מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
-
ושיתמוך בזכרון DDR כי מה שיש לי עכשיו תומך רק ב SD... ממ תקציב 600-700 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!! שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבוד אתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ??? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע נודע לנו שהלוחות החדשים של אסוס שוחררו בארצנו הקטנה. כיום, כבר ניתן לרכוש את לוח הP5K3 שתומך בDDR3 בפלונטר במחיר של 1500 ש"ח, בנועה במחיר של 1600 ש"ח ובפנדה במחיר של 1540 ש"ח. הלוחות החדשים מובנים על הצ'יפ P35 החדשני של אינטל, וגם תומכים בטכנולוגיית הקרוספייר של ATI. לכל הלוחות (למעט הכי זול) יש מערכת קירור עצבנית, ויכולות אוברקלוק מרשימות. עכשיו רק דבר אחד מעניין אותנו, איפה זיכרונות הDDR3??? קרדיט לאור כהן [br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 11:33:55 אם למישהו יש שאלות אקבל אותם בברכה (חרשתי על לוח האם הזה) להלן הלוחות החדשים של אסוס מסדר יורד: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1645&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 http://www.asus…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר רשום Pentium® M Processor 725 Enhanced מה הכוונה ב 725 ומה הבדלים בין המספרים השונים אני יודע שמדובר ב 715 מול 725 מדובר בהבדל של 1M מול 2M ב cash. אבל מה הבדלים בין 725 ל 735 , 738 , 745 , 715A וכד' האם מדובר רק במהירות שונות או מדובר גם בסוג זכרון או טכנולוגיה שונה? ובכלל הסבר על מעבדים של ניידים והמלצות יקבלו בשמחה. בתודה מראש, טל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 950 זכרון 1600 10G של קינגסטון כרטיס מסך 970 MSI 4G השאלה שלי היא כזו יש לי פה צוואר בקבוק? ועם נגיד אני רוצה לקנות מסך 144H או לשדרג לכרטיס 980 אני הצטרך להחליף מעבד וזכרונות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. העריכה היא, כאמור, לא משהו "בשמיים" בכלל. התוכנות שבינתיים ידוע שיעבדו עליהן הן Audition של אדובי וגם Premiere. *אם יש צידוק למפרט מבוסס AMD אני אעדיף, אלא אם כן אתם חושבים שלמשימה כזו רצוי אינטל. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איך הזכרונות של סמסונק DDR400 PC3200 CL2.5 בהשוואה לחברות כמו TWINMOS ו-GEIL ? (אני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 1GB) מבחינת OC וביצועים כלליים... תודה,
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מספר התלבטויות ואני צריך שיעשו לי קצת סדר לפני הקניה. מצד אחד מעבד I5 יספיק לי ללא ספק לשימושים שלי. מצד שני אני מאוד רוצה לוח שיתמוך בריבוי כרטיסים ברוחב פס מלא בשביל הכרטיסים החדשים והעתידיים שיצאו ופשוט אין לוחות P55 כאלה, גם אם אני מתפשר על לוח שנותן רוחב פס של X8X8 אני מגיע למחיר גבוה שמתקרב ללוחות X58 שניתן למצוא במעט מעל 1000 שקלים היום שנותן רוחב פס מלא ותואם NV\ATI... לדוגמה: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1092 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4008&CatCode=543 ועוד. בנוסף הבנתי שדווקא בתושבת 1366 יתאפשרו שידרוגים עתידיים בניגוד ל1156... אבל אין ספק שזה הופך את העסק ליקר יותר. צריך חוות דעת, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה
-
