מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
טוב בזכות העצות שלכם החללתי ללכת על המעבד הנ"ל צריך המלצה ללוח אם טוב בשבילו הדרישות: אוברקלוקר טוב לא צריך SLI תקציב הוא סביבות 700 אבל גמיש במיקרה הצורך אז תנו המלצות לדגמים מובילים..... תודה מראש על העזרה!!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה (שבוע) קניתי מחשב חדש, הכולל מעבד AMD 2500+ (בקופסת פלסטיק עם מאוורר) ולוח Epox EP-8rda+ וזכרון DDR400 512MB. הבעיה: בעת טעינת הBIOS המהירות המדווחת של המעבד - 2200 ולא יותר (ובסוגריים רשום 200*1.1). היו גם פעמים שהיה 1100 - ואני חושב בכל מקרה, שזה בגלל הגדרות הנוגעות לFSB וכל מיני כאלה בBIOS (יש גם קטגוריית CPU Clock), אך בגלל שאינני מבין גדול בזה, ומכיוון שלא רציתי להתעסק ולנסות ללא ידע - אני שואל פה - מה העניין בעצם? ואם צריך לשנות משהו בBIOS אז... מה צריך לשנות? בתודה מראש לכל עונה, חן.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמבין יכול אולי להגיד לי מה ההשוואה הנל אומרת על הזיכרון שלי זה נראה לא ממש טוב יש לי 256mb ddr 266mhz תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות של GIGABYTE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 שזה הP43 בין הלוח הזה שהוא P45 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1388 עכשיו הייתי בחנות מחשבים ואמרו לי שהלוח הP43 הזה מרבה לקרוס ועכשיו הרבה ממליצים עליו ואני לא מבין מה הולך פה איזה מבין 2 הלוחות הייתם ממליצים לי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דור ה-Core השישי של אינטל עוד לא נחת, ואנחנו כבר מקבלים פרטים ראשונים על מה שיגיע אחריו. קפיצה ל-10 ננומטר? כנראה תתעכב פעם נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8-kaby-lake-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%a9-%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד core i5 2400 המערכתאצלי בסביבות ה 3 שנים אפילו טיפה יותר ובדקתי לו היום טמפרטורות עם התוכנה real temp התוכנה האתהל שבמנוחה יש לו בערך 52 מעות ובמאמץ זה נע בין 95-99 יש סיבה לדאוג? אני רוצה לדעת אם אני צריך לחליף כבר משחה טרמית ואם כן אז לאיזה סוג ? בבלאק פריידי רי מתכנן להחליף אתהקירור סטוק לקירור קצת יות טוב יש לכם אולי הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחבר של אבא שלי מחשב ואין לו אביט רק גיגהבייט ואסוס הוא אמר לי שהוא יכול לסדר לי תלוח הזה בהצעה הכוללת של המחשב במחיר טוב של 700+-: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=341 איך הוא , הבנתי שהAN7 הכי טוב ל- ATALON XP זה נכון?? כי אם כן אני יקנה מחנות אחרת באינטרנט כבר!! ויש לו של גיגהבייט שהוא גם ברמה של ה AN7 ובאותו טווח מחירים או במאה שקל יותר+-??
