עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, קראתי מספר ביקורות וכתבות על המעבד.. די התלהבתי ממנו. מה הם החסרונות במעבד זה מול כל מעבד של AMD עד 850 ש"ח? בכול מקרה אני מעונין לקנות לוח אם למעבד. דרישות: א. גיגהבייט/אסוס. ב. משחקים (כרטיס מסך יהיה בנפרד). ג. עריכת תמונות. ד. אין צורך באוברקלוק. ה. יהיו לי שני גיגה זכרון ב-Dual. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. OCZ 2.או MUSHKIN 3.או G SKILL המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ. דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, זכרונות Mach Extreme 4gb x 2 1600MHZ הטכנאי בחנות הגדיר את הזכרונות ב-BIOS על 1600MHz (באמצעות פרופיל XMP). לאחר Restart למחשב, אין גישה ל-BIOS ומערכת הפעלה לא עולה. הייתה הודעת שגיאה בנוסח דומה למשהו שהמחשב לא עולה בגלל OC ו/או מתחים לא תקינים של הזכרונות. היה צורך לאפס את ה-BIOS. כרגע המחשב עובד תקין והזכרונות עובדים על 1333MHz (ברירת המחדל ב-BIOS). האם זה תקין? טכנאי נוסף (לא מהחנות) יעץ לי להשאיר את זה כך אם זה עובד. עריכה: במעמד הקנייה הטכנאי המליץ לי על זכרונות DDR3 של Mach Extreme במהירות 1600MHZ. האם כדאי להתעקש על זכרונות מחברה יותר מוכרת? במידה וכן, על איזה זכרונות אתם ממליצים לי מהאתר של לוג'יק פיסי? http://logicpc.co.il/heb/defa…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ברשת יש הרבה שמועות לגבי מעבדי ה-penryn ותאריך הגעתם לשוק, ואני גם יודע שבחיפה עושים עליהם בדיקות וניסויים אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע תאריך מדוייק בו יגיעו המעבדים לחנויות?

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  6. לביצועים בסטיק אחד, לאוברקלוקינג.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pMor,

אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  8. פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+? בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה. בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266... ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך... אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר ע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Rondh,

היי, ברצוני להגדיל את הזיכרון שלי כרגע יש לי 2 כרטיסים שכל כרטיס הוא 1 ג'גה ואני מעוניין להרחיב ל4 ג'יגה. השאלה שלי האם לקנות כרטיס אחד של 2 ג'יגה? או 2 כרטיסם שכל אחד מהם ג'גה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Nasok,

מבקש זכרונות DDR2 בשביל הקונרו החדש 1.8K

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  13. שלום חברים. התקנתי SSD חדש (סמסונג 840) על לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-P55A-UD3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp ה SSD הותקן כמובן על בקר ה SATAT6 המבוסס על שבב Marvell 9128. על ה SSD הותקן ווינדוס 8 נקי וכמובן שבביוס אותחל ה ACHI. לצערי אני חש בקפיאות מידיי פעם גם ב SSD וגם בשאר הדיסקים שמחוברים לבקר של אינטל. התופעה קורית בפעם הראשונה שאני מנסה להיכנס חאיזושהי סיפרייה באיזשהו כונן. במקום להכינס מיידית יש דיליי די ארוך. כמובן שנכנסתי לגוגל וחיפשתי דרייברים לבקרים הללו, אך ללא הצלחה (לא באתר של Marvell ולא באתר של אינטל). ווינדוס 8 זיהה את הבקרים הללו בהצלחה, אך הדרייבר שבשימוש (מתוצרת מיקרוסופט) מאוד מיושן - משנת 2010 עפ"י מנהל ההתקנים. ניסי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kobi-50,

1) מה יותר טוב ה Pentium D 840, 3.2 GHz או AMD Athlon 64 X2 4400+, 2.2 GHz ולמה? 2)מה יותר טוב ה Pentium D 840, 3.2 GHz או AMD Athlon 64 X2 4200+, 2.2 GHz ולמה? בבקשה תענו לי מהר כי אני מזמין מחול ו Pentium D 840, 3.2 GHz יוצא לי אותו מחיר כמו ה AMD Athlon 64 X2 4200+, 2.2 GHz ואני לא יודע מה לקנות..

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by theone89,

כעיקרון חשבתי על השילוב הבא, נכון שהוא עם קירור BOX אבל אני יקנה יותר בהמשך קירור נורמלי לבנתיים מה אתם אומרים על השילוב הזה ? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2223 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1484 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מתוכנן OC לכן הזיכרונות האלה, השילוב יתחבר לחלקים הבאים: כרטיס מסך GTX275 ספק כוח HEC WIN+ 700W החלקים יורכבו לתוך מארז Cooler Master Elite 334 שקיים אצלי כרגע, מה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by miki20008,

רציתי לישאול מה יותר טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1718&products_id=4243 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9042 אני חושב יותר על ה פטריות אבל תגידו לי מה אתם ממליצים מה אומר תימונים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by hakoki,

המקבילים כמובן..

