עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי... מפרט המחשב שלי בצד... אני כרגע עם זכרונות של ADATA על 1333..תזמונים אני לא כ"כ זוכר וניסיתי לקרוא את המאמר ולא כ"כ הבנתי...היה נחמד אם היה מאמר יותר למתחילים בעסק התזמונים של הזכרונות. אני מעוניין להגביר את ה-OC למחשב אך הזכרונות מגבילים אותי.כרגע התדר עומד על 3.54. ומבחינת הקירור אני לא דואג לכלום חוץ ממשהו אחד...הנוקטואה 14D הוא די עצום...וזכרונות עם גוף קירור סטנדרטי הם די גדולים והפחד הוא שהם יתנגשו במאוורר. מעבר לכל זה...האם אני אשים לב לשינוי גדול בין ה-1333 שיש לי כרגע ל-1600 עם תזמונים טובים יותר וCL יותר נמוך? אודה מאוד לכל העוזרים והממליצים. שגיא

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  4. אוקי אז ככה אני מתחיל כבר להזמין את המערכת החדשה שלי עכשיו החלטתי לרכוש את המעבד 2500K ובתיכנון זה לבצע עליו OC ל4.5 עכשיו אני תקוע בשלב של הזכרונות מצאתי את הדגם שאני רוצה אבל אני מתלבט בין זכרונות 1600MHZ לזכרונות 1333MHZ מבחינה כלכלית. מה ההבדלים בין התדרים שמדובר בOC? האם 1333MHZ יתאים לOC שאני רוצה בו ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, ללוח אם GA-H67M-UD2H-B3 יש שלושה חיבורי וידאו, האם ניתן לחבר לכולם מסכים בו זמנית ולהציג על כל מסך תצוגה שונה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

מישהו מכיר את הלוח הזה(B3)??מה הכוונה ב"לוח מאושר צבאית" ??? והתוספת/גימיק הזאת באמת משנה,המחיר?לא מצאתי שום ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  7. היי אנשים, שאלה מהירה.. נגיד יש לי מעבד 2.8 הרץ בליבה כפולה.. אז יש לי שתי ליבות שכל אחת עובדת על 2.8 הרץ? זאת אומרת בסה"כ 5.6 ? או ששתי ליבות של 1.4 ? אני יודע שבפלייסטיישן שלוש זה ככה.... אז איך זה פועל במחשב? מכירים אולי מדריך כלשהו שנותן הסבר? תודה ולילה טוב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך להוציא את כבל הATX מהלוח אם ואני לא מצליח! מישהו יכול להגיד לי איך לעזזאל מוציאים את הכבל הזה? אני מתכוון לכבל השחור המלבני והגדול הזה שמתחבר ללוח אם מהספק כוח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש. במחשב יש קיט של 4 ג'יגה הבאה: http://www.gskill.com/products.php?index=342 התקנתי את התוכנה CPU-Z ולפי הנתונים שאני מקבל מימנה אני מבין שתדר הזיכרונות הוא 667MHZ ולא 1333MHZ. כמו כן ה- CL הוא 9 ולא 7. ראו בתמונות. לוח האם הוא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov האם עבדו עלי? או שאני לא מבין נכון את הנתונים. [attachment deleted by admin]

• 64 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. שלום לכם, לקרובים שלי, הלך המחשב כנראה (לוח אם הלך), והם רוצים לשדרג מחשב, שהשדרוג המשמעותי יהיה במעבד: מE2200 לE5800. השימושיים: אינטרנט ואופיס. האם זה יהיה שידרוג משמעותי, או להחליף לוח אם ודי, או ללכת על משהו יותר נחמד, כגון i3? תודה. נ.ב. המחשב בן יותר משלוש שנים, לכן שקלנו לקנות חדש, כי אולי ישנם עוד רכיבים שיכולים להתקלקל בקרוב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום. כל לוחות ה P67 - להדיוט כמוני - נראים בערך אותו דבר, במיוחד כאשר מדובר על התקנה של כרטיס מסך בודד (מערך SLI או CF לא נדרש). אם כך הדבר - האם לבחור בלוח הזול ביותר? האם יש לוח P67 שעליו לא (!) הייתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מישהו כאן יודע למה לא מייצרים לוח עם שתי תושבות לשני מעבדים רגילים ? אני לא מתכוון לתחנות עבודה ומעבדי XEON כי את זה יש לי כבר. השאלה היא למה לא מייצרים לוחות שיתמכו בשני מעבדי I7 רגילים או החדשים ? אגב אם מישהו כאן יודע על קיומו של לוח כזה אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לכתובתו.

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by rank,

אני רוצ לקנות sb 2600 וgtx 570 , אני לא מתכנן oc ורציתי לדעת מה עדיף לי h או p שמעתי שh תומך בליבה הגרפית של המעבד אבל לא oc ( שאני לא צריך ) וp תומך בoc וsli ו 1600 mhz זיכרונות השאלה היא מה עדיף לי ואם זה כל המידע או ששכתי משהו ?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by DaTHE,

שלום, מבחינת הבדלי ביצועים (הכוונה לביצועי OC בנוני) , יש העדפה? או ללכת על הזול והכמות החיבורים שאני צריך? (אין כן חשיבות לחברה, או שגם זה צריך לקחת בחשבון?) בהנחה שמדובר על הלוח התקין, שניהם סביב ה- 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך HD 6950 2GB ומחפש שילוב מעבד לוח-אם וזיכרון שיהיו הכי יעילים למשחקים התקציב הוא 2K +- כמו שרשמתי בכותרת תודה על העזרה חברים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eyal4,

שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? המפרט Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 HEC ACE580 580W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בזמן הקרוב אני רוצה לשדרג את זיכרון המחשב שלי מ-2GB ל-4GB. חשבתי לקנות G.Skill RipJaw 1600Mhz CL9 ב-230 ₪, אך לאחר קריאה בנושא יש לי כמה שאלות על כדאיות הרכישה. ראשית כיום יש לי זיכרונות CL7 ורציתי לדעת אם החלפה לזיכרונות של CL9 לא תפגע בהמהרה שעשיתי למעבד שלי שהוא Athlon X3 425 2.7GHz @ 3.4Ghz. שנית רציתי לדעת אם באמת כדאי ללכת על מודול אחד של 4GB במקום שניים של 2GB. שתי האפשרויות הם באותו מחיר עם אותם נתונים. בתודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב PC מאוד ישן. מותקן עליו XP עם 512MB או 1GB אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג לו את הRAM. ראיתי שיש SLOT אחד פנוי על הלוח. אבל איך אדע מה לבקש בחנות? איזה RAM? כמה MHZ? מה בכלל הפרמטרים החשובים ברכישת זיכרון חדש? אשמח אם מישהו יגיד מה צריך לבדוק ועם איזה מידע ללכת לחנות. ניסיתי לצלם את הRAM, ככה זה נראה: http://img823.imageshack.us/img823/3896/img0373u.jpg http://img138.imageshack.us/img138/6392/img0372xq.jpg תודה

• 14 תגובות
    • 10.8k צפיות
  21. בלי להיכנס לנסיבות יש לי מחשב עם מעבד Core i5 2400 וזכרונות DDR3 1333, וכרטיס מסך HD 5870 אני מעוניין לרכוש בעבורו לוח אם. דרישות: * עלות מינימלית. * לעולם לא יבוצע OC מכל סוג ומין. * תמיכה ב-USB3 * תמיכה ב-Firewire * לפחות 2 חריצי הרחבה PCI (רגילים לכרטיסי הרחבה שונים) * יציאת SPDIF ל-Audio (זה סטנדרט לדעתי). מקווה שכל המידע כלול. תודה, אמיר.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי אני חדש בפורום מקווה שלא עובר על הכללים (: אני עומד לרכוש מחשב חדש בקרוב מאוד מעבד-intel i7 2600k לוח אם -גיגה בייט GA-P67A-UD4-B3 אני מעונין ב-8GB זיכרון RAM ולהשקיע 500-600 ש"ח ברכיב זה השאלה שלי האם זה משנה אם לשים שני מודולים של 4GB או ארבע מודולים של 2 GB (שהם זהים לגמרי בכל הפרמטרים חוץ מהנפח)? מה שחשוב לי זה -יציבות.ביצועים אני לא מתכוון להגדיל נפח בעתיד כך שאין לי בעיה עם העובדה שאני תופס את כל הסלוטים אני שוקל לרכוש את אלו-זה יצא 460 ש"ח ל-8GB ‎2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel Model‎ ‎ F3-12800CL9D-4GBXL‎ ‎ ‎ ‎Designed For Intel Sandy Bridge CPUs‎ ‎ Main Board‎ ‎ intel‎ ‎ System‎ ‎ Desktop‎ ‎ System Type‎ ‎ DDR3‎ ‎ M/B Chipset‎ ‎ Intel P6…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים