עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול שלי מדגם Realtek ALC88 @ Intel 82801GB ICH7. הכרטיס מובנה בתוך לוח האם שלי, שנקרא Gigabyte GA-G41M-ES2L. הבעייה היא שעל פי ניסיון העבר שלי עם עדכון דריברים של כרטיסי קול אשר מובנים בתוך לוח האם (בעיקר דרך Windows Update), כל ניסיון לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול הוביל להשבתה מוחלטת של הסאונד במערכת ההפעלה שלי, עד שהייתי מחזיר את הדריבר הישן. אז מה צריך לעשות בנידון? האם יש צורך במקרה כזה לעדכן את הדריבר של כל לוח האם (דבר שאני חושש שהוא מסוכן)? או שהתופעה מתרחשת רק בדגמים ספציפיים של כרטיסי קול? (באופן דומה, בעבר כשהיה לי חלונות XP, הייתי מקבל מ-Windows Update עדכונים לדריבר של כרטיס הרשת שלי בזמנו גם מתוצרת Gigabyte, שגם הוא היה מובנ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tomerezri,

שלום, יש ברשותי מעבד E8400, לוח אם GIGABYTE EP35-DS3, זכרון 4GB 800 MHZ, ספק כוח של קורסאייר 520 וואט, מארז CM690, כרטיס מסך HD6970 וקירור למעבד TUNIQ TOWER. רציתי לדעת לאיזה מעבד, זכרון ולוח אם כדאי לי לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים במשחקים? ואני מעוניין באוברקלוק אז האם אצטרך להחליף מאוורר למעבד? - כי קראתי איפשהו שהוא לא מספיק טוב למרובעי ליבה. בתודה מראש, תומר

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by shdrthki1,

לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת כמה דברים 1)כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD ? 2)עד כמה הם יהיו חזקים יותר? 3)מה יהיה טווח המחירים שלהם 4)ומתי הם יצאו תודה

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by barakzan,

יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by Andreyy,

הציעו לי שתי מערכות לקנייה: אחת עם i5 2400 והשניה עם 2500 לפי בדיקת מחירים ב TMS יצא לי הכי זול אבל ב TMS יש 2400 TRAY ו 2500 BOX, הבוקס עולה יותר ומישהו אמר לי ש בוקס זה עם קירור מובנה. ובמפרט שלי יש לי scythe ninja 3. 1. מה הבדל בין tray ל box 2. הבדל בין 2 מעבדים שהזכרתי הנ"ל הוא 148 ש"ח עכשיו זה הבדל זניח מבחינה כספית השאלה אם הביצועים יורגשו?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  6. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האם למעבד פנטיום 4 שהנתונים שלו הם : 3ghz / 512 / 800 האם צריך שכל הרכיבים שלו כמו לוח אם וזיכרונות יעבדו על תדר 800? או שהזכרונות והלוח אם יכולים להיות יותר? למשל 1066 או 1300? תודה (ואם אפשר המלצה ללוח אם זול שיתאים לו..)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. ידיעה מעניינת ב -XBIT Asustek to Support Future AMD FX "Bulldozer" Chips on Current Mainboards. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20110316164945_Asustek_to_Support_Future_AMD_FX_Bulldozer_Chips_on_Current_Mainboards.html יש לי 890GX של אסרוק, מקווה שגם חברות אחרות יאפשרו שימוש בבולדוזר בלוחות שלהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  10. היי יש לי כרגע g31tm-p35 אם אני ירכיב את GTA460 תהיה בעיה כלשהי בכמה אחוז הלוח אם יגביל תביצועים של הכרטיס מסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by aviel2k,

בוקר טוב לכולם... קניתי מחשב עם לוח אם asrock extreme 4 רציתי לדעת אם מותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי?,במידה ואין איזה כרטיס רשת אתם ממליצים?או שזה לא משנה איזה סוג דגם לקנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by yp3,

נתקלתי בהצעה זולה של אייבורי שמכילה לוח ECS דגם H61H2-M3 B3. יש שם הצעות עם לוחות אחרים אולם המחיר עולה ב200 ש"ח. איך החברה הזאת? האם היא אמינה? האם ההפרש במחיר שווה את זה? לינק למחשב באייבורי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MichaelZ,

