עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avi2014,

G.Skill DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הם יתנו לי ביצועים יותר טובים למשל משני 512 a-data?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  2. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1285 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤618 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤355 ‏Sapphire‎ - ‏X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ¤1078 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤407 DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ ¤180 עכשיו אני צריך זכרון מהיר מאוד! לא מתוכנן OC, שתי סטוקים ל-2גיגה (1024*2) שלא יתחם... ושיהיה מהיר! (וללכת על משהו שאתם מכירים לא איזה משהו שמצאתם באיזה חור ) תודה! (ושוב דגש על מהירות ואמינות)

• 12 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by heilper,

יש לי שאלה מעניינת asus היא לא מין סמל סטטוס במחשבים כי כל הלוחות שלה עולים יותר בלפחות 100 שקל ולא נותנים תוספת ביצועים מדהימה יציבות טובה יותר או מאפיינים שאין בלוחות אחרים אז איך זה שהם עדיין נחשבים חברה כל כך טובה? בנוסף מהסתכלות על הלוחות שלהם גם העיצוב לוח לא משהו מדהים לתקוע בנפורס2 את החיבור כוח הראשי ללוח אם ליד החיבורי כוננים ודיסקים זה לא קצת צפוף? (וכל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כרטיסי מסך וכמה שהם עולים!!!!) (*אני במצב רוח לוחמני היום*)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  6. היי במעבדים החדשים של אינטל מגרסה core 2 duo האם מהירות המעבד היא כפולה? כלומר נניח את המעבד הוא e7400 2.8 המהירות היא כפולה? כלומר 5.6? תודה

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by ATk,

האם יש הבדל משמעותי PCI Express וPCI Express2 מבחינת ביצועים ? ואיזה לוחות אם יש בהם PCI Express2?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתכנן בניה של שרת ביתי שירוץ במכונה וירטואלית במחשב שישמש בנוסף כמדיה סנטר. ה-raid שיהיה בשימוש הוא raid תוכנתי ולכן כנראה שיש חשיבות לחוזק המעבד (תקנו אותי אם אני טועה בזה). התקציב למפרט לא גבוה מדי (כ-1600 שח ללא כוננים). מאחר ואני לא מכיר את שוק המעבדים הנייחים אשמח לשמוע את דעתכם על ההבדל בין המעבדים הבאים לשימושים שלי: - AMD Trinity Quad-Core A8-5500 שעולה 420 שח - AMD Trinity Quad-Core A6-5400k שעולה 340 שח - מעבד אינטל i3 (כנראה 2120) שעולה כ-550 שח. עצתכם?

9. Started by evgani,

המחשב שלי ככה: 2.4B 1024 קינגסטון DDR 400 וכרטיס מסך מעפן גיפורס 4! ואני רוצה לשחק במשחקים חדשים כמו הלף לייף 2 ודום 3 על הגדרות הכי גבוהות! תמליצו לי מה לקנות

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by lox,

hi im buying a new pc and i want to know wich procecor is best for gaming and a good motherboard for this procecor please and thank you ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  13. האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Drogba,

חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  16. איך מתמודדים עם מתחרה שמציעה יותר חומרה בפחות כסף? מרחיבים את ההיצע בדרכים בלתי שגרתיות, כמובן לכתבה

17. שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL דגם D845GEBV2. והיום לאחר המלצה של מישהו מהפורום קניתי את הלוח asrock 775dual-vsta בגלל שהראשון מרסט כל הזמן. בחצי הדרך להעביר את המעבד, שמתי לב שהמעבד לא תואם. חשבתי שאין בעיה כזו של תאימות, מסתבר שטעיתי, איך אני מברר איזה מעבד (תצורה) היה ללוח הקודם, ואיך אני מוצא לוח מקביל ל ASROCK הזה בתצורה הנכונה? תאכלס, לא חייב להיות מקביל, רק תואם AGP X8 ו IDE ו DDR עם כרטיס קול+רשת מובנה או שאולי אני מדמיין את הכל. הלוח של ASROCK בתצורה 775 פינים, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zerocool15,

האם מעבד מחודש זה דבר רע? במה הוא יכול להיות מחודש והאם זה יכול לפגוע לי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by Gsofer,

ברשותי מחשב ישן בן 5 שלאחרונה הלוח אם שלו ( gigabyte ps35 ds3l) שווק חיים. אני מעוניין בשידרוג המחשב לצרכים בסיסיים כמו מוזיקה אינטרנט וכו׳. מבקש המלצה לשילוש סביב ה1000 ש״ח אפשרי לחרוג ב100-200 לא קריטי. עוד פרט ( חשוב ?!) ברשותי כרגע ספק קולר מאסטר 400 וכרטיס מסך GeForce 9600 GT. תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by oded6188,

הזמנתי מחשב עם מעבד P4 3000Mhz עם קאש 512. איך אני יכול לבדוק שלא הביאו לי את המעבד עם ה 1MB? יעני את האי פרסקוט הזה? תודה...

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  22. שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by drumtroll85,

מישהו יודע מה זה הצ'יפ הזה ואם הוא שווה משהו בכלל???

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  24. מפרט המחשב שלי. AMD THLON 64BIT 3200+ Venice core GIGABYTE K8NF-9 (s939,nf4,PCI-E,gbl) DDR 400 512 MB A-data SAPPHIRE X800GTO 256MB DDR3 + TV +DVI +PCI-E HDS728080 PLA380 HITACHI 80GB (8MB) 7200 RPM SATA2 FLOPPY SONY LG DVD x16 dual x6 THERMALTAKE VA4000BWS VIKING HEC POWER SUPPLY 400 אני רוצה לקנות מעבד חזק שיתאים למחשב שלי.... ועוד שאלה אתם חושבים אני יוכל להרכיב אותו לבד.... (אני מרכיב הרבה דברים במחשב כמו זכרונות ספקי כח וכו....) אבל עוד לא הרכבתי מעבד תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  25. אינטל חושפת מצגת עם הארכיטקטורות עד שנת 2012 שכבר נראה בטכנולוגיה 22 נ"מ בלבד ! חצי מהליבות של היום אז מה יש לנו פה ? Sandy Bridge (SNB) ארכיטקטורה שבמקור נקראה גשר אך הוחלפה לסאנדי בריג' מתאמים משפטים (חברי המפלגה לשעבר "גשר" תבעו את אינטל כנראה) שתופיע בשנת 2010 אחריי חידוש הארכיטקוטרה נהלם ע"י Westmere .(מי שזוכר, שיטת הטיק טוק ). מה תציג סאנדי בריג'? 8 ליבות במעבד אחד, קאש של 512 ק"ב L2 וקאש של 16MB ב L3 אחד מהחידוש שיציג הוא AVX (Advanced Vectors Extensions אתם מוזמנים לקרוא עליה כאן הארכיטקטורה הבאה אחריי סאנדי ברידג' -> הסוול (Haswell) מה שידוע בנתיים על Haswell . *ייצור של 22 נ"מ *8 ליבות כברירת מחדל * עיצוב חדש לגמרי של שיטת הקאש * צריכת כוח …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.