מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשתדרג את המחשב, רק ראם לוח אם ומעבד, וביחד עם הספק (antec samrtblue) וכל מיני שטויות שקניתי זה יוצא 3500 וככה רק החלקים הללו עולים 2800 שקל בערך: EPOX 8K9A2 + (פורץ לי ת'מכפלה) AXP 2400 + CROSAIR PC3200 256 MB (בעתיד עוד 256) כמובן שיתלווה קירור מתאים וכמובן שהמחשב מיועד לOC עצבני (בתקווה ל200 FSB עם ירצה השם) רק אל תציאו לי את ה8RDA + היה כבר את הוויכוח...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דור ה-Core השישי של אינטל עוד לא נחת, ואנחנו כבר מקבלים פרטים ראשונים על מה שיגיע אחריו. קפיצה ל-10 ננומטר? כנראה תתעכב פעם נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8-kaby-lake-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%a9-%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ותיק יחסית, 5 שנים לדעתי. כדי לשפר את מהירות העבודה עליו, קניתי SSD בגודל 250GB. הכוונה היא להתקין מערכת הפעלה ותוכנות על ה-SSD, והשאר ב-HDD. מפרט: i3 540, 4GB RAM, gigabyte h55m-d2h כרגע מותקן windows 7 professional 32bit השאלה היא- איזו גרסה של חלונות להתקין? 8.1 WIN? הנתונים של המחשב עומדים בסף, השאלה היא האם זה ייתן לי יתרון מול 7 במחשב שכזה. או בכלל ללכת על 10. 32BIT? 64BIT? אתם הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה הזו, כי המעבד, הזיכרון ולוח האם הם לדעתי הגורמים שיובילו לבחירה בגרסה המתאימה. הרבה תודה, קובי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא שאני צריך את זה או משהו כזה, אבל אם על כל לוח יש רק 4 מקומות לשים זכרונות ואין סטיקים של יותר מג'יגה, אז האם לא ניתן לעבור את ה-4?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה ראשונה של מערכת NUC עם השבב הגרפי המובנה של AMD דלפה לרשת. https://www.techpowerup.com/238654/intel-nuc-based-on-intel-vega-mcm-leaked#g238654 הליבה הגראפית ענקית ! בערך פי 2 מליבת המעבד משמע סדר גודל של RX580, גם שבב HBM יחיד יכול לספק רוחב פס דומה למה שיש לRX580. מה שיש שם זה +- חצי *RX VEGA 64, לא ברור לי איך הם חושבים לקרר את זה ולמרות מערכת מתח מכובדת מאוד ע"פ התמונה אני לא בטוח בכלל שהיא תספיק. *גם ע"פ הגדלים וגם פרורצינלית בין גודל הHBM לליבה http://www.pcgameshardware.de/screenshots/970x546/2017/08/AMD-RX-Vega-64-und-Vega-56-Unboxed_-18--pcgh.jpg נראה סופר מעניין הכיוון הזה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב בערך 6000 בעיקר למשחקים סגור על כל המסביב אבל לא על המעבד.. INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI Lanparty UT NF4 Ultra D החלטתי שצריך לעדכן לו את הביוס בכל מקרה אני לא כל כך מצליח להבין איך לעדכן ביוס דרך דיסק כל מה שראיתי באתר של DFI זה דרך האינטרנט ודרך דיסקט אם יש למשהו מושג אשמח לעזרה בנושא
-
- 32 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי ה-Rome לשוק השרתים הושקו רשמית - ומציעים רעידת אדמה אמיתית עם מחירים תחרותיים באופן חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בביקורת האחרונה על המעבד ryzen 5600G מעבד Ryzen 5 5600G בביקורת: ליבות Zen 3 חדישות, עיבוד גרפי ותיק • HWzone דובר על עדכון ה-BIOS (פעולה פשוטה) ואני מצטט "בהזדמנות זאת לציין כי יש צורך בעדכוני ביוס לכלל לוחות האם הקיימים כעת על המדפים בשביל לבצע אתחול תקין עם מעבד ה-RYZEN 5 5600G או RYZEN 7 5700G" אבל במידה ורוכשים לוח אם שנדרש לעדכן לו את ה-BIOS ואת המעבד הזה- כיצד ניתן לאתחל את המחשב כלומר האם הלוח אם יזהה את המעבד בתצורה הבסיסית ביותר רק לצורך כניסה לBIOS אני מתעניין בלוח האם הזה: B550 AORUS ELITE V2 (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global ונדרש עדכון BIOS מס' F13 הכולל את העדכון למעבד הזה . Updat…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים שכל אחד 8 גיגה. HyperX fury DDR4 8G. יש לי עוד סני סטיקים פנויים. רציתי להוסיף עוד סטיק אחד של 16 גיגה. כדי שבעתיק אוסיף עוד אחד של 16. האם אפשרי? האם זה משנה ה CL שיהיה אותו דבר כמו של הזיכרון שכן קיים במחשב? אני מתכוון לקנות מ KSP (בגלל המיקום), אז אם למישהו יש המלצה/קישור למשהו שקיים שם אודה לו. אני גם רוצה להוסיף הארד דיסק של SSD 120G . וגם כרטיס מסך שיתאים ללוח אם/מעבד ויפעיל משחקים בצורה טובה. אז אודה לכם על המלצות גם לגבי זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-