מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שמתלבט בבחירת מעבד, הגרף הבא אולי יעזור להחליט. מתוך השוואת מעבדים ב-xbitlabs מקור : http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_13.html
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד של INTEL + לוח-אם של GIGABYTE שיחליפו את המעבד הישן שלי כולל לוח-אם התקציב שלי הוא עד 1000K
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא מבין.. יש לי אפשרות לעשות את זה by spd... ויש לי nf7-sl וזכרונות של samsung pc 3200 עכשיו מה זה נותן לי שאני משנה.. מה יותר טוב ככל שזה יותר נמוך? גבוה? אפשר בבקשה שיסבירו לי על הנושא הזה? כל הקטע הזה של latency ו timing תודה! :D
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב לכולם איזה חברה נחשבת לטובה יותר מבחינת איכות ואמינות Corsair או Kingston ? מתלבט מאוד תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לוח מיקרו ATX עם כמה דגשים... לסוקט AM2 חובה...4 חריצי זיכרון... כרטיס מסך מובנה רצוי... תאימות עם ביגטייפון... ובתכלס שבכללי יהיה טוב... יש פה כמה לוחות שחשבתי עליהם...תביעו את דעתכם... GA-M61PMS2-RH ASUS M2N-MX Albatron KM51PV-AM2 DFI Infinity C51PV-M2/G Abit NF-M2 nView חשבתי על האביט...או על הגיגהבייט...
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אח שלי ממש עכשיו רוצה לקנות מחשב והוא מתלבט איזה מעבד לקנות חשוב שזה יהיה רק מעבד conroe הוא לא משחק משחקים אולי במקרה למרות שלא נראה לי שיהיה סיכוי כזה אז אולי הוא ישחק משחק שלא דורש יותר מדי מהמחשב הוא גולש באינטרנט שומע מוזיקה מוריד הרבה הרבה הרבה אממ רואה סרטים צורב מדי פעם משתמש בתוכנות שמכינים איתם מיקסים אבל אלו לא תוכנות כבדות שוב פעם אני מדגיש - חשוב שזה יהיה conroe אבל השאלה איזה דגם יתאים לצרכים שלו אני אמרתי לו ש6300 יספיק לו אבל הוא שואל אם לקנות את ה 4000+ לא יודע בדיוק את המספר או את 6300 או 6400 או 6600 בגלל שהצעתי לו את 6300 הוא שאל אם המעבד יפעיל את ויסטה חלק כי אם לא הוא יקנה את ה6400 או 6600 בכל מקרה תגידו לי איזה מעבד להציע לו תודה רבה לכולכם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח עבור קונרו E6600 חשוב לציין שאני לא מתכנן לעשות OC אז הייתי מעדיף את הלוח המומלץ בתנאי הזה. התקציב 1000 עם חריגה קטנה יהיה מתאים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : Intel QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 Bit . הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון C…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שעדיף לי להוסיף עוד סכום כספי קטן (עד 300 ש"ח) ולקנות משהו יותר חזק? אין צורך לשאול שאלות לגבי המפרט שלי וכו' אני כבר אסתדר עם זה. תנו לי הצעה לגבי המעבד בלבד בכל אופן השימושים זה למשחקים ותוכנות ,תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
IE7 920 VS AMD Phenom II X4 965 מי חזק יותר ובאיזה הפרש אני לפני שידרוג Q6600
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנןן לקנות מחשב מבוסס AMD64. השאלה שלי היא מה כל ההבדלים בין שני המעבדים, יתרונות\חסרונות. וחשוב לי לדעת אם יש להם בקר DUALDDR מובנה במעבד. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות ואם אפשר המלצה של לוח אם עד 900 ש"ח. אני רוצה OC גדול (יש לי זכרונות 512X2 PC4000 PQI) וכמובן שמשחקים יעבדו טוב (מאוד). ואני מבקש חוות דעת על לוח אם ABIT 3-RD EYE 939 KT800 PRO.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מהיא צריכת החשמל של ה Q6600 מול ה E6750? ומי משנייהם עדיף לעבודה של 24/7?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
