עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by coch,

הופה - עדכון מעניין. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-r7r5-and-r3-processor-line-up-listed.html יש לציין שהמקור עצמו הוא אתר ידוע, אבל אין לזה אישור רישמי. ב Guru מניחים ש "X" שווה ערך למעבדי "K" של אינטל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו יכול לתת לי כמה לוחות אם טובים במחיר של עד 500 שח שמותאמים לקונרו. צריך לציין שאוברקלוקינג לא כל כך מעניין אותי. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SUPER300,

שלום, אני מחפש לוח אם שייאפשר לי OC רציני (4.8+) למעבד i5 3570k. הציעו לי כבר את הP67A-GD55, אבל אני לא בטוח אם הוא טוב לOC רציני. אני חייב לעשות OC כדי שהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך המפלצת שלי-GTX 580..! -שיהיה תושבת 1155, ושני חריצים לPCIE X16. תקציב בסביבות 700... מקווה שזה יהיה הדיון האחרון נ.ב. אני יודע שאין לכולם הרבה ידע על מעבדי IB, אבל בכל זאת יש קצת מידע... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל ובבדיקה שביצעתי ה PAT אינו מופעל רציתי לברר איך להפעיל אותו. האם זה יתן לי שיפור בביצועים? בנוסף האם זה נכון מה שאינטל טענה שהפעלת PAT עלולה לפגוע בצ'יפסט ובזכרונות? חיפשתי בכמה מקורות ולא מצאתי הוראות איך לאפשר את ה PAT אשמח אם תעזרו לי.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben060,

יש לי כמה התלבטויות בין לוחות אם שונים צרכים: לפחות 5-6 יציאות usb תמיכה בכרטיסי pci ex רצוי כרטיס קול טוב מובנה. זכרונות שיעבדו בדואל צאנל שני סטיקים של גיגה ופשרויות להרחבה אני יצטרך כרטיס רשת יש לי שני מחשבים בבית וצריך אנטרנט בחיבור אלחוי (לא יודע איך זה הולך)\ מה אתם מציעים הנה הדגמים שחשבתי: GA-965P-DS3 1100 P5W DH 1690 GA-965P-DS4 1200 P5B Deluxe 1400 GA-945P-S3 685 זה הטווח מחירים בין 700 ל 1300-1400 לא כל כך חשוב אוברקלוק אה ושחכתי לציין שהמעבד יתאים למעבדי הקונרו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by etay44,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שאלתי היא - האם אני ארגיש הבדל במשחקים אם אני אשתמש בזכרוDDR2100 או DDR2700 ?? או שההבדל מורגש רק בעבודה מול חלונות ותוכנות בעיקר.. ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב לסכם באמת באופן מלא ונרחב. היום לאחר מספר שיחות לא מבוטל עם כמה וכמה גורמים שאני מכיר בחברות שונות בעולם הגעתי למסכנה אחת שתסכם הכל . אם לפני כמה זמן אנשים שרצו קנו כריס מסך בחנות א ולוח אם בחנות ב היו מרוצים , אין זה המצב היום ! לא ניתן להתיחס בזילזול או בעיורות לבעיית התאימות של חלק\כל כרטיסי G4 MX AND TI לחלק\כל לוחות האם המבוססים KT333 אן KT266A (למרות שזה הרבה יותר נדיר). אני ממליץ בחום לקנות את הרכיבים הנ"ל באותה חנות כך שאם תיוצר בעיה מסוימת יחליפו לכם את הרכיב. אם תקנו בשתי חניות יכול להיוצר מצב שכל חנות "תאשים" את הרכיב של החנות השניה. מצד שני אם תקבלו הבטחה שהחומרה תתאים לכם (לחומרה הקימת ) אז אין חשש. שורה תחתונה - בעית האי תאימות קימת בכל הלוחות ללא אפשרות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H97-D3H או 2 . http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H97-Gaming%203 ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by efee123,

צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כפי שניתן לראות, רשום שיש לי בערך 1.5/2 ג'יגה תפוסים, אבל נרשם לי ש11.4 ג'יגה תפוס (למרות שמסומן Show processes from all users)! בהערכה זעירה - גם אם ניקח את Working Set, Peak working Set, Memory (Private Working Set), Commit Size ונסכם אותם ביחד, נגיע אולי ל8-9, לא 11.4... אז מאיפה זה מגיע? וירוס מסתורי? או שהערכה הזעירה שלי לא נכונה ובאמת מסכמים את כולם? [ATTACH=CONFIG]9474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9475[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן אנשים, אשמח לעזרה ממי שמבין. יש לי לוח אם של גי'גהבייט מדגם EP45-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3013#sp בנוסף יש לי זכרון מדגם : Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 - שני סטיקים,כל אחד 2 ג'יגה, סה"כ 4 ג'יגה. אני מעוניין להוסיף 4GB RAM נוספים לתצורה הקיימת ועם כך לשמור על תאימות עם הזכרון הקיים כדי שלא אקבל מסכים כחולים/BSOD ותקיעות. 1.עד כמה שהבנתי מה-SPEC בלינק ששמתי הלוח שלי תומך רק בזכרונות מסוג DDR2 - אני צריך להתאים זיכרון שהוא DDR2 ורצוי 1066Mhz 2.האם כדאי להוסיף סטיק אחד של 4 ג'יגה או 2X2?איזה דגם ספציפי אתם מציעים להוסיף?אשמח אם תדביקו לינק לקניה. 3.המחשב מיועד לעריכות Audio כבדות,יש לי מעבד אינטל QUAD Q9550 2.83Ghz 1…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Guy950,

