מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
השמועות והמשאלות מסתמנות כנכונות - ומעבדי הדור התשיעי של אינטל אמורים להציע לצרכנים מאפיין שנראה בפעם האחרונה בשוק המיינסטרים אי שם בעידן ה-Sandy Bridge לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
-
-
האים המעבד הזה מתאים ללוח אם ASUS RAMPAGE X48 כי ממה שהבנתי הוא מתאים לשרתים וכו... ובנוסף האים המעבד הזה הכי חזק לתקופתו לתושבת 755אשמח להסבר מפורט תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפי הבנתי, המעבד שלי (Phenom II X4 840) תומך בזכרון DDR3 1333Mhz. מכיוון שכך, האם יש משמעות לזכרונות מהירים ממהירות זאת? או שיהיה מדובר בבזבוז, שהרי ממילא המעבד לא יכול "להתמודד" עם אלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASROCK 945G CONROE ואני מתכנן לקנות HD6850 .. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=172 לא הצלחתי למצוא האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם..? מכיוון שהוא PCI-E.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי, זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...) מעבד - Q660 זכרונות - 4GB DRII 800MHz מארז - Antec P180 כ. מסך - 8800GTX אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI. ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור... ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח) אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיס…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני חם על להחליף מערכת מחשב ולאט לאט אני בונה לי מפרט.. אחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי את המעבד בלי קירור מובנה, הכוונה ל- TRAY המטרה היא לקנות את המעבד AMD PHENOM 2 955 ולשים לו קירור MUGEN 2 אז השאלה שלי היא האם קיים מעבד כזה בלי קירור מובנה? תודה לעוזרים!! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה לא טיפשית מידי. נניח שמחשב עובד לאט מידי לטעמי, לוקח יותר מידי זמן למחשב לעלות ולתוכנות להפתח. איך אני יודע אם הבעיה נובעת ממהירות מעבד או מחוסר זיכרון? האם, בלי לדעת נתונים אלו, יכולתם לבצע איזה בדיקה שתצביע מה הגורם שמאיט מביניהם? תודה, אורן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה מעבד מתקדם יותר ושיתן יכולות גרפיות עדיפות על הקיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב עברתי על הזיכרונות וראיתי את אלה: http://ksp.co.il/?uin=14965 http://ksp.co.il/?uin=16722 לפי מה שאני רואה שניהם זהים אולי יש הבדל ואני לא יודע מה ההבדל ומה הייתם לוקחים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לשדרג את זיכרון המחשב שלי מ-2GB ל-4GB. חשבתי לקנות G.Skill RipJaw 1600Mhz CL9 ב-230 ₪, אך לאחר קריאה בנושא יש לי כמה שאלות על כדאיות הרכישה. ראשית כיום יש לי זיכרונות CL7 ורציתי לדעת אם החלפה לזיכרונות של CL9 לא תפגע בהמהרה שעשיתי למעבד שלי שהוא Athlon X3 425 2.7GHz @ 3.4Ghz. שנית רציתי לדעת אם באמת כדאי ללכת על מודול אחד של 4GB במקום שניים של 2GB. שתי האפשרויות הם באותו מחיר עם אותם נתונים. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומה עדיף לעריכת וידאו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה נותן בוסט יותר למישחקים , הQ8300 או הQ8400 ? כרגע יש לי E6500 שלא ממש חזק , האם Q8300 ישפר לי משמעותי? לא חושב על הQ9500 ,Q9400 . רוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-