- 33 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, שאלה קצרה על הלוח המדובר (רוכש מחשב, תקציב 4000-5000, עם תמיכה נאה בגיימינג): (על מעבד i5-760) - הומלץ לי על ידי חבר לקנות לוח INTEL WARRENSBURG ATX/DDR3. הרעיון הינו קניית לוח אמין מאותו בית יוצר של המעבד. מינימום תקלות. המלצות בפורום מדברות על GIGABYTE GA-P55M-UD2 ו- UD3 בהנחה שלא מתוכנן OC בלוח ובמעבד, אבל חשובה אופציית שדרוג עתידי ללוח/מעבד, האם: 1. האם יש הבדל עקרוני מבחינתי בין 2WARRENSBURG ל- GA-P55M-UD2 או UD3 (יכול להיות כל דבר, מכרטיס קול איכותי יותר ועד תמיכה בפיצ'רים אחרים, אתם מבינים יותר ממני) 2.מה ההבדל מבחינתי בין UD2 ל-UD3? 3.בהנחה שאני אכן הולך על WARRENSBURG (ללא OC) - האם עד כדי כך חשוב להחליף לו את הקירור המקורי? ומה הייתם ממליצים לשים שיהי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מעבד E7400 ואני לא מבין מה ההבדלים בלוחות אם, אני צריך אחד עם כרטיס קול ומסך מובנים ולפי המלצה בפורום מפרטים, אין לי צורך בצ'יפסט מעל ל31... אם אפשר גם הסבר מה ההבדל בין כולם... עדיף חנות מחיפה באמת שאין לי מושג בענינים האלה, אז אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו לי .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה בלאגן בכל הדגמים החדשים של AMD ואני לא מצליח לעשות סדר בראש. תקנו אותי אם אני טועה. * יהיו שתי תושבות חדשות FM1 ו-AM3+. מעבד FM1 לא יעבוד על AM3+ והפוך. * מעבדי Llano יתחרו במעבדי i3 ו-i5 ויציעו אלטרנטיבה משתלמת מאוד למי שלא רוצה להוציא הרבה כסף על מעבד ועדיין רוצה לקבל ביצועים טובים. * מעבדי Bulldozer יהיו מעבדי הדגל של החברה ויתחרו במעבדי i7 ו-i5 היקרים יותר. * הליבה הגרפית ב-Llano תוכל לעשות מעין מערך CF עם כרטיס מסך של AMD
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות עוד שנה כדי לקנות מחשב חדש או לקנות עכשיו, האם ייצא משהו חדש בעולם המעבדים והאם אחרי יציאת המרובעי ליבות יהיו ירידות מחירים של הקונרו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בטופיקים "הנעוצים" וגם בכמה של, את התשובה לשאלה שלי: מה הם ההבדלים, בכלליות, בין המעבדים: I3 I5 I7 האם ההבדלים קריטיים כל כך? האם ככל שהמעבד חזק יותר, הוא מאבד יותר זמן סוללה? השאלה בהקשר למעבד של מחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מתבלט בין שני דורות שונים: 1) [h=1]מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2) מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray ולפיכך להתאים למעבד שאבחר לוח וקירור מתאים. התקציב למעבד עד 2000 ש"ח. התקציב ללוח -עד 700-800. לקירור-200. תודה.[/h]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זאת אומרת שכתוב בזכרונות dual ddr3 ? נ.ב-ו- triple? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חפירות בפורום וקריאת כתבות ומאמרים ברחבי הרשת + הסברים טכניים ובעיקר אחרי יציאת תושבת ה AM2 שה"ייתרון" הגדול והברור שלה הוא תמיכה ב DDR2 אני עדיין לא מצליח להבין מה הייתרון של ה DDR2 על DDR ??! תאורטית הבנתי את העקרון - הבקר מושך שני בייטים במקום אחד בכל קלוק של הזכרון. יופי סבבה, אבל התזמונים שלהם לפי מה שראיתי ממש נמוכים - DDR2 800MHZ בתזמונים של 5-5-5-14 אמור לתפקד בדיוק (אם לא פחות טוב) כמו DDR400 2.5-3-3-7.. אז מה לעזאזל הייתרון שלו בכלל ? אולי מחיר ? מה אני מפספס פה / לא מבין נכון ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.esupport.com/home.cfm האתר הזה שייך לaward medallion וכל אלה שמופיעים בהפעלה של המחשב (למשל אווארד עם הילד הזה בכחול) כתוב שתמורת מחיר הם מחליפים את הביוס בלוח אם ומוסיפים לו דברים שלא היו לו יש כזה דבר? O_o אני זוכר שגיליתי על זה עוד שהסתכלתי באוורסט
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם Asus P5QL-E מעבד Intel Core 2 Duo e7300 2.66 זכרון Corsair XMs2 2gb (1x2) 800 mhz אלה עם ההיטסינק עליהם. מתכוון לשדרג את המחשב עוד חודשיים. מבקש מהמומחים כאן לתת הערכה D: אחריות עדיין בתוקף לחלקים לעוד שנה ומשהו (צריל לבדוק מול IQPC ). לגבי OC - השתמשתי בASUS six engine דרכו אפשר לעשות Boost קל למעבד. לא נעשה OC דרך הBIOS מכיוון שבIQ אמרו שהאחריות תפוג.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-