עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BUNG,

לוח מבוסס 865 יתמוך בכפולי הליבה פרסלר? אפילו אם זה ידרוש עידכון ביוס...

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by R0ck,

אינני מבין זאת... רכשתי סטיק טווינמוס אחד (TMD-50B) בנפח חצי ג'יגהבייט PC3200. תזמונים 2.5-3-3-8, מתח 2.6 וולט. DIMM 1 - מסכים כחולים, קריסות עם טעינת חלונות. DIMM 2 - כנ"ל. DIMM 3 - הכל איכותי! : Ratio 3/3 גירסת ביוס עדכנית (גירסה 18) מתח למעבד 1.65 וולט. 200x10 = 2 Ghz CPU Interface - Enabled Cpu Disc. - Enabled משונה ביותר... קשה לי להאמין ששני הדימים דפוקים ורק השלישי מתפקד כראוי... בוצעו גם בדיקות עם ה Memtest, המצב היה נואש עד כדי כך שה Memtest פשוט נתקעה באמצע המבחנים. רצה חלק עם הסטיק ב DIMM 3. עיצות כלשהן? ד.א, גם עם גרסאות ביוס קודמות המצב נשאר כפי שהוא.

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by coolmeen,

שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  4. אני לא ממש יודע מזה אני מבין שזה המהירות של המחשב?! אם מישהו יסביר לי מה הם ומה הם עושים בדיוק ? [תודה]! ???

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Decktor,

החדשה על המחיר של פנטיום 4 EE הזכירה לי משום מה תקופה נשכחת: המעבד הראשון שעבר את ה GHZ היה AMD ואז אינטל היו כל כך בפאניקה לשמור על תואר מלך הביצועים שהם הוציאו לשוק מעבד לא עובד (פנטיום 3 1.13 GHZ) לינק http://www6.tomshardware.com/cpu/200008282/index.html עכשיו לעומת זאת בגלל אותה סיבה בעצם (את'לון 64) הם מוציאים מעבד במחיר עצום שאף-אחד לא יכול לחשוב עליו בתור מעבד ביתי רק בשביל לשמור על התואר נשמע דומה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים: RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200 VS RADEON 9550 128MB+1gb PC3200 ???

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by A1eX,

ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by lutsker,

שלום, אני רוצה לקנות 2x4GB למפרט חדש, רציתי לקנות את הקיט של g.skill 1333mhz אבל הוא לא נמכר בKSP . וקיט g.skill של ה1600mhz עולה ב200 שח יותר. זה משנה אם אני קונה 2 זכרונות בודדים של g.skill מאותו הסוג במקום קיט, במידה והמחשב עובר מבחן מאמץ בחנות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני רוצה לשים במחשב זכרון 4GB DDR2... מה עדיף 2X2GB DDR2... או 1X4 GB DDR2???? אין לי מושג איזו מהירות לקחת, כמה חשיבות יש לחברה שמייצרת ומה זה ה-CL הזה ??? ? אשמח אם מישהו יעזור.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mzn,

אהלן, נושא שקצת נחפר ברשת, אבל אני זקוק לתשובה שיותר קשורה לשוק הישראלי (כי לצערי המבחר אצלנו לא גדול בלוחות AMD). אני כנראה אקנה מTMS, ומתלבט בין Gigabyte B450 AORUS ELITE לבין Gigabyte X570 AORUS ELITE זה הבדל של כמעט 500 ש"ח. אני לא מתכנן שום OC ולא מתכנן להשתמש בPCIE 4 בעתיד הקרוב, גם NVME של 3,000MB\S מספיק לי מה שמפריע לי ספציפית ב450 ELITE הוא החוסר בUltra Durable Technology בחיבור הכרטיס מסך. הלוח הנוכחי של המחשב שלי הוא הסיבה שאני מחליף מחשב בעצם, כי הוא פשוט עושה בעיות ומכבה לי את המערכת מידי פעם, לא יודע אם זה בגלל התושבת או משהו שקשור לתושבת הRAM, אבל זה ללא ספק הלוח עצמו. לכן אני מעדיף להשקיע כמו שצריך בלוח, כשהכי חשוב לי זו האמינות. בהק…

11. הזמנתי שני סטיקים של ג'יגה 667 שבהזמנה רשום OCZ Gold 667. מצורפת תמונה של מהשקיבלתי שזה נראה לי דומה, אבל מסדרת ELITE ב-CL5, בעוד שהגולד ב- CL4. elite: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_system_elite_dual_channel gold: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel אולי אני טועה, אולי לא. כי הם אכן בצבע זהב, ולא נחושת, אבל זה נראה לי מוזר, כי ב-SPD הם מופיעים כ-CL5. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by saar3,

שלום!! יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון ואני מתלבט אם לשדרג לארבע. רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בי שתים לארבע ואם אני ירגיש אותו וגם אם אני משדרג אם אני חייב שזה יהיה אותו דגם ואותו חברה ממה שיש לי עכשיו.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by talgold,

שלום אני מעוניין ל שדרג את המחשב P4 2.8 לוח אם asus p4s800d זכרון ddr 400 512 raedon 9600xt בעיקרון חשבתי רק להחליף זכרון ל 1 ג'יגה אם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון......

