מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח יתאים לAMD 955 BLACK EDITION וCF של 5870? בפורום מפרטים המליצו לי על זה- Gigabyte GA-790XT-USB3 האם הלוח מספיק טוב לOC?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, בעקבות הבעיות והתקלות בלוחות החדשים P8, מתלבט אם כדאי להשקיע בP6X58 + I7 960 שלפי בדיקות שראיתי עומד בביצועים מול P8P67 עם 2600K לא רע, מה אתם אומרים? סופשבוע טוב
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בלילה עדכנתי ביוס ב-Gigabyte UD2 לגרסא הכי מעודכנת (F11) ופרמטתי לאחר מכן, הכל נראה בסדר. Gigabyte רשמו בעדכון של הביוס שכביכול יש ניצול טוב יותר של הטורבו בוסט של אינטל, אז בדקתי את העניין עם SuperPI ויצא שדווקא אני מקבל תוצאה נמוכה יותר, לא עשיתי מזה עניין גדול עד שקלטתי משהו, הטורבו לו עולה על 2.8Ghz (אמור להגיע ל-3.2) אפילו בזמן שאני מפעיל את ה-SuperPI. הנה תמונה (אפילו גם בזמן דיפרגמנטציה שעשיתי ברקע): Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בין 4.5 שנים עם מעבד core 2 duo 6600 לוח הוא של אסוס שאני לא ס\זוכר את הדגם אבל הוא מקבוצת הדלוקס המחשב שלי הפסיק לעלות והוא מבקש דיסק סיסטם על ההתחלה בביוס אני רואה שהוא מזהה רק דיסק אחד מתוך 4 זה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי בעיות עם ההארדיסקים וחלק גדול מחיבורי הsata לא מזוהים כבר הרבה זמן גם אם אני מחבר את דיסק הסיסטם לSATA שאמורה לעבוד הוא מבקש דיסק סיסטם... אני מניח שהלך לי הלוח ועכשיו אני מתלבט אם להחליף את הלוח או לקנות מחשב חדש והשאלה היא : א. איזה לוח עם איזה חיבור וצ'יפסט אני צריך בשביל מעבד כמו שלי? ב. יש עוד לוחות מהדור הזה? ג. האם שווה להשקיע במחשב חדש למרות הבעיות בצ'יפסטים החדשים שיש עכשיו או לקנות לוח אחר , לשלם על החלפה ולחכות ? תודה רב…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שרת עם 6 סלוטים , עד עכשיו היו בשימוש רק 4 סלוטים כל סלוט 1 גיגה (סה"כ 4 גיגה) - הזיכרונות הם מסוג ECC כנהוג השרתים עכשיו הבאתי עוד שניים (זהים בדיוק לקודמים) התקנתי אותם בשני הסלוטים האחרונים(5,6) הדלקתי את המחשב ומופיע לי שגיאה , ניכנסתי "למנהל הזיכרונות" ומופיע של סלוט 5 ו 6 הם מסוג RENK 1 והזיכרונות שהתקנתי הם RENK 2 ... אחרי שהוצאתי את הזכרונות המחשב חזר לעבודה תקינה ... מה זה RENK ? ? מה ההבדל בין RENK 1 ל RENK 2 ?! יש דרך לגרום לזה לעבוד ? המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם לתושבת 1156 למעבד CORE I5 750 אני רוצה שיתאים לOC אני שם או SLI GTX460 או GTX570 אז אפשרות הSLI חשובה אני רוצה שיהיה לו לפחות שתי חיבורי SATA3 לשימוש בדור החדש של הSSD גודל ATX אני צריך חיבורים בסיסיים אבל שלא יגידו שלא אמרתי אז אני צריך PCI ו PCI Ex1
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
Crucial DDR2 2048MB 800Mhz CL6 http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=CT25664AC800 Kingston DDR2 2048MB 800Mhz CL6 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KVR800D2S6-2G&cart=129908705324036079〈=heb אותו מחיר, שניהם סלוט אחד (אלא אם פיספסתי) מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
האם קיימים כבר לוחות אם עם ביוס מסוג uefi ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום חברים , אני עומד לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות עד 900-1000 שח את ה i5 760 או AMD Phenom II X4 970 שמתי לב שהתדר של AMD הוא ממש מדהים , אני חושב ללכת בכיוון ה AMD הזה האם אני עושה טעות ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 ובמארז שלי יש שני יציאות אחד למיקרופון ואחד לאוזניות מהקדימה יוצא 7 חוטים ואותם צריך לחבר ללוח אם. עכשיו הורדתי את הMANUAL מהאתר של גיגה בייט ועדיין לא הבנתי כל כך, בחוטים יש לי 