מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף מעבד וזכרונות, צריך המלצות לשידרוג . מערכת הפעלה שלי ווינדוס XP professionl 32 BIT לוח אם מיסוג ASUS P5QL-E CHIPEST INTEL P43/ICH10R system bus -1600(oc)/1333/1066/800MHZ כרטיס מסך ASUS 9600GT אני מעוניין להחליף מערכת הפעלה בעתיד לווינדוס 7 64bit חשבתי על מעבד QUAD השאלה איזה מהם יעבוד הכי טוב ? זכרונות 1066 MHZ משתמש למשחקי רשת, תקציב עד 900 ש"ח פחות או יותר למעבד. אשמח לקבל עזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לנו מחשב עם לוח אם עבור התושבת הישנה. כרגע המעבד הוא E4300 וזיכרונות DDR2. הלוח תומך גם בזיכרונות DDR3,יש לו סלוטים מיוחדים לכך בנוסף. האם כדאי לשדרג אותו למעבד חזק יותר שמתאים לתושבת הזאת? האם כדאי להחליף את הזיכרונות ל DDR3? האם יהיה שיפור משמעותי בשימוש במעבד מרובה ליבות חלש יחסית או כפול ליבות חזק? או שפשוט למשוך איתו שנה-שנתיים ואז כבר להחליף את הלוח/זיכרונות/מעבד, למשל למשהו מהסדרות החדשות שיצאו עם כרטיס גרפי משולב. השימושים הם פשוטים למדי, גלישה,אופיס,סרטים וכדומה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי וראיתי את זה במחיר משתלם:http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 האם הלוח תומך באוברקלוק? ורציתי לדעת איזה שיפור יהיה מSLI של שני evga 8800gt 1gb
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח סביר ל-E6300 לעבודה משרדית ועיבוד וידיאו ביתי. משחקים לא בכיוון ולכן כמעט כל כרטיס מסך עם יציאת DVI מתאים לי. ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ברוב המפרטים הזולים לוח האם המוצא הוא Asrock ConRoexFire-eSata, כ-550 ש"ח. היתרון שלו יחסית למחיר הוא CrossFire, תמיכה ב-Raid, פורט Firewire ו-eSATA. החסרון שהוא מבוסס על 945P ולכן תומך רק ב-DDR667. כמו כן יכולות ה-OC שלו פחות מבסיסיות (אין שליטה אמיתית על המתחים). יש לי זיכרון Crucial Ballstix 2x512 DDR2-800 4-4-4-12 (נקנה ב-$87 ב-eBay, כולל משלוח...). חשבתי לעלות ללוח חזק יותר מבוסס P965 כדי לנצל את הזיכרון כיוון שנראה לי שבעבודה עם וידיאו צריך רוחב סרט גבוה אבל כל הלוחות מתחילים ב-800 ש"ח, כמו GA-965P-S3, שאין לו Firew…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתהליך בניית מפרט. מנסה לבנות מחשב שקט עבודה ככל הניתן. לוח שתומך עד 2666 מהץ , ללא אובר קלוקינג. מנסה למצוא את הקומבינציה של המהיר ביותר בתדר הסטוק המירבי לוח עם cl נמוך יחסית. יש ביניהם שעובדים עם המתח הבסיסי 1.2 וולט ואחרים, שכנראה הומהרו אל ידי היצרן, עם 1.35 וולט. ראיתי כאלו עם 1.35וולט עם cl נמוך יחסית ל 2666. ממה שקראתי ככל שהמתח גבוה זה מעלה במקצת את החום של הזיכרון. היות ואני מחפש מחשב שקט שזה גם אומר פחות חום בתוכו אני בדילמה סביב הנושא. כלומר האם ללכת על 1.2 וולט ולהפסיד קצת ב cl , או להיפך. אשמח להבהרות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים שכל אחד 8 גיגה. HyperX fury DDR4 8G. יש לי עוד סני סטיקים פנויים. רציתי להוסיף עוד סטיק אחד של 16 גיגה. כדי שבעתיק אוסיף עוד אחד של 16. האם אפשרי? האם זה משנה ה CL שיהיה אותו דבר כמו של הזיכרון שכן קיים במחשב? אני מתכוון לקנות מ KSP (בגלל המיקום), אז אם למישהו יש המלצה/קישור למשהו שקיים שם אודה לו. אני גם רוצה להוסיף הארד דיסק של SSD 120G . וגם כרטיס מסך שיתאים ללוח אם/מעבד ויפעיל משחקים בצורה טובה. אז אודה לכם על המלצות גם לגבי זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא אם הלוח GA-P35C-DS3 תומך בDDR3 במהירות של 1333Mhz כמו שרשום עליו ??? בנוסף, במידה ואני קונה ומרכיב כזה זיכרון (כרגע יש לי 2x1GB 800Mhz DDR2 CL4) ומעיף את מה שיש לי כרגע , האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות בביוס ?? * הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 2X2GB DDR3 1333Mhz תודה רבה על העזרה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש איזה שמועות באינטרנט, שמערכות מחשב שנועדו למעבדי SandyBridge החדשים עושים בעיות אם צורכים יותר מ-1.5V. אם זה נכון, אין הרבה מבחר לזכרונות שיפעלו במהירות 1600MHz , ויצרכו 1.5V. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 512 של קינגסטון, ואחרי שהמחשב התחיל לעשות בעיות הרצתי Memtest. הופיעו כמה שגיאות, ואני רוצה לדעת אם זה מכוסה מבחינת האחריות, ולא רק מקרים שבהם הזיכרון הלך לגמרי. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלה בחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות.. רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות? מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל? הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוטה יותר לכיוןן של ג'יגה בייט אבל אני לא מתמצא בדגמים של אינטל. אז תמליצו לי על לוח טוב (שאם אפשר בבקשה יתמוך ב-AGP8) ושלא יעבור את ה-700 שקל !. ד"א זה לP4. ואם אפשר תפרטו עם מה הלוח בא אונבורד. תודה לכולכם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה. ראשית, רציתי להודות לכם על האתר הנפלא. נעזרתי בו רבות. 2. שנים רבות אני עובד עם זיכרון קינגסטון ומאד מרוצה. כעת, ראיתי והמליצו לי על CRUCIAL. רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה הנ"ל? טובה, או לא מומלצת או לא? והאם היא יותר טובה והמוצרים יותר אמינים, או קינגסטון יותר? האם יש הבדל ביניהם, ומה יותר טוב. בתודה ובברכה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL 466 גולדן דרגון 256X2 ואני רוצה להוסיף זכרון ל 1 גיגה אני מתלבט אם לקנות את אותו זכרון ולהגיע לגיגה או להחליף לזכרון מהיר יותר בנפח של גיגה אז חשבתי לקנות את ADATA 512X2 במהירות של 500 מה אתם אומרים? יש לי תקציב של 1500 שקל בערך אני צריך עזרה והמלצות המערכת היא ל OC ומשחקים
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המעבד CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU צריך דעה אם הלוח אם הזה טוב או שיש משהו אחר טוב יותר אבל לא יקר Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) זה הזיכרון Memory : DDR-RAM 512MB 400 מארז פשוט..שמתאים.. ואני צריך ספק כוח אני לא יודע איזה..אם אפשר שם חברה גודל או משהו שיעזור לי תודה !! (BUNNY) שלח אותי לפורום זה ועזר לי בבחירת החלקים..צריך דעות נוספות..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-