עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guuner,

במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות בהנחה שזה המחשב שאני קונה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box Kingston KVR1333D3N9/4G Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB PCIe Antec Sonata III 500W חשבתי על: Gigabyte GA-P55-UD6. יש המלצות למשהו יותר טוב, או יותר זול ומספיק טוב? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by thepike7,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK 945G CONROE ואני מתכנן לקנות HD6850 .. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=172 לא הצלחתי למצוא האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם..? מכיוון שהוא PCI-E.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אינטל הולכת להחזיר את הG4560 תחת השם Pentium Gold G4560 וזה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי אותם עושים. במקום להוציא את הפנטיומים החדשים בתדרים קרובים לI3 הקודמים (והפעם לשם שינוי לא תהיה קניבליזציה כי ה I3 יהיו מרובעי ליבה) ולסוקט החדש הם מוצאים את אותו מעבד, ללוחות אם הישנים וללא תמיכה בלוחות אם החדשים (מיקומי פינים שונים). כאילו שזה לא מספיק מבלבל עם 1151 ו1151-V2 אז גם יוצאים מעבדים חדשים- ישנים לסוקט הישן והמת https://www.techpowerup.com/237577/intel-to-rebrand-pentium-kaby-lake-processors-as-pentium-gold

7. Started by אלול,

יש לי ברשותי כמה כרטיסי זכרון מלאים בתוכן חלקם ללא גיבוי שיום אחד פשוט "נדפקו" והפסיקו לפעול, לא עולים במחשב ולא בפלאפון רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה עושים בכזה מצב, אם יש דרך להחזיר אותם לפעולה , וכן אם יש דרך לשחזר תוכן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yossi555555,

שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לגימינג יותר כבד ולהחליף כרטיס מסך כרגע יש לי 6870 HD ואני רוצה לעבור רמה אחת מעל ל 270X או GTX 760 הבנתי שהמעבד שלי קצת חלש I3 2120 ואני צריך מעבד חדש או I5 או I7 התקציב 1000-1100 ₪ עבור מעבד השאלה זה סדרה גבוהה בI5 או נמוכה בI7 אני צריך גם המלצה ללוח שיהיה FULL ATX עם כל הפצירים והיתי רוצה להבין למה H או Z 87 הם טובים יוותר לגימינג מציפסטים אחרים אחרי שראיתי שהרבה חברות מכניסים פיצרים לגימרים רק מהציפסטים האלה ומעלה ? והרבה גימרים בוחרים אותם והתקציב ללוח הוא500 ש"ח בקצרה מה הלוח המושלם לגימינג ב 500ש"ח ? שהיה FULL ATX עם הכנה לCROSSFIRE ומה מעבד שצריך להיות עליו כדי שיתמוך בכרטיסים ברמה הגבוהה תודה את הכל אני רוכש באילת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברים, לאחר הרבה מחשבה בבחירת (וקריאת חומר בנושא) לוחות אם החלטתי ללכת על ASRock Z68 Pro3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15661 שמחירו היה 644 ש"ח. אך לאחר שהחלטתי להזמין גיליתי לפתע כי המחירו קפץ ל702 ש"ח. עכשיו אני בהתלבטות האם כדאי להוסיף עוד 60 ש"ח וללכת ללוח אם GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15853 שעל פניו נמצא כבר בקטגוריה אחרת? מה אתם אומרים? האם כדאי או להשאר עם ASROCK?

