מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מעבד יותר חזק.. מדובר פה על 3800 חד!! ליבה לא כפול ליבה. אז ככה אם השימושים הם אימיול פה ושם(לא רציני) ופעם ב... פוטושפ...לעומת שימוש של 90% במשחקים, איזה מעבד יהיה עדיף? (אין קשר למה שיהיה עוד שנה-שנתיים, ועזבו את הקונרו) מיכוון שאני מחר הולך לקנות את מהמעבדים המלצות שלכם.. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שלא היו לה השקות בומבסטיות להעניק לנו, מפתחת השבבים מסאניווייל כן הציגה דברים חדשים ומעניינים על הבמה של תערוכת החומרה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי נובעת מהמחשבה שאם משהו רוכש מחשב דור 8 וירצה להחליף מעבד בעתיד , האם הוא יוכל להחליף מעבד או שעליו להחליף גם לוח אם. המעבדים החדשים לא יתאימו ללוחות Z370 . הכוונה שלי שלא כמו לוחות 110M שהתאימו למגוון רחב של מעבדים בלוחות Z370 אנחנו מוגבלים ל דור 8 בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתלון 64 בדרוגי מהירות של 3000+, 3200+, 3500+ ב 4 לחודש 4 : http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Rev_change_1_UK.pdf אתלון 3800+ גם כן ב 4 לחודש 4: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Rev_change_1_UK.pdf אתלן 64 4000+ ב 14 לחודש 4 (זה כנראה סאן דייגו ולא ווניס): http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Rev_change_3_UK.pdf מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?showtopic=41852
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השוואה בין GA-P67A-UD3 לבין GA-P67A-UD4 http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3651,3648 ממה שהבנתי שה UD4 תומך Support for Dolby® Home Theater וה UD3 לא.. ועוד דבר לא הבנתי אותו הוא : UD4 תומך 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. וה UD3 : 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * When the PCIEX1_2 or PCIEX1_3 slot is populated with an expansion card, the PCIEX4 slot will operate at up to x1 mode. וה UD4 תומך : 3 x USB 2.0/1.1 headers וה UD3 תומך : 2 x USB 2.0/1.1 headers ועוד משהו …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם, מה המצב? הלכתי היום לחנות בגבעת שאול (ירושלים) בשביל לבדוק הצעת מחיר למחשב חדש... הכנתי כבר מפרט והכל מבוסס AMD. אז אמרתי למזכירה\מוכרת אז התחלנו עם המעבד ואמרתי שאני רוצה את ה- AMdD 64 Bit 3000+box,מיד לאחר שאמרתי את זה קפץ בעל החנות ואמר - אל תיגע ב- AMD הם נישרפים ומתחממים והם לא טובים, כך פרסקוט. אני מיד עניתי שלפי מה שאני יודע AMD הרבה יותר טובים למשחקים ויותר זולים ולפי מה שאני יודע פרסקוט מתחממים הרבה יותר מ- AMD וגם איטיים יותר. המוכר ניסה להסביר לי שהמעבדים של AMD צגיעים לטמפרטורות לא הגיוניות של 100 ו- 80 מעלות צלזיוס!!! והרבה אנשים שקנו AMD באו אליו עם עבד שרוף. וכפי ששמעתי אף מעבד של AMD לא הגיע למהירות שכזאת (לפחות לא Athlon). אבל אני התעקשתי על AM…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני זקוק ללוח אם עבור מעבד i3. אני עתיד להשתמש ביכולותיו הגרפיות של המעבד לכן אזדקק ללוח מבוסס H67. התקציב שברשותי הוא עד 550 ש"ח. אך רצוי לנצל את כולו רק אם יש צורך בכך. המחשב ישמש כמחשב לשימושים כלליים ומולטימדיה בעיקר. ואולי מדיה סנטר בעתיד. לכן חשובות יציאות כמו DVI VGA ו-HDMI. יש לי דרישה ליציאות USB 3, SATA 3, ושיהיו עצמאיות (NATIVE). כמו כן גם PS/2 וכמה שיותר חריצי הרחבה לצורך הוספת כרטיס קול וכדו' ובכלל לצורך שדרוגים עתידיים בסבירות גבוהה. אין לי צורך בתמיכה של הלוח ב-SSD ו-FIREWIRE אך אם יש, לא יזיק. אם יש אפשרות בגבולות התקציב שלי ללוח שתואם גם ליציאות 3 USB בפרונט של המארז, זה יהיה מעולה. בכלל תמיכה בתקנים מתקדמים וחדשים בגבולות התקציב כמובן…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי AMD3200 זיכרון 768MB לוח GIGABYTE NFORCE3 250G אני מעוניין לעבור לכפולי ליבה במחיר של עד 1500 ש"ח השקעה... כרגע לעבור לAMD איני יכול כי אני צריך להחליף את כל המפרט מיכוון ש AM2 דורש זאת (זיכרונות כרטיס מסך וכו'). אני מלעוניין להישאר עם הרכיבים ולהשקיע רק במעבד ולוח שיתמוך... מבדיקה... 4COREDUAL-VSTA של ASROCK ומעבד E6300 או E4300 עדיין לא מבין את ההבדל חוץ ממהירות הבאס 1066/800 לא מעוניין לבצע OC אציין כי אני מתעסק בעיקר עם תוכונות שרטוט וגרפיקה AUTOCAD REVIT PHOTOSHOP וכו' צריך עזרה דחוף.... הם זה טוב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים הוצע לי מהחנות שממנה קניתי את המחשב שלי להחליף את לוח האם שלי הישן UD4 לא B3, ל Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או MSI P67A-GD65 B3 P67, המטרות שלי הם משחקים ואוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כמו כן יש כמה יתרונות וכמה חסרונות לכל לוח: לGIGABYTE יש תמיכה לדיסקים קשיחים של יותר מ3 טרהבייט, USB עם יותר כוח, אבל לMSI יש יותר יציאות USB3 ויותר יציאות SATA3, קליק ביוס, בדיקת מתחים על הלוח, אפשרות ל32 ג'יגהבייט זיכרון (כן אני יודע, אני לא ישתמש בזה), דרך אגב מה זה הלחצן ליד SPDIF בלוח של MSI ??? . מה לגבי אורך חיים של הלוחות, אמינות GIGABYTE או MSI? אגב שמתי לב שהלוח של MSI זול יותר אבל לי זה לא משנה, כי אני מקבל את שניהם באותו מחיר (חינם, החלפה). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה בעתיד לעשות אוברקלוקינג לא רציני,משהו צנוע איזה זיכרונות כדאי לקנות אני מתלבט בין שני המעבדים האלו e6600 וe6420 והבנתי שהמכפלה של ה6600 היא 9 ושל ה6420 היא 8 לכן כדי לבצע OC ב6420 אתה צריך להשקיע יותר בזירנות איכותיים מאשר OC ל6600 אז איזה מבין אלו יתאים לכל אחד מהמעבדים ? האם הtwinmos twister 2048MB 800MHz CL5 מספיקים מספיק למעבד 6420 ? מבין אלו איזה עדיףלOC למעבד 6600 ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 2 סטיקים של כאלה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 והאם יש הבדלים בין שלושת הזיכרונות הללו או שכולם נותנים אותו תמורה ? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
TEAMGROUP Elite DDR4 16GB Single 3200MHz PC4-25600 CL22 Unbuffered Non-ECC 1.2V SODIMM 260-Pin Laptop Notebook PC Computer Memory Module Ram Upgrade - TED416G3200C22-S01 https://www.amazon.com/dp/B089W6WV3L
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;D ורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים... למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?) מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר... ובאיזה עדיף להישתמש... **הנושא שונה ** עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-