עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם, לקרובים שלי, הלך המחשב כנראה (לוח אם הלך), והם רוצים לשדרג מחשב, שהשדרוג המשמעותי יהיה במעבד: מE2200 לE5800. השימושיים: אינטרנט ואופיס. האם זה יהיה שידרוג משמעותי, או להחליף לוח אם ודי, או ללכת על משהו יותר נחמד, כגון i3? תודה. נ.ב. המחשב בן יותר משלוש שנים, לכן שקלנו לקנות חדש, כי אולי ישנם עוד רכיבים שיכולים להתקלקל בקרוב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eyal4,

שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? המפרט Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 HEC ACE580 580W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש. במחשב יש קיט של 4 ג'יגה הבאה: http://www.gskill.com/products.php?index=342 התקנתי את התוכנה CPU-Z ולפי הנתונים שאני מקבל מימנה אני מבין שתדר הזיכרונות הוא 667MHZ ולא 1333MHZ. כמו כן ה- CL הוא 9 ולא 7. ראו בתמונות. לוח האם הוא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov האם עבדו עלי? או שאני לא מבין נכון את הנתונים. [attachment deleted by admin]

• 64 תגובות
    • 9.6k צפיות
  5. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך HD 6950 2GB ומחפש שילוב מעבד לוח-אם וזיכרון שיהיו הכי יעילים למשחקים התקציב הוא 2K +- כמו שרשמתי בכותרת תודה על העזרה חברים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by joelittle,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מערכות ההפעלה Windows XP 32 + Windows 7 32 bit יעבדו במצב DUAL CHANEL עם שני סטיקים של 4GB ? אני מבין שווינדוס 32 ביט מזהה רק כ- GB 3.5 מהזכרון , אבל לא ברור לי מה תהיה התגובה של מערכות ההפעלה אם הן ישתמשו רק בסטיק אחד של זכרון . האם מערכת ההפעלה יזהה שהוא במצב Dual Chanel למרות שלא ישתמש בסטיק זכרון שלם ? בשלב מאוחר יותר אני כנראה יעבור לווינדוס 64 ביט אבל כרגע אני מרכיב מערכת שבזמן הקרוב אמור לעבוד רק עם ווינדוס 32XP ביט . אני רוצה לקנות שני סטיקים של 4GB כהשקעה לטווח רחוק , אבל אם זה לא יעבוד עם ווינדוס 32 ביט אז אסתפק ב-2X2GB לזמן הקרוב . אגב , לוח האם הוא P7P55D-E-DELUXE תודה מראש לכל העונים !

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן, מתלבט בין 3 לוחות אם למעבד 2500K שזמינים כעת ליד איפה שאני גר. אני מעוניין לעשות OC אבל לא משהו מטורף, אני בד"כ משתמש בקיבצי אקסל גדולים, מסדי נתונים (SQL, כמה ג'יגות, משחקים פעם-פעמיים בשנה) למחשב יהיה ספק 650W של קרוסייר וכ.מ 460GTX, אשמח גם לעצה לקניית זיכרונות ל OC מאחת החנויות: newegg.com או www.tigerdirect.com או www.amazon.com (לא גר בארץ) הינה הדגמים והקישורים: ASUS Sabertooth P67 LGA 1155 Intel P67 ATX Motherboard http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0358056 ASUS P8P67 LE LGA 1155 P67 ATX Intel Motherboard http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0358067 Gigabyte GA-P67A-UD3 LGA 1155 P67 ATX Intel Moth…

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. בזמן הקרוב אני רוצה לשדרג את זיכרון המחשב שלי מ-2GB ל-4GB. חשבתי לקנות G.Skill RipJaw 1600Mhz CL9 ב-230 ₪, אך לאחר קריאה בנושא יש לי כמה שאלות על כדאיות הרכישה. ראשית כיום יש לי זיכרונות CL7 ורציתי לדעת אם החלפה לזיכרונות של CL9 לא תפגע בהמהרה שעשיתי למעבד שלי שהוא Athlon X3 425 2.7GHz @ 3.4Ghz. שנית רציתי לדעת אם באמת כדאי ללכת על מודול אחד של 4GB במקום שניים של 2GB. שתי האפשרויות הם באותו מחיר עם אותם נתונים. בתודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בלי להיכנס לנסיבות יש לי מחשב עם מעבד Core i5 2400 וזכרונות DDR3 1333, וכרטיס מסך HD 5870 אני מעוניין לרכוש בעבורו לוח אם. דרישות: * עלות מינימלית. * לעולם לא יבוצע OC מכל סוג ומין. * תמיכה ב-USB3 * תמיכה ב-Firewire * לפחות 2 חריצי הרחבה PCI (רגילים לכרטיסי הרחבה שונים) * יציאת SPDIF ל-Audio (זה סטנדרט לדעתי). מקווה שכל המידע כלול. תודה, אמיר.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב PC מאוד ישן. מותקן עליו XP עם 512MB או 1GB אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג לו את הRAM. ראיתי שיש SLOT אחד פנוי על הלוח. אבל איך אדע מה לבקש בחנות? איזה RAM? כמה MHZ? מה בכלל הפרמטרים החשובים ברכישת זיכרון חדש? אשמח אם מישהו יגיד מה צריך לבדוק ועם איזה מידע ללכת לחנות. ניסיתי לצלם את הRAM, ככה זה נראה: http://img823.imageshack.us/img823/3896/img0373u.jpg http://img138.imageshack.us/img138/6392/img0372xq.jpg תודה

