מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול, I5 760 יגביל מערך של שני כרטיסי 6850? תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בנושא של לוחות אם ולכן אני רוצה להתייעץ התכונות שחשובות לי מהלוח אם הן: 1. שיהיה תואם USB 3.0 (חשוב מאוד) 2. שיתמוך בשתי כניסות לראם (שכל אחת יכולה לקבל 4 ג'יגה) 3. שיהיו לפחות 6 כניסות USB מקדימה ומאחורה (חשוב מאוד! אם אפשר יותר בכיף) 4. שיתאם מעבדי i7 5. כניסה לכרטיס מסך אחד לפחות 6. מהחברות: ASUS and GIGABYTE 7. שיהיה בטווח המחירים 0- 560 ש"ח *תודה רבה לכל מי שיעזור ויטרח (אני ממש לא מבין בנושא של לוחות אם) אם יש משהוא נוגד את החוקים אל תנעלו בבקשה רק תעירו לי או שתתקנו זה מאוד חשוב לי) תיקנתי את הכותרת (אם עדיין יש בעיה מנהל תתקן בשבילי, תודה )
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצע לי המעבד הבא Intel Core i5 650 / 1156 Tray במחיר של 791 מה אתם אומרים על המעבד? יש מעבד אחר ששווה לשדרג אליו..דוקא של אינטל!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני נורא מתלבט האם לבסס את המפרט שלי על AMD או Intel. לפי הלך הרוח בפורומים פה, אני רואה שממליצים יותר על AMD (אותם ביצועים פלוס מינוס, בפחות כסף..). מצד שני, יותר מדי אנשים שאני מכיר שיש להם ניסיון רב בתחום החומרה ושנים של ניסיון(מהנדסי אלקטרוניקה, מהנדסי מחשבים, מתכנתים וטכנאים מנוסים מאוד) טוענים ש Intel עולים על AMD כמעט בכל קנה-מידה ואף הראו לי בנצ'מרקים המוכיחים זאת. בנוסף לביצועים, אחד הטיעונים הוא שאם ביום מן הימים תהיה לי תקלה בלוח/מעבד של AMD, זה יהיה הרבה יותר מורכב לתת לי תמיכה/החלפת המוצר מהסיבה הפשוטה ש Intel הרבה יותר נפוצים בישראל מאשר AMD. מה דעות המומחים פה בנושא?? בגדול אני מעוניין במעבד 4 ליבתי שיודע "לתת עבודה" - אני מתכוון ל…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר היה לי ניסיון רק עם ASUS.. אך כששאלתי בפורום, אישרו לי גם את אמינותם של GIGABYTE.. כשציינתי את הדגם שבחרתי (P55A-UD3) אף אחד לא אמר מילה רעה, אבל היו כאלה שהציעו חלופה פשוטה/זולה יותר (גם של GB).. לי לא היה אכפת לשלם את התוספת (הקטנה יחסית) עבור ה- USB_3.0 וה- SATA_6GB/s שבלוח שבחרתי מה עוד שלוח "מקביל" של ASUS י (P7P55D-E / LX) היה עולה לי כ-200 ₪ יותר! עכשיו כשהזמנתי את המחשב (עוד לא קיבלתי), אני קורא ב- NewEgg ביקורות מדאיגות שחוזרות הרבה על עצמן ובצורה חריגה: - ריסטארטים בלופים אינסופיים. - BSOD במיוחד ב- Win7X64. - חוסר תמיכה ב- TurboBoost ו- HyperThreading במקביל. - הלוח שובק חיים אחרי יומיים / שבוע / חודש.. - חריצי זיכרון לא מזוהים.. - חוסר תמיכה ב…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלפתי את שתי כרטיסי הזיכרון שלי של 2X1GB של סמסונג DDR2 667MHZ בשני כרטיסים חדשים של corsair 2X2GB 1066MHZ הלוח אם שלי תומך ב1066MHZ וחיברתי את שני הכרטיסים לאותכם מקודמות שניתקתי את הקודמים (2 צהובים) אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה לעלות ואז אחי חצי דקה נכבה ומנסה לעלות שוב ואין שום צג במסך (אם זה עוזר אז המאוורר שעל הלוח אם מסתובב ומספיק להסתובב לסירוגין) חייב עזרה דחוף