דיווחים חדשים שמקיפים אותנו מכל עבר מצביעים על כל שדגמי ה-Ryzen 7 מרובי הליבות הם רק קצה הקרחון בתוכנית הגדולה של מפתחת השבבים מסאניווייל לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי 820 ההבדל בינו לבין 830 הוא כ80 ש"ח האם שווה ל"השקיע" עוד גרוש בשביל ה830
-
- 12 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+אם אפשר הסבר בנוגע לכך (זה חשוב לי מאוד ) - תודה . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה מיוחד ב-nForce2 והופך אותו לשבב מאוד מומלץ ואת לוחות האם שבאים איתו? ואיזה לוח אם ל-AMD הכי כדאי לי, מבוסס nForce2 או משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הANTEC 302..הבנייה הסתיימה בהצלחה אבל יש לי בעיה קטנה קיבלתי בין הכבלים עם המארז חיבור לUSB 3.0 ולמיטב ידיעתי הלוח אם שלי(INTEL DB65AL) אין לו סוג של חיבור כזה, איזה מין אלטרנטיבה אוכל לעשות כדי שהשתי חיבור USB 3.0 הקדמיים יעבדו? כמו כן, יש לי בעיה קטנה, לאחרי שסידרתי כבלים שמתי לב שהכבל של 4+4PIN מאוד קצר ולא יכול ללכת מסביב למארז, אז חשבתי על חיבור מולקס..אבל יש דאגה, האם החיבור מולקס יכול לשאת בעומס של כ95W? המוצר שעליו אני מדבר זה http://www.ebay.com/itm/140646195176?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 כבר שילמתי עליו אבל המוכר לא שלח, וביקשתי שיבטל..אבל עדיין אפשר להגיד לו שישלח בכל מיקרה..השאלה שלי אם הכבל הזה לא יעשה צרות תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם אני רוכש מעבד של אינטל - שיש לו ליבת גרפית מתקדמת אבל יש לי כבר כרטים מסך מתקדם האם המחשב בכלל מנצל את הליבה הגרפית הקיימת במעבד או שהוא משתמש בכרטיס המסך ?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. התקנתי דרייבר של AMD : Cool & Quiet והפעלתי את האפשרות הנ"ל בביוס. כאשר הפעלתי לאחר מכן את CPUZ ראיתי שהוא רושם ב - CORE SPEED 1010 MHZ במקום 2010 כאשר האופציה על DISABLED. מה הסיבה לכך ? מה זה cool & quiet ולמה זה טוב ? האם זה תקין שהוא משנה את המהירות. ? 2. התוכנה סיסופט סנדרה מראה לי שטמפרטורת המעבד שלי היא 50 מעלות , האם זה תקין או גבוהה מידי. (המחשב לא עבר שום אוברקלוקינג) לעומת זאת מחשב האינטל שיש לי לידי שהוא 2.6 GHZ ו - 800FSB מדגם NORTHWOOD סוקט 478 הטמפרטורה היא 25 מעלות... בנוסף לזה סנדרה מודיעה לי שהמאוורר שלי כשל .. למרות שהוא לעיתים מסתובב ומפסיק ( אגב זאת הגירסה הכי עדכנית של סנדרה) למה זה קורה ? 3 שאלה אחרונה לגבי הזיכרונות שלי. מאיזו שהיא סיבה…
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מחשב P-4 3G עם שני זיכרונות של 256MB (לא מחברה מוכרת)ואני מעוניין להוסיף עוד כרטיס של 256MB והשאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע במה שנקרא dual channel או שבעצם זה סתם חרטה כל הדבר הזה ועל איזה זיכרון אתם ממליצים לי ללכת מאלה שפה שבעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27455=27966&DB27456=28031&DB27457=28041&pageInfo=1
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-