מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לוח אם מהסוג שבכותרת, מדגם Asus H81T. לוחות מהסוג הזה מגיעים עם חיבור DC 19V שאליו מחברים מטען כמו של מחשב נייד. בשום מקום אני לא מוצא רפרנס לאיזה הספק אני צריך (90/120/150 או אולי אפילו יותר). כמו כן אני לא יודע מה החיבור בדיוק, האם הוא כמו של מחשב נייד של אסוס? ואם כן של איזה מהדגמים? (יש חיבור קטנים יותר וגדולים יותר). אשמח אם מישהו יידע לתת לי הכוונה יותר מדוייקת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה זכרון עדיף? כולל הסברים. G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 אוKingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ב KSP הקינגסטון יקר יותר ב 20% האם יש בטווח מחירים הזה זכרון שעדיף על שניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לי מעבד במהירות 3.4Ghz, ובמפרט שלו כתוב שהוא יכול להתנהל עם RAM במהירות מקסימלית של 1600Mhz, אז אם אני עושה למעבד OC אז אני אוכל לעבוד אם RAM יותר מהיר. השאלה שלי היא איך אני מחשב את מהירות הRAM המקסימלית לאחר הOC למעבד?? למשל אם אני עושה לו המהרה ל4.5Ghz, אז איזו מהירות של זיכרון הוא ינצל? אשמח גם לקבל את הנוסחה למציאת מהירות הRAM המקסימלית... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטל מתחילה לטפטף מידע נוסף על היונה: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14457
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות עוד שנה כדי לקנות מחשב חדש או לקנות עכשיו, האם ייצא משהו חדש בעולם המעבדים והאם אחרי יציאת המרובעי ליבות יהיו ירידות מחירים של הקונרו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד יישב על מחשב עם 4GB זכרון וכרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 המחשב הזה אמור להפעיל משחקים אשר נתמכים ע"י כרטיס המסך למעלה. איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים: Intel® Core i7 Processor I7-920 2.66GHz 8MB 1333MHz Intel Core2 Quad Q9550 2.83Ghz 1333MHz, 12MB Intel Core2 Duo E8400 3.00Ghz 1333MHz, 6MB תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבעלותי המחשב שבחתימה עם 8gb RAM סה"כ(2x4) אין לי עוד סלוטים פנויים ואני מעוניין להגדיל את הזיכרון עקב כך שלרוב כשאני עובד על המחשב אין לי כמעט זיכרון פנוי(בעיקר photoshop ותוכנות נוספות). ויש לי מספר שאלות בנושא: 1. בדף של הלוח אם רשום שהלוח תומך מקסימום 16GB , האם זה נכון (מכיוון שאצלי בלפטופ ההגבלה היא 8GB ואני עדיין עובד עם 12GB בצורה תקינה לחלוטין)? 2. לגבי תאימות של זיכרון אני זקוק להמלצה של 8GB בתדירות כלשהי(זה מוביל לשאלה הבאה). 3. האם ניתן לשלב זיכרון מתדירויות גבוהות יותר? ברור לי שזה יעבוד על הנמוך ביותר כרגע... 4. במידה ואי אפשר יותר מ-16GB אולי עדיף 4x4GB וזהו? זה הבדל של 200 שקל בערך סה"כ.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע כמובן שזה לא טוב שזה יהיה כך אבל רציתי לדעת אם זה יוצר נזק מהיר-ישר או רק אם זה לאורך זמן והמעבד מועמס ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מעבד 5930k של intel יתמוך בזיכרון Corsair Dominator Platinum 4x4GB DDR4 3200MHz CL16 Kit? רשום במפרט של המעבד שהוא תומך בזכרונות DDR4 אבל בתדר 2133MHZ תמונה מצורפת האם זה נכון שאני לא אוכל להשתמש בזיכרון הנ"ל כי המעבד לא יתמוך בו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מעבד E7400 ואני לא מבין מה ההבדלים בלוחות אם, אני צריך אחד עם כרטיס קול ומסך מובנים ולפי המלצה בפורום מפרטים, אין לי צורך בצ'יפסט מעל ל31... אם אפשר גם הסבר מה ההבדל בין כולם... עדיף חנות מחיפה באמת שאין לי מושג בענינים האלה, אז אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו לי .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי זיכרון 2x8gb 3200hz של כורסייר במחשב מופיע לי מהירות 2133mhz האם אני צריך להגדיר משהו כדי שהמחשב יזהה מהירות של 3200hz ? יש לי לוח אם asus z370-f
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה ההבדל בין סדרות הE5500,E6600 לסדרות הCore i3? מה ההבדל בין סדרת הi3 לi5 ולi7?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מעבד i9-7920X יהיה עם מהירות של 2.8GHZ ומחיר של 1200$ לעומת מעבד RYZEN 1920X מהירות 3.5GHZ עם TURBO ל4GHZ במחיר של 800$ שניהם 12 ליבות אבל יש יתרון לAMD במהירות מה שעושה יתרון הIPC של SKYLAKE X ללא חשיבות... לגבי מעבד 1950X שזה 16 ליבות יהיה המחיר 1000$ וסביר שמהירות מעבדי INTEL 14/16/18 ליבות יהיו בעצם במהירות של מעבדי XEON בין 2GHZ ל2.5GHZ... בנקודה זו בזמן אנטל צריכה ללחוץ על כפתור REST בכל מה שקשור לDESKTOP... כך תראה הקפצה של AMD השאלה עם קירור או בלי קירור נוזלי ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-