עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי שני סטיקים של 512 של קינגסטון, ואחרי שהמחשב התחיל לעשות בעיות הרצתי Memtest. הופיעו כמה שגיאות, ואני רוצה לדעת אם זה מכוסה מבחינת האחריות, ולא רק מקרים שבהם הזיכרון הלך לגמרי. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by XCG120,

האים המעבד הזה מתאים ללוח אם ASUS RAMPAGE X48 כי ממה שהבנתי הוא מתאים לשרתים וכו... ובנוסף האים המעבד הזה הכי חזק לתקופתו לתושבת 755אשמח להסבר מפורט תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by netanel1234,

שלום, מעוניין לרכוש מחשב עברתי על הזיכרונות וראיתי את אלה: http://ksp.co.il/?uin=14965 http://ksp.co.il/?uin=16722 לפי מה שאני רואה שניהם זהים אולי יש הבדל ואני לא יודע מה ההבדל ומה הייתם לוקחים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pazer005,

לא שאני צריך את זה או משהו כזה, אבל אם על כל לוח יש רק 4 מקומות לשים זכרונות ואין סטיקים של יותר מג'יגה, אז האם לא ניתן לעבור את ה-4?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yousux,

שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי לוח אם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2878 ומעבד Q6600 רציתי לדעת אם זיכרונות 1066 יעבדו

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cyron,

שלום יש לי בעיה מתמשכת של ריסטרטים פתאומיים, המחשב "קופא" ומופעים מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת בעזרת פורום תמיכת טכנית כבר בדקתי ספק, זכרונות, כ.מסך, HD, עדכנתי דרייברים ועשיתי כמעט כל דבר אפשרי ללא הצלחה... חשבתי אולי שהבעיה נובעת מהמעבד או לוח האם, רציתי לדעת אם יש דרך לוודא את תקינותם ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, יש לי 128 MB של זכרון RAM, אין לי מושג מאיזה חברה הוא, ובאיזה מהירות הוא עובד (נראה לי שהוא SDRAM) פתחתי את המחשב, ועל הזכרון לא מצויין כלום.. (אין לי את המסמכים של המחשב, קיבלתי אותו בזמנו מהעבודה, ואין לנו שם רפרנס בקשר לזה..) האם יש דרך לדעת איזה זכרון יש לי ? מכיוון שאני רוצה להרחיב ל 512 MB, ואני לא רוצה לקנות סתם זכרון שלא יתאים למחשב שלי ויתקע אותו. מידע נוסף : פנטיום 3, 550 לוח אם Aopen ax63 pro. בתודה, אריק.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by guuner,

במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Joshua_G,

האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לBLACK OPS צריך מעבד עם 2.6GHZ מינימום כפול ליבה. שלי תקוע על 2.0(E6300 עם OC ממש קטן כי הלוח מגביל). למקרה הכי גרוע שבאמת אצטרך לשדרג: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪689 _________________________________________________________________________________ מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪328 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2008 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪392 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 משחה טרמית OCZ Freeze…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by regev_k,

היי , כיום ברשותי זיכרונות CORSAIR 3000MHZ DDR4 אני מעוניין לשדרג לדור החדש את המערכת כגון מעבד לוח וקירור. האם כדאי לשדרג ללוח עם תאימות ל DDR4 או לחכות ל DDR5? האם המהירות של הזיכרונות לא יגרמו לצוואר בקבוק? כרגע אני עם : I7 8700K , Z370 AROUS ULTRA GAMING , קירור של AROUS , MSI 3070RTX

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lmlm,

כולם יודעים שבשנה הבאה ברבעון השלישי יחד עם יציאת K8L (או ברצלונה) יוצא AM2+ שאמור להתאים לו וAM3 יבוא במשך, אבל עכשיו מתברר שAM3 נדחה לחציון השני של 2008 הסיבה של AMD לדחייה בגלל שהמעבר שלה לDDR3 לא יקרה אחריי החציון השני של 2009. מתברר גם שAMD תעבור לתהליך 45NM בזמן הזה, זאת אומרת שיש מצב שמעבדי K8L ייצרו גם ב45 NM מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35211 AMD מפגרת מאחוריי אינטל :-\

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. השמועות והמשאלות מסתמנות כנכונות - ומעבדי הדור התשיעי של אינטל אמורים להציע לצרכנים מאפיין שנראה בפעם האחרונה בשוק המיינסטרים אי שם בעידן ה-Sandy Bridge לכתבה

18. Started by Moooshe,

לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כיום יש לי מעבד Q6600 עם 4G זיכרון DDR2 האם יורגש הבדל גדול והאם כדאי להחליף למעבד I3 עם 4G זיכרון DDR3 כמובן שיוחלף גם לוח אם-מבקש המלצה ללוח ":גיגהבייט" עם USB3 וSATA3 עם כרטיס מסך נמובנה ביציאות DVI וHDMI

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by michmoch,

שלום רב. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט ??? בין מעבד 4 ליבות Q9300 למעבד 2 ליבות E8400. הבנתי כי 4 ליבות מתאים לריבוי ישומים. מה הכוונה המעשית ב"ריבוי ישומים" ? פתיחת מס' רב של דפי אקספלורר ? עבודה אקסל, ווורד , אינטרנט וסריקה בתוכנת אנטי וירוס במקביל ?? מה ההבדלים המעשיים בין 2 ל- 4 ליבות ? והאם זה נכון ש- "עדיף לקנות 4 ליבות במחשבה לטווח הרחוק" ?? ( כדי "למשוך" עוד שנה שנתים עד להחלפת המחשב או שדרוגו) לא מתוכנן OC , לכן אין צורך להתייחס לנתון זה בדגמי המעבדים הנ"ל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אחד- למליון,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה

22. Started by Crapy,

יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MONORAIL,

שלום לכולם! הצלחתי להבין שהאות A אחרי המעבד מסמלת שהוא עם ליבת נורתווד. מה פירוש האות B? (מופיע בטבלת השוואת המחירים באתר). בנוסף - מישהו יכול להסביר לי למה מחירי מעבד 2.4 גבוהים משמעותית ממחירי מעבד 2.53? (הגיון פשוט אומר יותר מהר=יותר כסף אבל כנראה שאני טועה בגדול...). ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Belgid,

שלום חברים, יש לי אפשרות לרכוש זכרון מ-BestBuy דרך מישהו שמבקר בארה"ב. סיננתי את זכרונות ה-16GB שלהם והגעתי ל-2 תוצאות הכי זולות עם דירוגים טובים: Corsair - Vengeance CMZ16GX3M2A1600C10 PNY MD16384KD3-1600-X9 וזה העמוד הכללי מסודר לפי מחירים, למקרה שצריך. נראה של-PNY תזמונים נמוכים יותר, אבל לקורסייר מהירות כללית גבוהה יותר (לפי ביקורות). לא הכי מבין בתחום, אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dj_Rabi,

דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.