מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511339.msg4376124#msg4376124 לטאבלט ViewPAD10 שמריץ WIN7, איזה דגם מעבד עדיף מבחינת ביצועים נטו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ותיכננתי לקנות את הלוח אם Gigabyte Z68X-UD4-B3 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3849#sp) אבל בפורום מפרטי מחשב אמרו לי שעדיף לי לקנות את הלוח אם הזה ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Extreme3%20Gen3) המחשב יהיה עם המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 כרטיס מסך - אני עדיין לא סגור איזה מערך כרטיסים אני יעשה, GTX560 Ti SOC SLI או HD6950 CF ספק כוח - Corsair AX 750W Gold
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו ישלי לוח אם שהוא תומך דול צאנל!!! עכשיו ישלי 2 סטיקים של 256 ואספתי 200 שקל ואהני רוטצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הם יהיה לי רק 3 אני יפסיד תדול צאנל??. זהיעבוד יותר לאט ?? ואם אני יוסיף עוד 256 יהיה יותר מהיר נכון?? אבל רק בגלל הדול צאנל דופק אותי מה לעשות???
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI Lanparty UT NF4 Ultra D החלטתי שצריך לעדכן לו את הביוס בכל מקרה אני לא כל כך מצליח להבין איך לעדכן ביוס דרך דיסק כל מה שראיתי באתר של DFI זה דרך האינטרנט ודרך דיסקט אם יש למשהו מושג אשמח לעזרה בנושא
-
- 32 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מלפני יומיים והלוח אם שהזמנתי לא היה במלאי ולא יהיה עוד לעולם: Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 עכשיו ככה, המליצו לי על הלוח הזה בטענה שהוא תומך בכל הפיצ'רים של ה770: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 אז, אני מתכנן OC בעתיד, המעבד שלי הוא AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX, ואמרו לי משהו שהוא לא בא בצורת לוח ארוך או משהו כזה ( ??? ) יש הבדל משמעותי בין הלוחות אם ? והאם משהו מכל אלה ישפיע עליי איך שהוא בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי להשתדרג מה-E8400 שיש לי לאחד ממעבדי Core i5 היות ואני מעוניין לקבל כוח עיבוד יותר גדול ולהעלות את ה-FPS במשחקים כבדים. אני מעוניין לקבל ביצועים מרשימים באופן משמעותי. התקציב הוא 2000 ש"ח ללוח אם, מעבד וזיכרונות (כרטיס מסך אשדרג בהמשך).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מעוניין לקנות את שתי הרכיבים הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לקנות יד שנייה? 2.במידה ואני כבר קונה יד שנייה האם יש איזה תוכנות(חוץ מ SCANDISK) שאני יכול לבדוק את הזכרונות ואת הדיסק שהם בסדר ולא להסתמך רק על ה BIOS והWINDOWS? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מחפש לוח אם שיתאם לסלרון 1100 שלו. הוא לא עושה אובר קלוק מצאתי בksp לוח של ABIT VH6T האם הוא טוב בתודה מראש יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למפרט הזה שאני מתכוון לרכוש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356643.0 בעקרון בחרתי בASUS אבל ממה שראיתי הDFI יותר טוב לאוברקלוק ואני מתכנן אוברקלוק לא רצחני אבל מכובד. עכשיו אני ראיתי שהDFI תומך ב1066MHZ בזכרונות וב1333MHZ במעבדים, אני מתכוון לנסות להגיע עם הזכרונות לכיוון ה1200, זה לא יגביל אותי? מה שכן, בDFI יש יציאת אודיו גם אופטית וגם קואקסיאלית שזה משהו שחשוב לי. שניהם עולים בדיוק 750, לא שקל פחות ולא שקל יותר. בדיוק. לכן עוד יותר קשה לקבוע מי עדיף מה אתם אומרים???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב באייבורי וכשבאתי הביתה שמתי לב שהזיכרון במיפרט הוא DDR3 1066MHZ ולא כמו שחשבתי במהירות של 1333 האם שווה לי לבטל את העיסקה ולקחת מחשב אחר עם זיכרון במהירות של 1333. או להשאיר את העסקה על כנה כי אין כל כך הבדל? אני רוצה לציין שאינני מתכוון לשחק במחשב. מערכת ההפעלה תיהיה XP ובעתיד אני אתקין עליו WINDOWS 7. הלוח אם הוא GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE ומעבד הוא ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לנצל את זה שאחי נמצא בארה"ב בתקופת BLACK FRIDAY לשדרוג מערכת. מה עדיף בימינו, HASWELL או IVY BRIDGE-E? תושבת 1150 או 2011? שני המעבדים עולים בערך אותו דבר ב-newegg. בכללי כדי שאני אדע להתאפס על עצמי, הרבה זמן לא התעדכנתי בעניינים. גם אם יש בעיה ידועה עם אחד מהם.. משתמש PC כבד, כולל פוטושופ, CAD, והרבה EXTRACT של RAR'ים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המחשב שלי למעבד Q9400 במקום E6400. אבל נוכחתי לגלות שהלוח אם ASUS P5WDG2 WS PRO לא תומך בדגם המעבד הזה (Q9400) אלא עד Q6700. לכן נותרתי עם המעבד Q9400 ואני רוצה להרכיב אותו על לוח אם טוב שיריץ לי משחקים כבדים (The witcher 2,arcania ...). יש לי 4 אופציות: 1. לוח GA-P41T-USB3L Gigabyte.יש בו שני DDR3 עד 8 GB. 2. לוח Gigabyte GA-EP35-DS4 יש ארבע סלוטים DDR2 עד 8 GB. 3. לוח GA-X48-DS5 Gigabyte יש ארבע סלוטים DDR2 עד 8 GB. 4. לוח GA-P43-ES3G Gigabyte יש ארבע סלוטים DDR2 עד 16 GB. מה כדאי לבחור??? ??? הנה הלינק להשוואה: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3484,2766,2744,4027,3332
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את המעבד E8500 כפול ליבה, כל ליבה במהירות 3.16GHZ. יצא לי להתקין את ויסטה מספר פעמים ובאחת מהפעמים כשהסתכלתי על ה-properties אני ראיתי שמהירות אחת הליבות ירדה ל-3.0GHZ והשניה נשארה באותה המהירות. הורדתי כלי של אינטל שבודק את הליבות ומבחינת הכלי הכל בסדר. חשבתי באמת שזו בעיה בויסטה. התקנתי ווינדוס 7 וגם שם אותה הבעיה. ליבה אחת איטית יותר מהשניה. מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד, הכולל מעבד Intel Core i7-4700HQ במהירות של 2.40 GHz. כאשר המחשב הנייד מחובר לחשמל, המעבד עובד במהירות מקסימלית ולמחשב יש ביצועים טובים. אולם כאשר הנייד עובד על סוללה, המהירות שלו הנה שליש. הביצועים של המחשב איטיים למדי. כיצד ניתן להגדיר את המעבד, לעבוד תמיד במהירות המקסימלית.. גם על סוללה? ניסיתי להיכנס ל-Power Options ולהגדיר את הביצועים תמיד למקסימום, אך ללא הועיל. אשמח לעצה בעניין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-