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בס"ד האם תדר כמו 1333 או 1600, זה הכרחי בכלל? זה משפר את הביצועים משמעותית במשחקים? או שאפשר להסתפק גם ב DDR2 800? (קניתי G SKILL DDR2 800 1X2 GB וברצוני לדעת אם יצאתי פרייאר) יש מאמרים שאומרים שDDR2 עדיף מDDR3 בנוגע למשחקים...כי הוא יותר מהיר, ולא מצליח להשיג את המקסימום של DDR2 גם ככה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ת'אמת שרק ברגע שקלטתי שה COD Black Ops לא עובד לי על המחשב בהגדרות נמוכות אפילו הבנתי שהגיע הזמן לשדרג קצת. נכנסתי ל CAN YOU RUN IT והנה גם הפרטים על המחשב שלי וגם הסיבה שאני בינתיים רוצה לשדרג רק את המעבד: מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, עיינתי בפורום ויש משהו שאני לא מבין. בשאלות הנפוצות שלכם רשום שאין שום יתרון ל DDR3 על פני השני, אך בויקיפדיה רשום כי הוא מהיר פי 2. יכול להיות שפשוט לא הבנתי את הכוונה שלהם. http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM DDR3 SDRAM is an improvement over its predecessor, DDR2 SDRAM, and the two are not compatible. The primary benefit of DDR3 is the ability to transfer at twice the data rate of DDR2 (I/O at 8× the data rate of the memory cells it contains), thus enabling higher bus rates and higher peak rates than earlier memory technologies. In addition, the DDR3 standard allows for chip capacities of 512 megabits to 8 gigabits, effectively enabling a maximum memory modu…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 זכרונות מסוג : Kingston HyperX Blue 2GB 1600MHz DDR3 Single-Channel הסתכלתי קצת על הנחות של BLACK FRIDAY בארה"ב ונתקלתי במחיר טוב לזכרון הבא: G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-4GBRL ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231277&cm_mmc=BFUS-_-147-_-N82E16820231277&nm_mc=BFUS) רציתי לדעת אם זה אפשרי להוסיף את הזכרון הזה לזכרון הישן (יש סלוטים פנויים) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כמה שיותר זול כדי לשדרג את המחשב שלי, המפרט בצד מצאתי את שני אלו באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 צריך עזרה לבחור בין אלו אני נוטה אל הג׳יסקייל הבעייה היחידה שנועה רחוקים ממני.. מאוד.. אראסאמ יש לי קרוב יחסית לבית אבל אפשר להסתדר גם עם רחוק מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על המחשב הנייח שיש לי בבית ההורים, אני מעונין לשדרג תמחשב, ובעקרון מתלבט על שדרוג הכרטיס מסך או מעבד חדש. כרטיס מסך חלש מאוד 8600GT מעבד E4300, ספק PRO82 - 425W. עם OC למעבד הגעתי ל 3GHZ+, והלוח אם שאני משתמש הוא 965P של גיגה בייט, האפשרויות OC הן דיי נוחות איתו. בכל מקרה, אחי משחק במחשב דיי הרבה, מה כדאי? מעבד או כרטיס מסך? או בכלל עדיף להשקיע ב OC למעבד ולהחליף כרטיס מסך חדש? תודה רבה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus g51j ויש לו לוח אם PM55... אפשר להוסיף לו יותר מ 4 GIGA של RAM? כי ראיתי בכמה מקומות שהוא מוגבל ל 4 GIGA RAM? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי שיש מעבדי CORE i7 עם 4 ליבות שכל ליבה עובדת במהירות של נגיד 1.4 ג'יגה הרץ, לעומת זאת מעבדי Core i7 עם 2 ליבות שכ ל ליבה עובדת ב2.66 שזה כמעט כפול. מה עדיף? בהנחה שיש לי WINDOWS 7 U ונגיד לפחות 4 ג'יגה זכרון.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום מימין, ואני מעוניין להחליף את ארבעת המודולים שיש לי, ל2 מודולים של 2GB. מה דעתכם על הזיכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=57&prodgroupid=132&id=865&type=1 התקציב: 500 ש"ח אוברקלוק: ללא תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-