1.MIC IN 2.GND 3.MIC POWER 4.RETURN R 5.RETURN L 6.SPKOUT L 7.SPKOUT R וניסיתי לחבר ועדיין זה לא עובד מישהו יודע איך הסדר הולך בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שיחליפו את המפרט הנוכחי שלי. כרטיס מסך - HD5850 זכרון - 16GB DDR3 ב 4 מודולים של Ripjaws 4GB כל השאר פחות רלוונטי. מטרות: משחקים. עבודה מאומצת. סביבת פיתוח כבדה (כמה VM's, מסדי נתונים וסביבות כמו Zend, Visual Studio שיכולות להיות כבדות לפעמים). דרישות: שיאפשר לבצע Decent OC. שיהיה מגוון רחב של פורטים S-ATA (לפחות 8, יש כרגע 4HDD ומתכון להרחיב). לפחות 2 חיבורי 2xPCIE לפחות חיבור PCI אחד בלוח אם. זהו פחות או יותר, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הוצע לי מפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492530.msg4215777#new רציתי לדעת איך הלוח אם הזה? האם יש פיצ'רים חשובים שחסרים בו ואני בעצם לא יודע על כך? (זה הכי זול עם DDR3 מKSP). אני רוצה מחשב ללפחות 6 שנים הבאות, האם אני אצטרך USB 3? האם אני אצטרך SATA3? האם בכלל זה לוח אם שמתאים לכרטיסי מסך גדולים, מחממים וצורכים חשמל כגון HD4870? ובכלל אם יש לכם הצעות יותר טובות, תציעו. קשה לי לומר תקציב מדויק, אם זה משהו חשוב (גם חוסר נוחות שימוש, או דברים שמשתמש ממוצע(ממוצע-מתקדם) יחסרו לו- זה חשוב) אז לא תהיה לי ברירה אלא להוסיף. כמובן שאני מעדיף לחסוך. בברירת המחדל הלכתי על הכי זול. (המחשב למגוון שימושים ביתיים). אם יש עוד שאלות שעלי לשאול ולא שאלתי- ארצה לדעת…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובכן כחלק מרכישת המחשב החדש שלי אני כמובן צריך זכרונות חדשים. חיפשתי וחיפשתי ולבסוף מצאתי-2 אשר משכו את תשומת לבי. מדובר על הסטים הבאים: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-10666CL7D-4GBXH 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-12800CL9D-4GBXL העניין הוא שעל פניו אלה הם רכיבים הנראים מעולים מבחינת נתונים ומבחינת מחיר, לעומת זאת קראתי עליהם ביקורות מעורבבות, חלקן לחיוב וחלקן לשלילה. השאלה שלי היא למעשה האם יש למישהו כאן ניסיון עם רכיבים אלו ומה היא דעתו עליהם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu-core-i3-2100-phenom-ii-x6-1075t,2859.html תוצאות מאוד מעניינות. מה תגידו?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10099 האם הם מתאימים למערכת שתריץ לרוב תוכנות שרטוט בתלת מימד?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום. האם השילוב של מעבד AMD Phenom X4 9750 וכרטיס 8400GS עם 256MB של DDR2 מספקים לעבודה משרדית "אינטנסיבית"? קרי - מעבר מהיר בין אתרי ווידאו, שימוש בריבוי טאבים בדפדפן, מסמכי וורד ואקסל, צפייה בתכני ווידאו (לא HD). אשמח לשמוע האם הקונפיגורציה מספקת, או עצלה. בנוסף (ואני מקווה שאפשר לשאול בפורום הזה) - האם המעבד דנן ניתן להמהרה (OC) במידת הצורך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההפרשים הכספיים בין I5 2500 לI5 2400 וPhenom 965 לPhenom 955 עומדים על כ100 ש"ח. עד כמה ההבדלים של ה200MHZ בתדר של המעבדים מורגשים? הם שווים את התוספת הכספית? הPhenom 965 אוברקלוקר טוב יותר מאשר הPhenom 955?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לאינטל יש לוח H67 שעל הנייר נראה מצויין מבחינת המפרט - כולל USB3 , יש 4 סלוטים לזכרון , ESATA + SATA3 , בגודל ATX ....בקיצור כל מה שבונה מערכת מבוססת H67 צריך.. הלוח : http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67CL/DH67CL-overview.htm נמכר במחירים של פחות מ500 ש"ח שמקביל לו של גיגבייט נמכר באזור ה 600.. השאלה עם יש אתו איזה חסרונות (מעבר לבעית בקר SATA2 שידוע..) מול לוחות מקבילים ? *המלצתי עליו למספר אנשים ואני לא מכיר אותו מקרוב..
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-