מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? יש לי מחשב פנטיום ארבע 800 מגה הרץ לוח אם אינטל 815 רציתי לדעת אני מתכנן לעבור לפנטוים ארבע אבל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך להוציא מהמארז ומה אני יכול להשאיר במארז כדיי לעבור לפנטיום ארבע למשל רק את לוח האם והזיכרונות או עוד כול מיני דברים, ( אני רוצה להשאר עם המארז שיש לי והחלקים אבל רוצה להחליף רק את הדברים הנחוצים כדיי לעבור לפנטיום ארבע ולא להוציא את הכול ולקנות חדש רק את הדברים הנחוצים כדיי שהמחשב שלי יהיה פנטיום ארבע ) ,וכמה עולים החלקים הנחוצים לפנטיום ארבע ותנו שמות של חברות טובות אבל למשל לוח אם לא יותר מאשר 1200 שקל ללוח אם.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחבר יש פנטיום 2 (אני חושב 38m זיכרון וכל המיפרט אני לא יודע בדיוק אבל זה של פנטיום 2 סטנדרט לא משו מיוחד) עכשיו התקנתי למחשב הזה כונן dvd ורואים את הסרט איטי קצת ועם מגדלים תתמונה זה יוצא מהתוכנה שרואים בה.. עכשיו מימה דבר זה נובע? תודה
-
- 12 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם. לבן דוד שלי נשרף הלוח במחשב והוא כבר רוצה טיפה להתקדם עם המחשב היה לו P4 הרגילים. עכשיו אני הצעתי לו לקנות754 AMD 3000 ולוח של ג'יגה בייט K8NS (אם אני לא טועה) ועוד זיכון 512 של סמסונג יוצא 1500 שקל. הוא קיבל הצעה מאיפה שהוא גר לקחת מעבד 3000 של אינטל לוח של ג'יגה בייט או אסוס וזיכרון DDR2 512. (דגמים מדוייקים אני יגיד לו לשאול אותם) כל זה 2000 שקל והוא נותן להם את הזכרונות RDRAM שלו (512). יש לו כרטיס מסך GF4MX, המחשב הוא לגלישה באינטנרט בעיקר, ואולי פיפא או NFS פעם ב... תודה רבה אשמח לעזרה או כוון מחשבה.
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://arstechnica.com/news.ars/post/20060411-6581.html ויש לי שאלה : מה זה הK8L של AMD :s05:
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן! אני הולך לקנות 865PE ויש לי עכשיו סטיק אחד של 512MB של 333Mhz. שווה לי להחליף עם חבר בשני סטיקים של 256MB ולהשתמש בDual Channel?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא רע http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600.html
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
AMD מנגבת את הרצפה עם המוצר של אינטל, ממש כך. חדי עין יוכלו להבחין בשיפורים, לא רק בתחום הביצועים, אלא בתחום חשוב מאד והוא תחום האבטחה וההצפנה של כל שכבות הוירטואליזציה, פתרון שלאינטל אין מענה עבורו. משכך AMD תקטוף כמות אדירה של מכירות, כיום סייבר הוא נושא מאד רגיש, מי שיש לו מענה לנושא, זוכה בעסקה:
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
[table][tr][td]Q10.[/td][td] Can PCI frequency be divided by 5 when CPU clock set to 166?[/td][/tr][tr][td]A10.[/td][td]Yes, since the CPU clock set to 166, PCI would be auto divided by 5. (166/5=33 MHz)[/td][/tr][/table] ועוד דבר, VRXP על FSB של 200 מגהרץ
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי מחשב השבוע אבל אני לא יודע עדיין איזה זיכרון כדי תגידו לי מה עדיף אני לא הולך לעשות OC והשימוש שלי במחשב זה למשחקים הכבדים ביותר אפשרות ראשונה: 2 זכרונות של-DDR CORSAIR CMX256A-3200LL 256MB 400MHZ ב-966 אפשרות שניה: 2 זכרונות של-DDR KINGSTON 400MHZ 512MB CL3A 3-3-3 ב-996 או 2 זכרונות DDR KINGSTON 400MHZ 512MB CL3 3-4-4 ב-976
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשבים מה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התגלה לי לראשונה המושג קבל נפוח. רציתי לדעת , במידה ויש לי קבל נפוח מה אני יכול לעשות ? -להחליף לוח אם זה בעיה , ומה מה הבעיה שקבל נפוח יכול לגרום? קראתי טיפה על הנושא, אבל אני רוצה לשמוע בלייב מכם.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה טוב יותר בשבילי (ובכללי).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקל תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה! כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם! הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה! ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס! מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא מבוסס NFORCE 2 אבל באתר של החברה לא כתוב כלום על DOUL CHANNEL DDR...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכור את ה KINGSTONE HYPERX 377MHZ pc3000 512X2 שלי שקניתי באמריקה לפני חצי שנה.... (הם עלו לי בזמנו 80 דולר לסטיק!!!!!!) מוזר מאוד איך המכיר שלהם הכפיל את עצמו ככה.... גם באמרקיה.... אז יש זכרונות יותר טובים מהם שאפשר להביא בתקציב של עד 350 דולר??? עדיף מהחנות הזאת- www.newegg.com תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפי הכותרת ואן תקציב תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-