10. Started by hen1235,

יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by etay44,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הרכבתי מחשב לפני כחודשיים עם לוח אם gigabyte x58a udr3 revision 2 ומערכת הפעלה חלונות 7. לפני חודש כרטיס הרשת on board של REALTEK לא זוהה. גם בביוס הכרטיס לא נראה. מערכת ההפעלה מנסה לחפש את הכרטיס ובדרך אני חוטף מסכים כחולים. פרקתי את לוח האם מהמארז ושלחתי למעבדה. הם החזירו לי אותו תוך יום בטענה שהכל תקין. הרכבתי את הלוח אם בבית ואכן הכרטיס רשת זוהה מיידית. לפני שבועיים שוב אותו סיפור. הפעם חפרתי קצת באינטרנט והתברר שהבעיה לא בלוח אם אלא בכרטיס רשת עצמו - בזמן שחלונות 7 עובר למצב SLEEP גם הכרטיס רשת עובר למצב "שינה". הבעיה מתחילה בכך שהוא לא מצליח "להתעורר". חפרתי קצת ברשת ומצאתי פתרון : הדרך להעיר אותו במקרה כזה היא לנתק את המחשב מהחשמל ולנתק סלוט אחד של זכרון ram. עשיתי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חשבתי להשתדרג מה-E8400 שיש לי לאחד ממעבדי Core i5 היות ואני מעוניין לקבל כוח עיבוד יותר גדול ולהעלות את ה-FPS במשחקים כבדים. אני מעוניין לקבל ביצועים מרשימים באופן משמעותי. התקציב הוא 2000 ש"ח ללוח אם, מעבד וזיכרונות (כרטיס מסך אשדרג בהמשך).

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MONORAIL,

שלום לכולם! הצלחתי להבין שהאות A אחרי המעבד מסמלת שהוא עם ליבת נורתווד. מה פירוש האות B? (מופיע בטבלת השוואת המחירים באתר). בנוסף - מישהו יכול להסביר לי למה מחירי מעבד 2.4 גבוהים משמעותית ממחירי מעבד 2.53? (הגיון פשוט אומר יותר מהר=יותר כסף אבל כנראה שאני טועה בגדול...). ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט? אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by uzi4u2,

צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511339.msg4376124#msg4376124 לטאבלט ViewPAD10 שמריץ WIN7, איזה דגם מעבד עדיף מבחינת ביצועים נטו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש בקרוב ותיכננתי לקנות את הלוח אם Gigabyte Z68X-UD4-B3 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3849#sp) אבל בפורום מפרטי מחשב אמרו לי שעדיף לי לקנות את הלוח אם הזה ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Extreme3%20Gen3) המחשב יהיה עם המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 כרטיס מסך - אני עדיין לא סגור איזה מערך כרטיסים אני יעשה, GTX560 Ti SOC SLI או HD6950 CF ספק כוח - Corsair AX 750W Gold

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה . יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי. על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק? על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula . אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שי…

22. Started by topcat115,

יש לי מעבד Pentium 4 3Ghz והוא מגיע לחום של 60 מעלות המאוורר שלו מראה על כ1800 RPM. זה תקין? צריך להחליף לו מאוורר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by XCG120,

האים המעבד הזה מתאים ללוח אם ASUS RAMPAGE X48 כי ממה שהבנתי הוא מתאים לשרתים וכו... ובנוסף האים המעבד הזה הכי חזק לתקופתו לתושבת 755אשמח להסבר מפורט תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ssib,

היי לכולם צריכה זכרון גדול ומהיר ל- HTPC שאני בונה על בסיס אינטל דואל קור האם 2 ג'גבייט יספיקו? ואז, האם ללכת על : Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 או שאולי משהו אחר? ותודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GuyG,

אני קונה מחשב חדש עכשיו ומתלבט בין שני לוחות האם האלה: Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P31-DS3L הבנתי שההבדל העיקרי בינים הוא התמיכה ב 8GB וה OC היותר טוב ב P35.. זה נכון ? יש עוד הבדלים? עכשיו, אני מנסה לחסוך בכסף איפה שאפשר. אני לא כזה גיימר (משחקים בינוניים מינוס), בעיקר מולטי טאסקר.. לא מתכנן OC. מתכנן הרחבת זיכרון ל 4GB בעוד שנה-שנתיים (לויסטה), אבל לא יותר מ 4 .. עוד דבר אחרון, מישהו יודע אם יש להשיג את ה P31 בגרסה שיש לו 6 כניסות USB מאחורה ? תודה..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.