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  14. אין לי הרבה להוסיף , חוץ משאני צריך את התגובות דיי דחוף ושיש את הלוח הזה באייבורי

• 12 תגובות
    • 620 צפיות
  15. יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by kruscal,

שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אובד עצות כבר מהעניין הזה. אז ככה לפני חודשיים בערך קניתי מחשב חדש עם מעבד e6750 לוח אם asus p5kpl-c http://www.skypc.co.il/pl_product~31143~10~0.htm כרטיס מסך 9600 palit sonic http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/12/ עכשיו העניין הוא כזה, לכרטיס מסך יש חיבור מיוחד של אודיו עם יציאת אופטית כמו שניתן לראות בקישור למטה ,אבל הוא אינו עובד משום שצריך לחבר כבל מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הכבל אינו מחובר ואיני יודע אם יש לי אפשרות לחבר אותו בכלל. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2253&page=3 הכבל בתמונה האחרונה ואני מחבר אותו לכרטיס מסך אבל ללוח אם אני לא מוצא חיבור מתאים. השאלהה היא אם יש לי בכלל חיבור מתאים בלוח אם לחבר את הכבל ואם כן אז אם אפשר להסביר לי …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לדעת זאת כי אני מתכנן לקנות מחשב ואני רוצה לדעת האם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו (אני משדרג ממחשב נייח ולכן אני רוצה לדעת האם אוכל להגדיל את הזיכרון לאותה רמה שיש במחשב הנייח או שאפשר להגיע אליה).

19. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  20. לאחר לבטים רבים החלטתי לבחור בכרטיס: ati radeon HD4850 1GB DDR3 (עדיין שוקל האם לקחת את ה4870) ההתלבטות שלי היא בין מעבד כפול ליבה לבין במעבד מרובע ליבה. הדגמים הנבחנים הם:E8500 ו Q6600 קראתי הרבה מאוד על שניהם וההתלבטות היא גדולה. הצורך שלי הוא בעיקר למשחקים ולרזולוציות גבוהות. וכמובן אם רפשר אז גם להתאים לי לוח אם. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  21. היי, זה די דחוף (עקב בלק פריידיי)... לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, רציתי במפרטים אבל שם מתייעצים על דברים חדשים... בכל מקרה יש לי מחשב משנת 2010-12 עם PHENOM או ATHLON2, נשרף לי לוח האם ועכשיו אני בדילמה. מצד אחד התקציב הוא בערך 0 ש"ח אבל אם צריך אז צריך (מה שנקרא "יעלה כמה שיעלה"), וראיתי באיביי לוחות אם דומים במחיר כולל של כ250-300 ש"ח (אחד אפילו חדש ולא משומש\מחודש), מצד שני... לא יודע... אנחנו בשנת 2020. לא ממש עקבתי אבל נדמה לי שהמעבדים היום, לוחות האם היום ובכלל החומרה אמורים להיות כמה דורות בעתיד... ואנחנו בבלק פריידיי (\סייבר מונדיי מחר). בקיצור לא יודע, אולי כדאי כבר לעזוב את הלוח אם \מעבד הזה ולקנות משהו חדש ועדכני במחי…

22. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, יש לי לוח אם של אינטל ויש לי 128 RDRAM שמחולק ל 64 ו 64 (ככה גם רשום בביוס) עכשיו, כשאני פתחתי את המארז, ראיתי שב2 סלוטים הפנויים שהיו אמורים ליהיות לי, מחוברים זכרונות שונים מה 2 RDRAM ניסיתי לנתק אותם ופתאום לא ראיתי כלום במסך! המחשב הפעיל את עצמו והכל אבל לא ראו כלום.... ורק כשהחזרתי אותם זה היה בסדר... למישהו יש מושג מה זה שתי הכרטיסים האלה?!?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by justUser,

אני מבקש המלצה ללוח ומעבד עד איזור ה 500₪ יש לי כמה דרישות לגבי הלוח: הוא צריך להכיל חריץ PCI (וכמובן PCI-E לכרטיס מסך) לתמוך בזכרונות DDR3 (שכבר נמצאים אצלי) והוא צריך להיות מיקרו ATX ללוח יחובר כרטיס מסך 4670 שישודרג בקרוב מאוד ושאר החלקים כבר קיימים (אני אפרט אם תידרשו) המחשב ישמש גם לגיימינג (לא בהגדרות גבוהות) ברזולוציה של 1680 על 1050 משחקים שמשוחקים עליו כרגע הם BF3, Tomb Raider האחרון, Bioshock Infinate ו Borderlands 2 לא משנה לי אם המוצר לרכישה חדש או משומש כל עוד יש לכם הפניה למודעה (ולא תשלחו אותי לחפש בעצמי) ואני גמיש מבחינת חנויות כלומר אין לי בעיה להזמין ברשת או ללכת לחנות פיזית אם היא באיזור המרכז, ירושלים או אשדוד תודה לעוזרים

24. Started by giloman,

ביום בהיר אחד יצא לו דום 3 וחסר לי ראם (512 ) ואני רוצה ג'יגה ראם אני שואל מה יותר טוב ADATA או TWINMOS ?

• 12 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by jhracham,

קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.