עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yair.,

אם אפשר אחד ממש מומלץ! ואחד במחיר של עד 500 (תגידו לי מה רע ומה טוב בו?)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. על אחריותכם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kazur,

אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KF,

האם קיים סיכון כשהמעבד הנ"ל עובד על מתח 1.525 (ביוס) ? (טמפ' במאמץ 72-75 OCCT) המחשב לא עובד 24/7 . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benwin21,

מי מבין השניים יביא לי תוצאות יותר טובות בגיימינג על רזולוציה 1920X1080

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני כמעט 8 חודשים התעניינתי בלשדרג את המחשב שלי לחדש בדיוק יצא הI5 שהBOX עלה 1040 והTRAY עלה 940 היום באתי לבדוק את המחירים אז אני רואה שלא מוכרים יותר את הBOX משום מה אבל הTRAY עולה 925 מה זה 8 חודשים ירד רק ב15 שקל מה הולך פה?!! שלא נדבר על זה שעדיין אנחנו עם טכנולוגיית הDDR3 בקיצור למבינים פה בשוק, האם כדאי לחכות עוד? מתי הכי כדאי וחכם לקנות מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שיש בסכום של 800 ש"ח למעבד Intel Pentium D 930 ואם אפשר אז גם השוואות שלו מול לוחות אחרים וגם אני רוצה לדעת כמה וואט צורך המעבד {Intel Pentium D 930 } האאא ואם אפשר בבקשה המלצה לזכרון של 1ג'יגה בדואל צ'אנל ושיהיה עם קירור פסיבי ומהירות 667 מגה הרץ בסכום של עד 800 ש"ח האם יש זכרון יותר טוב מזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419 והייתי רוצה לדעת מה מייחד אותו??

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה לא טיפשית מידי. נניח שמחשב עובד לאט מידי לטעמי, לוקח יותר מידי זמן למחשב לעלות ולתוכנות להפתח. איך אני יודע אם הבעיה נובעת ממהירות מעבד או מחוסר זיכרון? האם, בלי לדעת נתונים אלו, יכולתם לבצע איזה בדיקה שתצביע מה הגורם שמאיט מביניהם? תודה, אורן

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by K0b1,

המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zivgev,

אהלן, ברשותי הזיכרון הזה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..103..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14965&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מעוניין להוסיף ל-2 הסטיקים האלה עוד סטיק אחד של 8 ג'יגה כזה: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..347..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24026&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האם זה יעבוד? או יעשה בעיות כאלה ואחרות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by liram21,

שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !

17. Started by yaniv20,

שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?

18. יש לי GPU RTX 2080. הבעיה שהמסך שלי קצת מיושן ויש לי רק אפשרות לחבר אותו לHDMI ובנוסף יש לי OCULLUS שניתן לחבר אותו רק לHDMI. אני מנסה להפעיל את הINTEGRATED GPU מהBIOS אבל לא קיימת לי האופציה הזו בBIOS שלי. הלוח אם שלי זה AUROS X470 GAMING ULTRA GIGABYTE. הBIOS שיש לי כרגע זה F3, יש כבר F4G או משהו כזה. כתוב שממולץ לא לכתוב את הBIOS אם אין צורך. האם עידכון הBIOS זה כרגע הסיכוי היחידי? או שאוליי כדאי לי כבר להשיג ממיר מHDMI לDISPLAY PORT ולא להתעסק עם זה?

19. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים! היתה לי את כל הכוונה לרכוש בשבועיים הקרובים את ASRock H370M PRO4 אלא שאז נמצאתי למד שבקרוב ישוחררו לוחות B365 אני מתלבט בין הדגם שלעיל לבין : ASRock B365M PRO4 דגשים : איני מעוניין בשום RGB על כל סוגיו ומיניו. כן מעוניין בכמה שיותר חיבורים מתקדמים : טייפ סי, GEN1, GE2 כמובן גם USB2 הרגיל. אשמח ל-2 חיבורים לפחות לכונני NVME, אם רק אפשרי הדבר. ואם לא, אז 1 חובה. כמובן שכל תוספת של פיצ'רים תהווה רק ברכה! אשמח למורה נבוכים לגבי השאלה מי משני הלוחות הללו הכי כדאי לרכישה לפי הפרמטרים הללו ובכלל. היה וקיים לוח-אם אחר שנענה במידה רבה יותר בטווח מחיר של עד 500 ש…

20. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חדש וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני אלה ASUS Z87 Maximus VI Extreme ו- ASROCK Z87 EXTREME 9/AC שני הלוחות טובים אבל על זה של ASROCK אין הרבה ביקורות אך הוא הזול יותר מה ההמלצה שלכם? ואם אפשר להציע, אולי אתם בHWZONE תרימו את הכפפה ותפרסמו ביקורת על הלוח של ASROCK תודה למגיבים

21. שמועות ברשת טוענות כי קו מוצרי ה-14 ננומטר של ענקית השבבים עשוי לכלול רק שני דגמים עם תושבת LGA עבור מחשבים נייחים. הערכות שגויות או שינוי בתפיסה? אולי זה קצת משניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%a8%d7%a7-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%95/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rc_p,

מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.