000MHZ. הצעדים שעשיתי: * העתקת ה BIOS לכונן USB פשוט וחיבור למחשב באחת הכניסות מאחורה. * הפעלה מחדש של המחשב והתקנה של הביוס דרך M-FLASH (עבר כמובן בהצלחה והביוס השתנה). * עדכנתי ביוס לבטא האחרון שיש באתר של MSI שהוא 7B79vAK2(Beta version). * בדקתי שהמעבד 3600X תקין ללא פינים עקומים ונכנס ללא בעיות לתושבת. * החלפתי את המעבד לחדש, והמחשב נדלק, אך אין תצוגה על המסך, נורת ה DRAM דולקת משום מה על הלוח, המאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רציתי לשדרג את הזיכרון ל 1 GB http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413382 יש לי לוח אם P4C800-E כרגע יש לי סטיק של 512

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  20. מחשב ניייד עם סנטרינו 1.5 + 512 זיכרון פנימי או מחשב ניייד 2.6 GHZ + זיכרון פנימי 512 איזה מחשב יותר עוצמתי וכדאי להרצת אפליקציות כבדות?

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by kip,

בניתי מחשב ועדיין לא החלטתי לגבי הRAM, מתלבט בין CORSAIR ל PATRIOT, 1 ג'יגה (512X2 ) שניהם בערך אותו כסף... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

היי אני חדש פה אני מחפש לוח- אם עם צ'יפסט 965 ושתמוך בSLI ולא בCrossfire רצוי של Gigabyte חיפשתי ולא מצאתי נ.ב. יצא מתי שהוא כרטיס מסך של ATI-AMD שתומך בDirectX10

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  23. טוב..עשיתי בדיקה של המחשב דרך3DMark06 והתוצאה שלי הייתה 3300 והיא צריכה להיות בין 5000 -6000 אז נראה לי שאני צריך לעשות אובר קלוק אני צריך קישור להורדה של אובר קלוק מישהו יכול להביא לי?.

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למישהי שמציירת בפוטושופ במטרה להדפיס על קנבסים גדולים. נאמר, לצורך הדיון, 2מטר על 1מטר ב300 dpi/ppl. ונאמר, שוב, לצורך הדיון, עד שלושה ליירים. שמירה בפורמט לוסלס (לא jpg). כמה זכרון צריך? האם דרוש מעבד עם שלושה ערוצי זכרון או שמספיק שניים? האם SSD ישפיע משמעותית על העבודה? האם דרוש כרטיס מסך או שאון-בורד מספיק? תודה רבה, סיון

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Yehudaa,

מי יותר חזק ? כמה ה E2200 עושה סופר פאי 1M ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.