לפי מה שהבנתי הגיעו לארץ לוחות P67/H67 עם הצ'יפסט הנורמלי. יש לי מחשב עם ASUS P8P67 PRO הדפוק. מה הנוהל המקובל בהחלפה? קניתי את המחשב ב-IQPC. מה אני צריך לעשות עכשיו? אין לי בעיה לפרק את המחשב ולשלוח רק את הלוח הישר ליבואן, השאלה היא אם לא יותר כדאי פשוט לשלוח את כל המחשב ל-IQPC. מה לפי דעתכם ייקח הכי פחות זמן? נראה לכם שאם אני אשלח את המחשב / הלוח מחר, אני אקבל אותו לפני פסח? אני מאמין שהיבואנים עכשיו מוצפים בהזמנות מכל אלה שחיכו לקנות מחשב חדש ולפי כל הגיון של ביזנס, מן הסתם, הם ייתנו עדיפות למכירות. לכו תדעו, אולי דווקא בקטע הזה המדיניות של אסוס תהיה לתת עדיפות ל-להחליף את הלוחות לכל אלה שכבר קנו את הלוחות הדפוקים. אני לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל הכוננים אצלי עובדים…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sapartil,

מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. אהלן. אני מעוניין להחליף את הלוחם אם (MSI X58 PLATINUM) והמעבד (i7 920 2.67GHZ). אני מחליף כי הבנתי שהמעבד שלי קצת ישן והוא גורם לחלק מהמשחקים לרוץ לא חלק... האם לדעתכם באמת הלוח והמעבד אינם מספיק חזקים ? האם כדי להחליף רק מעבד ולקנות i7 950 3.06GHZ. או שעדיף כבר להחליף לוח אם ומעבד חדש... ואם כן אילו הייתם ממליצים? תריצו אפשרויות אני כבר אדאג לצד הכלכלי . שאר המפרט שלי: CROSSAIR 950W ATI Radeon HD6780 1GB X2 CROSSFIRX 6GB RAM GIEL

• 44 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by KF,

שלום, האם זהו הזמן להחליף לפלטפורמה חדשה ? (מעבד,זכרון,לוח אם,קירור ל-OC). שימושים-אינטרנט ומשחקים וכד'.. הייתם נשארים או מחליפים ? המפרט כרגע, E8400 @ 4.05GHZ GIGABYTE EP35-DS3R OCZ REAPERX 4GB 800MHZ HD5850 950/1200MHZ FSP 550W SAMSUNG T220 תודה.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  19. אני מחפש מעבד, לוח אם וזיכרון עד 2.2K למשחקים בלבד. אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה USB3. פלטפורמה אין לי עדיפות. העיקר שיהיה תכלס בשביל משחקים. אני מתכנן לשחק עם כרטיס מסך GTX 570 וספק כוח CORSAIR 520W ראיתי שמערכות AMD יוצאות זול יותר ויעיל יותר למשחקים לעומת INTEL תודה חברים

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by The Alex,

שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, i5-2500, 8GB, GTX560 (ללא אוברקלוק ועם כרטיס מסך נפרד אחד) לעריכת וידאו.. P8H67-M PRO http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=oztxS9uaDrwQwO2Y - עם תמיכה בגרפיקה המובנית (לא חשוב לי) - עם 4+2 Phase Power Design (אולי חשוב ליציבות למרות שלא מדובר באוברקלוק) P8P67-M http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=hcyfdEpZcMvFkTNm - יקר ב 20-50 ש"ח (לא חשוב לי) - עם eSata ו- FireWire (לא חשוב לי) 1. האם יש עוד משהו שאני מפספס? 2. האם תהיה סיבה להעדיף אחד על פני השני? תודה לעורים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by tamiravigan,

http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום יש ברשותי זיכרון מסוג DDR2 533MH ואני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בזיכרון בתדר של 677 ומעלה אז השאלה שלי אם הם יעבדו ביחד או שעליי לקנות זיכרון בנוסף תודה רבה מראש מקווה שאת השאלה הזות ניסחתי לפי דרישות המנהל וסליחה אם גרמתי בעיה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. ראיתי לוחות אם עם כבלים אלקטרונים רגילים שיכולים להתנפח וראיתי שיש כאלה ממתכת מלאה שנחשבים איכותיים יותר. צריך להפעיל שיקול דעת בעת רכישת לוח אם עם כבלים רגילים או איכותיים יותר? או שלא צריך לקחת את זה בחשבון? למשל הינה לוח אם של אינטל עם כבלים "רגילים" : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=33073 והינה לוח אם של גיגהבייט עם כבלים "איכותיים": http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=32755

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים