עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב הוא לא באמת מחפירות קיסריה ,המעבד הוא מחפירות "המחשב הישן מאוד" מעבד בערך בן שבע או שמונה שנים... למישהו יש ניחושים -איזה מעבד זה משקל: 100 גרם אני חושב. (חבר'ה זה ממצא...מתולדות אינטל..) ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש מיליון לוחות וכל אחד אומר עליהם משהו אחר..... התחרפנתי (כבר יש שקע בקיר.... ) אני רוצה לנסות OC בפעם הראשונה בחיי ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר עדיפים: 2X512 של CORSAIR XMS2 כמו שמופיעים למטה בפרסומת או 2X1024 של SUPER TALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 אני רוצה OC לא בשביל נקודות ב 3DMARK אלא בשביל לשפר ביצועים (לא סותר אה?) אגב לזכרונות יש לי תקציב של סביבות ה1000 כמובן שאפשר גם בפחות נ.ב. אני מת כבר לקנות מחשב מאז שיצא FAR CRY אני מחכה למחשב שיריץ לי אותו נו שוין אני מחכה כבר מ 2004 תודה לכל מי שעוזר ומציץ בפוסט

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930. רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ? האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ???? חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ...... תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Sblast,

Hi, I'm planing on getting a7950 and overclock my 3570K cpu. Can anyone tell me what's the diffrence between a Z77X and a Z77mX except their sizes? All the best, Yolia

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני בקרוב קונה מחשב חדש, בעיקר לשימוש בתוכנות גרפיות אבל גם למשחקים (לא גיימינג כבד) ותכני HD הציעו לי לקנות את ה Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ (שעולה 849 ש"ח) ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין גרסאת ה2500K Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ (שעולה 970 ש"ח) רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים, והאם הוא משמעותי? ששווה להשקיעה עוד כסף? או שאני לא ארגיש בהבדל ואפשר לחסוך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by asi9999,

שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום , אני קונה מחשב וכבר מספר פעמים אומרים לי לקחת את ה 3470 ולא את ה3570 (למרות שזה בסך הכל 100ש"ח הבדל). מה ההבדל? אני אשמח ללינק עם מידע על ה 3570 כי לא מצאתי כלום (אני לא מתכוון לעשות OC , אז ה 3570K לא בתמונה) תודה

8. Started by Yaniv.E,

שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GHOST,

טוב בזכות העצות שלכם החללתי ללכת על המעבד הנ"ל צריך המלצה ללוח אם טוב בשבילו הדרישות: אוברקלוקר טוב לא צריך SLI תקציב הוא סביבות 700 אבל גמיש במיקרה הצורך אז תנו המלצות לדגמים מובילים..... תודה מראש על העזרה!!!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מתלבט בין 2 הלוחות של GIGABYTE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 שזה הP43 בין הלוח הזה שהוא P45 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1388 עכשיו הייתי בחנות מחשבים ואמרו לי שהלוח הP43 הזה מרבה לקרוס ועכשיו הרבה ממליצים עליו ואני לא מבין מה הולך פה איזה מבין 2 הלוחות הייתם ממליצים לי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by chenc,

שלום! לאחרונה (שבוע) קניתי מחשב חדש, הכולל מעבד AMD 2500+ (בקופסת פלסטיק עם מאוורר) ולוח Epox EP-8rda+ וזכרון DDR400 512MB. הבעיה: בעת טעינת הBIOS המהירות המדווחת של המעבד - 2200 ולא יותר (ובסוגריים רשום 200*1.1). היו גם פעמים שהיה 1100 - ואני חושב בכל מקרה, שזה בגלל הגדרות הנוגעות לFSB וכל מיני כאלה בBIOS (יש גם קטגוריית CPU Clock), אך בגלל שאינני מבין גדול בזה, ומכיוון שלא רציתי להתעסק ולנסות ללא ידע - אני שואל פה - מה העניין בעצם? ואם צריך לשנות משהו בBIOS אז... מה צריך לשנות? בתודה מראש לכל עונה, חן.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by daniel86,

יותר מדי זכרון ראם יכול לגרום לצוואר בקבוק או שאין קשר בין השניים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hz707,

האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by compgt,

שלום, כאמור ברשותי 4GB זיכרון ואני עובד המון עם VISUAL STUDIO שעובד המון עם הדיסק ובין השאר יוצר שרת וירטואלי. הבנתי שקודם כל על מנת לשפר ביצועים כדאי להחליף דיסק ראשי לSSD, לגבי הזיכרון הבנתי שלא משנה כמה אני אוסיף חייבים להשאיר PAGEFILE מינימלי של 1GB לפחות, השאלה האם יש טעם להגדיל זיכרון ל8GB או ל16GB?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by leahd3,

שאלה קטנה קניתי מעבד חדש שלאייבי בריג' 3550 יש לו כרטיס מובנה האם זה יוסיף ךביצועים של הגרפיקה או שברגע שאני מחבר את הכרטיס שלי זה למעשה מנוטרל??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by roes,

1. ידוע כמה יעלו כרטיסי ה nForce 5 ?? http://hwzone.co.il/news/1141771868/3310/ 2. סדרת nForce 5 הרבה יותר טובה מסדרת nForce 4 ? במה ? הבדל מורגש?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jambo7,

אני הולך על מעבד 3500 או 3200 64 939 amd זיכרונות 1 גיגה אני צריך לוח אם שתומך באפשרות לחבר אליו 2 כרטיסי מסך המחיך כרגע בסביבות 1000 שח ואני רוצה לדעת מה דעתכם על הלוחות האלה http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm# http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 ומה הכוונה ל pci x16

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומה עדיף לעריכת וידאו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Q8400 הוא מרובע ליבות טבעי או שהליבות מודבקות? אמרו לי שהוא יהיה חזק יותר מהI3 2100 לגיימינג בגלל שהוא מרובע ליבות והI3 2100 הוא דו ליבתי, אבל כאן http://www.anandtech.com/bench/Product/89?vs=289 דווקא נראה שלI3 2100 יש יתרון ברוב הבדיקות, וגם ברוב המשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by a_beilis,

הזמנתי מחשב כמו בצד חוץ מהלוח אם... אני מתכנן לקחת gigabyte GA-945P-S3 השאלה אם שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקחת לוח כזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 אני מתכוון לעשות oc קל...ואני חייב לקחת לוח אם מלוגיק...אם יש המלצות אחרות אז אני ישמח...התקציב הוא בערך 900 שקל אבל עדיף כמה שפחות תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. OC לא מתוכנן. עד כמה גדול ההבדל בין שניהם? די דומים מבחינת תצורה. אני מחפש את הדבר המינימלי שיסחוב את ה7700k ללא אוברקלוק וללא הגעה לטמפרטורות מסוכנות. תודה רבה

23. Started by nec_000,

החסכון הניכר בשמוש בפלטפורמה ישנה:

24. Started by Cyron,

אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Vortex,

יש לי לוח ECS P4VXASD2 הדרייברים של VIA שבאו על הדיסק לא מתאימים לווינדוס XP. מאיפה אני מוריד דרייברים טובים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.