עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ritzpaz,

שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נישארו ברשותי מיספר רכיבים יקרים למדי אחרי שלוח האם הלך לעולמו. תקנו אותי אם אני טועה ולא מעודכן , אבל עד כמה שהצלחתי להבין , עבור השימוש העיקרי שלי במחשב בתור gamer , מעבד 2500 שמורץ בהצלחה ל-3200 מספיק בהחלט , היות וממילא העומס העיקרי מוטל על המעבד הגרפי וההבדל בביצועים זניח לעומת שימוש במעבד חזק יותר . בהיתחשב בעובדה שלוח אם nf2 עולה כ- 300 שח ואילו שידרוג ללוח עם agp כמו nf3 754 ומעבד 64 bit יעלה יותר מ-1500 , נראה לי שעדיף עבורי ללכת על לוח nf2, מפני שנכון לעכשיו ובעתיד הקרוב - אין וגם לא יהיה windows 64 bit ומשחקים תומכים ב-64bit במהלך לפחות 12 החודשים ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bck,

לא משנה מצאתי את זה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pincher77,

שלופ אנשים אני צריך עזרה ובדחיפות האמת.. ברשותי מעבד amd athlonxp 2000 + gigabyte ga7 dxe אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם חדש. אני רוצה לשאול קודם כל אם לוח PCI E תומך באטלון 64 אבל מסוקט 754 משהו כזה.. דבר שני אני רוצה המלצה פה ללוח אם הבעיה שאני לא יודע מה עדיף PCI E OR AGP.. הטכנאי שלי אומר שעדיף את ה-PCI E.. המעבד שאני רוצה זה ATHLON 64 2800 הבעיה ששוב לא יודע מה ההבדל בין S939 ל- S754, מה לקחת וכו'. אפשר עזרה, המלצות וכו'?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avivboker,

האם יש ללוח GA-H97-D3H יציאה אופטית לפי האתר של גיגהבייט הם רושמים שהוא תומך ב S/PDIF אבל בפועל (בתמונות שלו) אין את היציאה האופטית

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב המפרט בחתימה... הנה התזמונים לפני הורדתם...: (לא להתייחס לעיגול האדום בתמונה!) והנה אחרי הורדת התזמונים : יווו איזה בעסה אני מדליק את המחשב ... ואחרי שעה +- המחשב נתקע והמסך נכבה ללא שום הודעה!! ו95 אחוז שזה מההורדת תיזמונים! אז החזרתי את התזמונים לסטוק .. 3.4.4.8 ובנתיים אין שום בעיה... למה זה קורה? שאני מפעיל ממטסט אני נותן לו לרוץ שעה ככה והוא לא מראה לי שום שגיאה מה הולך פה??!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ניצוץ,

חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ

12. חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+? בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה. בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266... ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך... אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר ע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gindind,

אני מעוניין להחליף מעבד וזכרונות, צריך המלצות לשידרוג . מערכת הפעלה שלי ווינדוס XP professionl 32 BIT לוח אם מיסוג ASUS P5QL-E CHIPEST INTEL P43/ICH10R system bus -1600(oc)/1333/1066/800MHZ כרטיס מסך ASUS 9600GT אני מעוניין להחליף מערכת הפעלה בעתיד לווינדוס 7 64bit חשבתי על מעבד QUAD השאלה איזה מהם יעבוד הכי טוב ? זכרונות 1066 MHZ משתמש למשחקי רשת, תקציב עד 900 ש"ח פחות או יותר למעבד. אשמח לקבל עזרה.