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp ושני כרטיסי זיכרון שכל אחד: G.SKILL DDR2 2GB הם עכשיו על 800MHz ובHDM כתוב על הDDR שהוא צורך 1.94v הלוח תומך רק בDDR2 ורציתי להרחיב ל8GB RAM. אז ככה: 1) מה עדיף? לקנות שני סטיקים של 2GB או אחד של 4GB ואז לא יהיה דואל אבל אני אוכל להוסיף עוד בעתיד? 2) לפני כמה זמן ניסיתי להוסיף כרטיס של קינגסטון וזה לא עלה אז הוצאתי אותו ואני לא יודע אם הכרטיס שאני אקנה יעשה אותו דבר או שהוא יפעל. ד"א, אני מתכנן לקנות מחו"ל כי בארץ המחירים של DDR2 בשמיים, אז הנה האופציות: http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=4GB%20DDR2%20800&_clu=2&_fcid=10…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש דרך בה ניתך להשתמש בזכרון של מחשב נייד לנייח?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתם מתכוונים לקנות מחשב ומצפים שלוח האם שקניתם יתמוך גם DDR3 . תצפו שוב. אינטל וAMD יצטרכו להוציא לוחות מיוחדים שיתמכו בו. ואם תרצו DDR3 תצרכו גם לוח אם חדש וזה גם מעבד :-X http://www.theinquirer.net/?article=32360
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי ללכת על OC באופן פחות חובבני, ואני צריך שילוב בעד 1600 ש"ח. אבל קודם-מספר שאלות: האם כדאי להשאר עם ה Q6600 ולנסות להכנס ל 4GHz club בכל הכח, או שכדאי להחליף למעבד סוקט 1156/1136 (בהלעת התקציב כמובן)? כמובן שאני לא אחליף סוקט אם אינטל לא תנטוש את 775, אבל מה עם כן? אני אתקע עם לוח יקר ומפואר שלא שווה גרוש בגלל ש 775 חדל מלהתקיים? נגיד שאני אחליט להשאר עם 775, אלה הדרישות שלי מהלוח: 1) יכולת להתמודד עם באס של 500 ואף יותר. 2) תמיכה ב Raid 0 3) אני די בטוח שכדאי שיהיו קירורים לצ'יפסט וכל אלה. 4) אפשרות לקפיצות מתח קטנות מאוד גם בתדרים גבוההים (שלא כמו ב EP43 DS3L הקפיצות הן אמנם קטנות, אבל אחרי 1.6 יש רק 1.8 ו 2, וביניהם אין כלום.. 5) יהיה נחמד אופציה CF, למרות …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמנם לא ממש רלוונטי, אבל בכל זאת מעבד (ארכיטקטורה למעשה) מעניין מאוד ועם עבר מפואר. הייתי אומר שלפחות הנתונים שלו מעניינים (בלשון המעטה) : מקור : http://theinquirer.net/?article=24284 למי שלא מכיר את הארכיטקטורה הנ"ל, פרט קטן ואולי שולי מתוכה, שאולי יזכיר נשכחות - תדר המעבד הגיע לסביבות 200-233 MHz בזמן שהפנטיום, בזמנו, דישדש ב-60/66 MHz. למתעניינים, חלק ראשון מתוך כתבה מקיפה ביותר אודות הארכיטקטורה - The History of Alpha Processors: Facts and Comments מקור : X-Bit Labs
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) מזרק Noctua NT-H1 שקיבלתי עם קירור מעבד מלפני כ-3 שנים ועדיין מלא ברובו, טוב לשימוש או שחייבים לקנות חדש? 2) מעבד חדש i5 4590 TRAY הגיע עם מדבקת קוד קטנה במרכז של הצד עם המגעים. אני אמור להסיר אותה? למה בכלל שמו שם מדבקה? לא נראה מיקום טוב במיוחד... 3) האם היה עדיף כבר ללכת על 4690 בתוספת של 80 ש"ח? אני מניח שעדיין אוכל להחליף אם ארצה (לא פתחתי את האריזה). המחשב הוא לשימוש כללי (עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD, מעט פוטושופ, ללא גיימינג, ללא OC כמובן). אבל זה מחשב שאמור להחזיק לפחות 5 שנים או יותר, אז לא עדיף ללכת על הi5 הכי חזק? 4) זכרונות שיש לי ושאני רואה שלוח האם שהזמנתי עכשיו ASRock H97M Pro4 לא מופיע ברשימת הלוחות שמתאימים ועברו בדיקה (QVL). האם יכולה להיות בעי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 הלוחות אם האלה, השימושים שלי הם אוברקולוק טוב של 4.5 גיגה הרץ (I5 2500K+MAGUN 3) אני יצתרך להשתמש בכרטיס גרפי המובנה כנראה, אבל יש לי כרטיס מסך, נוידיה 9300 GS הכרטיס מתאים לשני הלוחות ? הדברים ששונים בהם: לגבי החיבורים התחלתי להתבלבל..הדיסלפי פורט זה לא DVI-D ? בבקשה תסבירו לי מה זה החיבור הזה דיספלי פורט. ומה הקטע של הPCI ? לא צריך רק יציאה אחת כזאת לכרטיס מסך ?למה אני צריך כמה כאלה ובמהירויות שונות אם הלוח לא תומך במערך כרטיסים ? בבקשה תסבירו לי על ההבדלים בין הPCI למיניהם... http://www.asrock.com/mb/compare.asp?SelectedModel=Z68+Pro3&SelectedModel=Z68+Pro3-M לפי ההשואה ה-M תומך ב: 1 x PCIe 2.0 x16 2 x PCIe 2.0 x1 1 x PCI Intel HD Graphics(HDMI…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-