היי, לחבר שלי יש לוח אם msi X58 pro-E משולב יחד עם המעבד I7 920 הוותיק. אני לא בטוח מה קרה בדיוק אבל לפני כמה חודשים הוא התחיל לחוות מסכים כחולים בקצב היסטרי וכשהצלחתי לראות את הקודים על המסך הבנתי שמדובר בכונן הקשיח שלו והוא שידרג לSSD חדש וקשיח חדש והמסכים הכחולים נעלמו כליל. בדרך התגלה ששניים מחריצי הזיכרון שלו נשרפו, כנראה מקצר, והם פשוט לא עובדים. אם שמים בהם סטיקים אז לא קורה כלום, המחשב פשוט לא קורא אותם. עכשיו לכבוד GTA הוא רוצה לשדרג את הזיכרון, ולא מוכרים יותר שלשות, אז אמרתי לו להעיף את הזיכרון שלו ולקנות שלושה סטיקים של 4GB ככה שיהיה לו 12GB וזה מעל ומעבר לשימושים שלו. כמובן שהוא לא הקשיב לי והלך וקנה 2 חבילות של של 2x4GB, כי נשארו לו ארבעה חריצים שעובדים. אז…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רציתי לשאול, האם שווה לשים במחשב חדש מעבד דו ליבתי מהסדרה החדש של אינטל כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20632 או שעדיף ללכת על מרובע ליבות? מבחינת מחיר הם דומים, ההיתרון שאני רואה כרגע לכפול הליבה הוא בנושאים כמו SSE 4.1, FSB של 1333 וכו' וכמובן מהירות של 3.2 ג'גה הרץ בקירוב (ואפשרויות OVERCLOCKING רציניות) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי לוח אם של ASUS מדגם M2N-E . מבחינת זכרונות, הבנתי שהגעתי למקסימום - DDR2 מהירות 800 (שכרגע יש לי 4 ג'יגה). מבחינת המעבד, יש לי 5000+ ורציתי לדעת האם יש לאן לשדרג והאם זה שווה את זה ? ממה שראיתי זו ההצעה היחידה הקיימת - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792388 האם זה יהיה שיפור משמעותי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום בקורב יגיע אלי 1800+ ואני מתלבט בין לוחות אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק לFSB אבל לא רוצה לאבד את האחריות אז אני צריך לוח שפותח את המכפלה אוטומטית חשוב שלוח יהיה NFORCE 2 או KT400 ושמחירו לא יעלה על 700 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב ויש לי שלושה אופציות מתוך מעבדי AMD - האפשרויות-1700/1800/2000 איזה מעבד יהיה טוב יותר אם אני אולי יעשה OC? האם שלושתם טובים לזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by borg,

ל-AMD Athlon 64 3800+ X2 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 2.0GHz וזיכרון מטמון של 512MB, והמחיר שלו הוא כ-2,200 ש"ח. ל-AMD Opteron Dual Core Server Model 165 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 1.8GHz וזיכרון מטמון של 2MB, והמחיר שלו הוא כ-2,100 ש"ח. האם ה-3800 יותר טוב מה-165 בשל מהירות השעון העדיפה שלו, הוא שזיכרון המטמון הגדול יותר של ה-165 מקנה לו עדיפות על פני ה-3800, למרות מהירות השעון הנמוכה יותר שלו? לאיזה מהירות אפשר להמהיר את ה-3800 ואת ה-165? באיזה ישומים הגודל המורחב של זיכרון המטמון נותן ל-165 יתרון בביצועים על פני ה-3800, ובאיזו מידה הדבר משמעותי? המעבד מיועד לשימוש בייתי במחשב שמיועד למשחקים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט, קידודי אודיו ווידאו, צריבות, והכי חשוב - הפעלת יש…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by asi9999,

שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יצרנית השבבים מכריזה על סופו הקרב של עידן ותחילתו של עידן חדש לגמרי בעולם המיקרו מעבדים. הכירו את הליך 10 הננומטרים המודרני והארכיטקטורה שתהנה ממנו לכתבה

25. אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים