מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מפרט בצד. black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%. במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%. (גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.) לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד. חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה: 1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח 2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם. 3. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את העזרה שלכם. יש לי את לוח האם הזה : http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=228 ויש לי 3 שאלות (מצטער אם הן טפשיות) : 1. האם אני יכול לקנות סטיק אחד של 2GB זכרון ולהשתמש בו או שאני חייב לקנות 2 סטיקים של 1GB ? 2. כמה זיכרון מקסימום אני יכול לשים בו ? 3. האם זכרון DDR2 מהירות 800MHZ יעבוד בו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש I3540 4 GB DDR3 1333 GIGABYTE H55-UD2H דיי סטנדרטי אבל אמור לעבוד טוב שנינו עובדים על תוכנות של ADOBE לי יש E8400 הוספתי לא מזמן 8 GB אבל גם לפניי שהוספתי משום מה המחשב שלי עובד יותר חלק מאצלה האם יכול להיות ? לי יש WIN7 64 BIT ULTIMATE לה יש win7 enterprise 64bit
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגיע אלי 2 סטיקים של Kingston HyperX 4gb 1600Mhz CL9 והוספתי אותם ל 4גיגה שכבר קיימים במערכת. לאחר שימוש של כמה ימים בפוטושופ cs5 בגרסת 32 ביט גילית שהוא תומך בעד 6gb בזיכרון , רק כאשר עברתי ל 64ביט ראיתי שהוא יודע לנצל את כל 12gb הזיכרון בצורה יפה ובאמת אפשר לעבוד . כמובן שכל המערכת היא windows7 64bit - אבל בפעולות יום יומיות לא הרגשתי שינוי כלכך. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני מתלבט בין amd phenom ii x4 925 לAMD Athlon II X4 640 מה עדיף מבחינת עלות/תמורה ודבר שני זה בין 2 לוחות אם הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-770T-D3L ראיתי שGigabyte GA-MA78LMT-US2H מומלץ פה בפורום אבל כשראיתי את התכונות שלו שמתי לב שהוא כולל כרטיס מסך מובנה וכמה שאני מבין כאשר יש בלוח אם דברים מובנים זה מוריד מהביצועים שלו וגם הוא MICRO ATX הדבר לא יגביל אותי בעתיד אם אני ירצה לשים גוף קירור מסיבי למעבד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת איך אני יודע מהירות של מעבד...ז"א אם פעם פירסמו מעבד, במהירות לדוגמא של 3Gh ויצא משחק שבדרישות כתוב 2.8Gh אז ידעתי אם זה תופס או לא... אני עומד לקנות מעבד i5 במהירות של 2.53Gh עם טורבו או משהו כזה...ויש משחק שדורש 2.8Gh (בלי דרישה מסויימת למעבד מסדרת i..)...השאלה אם זה יעבוד בכלל? איך אני יודע מה המהירות הכללית שהמעבד שלי יוכל להגיע? אם זה רלוונטי...זה המעבד שאני קונה. Core i5 2.53GHz 460M אשמח לתשובה המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי שיש לי במחשב הנוכחי כרטיס זיכרון (2 ג'יגה) של קינגסטון בעוד שמסתבר שיש לי כרטיס זיכרון של value OCZ 2 GB 800mhz DDR2 5-6-6-18 יותר נכון 5-6-6-15 ומסתבר שכרטיסי זיכרון של OCZ לפחות מאותו סוג לא זמין בכל חנות ומקום וגם יחסית יקר לכרטיסים של חברות אחרות (למשל קינגסטון או G.SKILL) השאלה שלי היא כזו אם אפשר לשים כרטיס של חברה אחרת בעל מפרט זהה למשל של G.skill או של קינגסטון ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל....? נשמע קצת מופרך לא? אבל עדיין זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
:s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני קונה מחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני מתלבט בין 2 המעבדים. אני יודע שהאינטל אמור להיות טיפה חזק יותר, אבל הוא גם עולה קצת יותר בהתאם.. רציתי לשאול אתכם אם שווה להשקיע את הסכום הנוסף או לא? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2 ₪396 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1299 לעומת מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-D3L ₪353 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1082 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לא כללתי בהשוואה זכרונות, ושמתי גם גרסאת TRAY כי לא משנה מה אני אבחר אני אקח אותו קירור(קירור צד שליש…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד קונה מחשב של AMD . ורציתי לדעת באתרים של הלוחות אם של AMD תמיד מצויין שהם תומכים ב CROSSFIRE ובלי שום קשר ל SLI של NVIDIA על המחשב שאני קונה יהיו מותקנים 2 כרטיסי מסך של NVIDIA ה 460 GTX , יש סיכוי שהם לא יעבדו כי הלוח תומך בCROSSFIRE ? ככה זה רשום גם באתר של GIGABYTE וגם באתר של ASUS מה הולך פה ? כרטיסי מסך של NVIDIA יותר לא עובדים עם AMD? רק ATI? הלוח שיהיה מורכב אצלי הוא של GIGABYTE דגם AMD GIGABYTE 890XA-UD3 AM3 בבקשה בלי המלצות ללוחות אחרים וכדומה , רק רוצה לדעת עם כרטיסי NVIDIA עדיין פועלים על לוחות של AMD כ SLI תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת AMD עם לוח אם GIGABYTE עליו קיים כ.קול של ATI לפי מה שהבנתי עדיף לקנות כ.קול חיצוני כדי לחסוך במשאבים של לוח האם האם זה נכון ואם כן כמה זה משמעותי ועל מה זה משפיע ?? האם שווה להשקיע 240 שח על כ.קול חיצוני ולעזוב את המובנה לנפשו ? (יחס עלות תועלת) תודה לכל העונים שי מילגי
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II X4 925 לפי הX4 הוא מורכב מארבע ליבות אבל ראיתי בכמה תוכנות שיש לי רק 2. בצג המשאבים של Win7 כתוב רק על 2 וגם בגאדג'ט מסויים שמפרט שימוש וטמפ' של כל ליבה מראים רק 2. יש מצב שהוא לא מזהה חלק?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-Core i7 860 ולפי מה שהבנתי המכפלה שלי פתוחה היות ואני יכול לשחק עם ערך המכפלה. אז מה הקטע של מעבדי ה-K כמו ה-875K בניגוד ל-Core i7/i5 הרגילים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אחד מוכר לי מעבד CORE X980 מחו"ל,יום אחד מעבד התקלה ואם אפשר זה נותן להחליף מעבד 980 בארץ? אני נאלץ לדעת אם מעבד חוקי? תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב כמעט 4 שנים : Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ LGA775 Intel DG33FB 1333MHz Nvidia 8800 GT 2Gb - RAM ועובד עם Windows XP אני מעוניין לשדרג את המעבד, אולי להוסיף קצת זיכרון, אין לי כסף כרגע למחשב חדש. האם אני יכול לרכוש כל מעבד אשר יש לו תושבת 775 ? עיקר השימוש שלי הוא אינטרנט, אופיס ומשחק Call Of Duty! כיוון שהזמנתי כבר את המשחק החדש שאמור להגיע בשבוע הקרוב, ממה שראיתי ברשת לא בטוח שהמעבד שלי יספיק ולכן אני בודק את האפשרות לשדרג אותו. התקציב שיש לי הוא באיזור 700 ש"ח, כמובן שאני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. אודה לכם על עזרתכם בנושא, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 .. רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני קניתי השבווע מחשב חדש. לוח אם של ASUS P6X58D PREMIUM, I7 950 מעבד KINGSTON HYPER-X 1600 MHZ זכרונות עכשיו ב BIOS אני רואה 6GB וגם כן נCPU-Z אבל שאני נכנס בווינדווס איפה שרואים כמה זכרונות יש לי אז אני רואה 4 וגם שאני פותח TASK MANAGER אני רואה שהמחשב שלי עובד על 4GB מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל 6GB כי ראיתי שללא מעט יש בעיה כזאת. תודה רבה .
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מסוג gigabyte EP43-DS3 חיפשתי במנואל שלו, אני לא מצליח להבין עד הסוף. היום יש עליו DDR2 1066MHZ 2GB*2
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ. אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות. מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים. הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-