• 14 תגובות
    • 10.8k צפיות
  14. היי אני חדש בפורום מקווה שלא עובר על הכללים (: אני עומד לרכוש מחשב חדש בקרוב מאוד מעבד-intel i7 2600k לוח אם -גיגה בייט GA-P67A-UD4-B3 אני מעונין ב-8GB זיכרון RAM ולהשקיע 500-600 ש"ח ברכיב זה השאלה שלי האם זה משנה אם לשים שני מודולים של 4GB או ארבע מודולים של 2 GB (שהם זהים לגמרי בכל הפרמטרים חוץ מהנפח)? מה שחשוב לי זה -יציבות.ביצועים אני לא מתכוון להגדיל נפח בעתיד כך שאין לי בעיה עם העובדה שאני תופס את כל הסלוטים אני שוקל לרכוש את אלו-זה יצא 460 ש"ח ל-8GB ‎2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel Model‎ ‎ F3-12800CL9D-4GBXL‎ ‎ ‎ ‎Designed For Intel Sandy Bridge CPUs‎ ‎ Main Board‎ ‎ intel‎ ‎ System‎ ‎ Desktop‎ ‎ System Type‎ ‎ DDR3‎ ‎ M/B Chipset‎ ‎ Intel P6…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. קניתי מיד שניה כמה סטיקים של DDR1, ביניהם 2 סטיקים שנראים דומה מדבקה של סטיק 1 : SAMSUNG PC3200U-30331-Z M368L3223FTN-CCC 256MB DDR PC3200 CL3 מדבקה של סטיק 2 : SAMSUNG PC2700U-52331-Z M368L3223FTN-CB3 256MB DDR PC2700 CL2.5 ציפים של סטיק 1 : SAMSUNG K4H560838F-TCCC ציפים של סטיק 2 : SAMSUNG K4H560838F-TCB3 לפי pdf מ alldatasheet, אלה אכן ציפים של 400 MHZ ו 333 MHZ בהתאמה אבל ה part no שלהם נראה ממש דומה. האם זה אומר שה TCB3 הם בתכלס TCCC שהורידו להם מהירות וניתן לעשות להם OC בחזרה ל 400 MHZ, או שלא ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rank,

אני רוצ לקנות sb 2600 וgtx 570 , אני לא מתכנן oc ורציתי לדעת מה עדיף לי h או p שמעתי שh תומך בליבה הגרפית של המעבד אבל לא oc ( שאני לא צריך ) וp תומך בoc וsli ו 1600 mhz זיכרונות השאלה היא מה עדיף לי ואם זה כל המידע או ששכתי משהו ?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. לוח - X58 של Gigabyte זכרונות - 3 סטיקים של Patriot, כל אחד - 4GB (סה"כ 12GB) מערכת הפעלה - Win7 64Bit. כתוב שיש 12 GB זיכרון, ובסוגריים כתוב שרק 8GB בשימוש. למה זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by free_me_0,

ניתקלתי בלוח אם הזה-ASROCK P67 Transformer קישור: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Transformer שהוא בעצם ערכת השבבים החדשה-P67 עם מעבדים לתושבת-1156 משהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא. העם ניתקלם בעוד לוחות כאלה ? מה לגבי יכולות האוברקלוק שלו.רק מעבדים עם מכפלה פתוחה או שאפשר לעשות אוברקלוק גם ל-FSB ? מה לגבי תקלת הSATA .בלוחות האלה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מישהו כאן יודע למה לא מייצרים לוח עם שתי תושבות לשני מעבדים רגילים ? אני לא מתכוון לתחנות עבודה ומעבדי XEON כי את זה יש לי כבר. השאלה היא למה לא מייצרים לוחות שיתמכו בשני מעבדי I7 רגילים או החדשים ? אגב אם מישהו כאן יודע על קיומו של לוח כזה אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לכתובתו.

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. מתלבט בין 2 לוחות אלו - P8P67 Deluxe from Asus or GA-P67A-UD7-B3 from Gigabyte לאסוס יש PCIEx2 ולגיגבייט כפול 1 האם יש הבדל? (יש לי GTX580) המחיר של Gigabyte יותר גבוהה ב400 שקלים... עדיין מחפש את ההבדלים בנט לראות כמה ההבדל מהותי למחיר כזה גבוה, אשמח לטיפים תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by rank,

אני צריך המלצה ללוח תומך sb ללא oc על מה אתם ממליצים מפרט : sb 2600 זיכרון אני רוצה 1600 אבל h לא תומך ב1600 gtx 570 corsair 750tx sst raven 2 scythe yasaya vertex 3 wd 1 tb אני לא מתכנן oc אז כנראה אני לא צריך p67 יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. היי .. שמעו אם אני עכשיו מחליף לוח אם , אז הלך 2 גיגה ראם ? זה יענו בתוך הלוח אם או איך ? וכשאני קונה לוח אם זה בא ביחד עם הראם או מה ? לא הבנתי תקטע הזה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rander1,

איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.