14. שלום, יש לנו מחשב עם לוח אם עבור התושבת הישנה. כרגע המעבד הוא E4300 וזיכרונות DDR2. הלוח תומך גם בזיכרונות DDR3,יש לו סלוטים מיוחדים לכך בנוסף. האם כדאי לשדרג אותו למעבד חזק יותר שמתאים לתושבת הזאת? האם כדאי להחליף את הזיכרונות ל DDR3? האם יהיה שיפור משמעותי בשימוש במעבד מרובה ליבות חלש יחסית או כפול ליבות חזק? או שפשוט למשוך איתו שנה-שנתיים ואז כבר להחליף את הלוח/זיכרונות/מעבד, למשל למשהו מהסדרות החדשות שיצאו עם כרטיס גרפי משולב. השימושים הם פשוטים למדי, גלישה,אופיס,סרטים וכדומה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Sblast,

Hi, I'm planing on getting a7950 and overclock my 3570K cpu. Can anyone tell me what's the diffrence between a Z77X and a Z77mX except their sizes? All the best, Yolia

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AppleJack,

2x512 שיעבדו ב-DualChannel. איפה אפשר להשיג תיזמונים כאילו בסביבות ה-800ש"ח (אם בכלל) ? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני עכשיו בתהליך של רכישת מחשב "כפול ליבה" 3.4 MHz מציעים לי לוח של צ'יפסט 945 ו 946 מתוצרת MSI ההבדל ביניהם 300 שקל, כמובן שה 946 הוא היקר יותר. השאלה היא מה ההבדל ביניהם, ואם יש הבדל משעמעותי ששווה את ה 300 שקל. בנתיים התשובה היחידה שקיבלתי היא שה 946 הוא חדש יותר :-X מוכר לא מקצועי תודה מראש, מיכאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gggil,

אני רכשתי מעבד E6500 ורציתי לדעת אם למישו יש נסיון איתו באובקלוקינג או נסיון כלשהו... אודה לכם על שיתופכם במידע

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by XCG120,

האים המעבד הזה מתאים ללוח אם ASUS RAMPAGE X48 כי ממה שהבנתי הוא מתאים לשרתים וכו... ובנוסף האים המעבד הזה הכי חזק לתקופתו לתושבת 755אשמח להסבר מפורט תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amisha,

אני מרכיב לעצמי עכשיו מחשב חדש מבוסס אינטל Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,193.53 - 1,193.53 Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard - 1,632.71 1Asus Geforce 4 TI4800SE V9480S TVD VIVO 128MB DDR DVI Video Card - 1273 4100 שקל זה יוצא ונשאר לי עוד 1400 שקל לזיכרונות זה חייב להיות 2 סטיקים בשביל הדואל מתוכנן קצת OC המחשב מיועד לעריכת וידאו קלילה עד בינונית ועוד כול מיני דברים יש הצעות ?? זה יכול להיות מכול חנות תגידו לי אם יש מה לשפר (אני חושב שניצלתי את 5500 שקל שיש לי דיי טוב)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by coch,

הופה - עדכון מעניין. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-r7r5-and-r3-processor-line-up-listed.html יש לציין שהמקור עצמו הוא אתר ידוע, אבל אין לזה אישור רישמי. ב Guru מניחים ש "X" שווה ערך למעבדי "K" של אינטל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מיועד למערכת תקציבית, שתכננתי עם ה4300 - וOC קל עתידי . הבנתי שהבדל בגודל הCACHE ( יש 2M לעומת 1M). קראתי לעומק את הרשום באתרי השוואה שונים, ולא הבנתי את המסקנות. האם יש אולי הבדל משמעותי ביכולת הOC שלהם ? רובם מעדיפים את ה4300 ואני לא ראיתי ממש הבדל משמעותי בביצועים. מה דעתכם ? השימוש העיקרי - HTPC. העניין הוא שיש הפרש של 200+ ש"ח ולמערכת תקציבית - זה כן חשוב. למשל כאן: http://xtreview.com/addcomment-id-2106-view-Pentium-e2140-benchmark.html

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ClubCaliber,

אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש ברשותי מעבד של Intel Pentium 4 2.93 MHZ ואני מעוניין לקנות לוח אם מתאים, איך אני יודע איזה סוקט מתאים למעבד הנ"ל, על המעבד עצמו לא רשום כלום. הפרטים שרשומים על המעבד הם, 2.93ghz/1m/533/04A

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AMD-ALI-G,

הכותרת אומרת הכל. אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים