מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שאני רואה את מהירות המעבד שלי אני בעצם רואה את מהירות הבאס כפול המכפלה. בקשר לבאס יש לי משהו , זאת מהירות , מהירות תקשורת בין רכיבים שונים במחשב שלי. אבל אני ממש לא יודע מה זאת המכפלה , אני פשוט לא יודע מה זה , מהיסוד למישהו יש תשובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתם מתכוונים לקנות מחשב ומצפים שלוח האם שקניתם יתמוך גם DDR3 . תצפו שוב. אינטל וAMD יצטרכו להוציא לוחות מיוחדים שיתמכו בו. ואם תרצו DDR3 תצרכו גם לוח אם חדש וזה גם מעבד :-X http://www.theinquirer.net/?article=32360
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גם במחשב המשחקים שלי לא רואה ניצול של יותר מ2.5GB.. לשימוש משרדי+סרטים. ומעט משחקים. האם יהיה ניצול של 4GB בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכי קרוב לI7 עם דרישות מתח סבירות ומחיר סביר ? איזה לוח אם יתאים למעבד כזה ? עד 600 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהמעבד i5 6400 הוא מהדור הכי חדש של מעבדי i5 איש מחשבים אמר לי. האם הוא מעבד חזק למשחקים כבדים? יש לי i5 6400. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו לי תתחדש, קניתי לוח ומעבד חדשים... לוח Asus P5K מעבד E8400 הכל עובד סבבה, רק שאני קצת לא מבין למה יש 3 חיישנים בשביל המעבד... וגם הטמפרטורה שונה בין הליבות ויש הבדל גדול בין הטמפרטורה של "המעבד" לליבות עצמן, הנה תמונה: מישהו יכול להסביר? וגם האם זה נכון מה שסימנתי שם... כי לא סגור על הדברים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה מעבד מתקדם יותר ושיתן יכולות גרפיות עדיפות על הקיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קרתה טעות והגיע לי הלוח ASROCK X79 EXTREME4-M במקום ASROCK X79 EXTREME4 הרגיל רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם הוא קריטי? פשוט אין לי המון זמן לחכות שיתקנו את הטעות ושהמשלוח יגיע אלי אז זה רק אם אין ברירה. לפי מה שאני יודע M זה לוח קטן יותר השאלה היא מה חסר בו שיש בלוח הרגיל? האם חיבורי ה PICE שונים? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור4 סוגי זיכרונות אז מה כדאי המחיר לא משנה אני רוצה לדעת מה הכי טוב מה יתן לי ביצועים ואפשריות יותר גדולות ב O.C 1.Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 2.G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 3. Corsair 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 4.GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי כרגע את הוינדוס שלי מXP ל7 אני רוצה להוריד DRIVER עדכני של לוח האם שלי אבל אני לא יודע איזה להוריד יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני נכנס לאתר שלהם הוא שואל אותי מה אני רוצה להוריד אני בוחר לוח אם, ואז הוא שואל אותי על סוקט וצ'יפסט, אין לי מושג איך לגלות את זה כל מה שאני יודע ומה שרואה שרשום על לוח האם זה gigabyte ga-ep45-ds3l מודה לכל מי שיכול לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שזה, תודו, לא מעט, בלשון המעטה . נקווה שיחד עם זלילת הספק יש גם תפוקה ראויה .... https://www.extremetech.com/computing/309159-report-the-10th-gen-intel-core-family-draws-as-much-power-as-an-rtx-2080
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש היום במחשב שעובד עם לוח אם של MSI מדגם P45-8D (שתומך ב4 זכרונות DDR2 ו4 זכרונות DDR3). לאחרונה רכשתי 2 סטיקים של 8GB/1600 + כונן SSD בשביל לעזור לי להתמודד עם עבודות גרפיות כבדות (כיום במערכת יש זיכרון 4GB DDR2). לרוע מזלי התברר לי שהסלוטים של הDDR3 (וגם זוג של הDDR2) שרופים ואני מחפש לוח חלופי שיוכל לתמוך במערכת הזאת (אשמח לתמיכה בSata3 אם יש חיה כזאת במאדרבורדים מיושנים כאלה). שאר חלקי המערכת הרלוונטיים הם: כרטיס גרפי geforce 9800, כרטיס קול מיושן של creative audigy ו3 כוננים קשיחים מכניים + SSD). אשמח לקבל המלצה לגבי לוח חלופי מומלץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה? ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד. מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה? מפרט: AXP2500@3200 (בעבר) G.SKILL 1024 400MHZ לוח אם ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זכרונות ה-DDR4 החדשים של ADATA יאפשרו לכם לקבל את הביצועים המיטביים במסגרת דור המעבדים הטרי של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/להוציא-את-המיץ-מסקיילייק-עם-זכרונות-ה-xpg-z1/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS כשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האם התוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה? אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסה רשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמובן שיעשה OC איך הזיכרונות האלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפעולה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד. זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות. השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור, או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות? אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה. תודה, יניב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-