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  18. היי חברים יש לי מחשב עם R5 3600 ומעבד 1660SUPER אני משתמש בו לעבודה (ריבוי טאבים בכרום, אקסל, מסמכי PDF כבדים של מתכננים ועוד) ולמשחקים על 1440P לאחרונה שדרגתי ל4070. אני תוהה אם לשדרג את המעבד ל5700X נטו בשביל עבודה חלקה יותר בעבודה - כי התמורה שלו למשחקים בלבד לא מצדיקה את זה. אני שואל כי לדוגמא- העבודה שלי במחשב הנייח כיום, משמעותית יותר חלקה ומהירה ביחס לעבודה עם המחשב הנייד בו יש R5 3500U . אז אם יש תוספת בביצועים (מהירות הפעלה של תוכנות, פחות לגים בקפיצה בין תכנות וטאבים), אני אחליף. אם לא- כרגע אשאר עם ה3600.

19. Started by גיימרית,

יש לי לוח אם ASUS P5LD2, עם מעבד Intel pentium D 2.8 וג'יגה זיכרון בדואל של סמסונג. שקלתי לרכוש מעבד core duo - השאלה היא האם לוח האם שלי מתאים או שזה אומר לקנות גם לוח אם חדש, והאם מעבד הדואו הקטן שיש (1.8 אני חושבת, לא?) חזק יותר מהמעבד הנוכחי שלי. אם לא, האם שווה לי להגדיל זיכרון? (ואם זה לא מובן מאליו, המטרה היא לשפר ביצועי המחשב למשחקים כבדים ועבודה עם יישומים כבדים). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד אקסטרים מוביל הופך היום רשמית לבר-השגה עבור קהל רחב יותר של משתמשים - האם השקה שלישית של אותו המעבד היא צעד ראוי? התשובה בפנים לכתבה

21. שלום בבנית מחשב משרדי 80% סרטים 20% מבוסס אינטל E7300. מחפש לוח ללא RAID ללא OC או משחקים. שיתן תמורה מלאה ביחס לשקל . כדי להוזיל עלויות הבנתי שלמטרתי, לוח עם עם כרטיס גרפי יתן יחס נאות של עלות לתועלת. המטרה למצוא לוח אם כדוגמת ה 780G המהולל. שיתן את המירב בסכום 300-800 ש"ח. האופציות 1. GA 73PVM-SH2- פיצרים אידיאליים בשבילי, שאלה של ציפ מיושן? עשה את שלו? או עדיין כוחו במותניו? 2. P5N7AVM - לא חושב שהיגיע לארץ. 3. DG45ID - כאמור OC לא מעניין! גרפי של אינטל יחסית חדש, לא התבלט בסרטים, אך אמינות של אינטל. 4. G45/(43)/MS2H - כרטיס של GF תוצאות טובות יותר בסרטים. מהאינטל. אולי כדי לחכות לGF9300 שקיבל ביקורת טובות בלדוגמא ב ANANDATECH בבדיקה אומנם יש שיפור בפ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, זה המפרט שלי: מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4400+ 2.31GHz זיכרון: 2 גיגה כרטיס מסך : ATI Radeon HD4850 לוח אם: Biostar NF61S Micro AM2 SE כרגע לפי מה שהבנתי יש לי צוואר בקבוק רציני מאוד בגלל השילוב של הכרטיס מסך והמעבד. וברצוני להחליף את המעבד. אני דיי קצר במזומנים אז בדקתי לגביי ה- AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 לפי מה שהבנתי ככל שיש יותר MHZ למעבד, ככה לא יהיה צוואר בקבוק, ולמעבד הזה יש 3.00GHz. ברצוני לוודא שבאמת קניה של המעבד הזה תהיה קנייה חכמה ומשתלמת, ושאכן לא יגרמו לי בעיות של צוואר בקבוק. ידוע לי שהמעבד הזה חלש יותר מהמעבד של אינטל- E8400, חשבתי על לקנות אותו, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי, וזה יסתכם ב1500 שקל פחות או יותר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by teh1archon,

שאלה שהיא כנראה קצת מטומטמת, אני תמיד נוהג לקנות כרטיס קול למחשב כי אני רוצה לשמוע באיכות טובה. האם זה עדיין רלוונטי קיום ואם כן מה לקנות (Creative עדיין זבל ככל שאני יודע)? יש לי עדיין מערכת 5.1 מהמחשב הקודם שחבל לא לנצל והיא צריכה 3 כניסות כדי לשמוע בכל 5 הרמקולים. יש לי גם אוזניות עם מקרופון שחבל לוותר עליהם בשביל זה. האם כל לוחות האם היום מגיעים עם כניסות קדמיות ואחוריות? האם יש איזה לוח-אם (תושבת 1155) ו\או מארז מומלץ (אני הולך להרכיב מחשב חדש בעצמי בפעם הראשונה)? בכל מקרה אני לא מוזיקאי ואני לא צריך חומרה להקלטת\עריכת מוזיקה אז אני לא צריך חומרה "מקצועית". תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.